29.10.2012, kl 11:30

Elf studio golden bronzer

Hei! Tenkte jeg å vise dere et produkt fra Elf, rettere sagt fra EyesLipsFace, som jeg faktisk er ganske godt fornøyd med! Har ufattelig mange forskjellige produkter fra Elf som jeg har bestilt gjennom tider, noe faller i smak, noe gjør ikke, og det eneste produktet derfra som jeg har synes var sånn "wow" denne likte jeg, var deres mineral primer, og denne kommer som en god nummer 2. Det er en bronzer, med fire forskjellige farger, som du entet blander sammen eller kan bruke hver for seg. Denne er i nyansen golden, og den er ikke veldig mørk, men heller ikke kjempelys. Så den en passer meg egentlig helt perfekt! 
 Elf golden bronzer i fargen Golden

Pleier alltid å være litt skeptisk til veldig billige produkter til huden min, ettersom jeg kan slite veldig med utbrudd og diverse, så jeg har igrunn bare hatt dårlige erfaringer med andre hudprodukter fra elf, bortsett fra primeren, denne og et produkt til. Denne gir en kjempefin glød til huden, og konturerer bra. Den gjør heller ikke huden min værre, så det er et stort pluss! De har denne i to andre farger til, warm og cool. Jeg valgte golden, fordi gyldne farger passer mer til meg, samt denne var lysere.Kommer i et klassiskt, svart etuy, med et stort speil inni. Denne funker også veldig greit som øyenskygge, et tips! Så ja, denne anbefaler jeg dere å teste ut, for dere som ikke har prøvd. Den koster kun 31 (!!) kroner på eyeslipsface.no :-)


Anne - helene
virker kjempefin. kanskje e skal prøve den :)
29.10.2012, 16:18
blog/website: http://anneehelene.blogg.no

skriv en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


ABOUT


Image and video hosting by TinyPic

Hei! Jeg er Camilla Regina, jeg er en jente på 19 år, født den 25.07.95. Jeg har en stor interesse for skjønnhet, hår og sminke, og her på bloggen vil jeg skrive om produkter, generelt skjønnhet, tutorials, omtaler osv.

Kontakt, sponsing eller evt spørsmål, kontakt meg på crlablogg@gmail.com


+VENN / Om Camilla Regina / Omtaler / Mine favoritter


Contact

crlablogg@gmail.com

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
About meFavorite beauty stores online:

International
FEELUNIQUE
BEAUTYBAY
HQHAIR
LOOKFANTASTIC


Norwegian
BLUSH
MAKEUPMEKKA
BLIVAKKER
KICKS

hits