13.08.2012, kl 18:59

Products I´ve used up

Noe populært som har vært rundt på blogger en stund nå er innlegg hvor du viser produkter (beauty produkter) du har brukt opp. Kanskje du ikke har sett det så mye på blogg.no, men det har vært en del på youtube og andre blogger. Man skriver jo veldig mye idag om nye produkter man enten skal teste, eller nye favoritter man har fått, og omtaler av produkter. De produktene jeg skal vise nå er produkter jeg har vært knallfornøyd med. For de fleste har vel erfart å kjøpt et eller annet produkt - og det har bare stått på hylla til pynt? Det har iallefall ikke disse produktene hos meg.

Både leppestiften fra Isadora, batiste tørrshampo, og bare minerals foundation har jeg kjøpt flere ganger. De andre har jeg kun kjøpt en gang, men har blitt brukt opp med en gang jeg fikk de. Er dette noe dere synes var morro å lese om, si ifra, så kan jeg lage et slik innlegg en annen gang også. Joico produktet er jo tomt nå, så den må jeg ha.. Beklager for at innlegget ble litt sent postet, skulle egentlig postet det mye tideligere, men har da ikke fått skrevet det før nå. Her er det:Sminke: Bare minerals foundation, Isadora lipstick, Ysl rouge pure shine i nr #11, Elf mineral face primer.BareMinerals foundation. Denne har vært en favoritt lenge! Liker den veldig godt, sitter fint på, dekker, ser naturlig ut, fargen passer meg, og den varer lenge. Har laget en omtale av denne før en gang, men skal lage en ny en ganske snart. Kjøpte min første i november, og så kjøpte jeg en ny en når denne gikk tom.Yves saint laurent rouge pur shine sheer lipstick, i fargen #11 Diamond Pink. Denne kjøpte jeg i sommer i fjord, brukte den hver dag siden det, og nå er den nesten helt tom. Kan iallefall ikke bruke den vanelig, da må jeg bruke kost nedi, som jeg avåtil gjør. Denne er SINNSYKT fin på leppene, er ikke tørr, leppene ser fine ut og den varer lenge på. Dyr til å være en leppestift, men jeg synes den er verd det. Den holder en god stund også, så du får veldig mye for pengene!Isadora crystal gloss lipstick i fargen #80 taffeta pink. Denne har jeg kjøpt utrolig mange ganger!! Vet ikke helt hvor mange. Bruker den veldig fort opp, og den har en utrolig fin farge. Denne har jeg kjøpt i flere år, og min er nesten tom.Elf mineral infused face primer. Husker jeg kjøpte denne bare for å teste den, har litt forskjellige meninger om elf produktene, noen er dårlig og andre er bra. Denne er jeg veldig positivt overrasket over, det er en veldig god primer til den prisen. Du finner sikkert bedre, men denne var veldig bra til å koste så lite.

Min er heeelt tom nå, har tatt alt som er i den.. Skulle faktisk kjøpe denne på nytt fra elf i juli, men da var den selvfølgelig utsolgt, og jeg måtte kjøpe en annen. Men kommer garantert til å kjøpe denne igjen når den andre er tom!

Hårprodukter: Joico k-pak split end mender serum, og Batiste dry shampoo.Joico K-pak split end mender. Denne har gjort store underverker for håret mitt, håret mitt har forandret seg veldig etter jeg begynte med denne og både andre joico produkter. Liker den veldig godt, er veldig drøy i bruk, det er kun 100ml, men har holdt i nesten et år for meg. Den samler tuppene igjen på en måte, og forebygger at de deler seg og blir slitt.Batiste dry shampoo. Dette er en tørrshampo, som skal kunne erstatte hårvasken en gang i blandt, og denne liker jeg. Gjør at håret lukter kjempegodt og ser fint ut. En tørrshampo kan selvfølgelig aldri erstatte en hel hårvask, men den gjør en god jobb fordeom. Er avhengig av dette produktet, hater når håret er det minste skittent! Dette er min favoritt :-)

Dette var produkter jeg valgte ut i første omgang, dette er produkter jeg vil kjøpe igjen og er veldig fornøyd med.
Har dere noen favorittprodukter? Likte dere innlegget?


ezel - helene og michelle
så mye fint! ja, likte innlegget :-)
13.08.2012, 19:00
blog/website: http://ezel.blogg.no/
idawisth
god sminke :D
13.08.2012, 20:32
blog/website: http://idawisth.blogg.no
Amalie Bjønhom
Mye bra :)
13.08.2012, 22:33
blog/website: http://amaliebjornhom.blogg.no

skriv en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


ABOUT


Image and video hosting by TinyPic

Hei! Jeg er Camilla Regina, jeg er en jente på 19 år, født den 25.07.95. Jeg har en stor interesse for skjønnhet, hår og sminke, og her på bloggen vil jeg skrive om produkter, generelt skjønnhet, tutorials, omtaler osv.

Kontakt, sponsing eller evt spørsmål, kontakt meg på crlablogg@gmail.com


+VENN / Om Camilla Regina / Omtaler / Mine favoritter


Contact

crlablogg@gmail.com

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
About meFavorite beauty stores online:

International
FEELUNIQUE
BEAUTYBAY
HQHAIR
LOOKFANTASTIC


Norwegian
BLUSH
MAKEUPMEKKA
BLIVAKKER
KICKS

hits