10.08.2012, kl 23:13

Ukens spørsmål #3

Kom hjem for litt siden, var jo på kino som jeg sa,Ted var en utroolig rå film!! Utrolig morro. Den var ferdig sånn ca 20.00, så surra jeg og Mailene litt rundt i byen etter det før vi dro hjem. Tenkte å ta å svare på noen spørsmål jeg har fått i det siste, har ikke svart på noen uker nå så da svarer jeg bare nå, på de jeg har fått.
 

Har du instagram? Ja, jeg har instagram, men oppdaterer den meeget sjeldent! Få bilder der også, haha.. Menmen, vist noe er interesserte i den tror jeg at jeg heter, (tror faktisk, sier seg selv hvor lite jeg oppdaterer) camillaregina eller camillaaregina. Kan være litt fordi jeg ikke er så flink til å huske å ta bilder med mobilen.

Kan du legge ut noen designtips? Ja, det kan jeg jo gjøre. Hadde jo planer om å legge ut et gratis design også, men har bare ikke fått gjort det. Først må jeg få laget et innlegg hvor jeg kan få litt tips fra dere. Men ja, kan godt legge ut et innlegg med noen designtips, er jo ikke dødsgod på design, men heller ikke helt amatør da.. Har jo kunnet html osv siden jeg drev med piczo sider når jeg var 10-11? Hadde vel 30 piczo sider ellernoe, lol.. Men skal lage et innlegg snarest :-)

Hvor har du kjøpt de knallrosa putene på bildet av noe av rommet ditt? Var så fin farge på de. Disse under du mener vel? Nei vet du hva, de har faktisk mamma hjulpet meg å sydd selv! Hehe. Stoffet som er rundt er faktisk et gammelt sengesett, i en utrolig fin farge. Er i silkestoff, jeg er ikke akkurat verdensmester i å sy, så det gjorde mamma. Liker de putene veldig godt, selv om de begynner å bli en del slitt.. Er bare vanelig puter også et annet trekk over.


Noe av rommet da det faktisk var litt ryddig. Må ta en ryddings snart igjen, haha..

Har du jobb eller noe? Du kjøper jo en del? Nei, jeg har ikke jobb, men har lyst på, ikke kun fordi det føles godt å tjene sine egne penger, men da blir jeg også litt mer selvstendig. Er tross alt under et år til jeg fyller 18. Altså.. Jeg blir litt irritert. Har fått dette spørsmålet før, og at jeg virker bortskjemt, men er faktisk en del dere ikke vet. Men nei, jeg har ikke noe spesielt mer penger enn andre på min alder. Jeg får selvfølgelig noe av foreldrene mine, men jeg pleier å planlegge kjøpa mine, og spare pengene til noe jeg vil ha, og sånt. Er egentlig mest det. Er veldig sjeldent jeg går på shoppingtur egentlig og kjøper ting spontant. Pleier å planlegge det, haha! Sånn som både jakka og parfymen fra innkjøpet fra Danmark var ikke akkurat noen billige ting, men det er ting som jeg faktisk har sett på og ønska meg en god stund nå. Før var jeg veldig god på og sløse vekk pengene på ting jeg egentlig ikke ville ha, men er mye flinkere nå.

Skal du ta tungepiercing igjen? Jaa, definitivt. Skrev det jo, men dere som ikke vet så måtte jeg ta den ut i Juli. Men har planer om å ta snart igjen. Savner det!

Hvor kjøpte du Helly Hansen jakka? Kjøpte den på en butikk som heter ny form, i Danmark. Der vi var, i Blokhus, det var der jeg kjøpte den. Vet at de har den butikken i Hirtshals også, men vet ikke om den finnes noen andre steder i Danmark, men det kan jo hende, det vet jeg ikke.

Er det shea body butter du har? Den i innlegget du sa som lukta så godt? Ja, det er den. Det er vel den jeg synes som lukter mest "naturlig" om jeg kan kalle det det. Har både den og coconut, elsker de!

Noe du vil ha svar på til en annen gang?


KAROLINE
Jeg vil også se Ted! haha :D
11.08.2012, 00:03
blog/website: http://krlineh.blogg.no
camilla regina
KAROLINE: ja, det burde du, den var utrolig gøy:) haha!
11.08.2012, 01:03
blog/website: http://crla.blogg.no/
Victoria
bra svart
11.08.2012, 21:24
blog/website: http://koset.blogg.no
Victoria
Liker du justin bieber ?
11.08.2012, 21:25
blog/website: http://koset.blogg.no
Wewe Elisa
bra svart! :-)

Hva synes du om Too faced primed and poreless?

Trenger primer, trenger tips :-) kunnedu ikke lage et innlegg? Vurdering, eller svare på dette neste uke? :-)
12.08.2012, 16:30

skriv en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


ABOUT


Image and video hosting by TinyPic

Hei! Jeg er Camilla Regina, jeg er en jente på 19 år, født den 25.07.95. Jeg har en stor interesse for skjønnhet, hår og sminke, og her på bloggen vil jeg skrive om produkter, generelt skjønnhet, tutorials, omtaler osv.

Kontakt, sponsing eller evt spørsmål, kontakt meg på crlablogg@gmail.com


+VENN / Om Camilla Regina / Omtaler / Mine favoritter


Contact

crlablogg@gmail.com

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
About meFavorite beauty stores online:

International
FEELUNIQUE
BEAUTYBAY
HQHAIR
LOOKFANTASTIC


Norwegian
BLUSH
MAKEUPMEKKA
BLIVAKKER
KICKS

hits