23.01.2013, kl 07:30

Spørsmålssvar #4

Hei, nå skal jeg svare på noen spørsmål jeg har fått, som dere vet var jo blogginga veldig dårlig i både desember, november og oktober, så her er noen spørsmål som jeg svarer på. Vil dere ha svar på noe, så legg igjen en kommentar..

Kan du ikke ha sånn 2012 favoritter? Dette har jeg tenkt på en stund nå og ha, var egentlig meninga jeg skulle lage et innlegg om det i starten av januar, men som jeg skrev virket ikke kameraet mitt, og vil helst ikke bruke mobilbilder. Men nå er det fiksa! Så det kan jeg sikkert lage, hadde jo tenkt til det uansett!

Hvordan får man sponsorer? Vel, enten så kan man få mail feks av bedrifter eller slikt som har lyst på samarbeid, eller så kan du selv spørre. Det viktigste er vel vist du skulle finne på å sende mail til noen du ønsker samarbeid, er det viktig at du virker proffesjonell, få skrivefeil og det aller viktigste, at hva bedriften driver med/produserer, om det feks er en nettside, at produktene der, eller nettsiden kan representere noe bloggen din handler om. 

Feks, jeg hadde aldri sendt mail til, eller fått mail av en nettside som selger fotballsko (haha..), make no sense, for har ingen ting med min blogg å gjøre. Vist dere skjønner? Er ikke det min blogg handler om. Jeg går ikke så langt at jeg blogger om fotball for å få penger for det. Det er IKKE det min blogg er om. Tenker alltid nøye igjennom.7Hvor mye kostet Lulus sminkemappen? Den kostet 299! :-)


Kan du legge ut noen makeup tutorials en gang? Mener du på video eller noe slikt? Video er ikke noe jeg kommer til å gjøre, for nå iallefall. Føler liksom ikke det er helt meg. Men skal prøve å legge ut litt mer looks osv, er jo kjempegøy og jeg får iallefall inspirasjon når andre legger ut slikt. Spesielt, sånn øyesminke looks. 

Kan du legge ut vurdering på mac studio fix foundationen, og hvor kjøpte du den? Ja, det har jeg tenkt til, skal skrive om den og et bronzer/blush fra mac som jeg også har. Skal ikke skrive for mye her, men de er blitt to favoritter hos meg begge! Foundationen er kjøpt på britique.com. De selger også mac på blush.no, begge sidene er trygge.

Blogget du før på camillaaregina.blogg.no? Ja, men det er en eeeevighet siden. Lagde denne bloggen i slutten av 2010, altså over 3 år siden, står i 2011 på camillaaregina, men det er skrivefeil. Litt rart egentlig, har faktisk snart blogget i 4 år! I mars. Vel, i starten på den gamle bloggen var vel ikke innleggene så veldig bra, men, var 12.. Haha.
 


Noe annet dere lurer på?


K A R I N E
har samme foundation, kjempe bra !! også varer den egentlig utrolig lenge, hvertfall iforhold til mitt bruk :)
23.01.2013, 09:45
blog/website: http://karine.blogg.no
<3 XFLWRPWR - Mote & Fotografering
bra svart :-D! lenge siden jeg har vært innom bloggen din nåå!
23.01.2013, 13:26
blog/website: http://www.xflwrpwr.blogg.no
camilla regina
K A R I N E: Den fra Mac mener du? :) Ja, den varer veldig lenge, trenger jo ikke mye av den!
23.01.2013, 15:07
blog/website: http://crla.blogg.no/
camilla regina
XFLWRPWR: Takk! Hehe, var koselig at du stakk innom :)
23.01.2013, 15:09
blog/website: http://crla.blogg.no/
K A R I N E
Mente den fra Mac ja, utrolig god og drøy i bruk! :))
23.01.2013, 17:18
blog/website: http://Karine.blogg.no
Mariell anthonissen - " If you can't say nothing nice, don't say nothing at all."
fin blogg!
23.01.2013, 21:49
blog/website: http://www.maariellanthonissen.blogg.no

skriv en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


ABOUT


Image and video hosting by TinyPic

Hei! Jeg er Camilla Regina, jeg er en jente på 19 år, født den 25.07.95. Jeg har en stor interesse for skjønnhet, hår og sminke, og her på bloggen vil jeg skrive om produkter, generelt skjønnhet, tutorials, omtaler osv.

Kontakt, sponsing eller evt spørsmål, kontakt meg på crlablogg@gmail.com


+VENN / Om Camilla Regina / Omtaler / Mine favoritter


Contact

crlablogg@gmail.com

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
About meFavorite beauty stores online:

International
FEELUNIQUE
BEAUTYBAY
HQHAIR
LOOKFANTASTIC


Norwegian
BLUSH
MAKEUPMEKKA
BLIVAKKER
KICKS

hits