25.08.2011, kl 18:28

noen ord

Jeg har det bedre enn på lenge. Å starte på vgs var helt nødvendig for meg. En helt ny start, med nye folk og klasser. Jeg har det skikkelig bra for tiden! Har ikke ledd så mye som jeg har gjort de siste dagene på lenge. Det er skikkelig morsomt på skolen, vi ler hele tiden. Har fått en kjempe koselig klasse også. Jeg trodde ingenting skulle forandre seg, men det gjorde det. Og det trengte jeg. Jeg har ikke hatt det særlig greit det siste året, det skal være sikkert. Bare det å komme inn i de vanelige rutinene igjen, føles bra.

Jeg går på 1dha, altså design og håndtverk. Det vi har gjort siden vi begynte er å tegne, malt, hørt på teori, og selvsagt litt matte, engelsk, naturfag og norsk. Onsdagene er ganske tunge, med bare teorifag. Idag gikk vi til 15.40, alle var skikkelig trøtte på slutten, og når vi satt i auditoriummet(?) en slags sal, lo alle hele tiden. Var utrolig vittig!

Ann Cecilie gjør mye av skoledagen bedre, det er sikkert! "Ka e det som e så morsomt med min stemma?" Terje, haha. Sykt vittig.

Vi fikk også skolepcen idag, kjempegreit. Kanskje jeg får til å blogge på skolen også? Hihi. Men jeg skal virkelig skjerpe meg med bloggingen. Har hatt en god pause nå uten og si ifra, så er nok "tilbake nå".


Frida
så bra, da!! :)
25.08.2011, 18:55
blog/website: http://funki.blogg.no

skriv en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


ABOUT


Image and video hosting by TinyPic

Hei! Jeg er Camilla Regina, jeg er en jente på 19 år, født den 25.07.95. Jeg har en stor interesse for skjønnhet, hår og sminke, og her på bloggen vil jeg skrive om produkter, generelt skjønnhet, tutorials, omtaler osv.

Kontakt, sponsing eller evt spørsmål, kontakt meg på crlablogg@gmail.com


+VENN / Om Camilla Regina / Omtaler / Mine favoritter


Contact

crlablogg@gmail.com

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
About meFavorite beauty stores online:

International
FEELUNIQUE
BEAUTYBAY
HQHAIR
LOOKFANTASTIC


Norwegian
BLUSH
MAKEUPMEKKA
BLIVAKKER
KICKS

hits