21.10.2012, kl 21:53

Osis+ Flatliner sleek

Hei! Idag skal jeg skrive en vurdering av dette produktet: Osis+ flatliner. Det er en varmebeskyttende spray, som også gjør håret mye rettere og glattere. "Serien" på en måte er fra hovedmerket schwarzkopf, og det finnes flere produkter med navnet Osis. Mange kjenner kanskje til dust it, volumpudderet? Det skal jeg skrive om en annen gang til dere! Men iallefall - dette produktet har jeg hatt en stund nå, og brukt jevnlig. Er fornøyd med dette produktet, den beskytter håret, og gjør det mykt.

Hjelper også med å gjøre det rett, og den har en praktisk spray som gjør det enkelt at produktet kommer ut. Noe som er litt negativt er at sprayen, eller innholdet på produktet kan være ganske klissete, spesielt ekkelt vist du greier å få det i fjeset mens du sprayer. Men den klissete konsistensen gjør IKKE håret fett, tungt eller klissete. Og det skulle jo bare mange!
 Du kan bruke produktet entet i vått eller tørt hår, i vått før føning og tørt når du skal rette håret ditt. Jeg merket at når jeg har sprayet denne (i tørt hår), og etter jeg har rettet det blir det stivt med en gang, men så grer du gjennom håret etter med en børste, jeg anbefaler naturbørste (generelt børsting), og da blir håret veldig rett og veldig mykt og fint.

Denne beskytter helt opp til 200 grader, og inneholder proteiner og silke som skal hjelpe mot håret. Denne varmebeskyttende sprayen har hjulpet håret mitt mer en andre jeg har testet før, og det er dessuten lurest å spraye jevnt over hele håret, da blir det best effekt. Det er 200 ml i dette produktet, og det er jo en del! Denne har også en helt grei lukt, synes jeg.Dette er et frisørprodukt, men du får også kjøpt det på nett, jeg fikk dette, pluss andre produkter fra osis+ og schwarzkopf sponset. Skal skrive om flere av disse produktene etterhvert! Alt i alt er dette en av de bedre varmebeskyttende sprayen jeg har prøvd. Den hjelper ikke bare mot slitasje av varmeverktøy, men gjør også håret mykt, friskt og fint. Anbefales til dere!

Har dere dette produktet, eller andre produkter fra samme merke/serie?  skriv en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


ABOUT


Image and video hosting by TinyPic

Hei! Jeg er Camilla Regina, jeg er en jente på 19 år, født den 25.07.95. Jeg har en stor interesse for skjønnhet, hår og sminke, og her på bloggen vil jeg skrive om produkter, generelt skjønnhet, tutorials, omtaler osv.

Kontakt, sponsing eller evt spørsmål, kontakt meg på crlablogg@gmail.com


+VENN / Om Camilla Regina / Omtaler / Mine favoritter


Contact

crlablogg@gmail.com

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
About meFavorite beauty stores online:

International
FEELUNIQUE
BEAUTYBAY
HQHAIR
LOOKFANTASTIC


Norwegian
BLUSH
MAKEUPMEKKA
BLIVAKKER
KICKS

hits