28.04.2011, kl 21:50

Svar på spørsmål

Hva ser du etter i en kjæreste? Det hjelper lite med et fint utseende uten fin personlighet. Personlighet har like mye å si som utseende. Jeg ser etter en gutt som både kan være seriøs og tullete, han må bry seg om meg, og godta meg som jeg er. En som virkelig liker meg, er snill med meg og som jeg kan ha det morsomt og hyggelig sammen med. Selvfølgelig ville jeg ikke blitt sammen med en som ikke var noe fin i det hele tatt, men utseende er ikke alt, det er helt klart. Det er viktig at gutten er snill, og at han sjarmerer meg. At han kan være en god kjæreste for meg Har du noen i kikkerten akkurat nå/holder du på med noen? Tja, hvem vet. Holder ikke på med noen akkurat nå, hehehe. Har egentlig ingen i kikkerten heller Hvilken hårfarge har du? Det blir vel lys blond. Eller lettere sagt platinablond. Har egentlig veldig lyst å prøve å bli pærleblond/askeblond. Det er ganske fint. Men vet ikke om jeg tør, for er ganske vanskelig å farge ''opp'' den fargen jeg har nå Kan du vise sminken du bruker? Ja det kan jeg gjerne gjør. Skal lage et innlegg snart om hva slags sminke jeg bruker, og hvilke produkter det er, og alt det, siden har fått veldig mange spørsmål og hendvendelser om det :-) Snakker du bokmål( oslo) eller dialekt? Jeg snakker mye blandet, egentlig. Jeg bor i Lillesand, siden av Kristiansand, det vil si at jeg bor på sørlandet. Jeg snakker ikke kr sand dialekt, der man sier ''æ, mæ og dæ'' osv. Heller ikke arendals, men Lillesansk. Men jeg sier ikke ''jeg'' som jeg skriver på bloggen. Jeg sier ''E''. På bloggen skriver jeg fult bokmål fordi det er enklest å skjønne for alle. Feks, setning på bloggen: Hei, jeg heter camilla regina, og jeg synes du er søt. Slik jeg snakker: Hei, e heter camilla regina, og e synes du er sød. Ting jeg kan finne på og si/typisk sørlandsk: Labbe, ede, smage, sød, liår, mi, e, du, slike ord kan jeg snakke. Snakker en blanding av litt bokmål, og mest sørlandsk! Kan lage et innlegg engang der jeg skriver en tekst på bokmål og slik jeg snakker, det er litt gøy. Blir nok ikke så mye forandring, men det er gøy å gjøre 

Har du noen favoritt artister? Har egentlig ingen favoritter, liker mye forskjellig musikk. Liker jo ekstra godt Rihanna og Britney, og pop og rock musikk. Men generelt er jeg glad i all slagsmusikk Hva er bra med mobilen din HTC desire hd? Det som er bra med den er at den har stor, fin skjerm, kjempefin kamera mobil! Med hele 8mp. Også har den android slik at man kan laste ned masse app's på den. Veldig enkel å forstå Bruker du extensions? Ja, det gjør jeg du. Hehe, er ganske stress med clip-on extensions, men føler meg mye finere med extensions. Er veldig glad i langt hår og føler meg stygg med kort. Men det er sikkert sånn alle føler etter de er blitt avhengig av langt extensions ;-)Bruker du mye penger? Bruker penger ja. Endel, men jeg sparer heller penger og kjøper litt dyrere ting eller flere ting på en gang, som er litt bedre. Sånn foreksempel, sparer penger, så går jeg på en shoppingrunde, heller sjeldent enn ofte, og kjøper masse den ene gangen, istedenfor et plagg i 2 ganger i uken liksom. Vist du skjønner. Det kan virke her på bloggen at jeg har masse penger siden jeg alltid har kjøpt noe, men som regel har jeg alltid spart noe penger også får jeg noe av mamma og de uten at jeg spør:) Men skal jeg virkelig ha en shoppingrunde, blir det svidd av en del penger da. Heller sånne sjeldne turer en ofte med lite penger! Favoritt dyr? Mitt favoritt dyr er katt. Både katt og hund, men har alltid hatt et spesielt forhold til katter, spesielt den ene katten min, Missi. Jeg vet ikke, jeg er bare så utrolig glad i katter. Dem er så nydelige. Hva bruker du mest penger på? Jeg bruker penger på forskjellige ting. Men det jeg bruker aller mest penger på er sminke. Sminke er noe jeg bruker ca nesten hver eneste dag, og sminke går fort. Så er nok sminke. Ellers bruker jeg penger på klær, interiør, og alt det vanelige. 

Da har jeg fått svart på alle spørsmålene jeg fikk inn. Håper jeg svarte greit og at du fikk svar på det du lurte på! Vist ikke, kan du gjøre det med å klikke her. (Blir besvart heretter som ukens/dagens leserspørsmål.) Fikk du ikke med deg første, andre og tredje del av spørsmålene, kan du lese del 1 her, del 2 her, og del 3 her. Var svarene greie?


Ida Mørk
Du svarer godt :) hihi, leste faktisk alt.
29.04.2011, 00:33
blog/website: http://idamrk.blogg.no/

skriv en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:






ABOUT


Image and video hosting by TinyPic

Hei! Jeg er Camilla Regina, jeg er en jente på 19 år, født den 25.07.95. Jeg har en stor interesse for skjønnhet, hår og sminke, og her på bloggen vil jeg skrive om produkter, generelt skjønnhet, tutorials, omtaler osv.

Kontakt, sponsing eller evt spørsmål, kontakt meg på crlablogg@gmail.com


+VENN / Om Camilla Regina / Omtaler / Mine favoritter


Contact

crlablogg@gmail.com

Image and video hosting by TinyPic



Image and video hosting by TinyPic
About me







Favorite beauty stores online:

International
FEELUNIQUE
BEAUTYBAY
HQHAIR
LOOKFANTASTIC


Norwegian
BLUSH
MAKEUPMEKKA
BLIVAKKER
KICKS

hits