24.01.2013, kl 20:13

Samsung Galaxy Note Cases

Ble litt sen blogging idag, beklager det! Hadde ikke noen tanker om hva jeg skulle blogge om heller idag, men tenkte jeg kunne vise dere deksler til telefonen. Synes telefonen blir kjempefin med litt "pynt" samtidig at den beskytter telefonen. Jeg har en Galaxy Note, så det finnes ikke så mange fine som jeg har sett her i norge, men på ebay har de masse fint.

De to øverste dekslene er de jeg bruker mest, de to nederst til venstre er flip deksler, som ser ut som en slags lommebok. Veldig fine, og praktiske, som både beskytter front og bak. Kommer nok til å skaffe meg fler etterhvert!


Flip casene er fra aliexpress, dekslene er fra ebay

De aller fleste har sikkert hørt om Ebay, men anbefaler alle å gå dit og søke opp navnet på telefonen deres + case, feks Iphone 4s white bling case, søker du mer spesifikt, som feks "pink crystal case", istedenfor bare "case", så er det lettere å finne det du leter etter. Husk å sjekke feedbacken til den du kjøper fra først, det kan være lurt :-)

Har dere deksler til telefonen?


18.10.2012, kl 20:19

Redken all soft serie

Tenke jeg skulle gi dere en liten anbefaling på noen hårprodukter, som jeg liker veldig godt! Produktene er i fra redken, og produktene er IKKE i samarbeid med noe reklame, dette er kun en anbefaling av produkter jeg liker veldig godt. De fleste av dere har vel hørt om hårmerket Redken? Det selger de som regel på de fleste frisørsalonger, og produktene er også og få tak i på nett. Liker dette merket utrolig godt, en av mine favorittmerker innen hårpleie. For en god stund siden kjøpte jeg sjampo og balsam fra serien all soft, som er for dem med tørt og litt slitt hår, og hårkuren fra samme serie litt senere.


Aller først er dette VELDIG gode produkter vist du har tørt, frizzy og slitt hår. De gjør håret veldig mykt og fint, og jeg selv, sliter med tørt hår, og disse hjelper håret mitt veldig med det! Hårkuren må være en av de beste fuktighetskurene, den gjør håret supermykt og bare rett å slett knallfint! I tillegg lukter produktene godt, og det er jo alltid et pluss, eller hva? Mine hårprodukter fra joico kan jeg stå og lukte på leenge, himmelsk... Her er 3 superbra produkter jeg vil anbefale videre til dere:
 


F.v  Redken all soft shampo, Redken all soft conditioner, Redken all soft heavy cream

Produktene fra all soft serien er store favoritter hos meg, men har også redken produkter fra både blonde glam, smooth down (heter nå smooth lock) extreme og real control. Bruker jeg kuren bruker jeg først sjampo, KUR og så balsam, det er vitkig å tenke på. Vil anbefale alle å bruke litt ekstra penger på hårprodukter fra salong, du ender opp med et mye finere og bedre hår enn vist du bare bruker en fra daglivaren :-) spesielt vist du farger håret ofte el du har slitt hår. All soft heavy cream:Har dere noe fra redken?


14.07.2012, kl 17:49

Produktanbefaling: Body butter

Tenkte å gi dere en superanbefaling på et virkelig bra produkt som jeg virkelig ELSKER. Det er nemlig et av the body shop sitt body butter, eller bodylotion om du vil. Den største tingen jeg elsker ved denne er at den lukter helt himmelsk. Har aldri lukta noe bedre kroppsprodukt enn denne, kan ikke forklare lukten, den må oppleves! Når jeg var innom the body shop og så, hadde de utrolig mange forskjellige i forskjellige lukter og typer, men jeg falt for denne. Shea body butter, eller noe sånt.

Konsistensen er veldig tykk, iallefall ikke rennende, derfor det kalles body butter. Denne er også veldig mild mot huden, og inneholder ingen dårlige og farlige ingredienser. Gjør huden kjempemyk, og jeg har hatt denne en stund nå, og brukt den nesten hver dag, og den er veldig sparsom i tillegg. Denne kostet 169 kr, og jeg anbefaler denne til alle!

 

Produktet er i hele 200 ml, eller 192 g da, ganske mye egentlig. Vet at det kan ligne en slags kokosnøttgreie på lokket, men lukter absolutt ikke kokos. Snart får jeg besøk av ei venninne, og da skal vi prøve å bade! Gleder meg  Ha en fin lørdagskveld!

 

Har dere body butter? Eller noe annet fra The body shop?

 

ABOUT


Image and video hosting by TinyPic

Hei! Jeg er Camilla Regina, jeg er en jente på 19 år, født den 25.07.95. Jeg har en stor interesse for skjønnhet, hår og sminke, og her på bloggen vil jeg skrive om produkter, generelt skjønnhet, tutorials, omtaler osv.

Kontakt, sponsing eller evt spørsmål, kontakt meg på crlablogg@gmail.com


+VENN / Om Camilla Regina / Omtaler / Mine favoritter


Contact

crlablogg@gmail.com

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
About mehits