13.07.2012, kl 23:00

Fridaynight

Var egentlig meningen jeg skulle skrive dette innlegget tideligere idag, men så gikk tiden fra meg og ja.... Masse unnskyldinger altså, hehehe. Har egentlig bare slappet av idag, ikke gjort noen verdens ting! Litt greit avåtil, selv om jeg egentlig skulle hatt storrydding på rommet mitt, for unner ikke akkurat noen å se hvordan det ser ut her nå:):) haha. Som dere kan se på bidene har jeg også brukt noe av dagen til å lese i blader. Chill det da. Fikk også to fine pakker i posten idag med noe fint i. Vil dere se hva det er?

Det er forresten fredag den 13 idag. Men jeg har alltid vært heldig, har aldri faktisk skjedd meg noe når det har vært fredag den 13. Ikke at jeg er så veldig overtroiskt at det gjør noe, men man vet da aldri. Har dere hatt en ulykke idag eller? Skal gi dere en anbefaling av et produkt enten senere i kveld eller i morgen. Kos dere i kveld da, uansett hva dere gjør!


skriv en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


ABOUT


Image and video hosting by TinyPic

Hei! Jeg er Camilla Regina, jeg er en jente på 19 år, født den 25.07.95. Jeg har en stor interesse for skjønnhet, hår og sminke, og her på bloggen vil jeg skrive om produkter, generelt skjønnhet, tutorials, omtaler osv.

Kontakt, sponsing eller evt spørsmål, kontakt meg på crlablogg@gmail.com


+VENN / Om Camilla Regina / Omtaler / Mine favoritter


Contact

crlablogg@gmail.com

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
About meFavorite beauty stores online:

International
FEELUNIQUE
BEAUTYBAY
HQHAIR
LOOKFANTASTIC


Norwegian
BLUSH
MAKEUPMEKKA
BLIVAKKER
KICKS

hits