24.04.2011, kl 19:50

Svar på fler spørsmål

Hvilken nettbutikk synes du er best? Synes det egentlig er mange bra nettbutikker, som feks asos og nelly. Men beste blir nok nelly.com Hvem er ditt forbilde? Jeg har egentlig ingen forbilder, synes det er mange personer som jeg ser opp til. Vist man tenker på et kjendisforbildet, har det egentlig alltid vært Ashley Tisdale som jeg har sett på. Men ikke lenger nå. Så jeg har ingen, men mange jeg synes inspirerer Har du jobb ved siden av skolen? Nei, det har jeg ikke. Men har veldig lyst på! Er stas å tjene sine egne penger, og bruke sine egne penger Hvorfor blogger du? Jeg blogger fordi jeg vil ha min dagbok på nett. Jeg blogger også for å få tilbakemeldinger. Blogger både for min del og for mine lesere. Setter pris på alle som er inne på bloggen Hvilken sminke bruker du? Som sagt, i del 1 og 2, dette tar jeg i eget innlegg 

Favoritt låter? Vanskelig. Har mange låter jeg liker, men for tiden hører jeg mye på: britney spears - i wanna go, britney spears - trip to your heart, diddy-dirty money ft skylar grey - coming home, wiz khalifa - black and yellow, britney spears - hold it against me, heidi montag - look how i'm doin, heidi montag - one more drink, og bob - magic Hvordan blir man så pen som deg? haha c: Hehe, godt spørsmål. Neida. Men tusen takk, hyggelig sagt! Men jeg er bare meg selv, jeg prøver ikke å være en annen en enn meg selv, sminker meg som jeg vil, kler meg som meg vil, derfor ser jeg ut som jeg gjør. Kan du lage en sminkevideo? Hm, kommer ann på. Kan sikkert prøve. Er ikke glad i min stemme på video, men får se hva jeg gjør. Har du tenkt å ta scooter/moped lappen? Ja, det har jeg tenkt på og gjøre. Jeg har ingen jobb, så det er et lite problem. Har fått så mye penger i det siste, så må ut med noe selv snart. Må tenke over først hva jeg skal. Får jo selvfølgelig hjelp av mamma og pappa, men har et ansvar selv for både scooteren, bensin, og dere skjønner. Men er planen iallefall at jeg skal prøve.

Vil du stille meg et eller flere spørsmål? Det kan du gjøre med å klikke her. Fikk du ikke med deg første og andre del av spørsmålene, kan du lese del 1 her, og del 2 her.  

 


By day - Navreet
Ja, lag en sminkevideo! :D
24.04.2011, 20:29
blog/website: http://byday.blogg.no
Cristhine
Sv: Jeg er veldig fornøyd med Blackberryen min :) Selvom det er noenting som er litt vanskleig og innviklet, blant annet å bruke Bluetouth.. Og den har ikke radio :( Men ellers elsker jeg den <3 Har ikke lyst på ny mobil enda engang og jeg har hatt den i 2 år snart:)
24.04.2011, 20:35
blog/website: http://cristhinee.blogg.no
idawisth
tusentakk for venneforespørselen!

hilsen idawisth :D
24.04.2011, 23:34
blog/website: http://idawisth.blogg.no
marika - mmarika.com
tusen takk for koselig kommentar:)
25.04.2011, 10:39
blog/website: http://mmarika.blogg.no
Linn Miriam
Sykt bra blogg du har :-)
25.04.2011, 20:50
blog/website: http://smilyjenta.blogg.no
Anna - Konkurranse/vinn sminke til 500kr + solbriller til 800kr!!!!!!!!!!!!
bra svart:D
camilla regina
Anna: takker:)!
26.04.2011, 22:06
blog/website: http://crla.blogg.no/
Mette LV - kommenterer alltid tilbake
Bra svart :D
06.06.2011, 20:43
blog/website: http://metlv.blogg.no

skriv en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


ABOUT


Image and video hosting by TinyPic

Hei! Jeg er Camilla Regina, jeg er en jente på 19 år, født den 25.07.95. Jeg har en stor interesse for skjønnhet, hår og sminke, og her på bloggen vil jeg skrive om produkter, generelt skjønnhet, tutorials, omtaler osv.

Kontakt, sponsing eller evt spørsmål, kontakt meg på crlablogg@gmail.com


+VENN / Om Camilla Regina / Omtaler / Mine favoritter


Contact

crlablogg@gmail.com

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
About meFavorite beauty stores online:

International
FEELUNIQUE
BEAUTYBAY
HQHAIR
LOOKFANTASTIC


Norwegian
BLUSH
MAKEUPMEKKA
BLIVAKKER
KICKS

hits