05.08.2012, kl 15:48

Home sweet home

Natt til lørdag kom jeg hjem fra Danmark, og for en utrolig fin tur jeg har hatt! Reiste 08.00 med superspeed til Danmark 1 august, og har vært på stranda, byen, badet og vært i fårup siden det. Har vært SÅ deilig og ikke hatt nett på de tre dagene. Følte meg så fri! Kan vise dere i neste innlegg noen innkjøp, kjøpte ikke så veldig mye, men litt. Jeg dro sammen med venninnen min, Mailene og mammaen min.

Vi dro i fårup både torsdag og fredag, men var der ikke hele dagen. Vi var heldigvis utrolig heldig med været, hadde meldt drittvær egentlig, men på torsdag og onsdag var det veldig varmt, men overskyet, og på fredag var det strålende sol. Tok lynet mange mange ganger i fårup, den er sinnsykt morro! Går utrolig fort. Elsker sånne ting. Anbefaler alle å ta denne! Dere kan se et bilde av lynet nederst.

 

Ellers orker jeg egentlig ikke skrive så veldig mye, men har hatt en helt fantastisk tur. Skriver egentlig ikke så mye om hverdagen min her på bloggen, med bilder og sånn.. Vet ikke helt hvorfor, men blir mest beauty og hår, siden det er det jeg interesserer meg for. Men vet ikke helt hva dere synes, skal jeg skrive mer om hverdagen? Meg? Eller noe slikt? Vet ikke helt.. Hadde blitt glad for respons! Men noen bilder fra turen:

 Stranda i blokhus. Den er nyydelig! Bada i sjøen her, er helt syke bølger. Savner det..

 

De tre bildene over er i fra fårup. Elsker fårup. Vil dra dit neste år også, savner det allerede! Skal se om jeg får laget et innlegg med innkjøp senere eller om det blir i morgen. Har besøk nå, men vi blogges!


helene simensen
kjempefine bilder:D
05.08.2012, 16:59
blog/website: http://helenessimensen.blogg.no
camilla regina
helene simensen: takk!:)
07.08.2012, 23:54
blog/website: http://crla.blogg.no/
ragnhild taklo
Nydelige bilder!
10.08.2012, 12:25
blog/website: http://takloo.blogg.no
camilla regina
ragnhild taklo: tusen takk for det!:)
10.08.2012, 14:11
blog/website: http://crla.blogg.no/

skriv en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


ABOUT


Image and video hosting by TinyPic

Hei! Jeg er Camilla Regina, jeg er en jente på 19 år, født den 25.07.95. Jeg har en stor interesse for skjønnhet, hår og sminke, og her på bloggen vil jeg skrive om produkter, generelt skjønnhet, tutorials, omtaler osv.

Kontakt, sponsing eller evt spørsmål, kontakt meg på crlablogg@gmail.com


+VENN / Om Camilla Regina / Omtaler / Mine favoritter


Contact

crlablogg@gmail.com

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
About meFavorite beauty stores online:

International
FEELUNIQUE
BEAUTYBAY
HQHAIR
LOOKFANTASTIC


Norwegian
BLUSH
MAKEUPMEKKA
BLIVAKKER
KICKS

hits