28.10.2012, kl 20:52

Bare minerals vs Glo minerals

Bare Minerals har jeg brukt i et år nå, og jeg er temmelig sikker på at veldig veldig mange har hørt om dette merket! Er kjempe fornøyd med Bare Minerals sin pudderfoundation, men i mai i år tenkte jeg at jeg skulle prøve noen produkter fra et annet merke: Glo Minerals. Er nok mange som har hørt om dette merket også, og jeg er storfornøyd med dette merket også. Har i utgangspunkt i dette innlegget tatt bilder av pudderfoundationen til både Bare Minerals og Glo Minerals, som er supre begge to!

Har vært mange "diskusjoner" om hvilken av disse merkene som faktisk er best, og i dette innlegget kommer jeg ikke til å kåre noe slags "vinner", for det er det ikke! Begge merkene er begge favoritter, men jeg kommer til å sammenligne disse, så dere kanskje kan vite hva som er forskjell. Jeg har også flytende foundation, pressed base og under eye concealer fra Glo Minerals, som jeg elsker. Alle de kan jeg ta i et innlegg. Så, først Bare Minerals:

Bare Minerals Original i fargen Golden Fair

Denne kjøpte jeg først i fjord på denne tiden, og har vært avhengig av den siden den gang! Denne holder veldig lenge, og har kun hatt 2 bokser på dette året. Hver boks inneholder 8g. Det finnes en matt versjon av denne også, som ikke inneholder bismuth. Denne er litt mer, altså, den gir ikke en heelt matt finish, men heller en satin finish, men likevell god dekkevne!

+ God dekkevne
+ Billigere enn Glo Minerals
+ Satin finish
+ Produktet holder lenge
+ Praktisk lukke/åpne funksjon inne i produktet
+ Naturlig innhold
+ Naturlig og fint resultat

- Kan smitte av utover dagen
- Må bruke endel for å få dekkevne uten foundation under
- Litt for lys for meg, men blander den
Glo Minerals loose base i fargen Golden Light

Denne fra Glo Minerals kjøpte jeg i enten mai eller juni, er ikke helt sikker. Brukte den ikke så mye i starten, men siden august har jeg brukt den hver gang. Denne er litt mørkere enn den fra Bare Minerals, har den i fargen Golden Light, og jeg pleier faktisk å blande denne sammen med den fra Bare Minerals. Denne har full dekkevne, med en matt finish, noe som jeg liker best. Denne inneholder 10g, og den er VELDIG sparsom, du trenger ikke bruke mye for et bra resultat. Denne inneholder også Bismuth. Bismuth har aldri plaget meg, så setter ikke det som en minus :-)

+ Matt dekkevne
+ Holder hele dagen
+ Kan ha flere lag uten at det blir "kakete"
+ Gir et flawless resultat
+ Naturlige ingredienser
+ Full dekkevne

- VÆR FORSIKTIG, for denne drysser lett, og er mye i boksen, så du søler lett.
- Litt for mørk, selv om den er den lyseste i "golden"
- Mye dyrere (Generelt alt fra Glo Minerals.)

Øverste bilde, Glo Minerals på topp og Bare Minerals til venstre. Nederste bilde, til venstre, Bare Minerals i Golden Fair, til høyre Glo Minerals loose base i Golden Light

For en liten oppsummering, så er altså Glo Minerals og Bare Minerals to gode merker, som begge er favoritter hos meg. De to pudderfoundationene jeg har sammenlignet her nå, har jeg ingen favoritt av, men jeg heller en smule mer mot Glo. Du får kjøpt begge merkene på både nett og parfymerier/hudpleie. Glo Minerals er en del dyrere enn Bare Minerals, som feks koster Bare Minerals original ca 450 i parfymerier, og rundt 200 og oppover på nett, mens Glo Minerals loose base koster rundt 400 på nett og mye mye dyrere hos hudpleien. Vet også at man kan kjøpe Glo på utvalgte frisørsalonger. Skal dere kjøpe produkter fra merkene på nett anbefaler jeg enten coverbrands.no, eller blivakker.no som jeg bare har hatt god erfaring med.

Hva slags foundation/ansiktsprodukter bruker dere? Liker dere best Bare Minerals eller Glo Minerals, vist dere har prøvd begge? Vil anbefale begge merkene til dere, på det sterkeste! Ha en fin søndagskveld!skriv en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


ABOUT


Image and video hosting by TinyPic

Hei! Jeg er Camilla Regina, jeg er en jente på 19 år, født den 25.07.95. Jeg har en stor interesse for skjønnhet, hår og sminke, og her på bloggen vil jeg skrive om produkter, generelt skjønnhet, tutorials, omtaler osv.

Kontakt, sponsing eller evt spørsmål, kontakt meg på crlablogg@gmail.com


+VENN / Om Camilla Regina / Omtaler / Mine favoritter


Contact

crlablogg@gmail.com

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
About meFavorite beauty stores online:

International
FEELUNIQUE
BEAUTYBAY
HQHAIR
LOOKFANTASTIC


Norwegian
BLUSH
MAKEUPMEKKA
BLIVAKKER
KICKS

hits