24.08.2012, kl 20:44

Makeupmekka matte blush

Hei! Dagene har gått såå fort i det siste, men har aldeles ikke glemt bloggen! Har tenkt på den hele tiden, og nå er det tid for en liten omtale igjen. Denne gangen skal jeg skrive om en av makeup mekka sine blusher, fra makeupmekka.no. Har ikke så alt for mye sminke i fra makeupmekka, men jeg vet at det jeg har er jeg godt fornøyd med. Denne gangen er det en blush jeg skal skrive om til dere. Skal skrive litt om hvordan den ser ut, sitter på, holdbarhet, og pigmenteringen. Blushen er forresten satt ned til 99 kroner hos makeupmekka nå, du finner den HER

Er ikke sikkert alle har hørt om makeupmekka, men før selgte de mye av forskjellige sminkemerker, men nå selger de nesten kun sitt eget merke, makeupmekka. Jeg kjøpte denne blushen sammens med et kit, altså med en highlighter og en kost. De kan jeg skrive om en annen gang, men altså så er produktet kjøpt selv. Har hatt denne en god stund nå, tror jeg kjøpte dette i vår, er ikke heelt sikker.. Nå er jeg klar for å dele erfaringene med denne med dere! Og slik ser den da ut:

Dette er da altså en mineral blush, i fargen Flirt. En kjempe fin, matt, rosa blush. Det jeg liker best med denne blushen er definitivt at den er helt matt, ikke et eneste glitterkorn i den. Tror dette er den eneste blushen jeg eier uten bittegrann shimmer i, og det er ganske fint igrunn, er greit med en matt blush også. Fargen på denne kanskje liitt mørkere enn på bildene over, men på bildet under, swatchen, er den helt lik. 


Makeup mekka mineral matte blush i fargen Flirt

Denne er veldig fin, og jeg vil tro at den passer til enhver hud. Det eneste jeg føler man må passe på er mengden man tar på, denne er veldig godt pigmentert, og det er jo forsåvidt bra, men pass bare på og ikke ta for mye, for da kan det fort se ut som man har vært litt for lenge ute i kulda, bare for og "advare". Men med rett menge er denne ELSK. Er man blek i huden, er det spesielt viktig å ikke ta for mye.

Størrelsen på denne er 4g, som kanskje høres litt lite ut, men egentlig er det ganske mye når du trenger bare bittelitt produkt på kosten. Så denne holder i evigheter. Etuyet på boksen er også ganske liten, nesten som en øyenskygge! Det ser litt rart ut, men, det er ikke så mye å bry seg om. Tar bare litt mindre plass, enkelt og greit, haha! 

Den legger seg også veldig fint på i ansiktet. Den holder lenge, men ikke hele dagen. Iallefall ikke for meg, når jeg står opp halv 7 om morningen, så holder ikke denne helt til kvelden! Men det skal jo mye til at enhver blush gjør det, igrunn.. Siste bildet ble litt utydelig, beklager det. Ellers synes jeg dette er en utrolig fin blush, med en fin farge. Matt for de som liker det (de har også blusher med shimmer), og den er lett å påføre.

SÅ tenkte jeg å spørre dere, dere som er litt interesserte - Har DERE noen sminkemerker/produkter dere har lyst på omtale av? Noe dere kunne tenkt dere å lest om? Makeup, hud, hår, noe slikt? Må jo selvfølgelig være noe jeg har da, men dere kan jo komme med tips også kan jeg velge ut noe. Ha en fin helg, håper dere likte omtalen :-)


Sandra
Denne må jeg prøve :D
24.08.2012, 21:44
blog/website: http://sandracb.blogg.no
☮ Sofie Gêmeos
Ser fin ut!
24.08.2012, 21:59
blog/website: http://Sofbj.blogg.no/

skriv en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


ABOUT


Image and video hosting by TinyPic

Hei! Jeg er Camilla Regina, jeg er en jente på 19 år, født den 25.07.95. Jeg har en stor interesse for skjønnhet, hår og sminke, og her på bloggen vil jeg skrive om produkter, generelt skjønnhet, tutorials, omtaler osv.

Kontakt, sponsing eller evt spørsmål, kontakt meg på crlablogg@gmail.com


+VENN / Om Camilla Regina / Omtaler / Mine favoritter


Contact

crlablogg@gmail.com

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
About meFavorite beauty stores online:

International
FEELUNIQUE
BEAUTYBAY
HQHAIR
LOOKFANTASTIC


Norwegian
BLUSH
MAKEUPMEKKA
BLIVAKKER
KICKS

hits