11.09.2013, kl 20:01

September Autumn

Oi, nå er det viirkelig lenge siden jeg har vært inne her! Vel som sikkert de fleste har forstått, har jeg vel hatt en pause over en veldig lang tid. Lang tid. Har faktisk ikke tenkt på bloggen i sommer, i det hele tatt. Kanskje 1, eller 2 ganger, og nå når begynner å tenke, blogging er jo noe jeg har holdt på med virkelig lenge. Og når jeg har motivasjonen der, ideer, og bilder og noe å vise, er det jo kjempe gøy. Også det med å lage og designe design. Hva tenker dere? På tide med noen innlegg igjen?

Tenkte i første omgang tenke ut litt ideer til design. Er både sikker og usikker på det jeg har nå, og tenke litt ut hva jeg vil blogge om. Dere hører nok fra meg snart :-) Har sikkert sagt det flere ganger, også går det måneder mellom hver gang, men jeg må først tenke over om jeg har motivasjon og ideer til å komme med innlegg.

 

Ha en fin kveld! (Ingen bilder passende til dette.)


07.08.2012, kl 23:38

Vinn personlig almanakk

Nå skal jeg holde en konkurranse, der dere kan vinne deres egendesignet almanakk! Har holdt en slik konkurranse før, og jeg er så heldig at jeg har fått et samarbeid til med personligalmanakk.no igjen, der en heldig vinner får en personlig almanakk. Har flere slike selv, er utrolig genialt og veldig fint at man kan designet en som blir til din egen, med farger og alt mulig. Man kan velge mellom fire størrelser, det har kommet en splitter ny størrelse, nemlig A5. Den er superfin, har lyst på en ny selv. Og det beste: Man kan velge startdato selv, så man kan lage sin egen almanakk til skolestart feks.

Det eneste dere trenger å gjøre for å være med i konkurransen er å like personlig almanakk sin facebook side HER, og legge igjen en kommentar at du er med, med epost adresse som jeg kan kontakte deg på selvfølgelig. Kommer til å trekke helt tilfeldig, så alle kan ha en fear sjangse. Er kun lov og delta 1 gang per person/blogg. Du trenger heller ikke ha blogg for å være med. Ønsker alle lykke til, så trekker jeg vinner om ikke så veldig lenge, 4-5 dager :)En av mine almanakkaer. Man kan velge språk, oppsettet, farger, innmat, størrelse, og ja, egentlig det meste. Mye finere enn en vanelig, svart og kjedelig almanakk! Lykke til!


10.07.2012, kl 22:01

Designet mitt

Finnes det en mer ubesluttsom person en meg, så begynner jeg å lure.. Neida, men når det kommer til design og slikt er jeg helt elendig. Elendig på og få bestemt meg, men jeg er blitt veldig fornøyd nå med hvordan jeg har endret det. Akkurat passe bildestørrelse, og litt oversiktlig. Vet at innleggene nedover kommer til å se litt rotete ut, pgr av at bildestørrelsen jeg hadde var 600px mens jeg har nå endret den opp til 700. Skal endre så mange som mulig av bildene da, så det ser litt finere ut!

Så ja, hva synes dere? Skal også bli myyyye flinkere til å oppdatere dere, med innlegg, og selvfølgelig, LITT mer variert innlegg enn for noen måneder siden. Men så trenger jeg litt tips og kommentarer fra dere som leser også, for det er dere ikke så flinke til.. Ser jo at statestikken er oppe, men ikke så mange som kommenterer, dere er søte vist dere kommenterer litt mer, da får jeg også blogglyst! :D Hva vil dere lese mer om? Og likte dere designet?

09.07.2012, kl 16:31

Start of something new

Har lenge gått å grublet på om jeg skal ta tilbake min gamle blogg her eller fortsette på den andre. Jeg trives på femelle, men er en del ting som skurrer, og jeg vil si at ting går bedre min vei her. Beklager alt surr, men har endelig bestemt meg nå at jeg SKAL begynne å blogge her, og ikke noe mer surr nå. Jeg har allerede endret designet mitt litt.

Jeg har problemer med wordpress, design og alt som er på femelle, ellers er det helt topp! Har også laget en søk knapp i sidemenyen, så det skal bli enklere å finne ting ettersom jeg ikke har kategorier/arkiv i sidemenyen, siden det blir mest ryddig slik. Håper dere vil følge meg videre! Skal og lage et innlegg etterpå om noe jeg fikk i posten, stay tuned :-)
21.05.2012, kl 01:31

Femelle.no

Har en stor overaskelse til dere lesere! Jeg skal nemlig bytte bloggplattform, nemlig å begynne å blogge på femelle.no. Blir å blogge på wordpress, noe som virker spennende. Liker wordpress mye mye bedre enn blogg.no, selv om jeg ikke er så god på worpress enda. Men det lærer jeg jo fort, kan jo veldig mye html og koder.

