10.08.2012, kl 14:10

Pierre renè lipgloss

Pierre renè er ikke et sminkemerke jeg har hørt så alt for mye om, har sett at de har noe av det på nelly.com, og før jeg dro til Danmark bestilte jeg èn lipgloss fra merket siden jeg hadde en gavekort kode. Det finnes flere typer av denne lipglossen, seductive shine (den jeg har), wet wet wet, shining mat og wet & colorfull. For det første, så smaker denne utrolig godt! Den smaker iallefall ikke sånn som de ekle lipglossene fra hm, eller andre lipglosser med falsk, plastikk smak. Denne lipglossen smaker og lukter friskt bringebær. Men, man skal jo ikke spise de heller daaah.. Haha.

Har denne i fargen Yummy Berry, men de har mange fler farger å velge mellom, så skal ikke se bort i fra at jeg kjøper en i en annen farge en annen gang. Den jeg har, som kalles for seductive shine, er det shimmer i, og var veldig heldig med fargen, for jeg satset bare på en farge jeg synes så fin ut. En veldig fin, naturlig rosarød farge. Heller mer mot sterk rosa.

Er 7 ml produkt i denne, ikke så veldig mye, men nå skal man ikke bruke så veldig mye av den heller. Har brukt denne hver dag i det siste nå, og liker den veldig godt. En ny favoritt hos meg kanskje? Vil dere se nærmere på lipglossen kan dere sjekke ut nelly.com og så merket pierre renè. Med frakten på nelly betalte jeg totalt 74 kroner, selve lipglossen koster kun 35, men med frakten ble det jo en del mer. Er veldig fornøyd med denne! Vil absolutt anbefale den videre.
Vet ikke om disse nummerene på lipglossen har noe å si, men iallefall er dette nr 29, eller farge Yummy Berry. Holdbarheten er faktisk overraskende god, den sitter veldig godt på. Føler alltid andre lipglosser blir så klissete og blaute på leppene, men denne gjør ikke det, og sitter veldig godt uten noenting "under".

Prisen på denne er faktisk kun 35 kroner, det synes jeg er en lav pris på et så fint produkt. Konsistensen på denne er litt tykkere en en vanelig lipgloss også, som gjør at den sitter lenger. Det eneste negative som jeg kan finne med denne, det er ikke så negativt egentlig, men det er at applikeringskosten er litt vanskelig. Kommer litt mye produkt på en gang ut, men det er egentlig ikke noe problem, ikke for meg iallefall. Tror de fleste vet at man ikke bare klæsjer på uansett, haha..

Prøvde så godt som mulig å få til et swatch bilde av den, men fargen er mye finere i virkeligheten, virkelig. Skal såklart vise hvordan den ser ut på leppene i nærmeste fremtid, hehe. Vet at det er blitt veldig lite bilder av meg, og faktisk skulle jeg i sommer begynne å lage sminkelooks som jeg skulle vise til dere. Men slik har det ikke blitt til. Skal begynne med det nå, for fult, for det er veldig morro :-) ellers i kveld skal jeg på kino med venninna mi, vi skal se Ted. Den ser så morro ut!!

Har dere prøvd denne glossen? Hva synes dere om innlegget?


Mina A. Hoel
Nei, har aldri prøvd den! Men hørtes bra ut :-)

Liker slike innlegg!
10.08.2012, 14:32
blog/website: http://minah0el.blogg.no
anitra
Har ikke prøvd den, men den var fin :D
10.08.2012, 15:00
blog/website: http://anitra07.blogg.no

skriv en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


ABOUT


Image and video hosting by TinyPic

Hei! Jeg er Camilla Regina, jeg er en jente på 19 år, født den 25.07.95. Jeg har en stor interesse for skjønnhet, hår og sminke, og her på bloggen vil jeg skrive om produkter, generelt skjønnhet, tutorials, omtaler osv.

Kontakt, sponsing eller evt spørsmål, kontakt meg på crlablogg@gmail.com


+VENN / Om Camilla Regina / Omtaler / Mine favoritter


Contact

crlablogg@gmail.com

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
About meFavorite beauty stores online:

International
FEELUNIQUE
BEAUTYBAY
HQHAIR
LOOKFANTASTIC


Norwegian
BLUSH
MAKEUPMEKKA
BLIVAKKER
KICKS

hits