18.10.2012, kl 20:19

Redken all soft serie

Tenke jeg skulle gi dere en liten anbefaling på noen hårprodukter, som jeg liker veldig godt! Produktene er i fra redken, og produktene er IKKE i samarbeid med noe reklame, dette er kun en anbefaling av produkter jeg liker veldig godt. De fleste av dere har vel hørt om hårmerket Redken? Det selger de som regel på de fleste frisørsalonger, og produktene er også og få tak i på nett. Liker dette merket utrolig godt, en av mine favorittmerker innen hårpleie. For en god stund siden kjøpte jeg sjampo og balsam fra serien all soft, som er for dem med tørt og litt slitt hår, og hårkuren fra samme serie litt senere.


Aller først er dette VELDIG gode produkter vist du har tørt, frizzy og slitt hår. De gjør håret veldig mykt og fint, og jeg selv, sliter med tørt hår, og disse hjelper håret mitt veldig med det! Hårkuren må være en av de beste fuktighetskurene, den gjør håret supermykt og bare rett å slett knallfint! I tillegg lukter produktene godt, og det er jo alltid et pluss, eller hva? Mine hårprodukter fra joico kan jeg stå og lukte på leenge, himmelsk... Her er 3 superbra produkter jeg vil anbefale videre til dere:
 


F.v  Redken all soft shampo, Redken all soft conditioner, Redken all soft heavy cream

Produktene fra all soft serien er store favoritter hos meg, men har også redken produkter fra både blonde glam, smooth down (heter nå smooth lock) extreme og real control. Bruker jeg kuren bruker jeg først sjampo, KUR og så balsam, det er vitkig å tenke på. Vil anbefale alle å bruke litt ekstra penger på hårprodukter fra salong, du ender opp med et mye finere og bedre hår enn vist du bare bruker en fra daglivaren :-) spesielt vist du farger håret ofte el du har slitt hår. All soft heavy cream:Har dere noe fra redken?


Victoria
Hei. Jeg også har en blogg,å hvis du kommenterer der får du 3 kommentarer tilbake! Ha en fin dag :D
camilla regina
Victoria: haha, tror ikke det nei :)
18.10.2012, 20:35
blog/website: http://crla.blogg.no/
Lisa Laugen
Har hårkuren all soft, love it!!
18.10.2012, 20:36
blog/website: http://lisalaugen.blogg.no
camilla regina
Lisa Laugen: :) den er goood!
18.10.2012, 23:07
blog/website: http://crla.blogg.no/

skriv en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


ABOUT


Image and video hosting by TinyPic

Hei! Jeg er Camilla Regina, jeg er en jente på 19 år, født den 25.07.95. Jeg har en stor interesse for skjønnhet, hår og sminke, og her på bloggen vil jeg skrive om produkter, generelt skjønnhet, tutorials, omtaler osv.

Kontakt, sponsing eller evt spørsmål, kontakt meg på crlablogg@gmail.com


+VENN / Om Camilla Regina / Omtaler / Mine favoritter


Contact

crlablogg@gmail.com

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
About meFavorite beauty stores online:

International
FEELUNIQUE
BEAUTYBAY
HQHAIR
LOOKFANTASTIC


Norwegian
BLUSH
MAKEUPMEKKA
BLIVAKKER
KICKS

hits