11.10.2011, kl 22:48

majas salong

Hei dere  På mandag var min første uplasseringsdag på majas frisørsalong i kristiansand! Jeg var utrolig spent.. Jeg var der sammen med 2 andre fra klassen, Ann Cecilie og Karoline. Vi dro dit så vi var der rett før 10. Jeg er nemlig utplassert der i ptf på design og håndtverk. For dere som ikke vet, jeg skal bli frisør. Jeg elsker det yrket der.

Majas ligger i dronningensgate i Kristiansand by. Der skal jeg jobbe hver eneste mandag, fra 10-5, sammen med to andre fra klassen min. Er veldig mange lærlinger og unge som jobber der, og godt er det! Veldig koselig. Hadde også med meg kameraet mitt, så dere får se litt :-)
Hele raden til høyre vasket vi + flere. Ikke en så veldig gøy jobb, men det må til.Vi begynte med å vaske hyller med shampo og styling, derreter skulle vi lese hefter og regler, og etter det skulle vi få opplæring i hodebunnsmassasje! Det var helt utrolig gøy! Først skulle dem ta håret våres, og ha i shampo, balsam, kur, og massere, og så etterpå og føne det osv. Håret mitt har aldri vært så mykt før.. Og det er ikke noe jeg sier, men det var helt mykt som silke.. Så skulle vi gjøre det på dem etterpå. Vaske håret, kure det, osv.

Følte meg som en dronning, fordi det er det jeg elsker å gjøre. Å style, og å holde på med hår. Etter det var det litt vasking, og litt forskjellig. En utrolig vellykket dag, og jeg gleder meg til hver mandag fremmover! Er du frisør eller tenker du på og bli det?
 


Lena
fine bilder
11.10.2011, 22:51
blog/website: http://photohearted.blogg.no
camilla regina
Lena: tnx:-)
11.10.2011, 22:56
blog/website: http://crla.blogg.no/
marika
koselig bilder da:)
11.10.2011, 23:21
blog/website: http://mmarika.com
Marita
Går frisør linjen :) neste år er jeg lærling:)
11.10.2011, 23:39
blog/website: http://mps.blogg.no

skriv en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


ABOUT


Image and video hosting by TinyPic

Hei! Jeg er Camilla Regina, jeg er en jente på 19 år, født den 25.07.95. Jeg har en stor interesse for skjønnhet, hår og sminke, og her på bloggen vil jeg skrive om produkter, generelt skjønnhet, tutorials, omtaler osv.

Kontakt, sponsing eller evt spørsmål, kontakt meg på crlablogg@gmail.com


+VENN / Om Camilla Regina / Omtaler / Mine favoritter


Contact

crlablogg@gmail.com

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
About meFavorite beauty stores online:

International
FEELUNIQUE
BEAUTYBAY
HQHAIR
LOOKFANTASTIC


Norwegian
BLUSH
MAKEUPMEKKA
BLIVAKKER
KICKS

hits