10.08.2012, kl 17:30

Detail today

Hei! Skal straks på øyeblikket dra til byen med venninna mi og så skal vi på kino og se en ny film - Ted. Det blir morro, og her var dagens "detalj". Elsker klokka fra danielwellington, den er nyydelig! Ble ikke de beste bildene, men fikk ikke tatt fler. Kanskje det kommer et innlegg senere i kveld, må se! Dere må iallefal kose dere i dag/kveld :)

Som jeg sikkert ikke har fortalt dere, men som dere har sett, dere som er faste lesere, er at jeg har endret designet mitt. Det gjorde jeg for noen dager siden, og jeg er ganske fornøyd. Endret bildestørrelsen til 800px; ettersom jeg har en hår, stil og makeupblogg, og da er det litt fint med store bilder. Har enda ikke fått lagt inn kategorier og litt diverse på sidemenyen, men det kommer! Nå har jeg litt knapp tid, må gå om noen sekunder, men blogger senere en gang!


Klokke fra danielwellington.com

Hva synes dere om klokken? Hva er deres planer for ikveld/dag?skriv en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


ABOUT


Image and video hosting by TinyPic

Hei! Jeg er Camilla Regina, jeg er en jente på 19 år, født den 25.07.95. Jeg har en stor interesse for skjønnhet, hår og sminke, og her på bloggen vil jeg skrive om produkter, generelt skjønnhet, tutorials, omtaler osv.

Kontakt, sponsing eller evt spørsmål, kontakt meg på crlablogg@gmail.com


+VENN / Om Camilla Regina / Omtaler / Mine favoritter


Contact

crlablogg@gmail.com

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
About meFavorite beauty stores online:

International
FEELUNIQUE
BEAUTYBAY
HQHAIR
LOOKFANTASTIC


Norwegian
BLUSH
MAKEUPMEKKA
BLIVAKKER
KICKS

hits