02.02.2013, kl 16:22

Real Techniques Brushes

Igår fikk jeg noen sminkekoster jeg hadde kjøpt, nemlig noen fra Real Techniques. Jeg har hatt lyst på de lenge, og jeg har hørt veldig mye bra om dem, så da kjøpte jeg det ene settet som heter core collection, som er et sett bestående av koster til ansiktet. Jeg kjøpte mine koster fra en nettside Iherb.com, men man kan også få tak i de på hqhair.com!

Kjøpte og en stor pudderkost, den så veldig fin ut. Brukte disse kostene både igår og idag, og jeg ELSKER de. Resultatet ble så fint, jeg er kjempe fornøyd. Venter enda på den siste kosten jeg kjøpte,gleder meg til jeg kan vise den når jeg får den.. Disse kostene er laget av Samantha Chapman, en makeupartist og guru på youtube, der hun kaller seg Pixiwoo.

Core Collection til venstre, Powder Brush til høyre

Kostene er veldig myke og gode, og kjempegode og jobbe med! Core Collection settet inneholder en foundation brush, contour brush, detailer brush og en buffing brush. Buffing brushen er veeldig god til flytende foundation og pudder, resultatet blir veldig gjevnt og fint. Contour brushen gir et perfekt resultat! Ikke for mye og ikke for lite. Powder Brushen er kjempefint til løst pudder, transulent og også til å gjevne ut overganger og legge solpudder lett rundt i ansiktet.Har dere disse?


Karoline
Hva kostet de :) ?
02.02.2013, 20:14
jomalu
Har nok ikke disse nei, men ville tross alt kommentere og si at jeg synes du har en fin blogg, og så fine bilder av sminken din! :)
20.03.2013, 19:02
blog/website: http://jomalu.blogg.no/
camilla regina
jomalu: Tusen takk! Koselig å høre :)
29.03.2013, 02:03
blog/website: http://crla.blogg.no/

skriv en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


ABOUT


Image and video hosting by TinyPic

Hei! Jeg er Camilla Regina, jeg er en jente på 19 år, født den 25.07.95. Jeg har en stor interesse for skjønnhet, hår og sminke, og her på bloggen vil jeg skrive om produkter, generelt skjønnhet, tutorials, omtaler osv.

Kontakt, sponsing eller evt spørsmål, kontakt meg på crlablogg@gmail.com


+VENN / Om Camilla Regina / Omtaler / Mine favoritter


Contact

crlablogg@gmail.com

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
About meFavorite beauty stores online:

International
FEELUNIQUE
BEAUTYBAY
HQHAIR
LOOKFANTASTIC


Norwegian
BLUSH
MAKEUPMEKKA
BLIVAKKER
KICKS

hits