06.02.2013, kl 00:02

Urban Decay Naked Basics Palette

Har en stund hatt lyst på en sånn her palett fra Urban Decay, og valget falt på Naked Basics palette. Denne er med 6 forskjellige, nøytrale jordfarger, alle er matte untatt den første som er som en slags highlighter. Denne er såå fiin! Fargene er veldig pigmenterte og suuper naturlige. Jeg kan ikke vente med å teste denne ut, gleder meg veldig!

Denne paletten er helt ny, Urban Decay har fra før av Naked og Naked2 palette, som er noe større og med fler farger. De har jeg kjempelyst på og, men for nå så holder denne i massevis. Når jeg først bruker øyenskygge så bruker jeg for det meste fine, nøytrale farger som brunt, beige og grått, og svart, så denne vil være helt perfekt til hverdags.





Paletten er også veldig liten og fin, og får plass hvor som helst. Som dere ser på bilde har jeg allerede swatches dem, de lyseste fargene foran kan se veldig lyse ut, men det er kun den første, Venus, som er ganske lys, men de er veldig fine!



Urban Decay Naked Basics Palette, med fargene F.V Venus, Foxy, Walk of shame, Naked 2, Faint og Crave. Har dere denne paletten, eller noen av de andre palettene fra Urban Decay?

 

"Code to import my old blog: 3834652638" 


Miss Keinapel - FashionLove
så fin blogg du har, og kult øyeskyggesett :-)
06.02.2013, 09:32
blog/website: http://keinapel.blogg.no
Linn-Therese Nilsen
Hei, for en utrolig flott blogg du har. Har lest litt gjennom den og liker den veldig godt. Litt synd det at du ikke har blogget på en månede. Hadde trengt en slik blogg å følge skjønner du :)

Venter forresten samme paletten i posten, gleder meg noe sykt til å prøve den ut. Har hørt så utrolig mye bra om den. Kanskje du kunne fortelle meg hva du syntes om den, siden jeg tenker du har prøvd den en del etter du fikk den? :D

Håper du får en kjempefin helg videre!
02.03.2013, 21:13
blog/website: http://Linntheresenilsen.blogg.no
Charlie
Du har en utrolig flott blogg! :)

Du tar også veldig fine bilder :)

Jeg har skjønnhetsblogg selv, og har en giveaway om du vil bli med ;) godiser fra Makeup Mekka kan vinnes!

Ha en super søndag!
03.03.2013, 13:03
blog/website: http://www.rockstarcharlie.blogg.no

skriv en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:






ABOUT


Image and video hosting by TinyPic

Hei! Jeg er Camilla Regina, jeg er en jente på 19 år, født den 25.07.95. Jeg har en stor interesse for skjønnhet, hår og sminke, og her på bloggen vil jeg skrive om produkter, generelt skjønnhet, tutorials, omtaler osv.

Kontakt, sponsing eller evt spørsmål, kontakt meg på crlablogg@gmail.com


+VENN / Om Camilla Regina / Omtaler / Mine favoritter


Contact

crlablogg@gmail.com

Image and video hosting by TinyPic



Image and video hosting by TinyPic
About me







Favorite beauty stores online:

International
FEELUNIQUE
BEAUTYBAY
HQHAIR
LOOKFANTASTIC


Norwegian
BLUSH
MAKEUPMEKKA
BLIVAKKER
KICKS

hits