26.07.2012, kl 15:25

New buys

Hadde en super bursdag igår, hadde ei venninne her og familien min kom på besøk. Var veldig koselig, og er litt rart å tenke på at jeg er et år eldre. Har vært seksten i et år nå, og nå er jeg sytten. Helt sykt hvor fort tiden går nå, snart er det høst og så jul.. Jaja, men fikk iallefall en del penger igår, og noen gaver. Bodybutteret nedenfor fikk jeg av mamma, hihi. Lukter helt hærlig kokosnøtt, helt avhengig av disse!

Resten av det andre har jeg kjøpt selv. Og forresten gikk jeg og venninna mi og bada i går kveld også, jeg synes det var liiiitt kaldt, haha, men ho hoppa uti! I forhold til meg, tok sin tid før jeg kom meg ut kan man si.. Kjøpte den primeren under her fra too faced fordi jeg gikk tom fra den fra elf, og den var faktisk ganske god, men var utsolgt seff når jeg skulle kjøpe. Er alltid sånn med meg!! Så jeg kjøpte en den da :-)

 

Primer fra too faced, blush fra the body shop, body butter fra the body shop

Er iallefall helt avhengig av disse body butterne fra the body shop, lukter sykt godt og bruker de hele tiden.. Not good for me. Blushen er i fargen coral, dødsfin, anbefaler den. Men nå tenke jeg at jeg skulle gjøre noe..... Fornuftig? Eller noe. Blogges!skriv en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


ABOUT


Image and video hosting by TinyPic

Hei! Jeg er Camilla Regina, jeg er en jente på 19 år, født den 25.07.95. Jeg har en stor interesse for skjønnhet, hår og sminke, og her på bloggen vil jeg skrive om produkter, generelt skjønnhet, tutorials, omtaler osv.

Kontakt, sponsing eller evt spørsmål, kontakt meg på crlablogg@gmail.com


+VENN / Om Camilla Regina / Omtaler / Mine favoritter


Contact

crlablogg@gmail.com

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
About meFavorite beauty stores online:

International
FEELUNIQUE
BEAUTYBAY
HQHAIR
LOOKFANTASTIC


Norwegian
BLUSH
MAKEUPMEKKA
BLIVAKKER
KICKS

hits