12.08.2012, kl 00:00

Anbefaling: john frieda

Har nå testet denne en stund, etter jeg mottok den! Den heter Thickening blow dry lotion, og er i fra John Frieda og serien luxurious volume. Denne er blitt en stor favoritt hos meg. Det er en spray du skal ha i håndkletørt hår, og for best effekt føner du håret etterpå. Jeg sliter med typiskt nordisk hår, og har veldig lite volum i håret mitt, både pgr av det og at håret mitt ikke er oppklippt lenger. Denne gjorde virkelig underverker, og jeg trenger ikke tupere det heller.

Tupering har jeg drevet med lenge, men det sliter veldig på håret, kombinert med hårspray. Med denne trenger jeg kun og rufse håret litt med hendene og spraye litt hårspray, så blir det kjempefint og masse volum i det. Anbefaler denne egentlig til alle! Trodde ikke den skulle virke så bra som den gjorde, fordi jeg har prøvd volumprodukter før, men enten har håret mitt vært like flatt eller så har det blitt utrolig fett og ekkelt.

Det står på den at man skal spraye hele håret, med fokus på lengdene, altså tuppene, men jeg spraya jevnt over hele håret. (Ikke i hodebunnen såklart), og det ble vellykket. Det eneste negative jeg kan finne med denne er at du kanskje få litt frizzy hår etter bruk, det fikk jeg, men ble like fint igjen, typ enda finere når jeg bruker litt hårolje i, etter hårføning/retting så klart. Har du ikke prøvd denne, vil jeg anbefale den til deg! :-)


John Frieda Luxurious volume, thickening blow dry lotion

Slik ser den da ut. Jeg fikk denne sponset til testing så er ikke helt sikker hva den koster, men vet iallefall at de har den på Vita! Også kan man sikkert bestille den over nett. Men tror ikke den er noe spesielt dyr egentlig.

Når jeg tester sponset produkter skriver jeg alltid mine ærlige meninger, ettersom dette er en blogg mest om makeup, hår, og den slags, ville jeg aldri skrevet bra om et produkt om det ikke er noe bra. Samme om det er sponset eller kjøpt selv, er det dårlig skriver jeg det, er det bra skriver jeg det! :-)Har brukt nesten denne hver gang jeg har vasket håret i det siste, og kommer nok til å fortsette med det. Kjøper helt klart en ny når denne er tom. Skal også skrive en omtale av noen andre produkter fra samme merket snart.

Har dere prøvd denne? 


Anne Helene
E må prøve den en dag,da :D
12.08.2012, 00:12
blog/website: http://anneehelene.blogg.no
Emil
så fin blogg du har!!
12.08.2012, 12:37
blog/website: http://omgels.blogg.no

skriv en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


ABOUT


Image and video hosting by TinyPic

Hei! Jeg er Camilla Regina, jeg er en jente på 19 år, født den 25.07.95. Jeg har en stor interesse for skjønnhet, hår og sminke, og her på bloggen vil jeg skrive om produkter, generelt skjønnhet, tutorials, omtaler osv.

Kontakt, sponsing eller evt spørsmål, kontakt meg på crlablogg@gmail.com


+VENN / Om Camilla Regina / Omtaler / Mine favoritter


Contact

crlablogg@gmail.com

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
About meFavorite beauty stores online:

International
FEELUNIQUE
BEAUTYBAY
HQHAIR
LOOKFANTASTIC


Norwegian
BLUSH
MAKEUPMEKKA
BLIVAKKER
KICKS

hits