Gleder meg kjempemasse, og kunne utvikle bloggen til noe nytt. Jeg skal selvfølgelig gi beskjed når den nye bloggen er oppe og går, men klikker dere innpå her kommer dere automatisk over til bloggen! 

Har også tenkt litt over bloggen i det siste. Jeg er utrolig glad i skjønnhet og sminke, men hadde ikke dere synes det hadde vært litt morro med litt mer variert? Kanskje litt mer meg (ikke sånn selvopptatt greier, men dere skjønner.) mote, anbefalinger og bilder? Vet iallefall at jeg skal blogge litt mer variert og litt mer regelmessig. Men iallefall - jeg håper veldig dere har lyst til å følge meg videre. Skal lage en ny bloglovin og en ny facebook page så kanskje det blir litt enklere å følge med. Nå skal jeg legge meg, så ha en fin natt videre!Kommer dere til å følge meg videre?


19.12.2011, kl 22:11

Nytt design

Endret litt på designet mitt igjen, ettersom jeg ble inspirert av forskjellige blogger og tumblr blogger. Ble veldig fornøyd selv, som dere har sett er jeg ikke så glad i bakrundsfarger, fordi jeg liker det best nøytralt og oversiktlig, og ikke for mye dill og dall.

I morgen er det skole for meg igjen, ettersom jeg ikke har vært der på en stund, grunnet sykdom. Skal bli godt. Er lei av å være hjemme nå. Så er det imorgen og onsdag, så er det juleferie! Så deilig det skal bli. Idag har jeg og mamma pyntet her hjemme, og har masse julestemning! Dere må ha en kjempe fin kveld videre :-)

Hva synes dere? Skal jeg lage noe gratis design, vist dere vil?

 


Jeg holder en konkurranse der du kan vinne produkter og solkort i fra brun og blid. Det eneste du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar. Det blir 3 vinnere, og jeg holder konkurransen i 1-2 uker ♥ MELD DEG PÅ HER. Trekker vinner 22.12.11


15.12.2011, kl 19:25

Vinn solkort+ fra brun og blid

Jeg ville bare minne alle, både nye og gamle som kanskje ikke har sett eller lest at jeg holder en konkurranse der du kan vinne en "goodiebag" fra brunogblid, som inneholder både solkort, neglefiler og soltattos. 1 premien er 3 solkort verdi 300 kr, 2 neglefiler og soltattos + bruksanvisning. 2 og 3 plass er 1 solkort verdi 100 kr, 1 neglefil og soltattos + bruksanvisning.

Det blir hele 3 vinnere, og jeg trekker vinnere neste uke. Vinnerene blir kontaktet på mail, derfor er det viktig at du får med mail og navn i kommentaren.

Og det eneste du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar PÅ DETTE INNLEGGET. (Du kan dele det vist du har lyst)


10.12.2011, kl 23:23

Hjeelp, hvilket design?

Som jeg fortalte dere istad, har jeg nå sittet og fikset et litt annerledes design, og jeg er veldig usikker på om jeg skal bruke det eller ikke. Har på en måte veldig lyst, for jeg har laget det litt mer "nøytralt". Kan ikke forklare det helt, men på det nye designet jeg laget vil det bli enklere å blogge, rett og slett. 

Har ikke laget et supernytt et, har bare endret det jeg har nå på bloggen til noe annet. Annerledes skrifttyper, bildestørrelse, endret kommentarfeltet litt, og ikke meny i sidemenyen osv. Vil ha det finest som mulig, uten mye dilldall, vist dere skjønner? Jeg får se hva jeg gjør. 

Men jeg kunne godt tenkt meg deres mening! Dere kan se designet live HER PÅ DESIGNBLOGGEN MIN.

EDIT: Designet er nå endret til det nye. 

 


Jeg holder en konkurranse der du kan vinne produkter og solkort i fra brun og blid. Det eneste du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar. Det blir 3 vinnere, og jeg holder konkurransen i 1-2 uker  MELD DEG PÅ HER


04.12.2011, kl 01:24

Wishlist

Vesker, smykker, undertøy, selvbruning, ghd rettetang, gavekort, klær, iphonedeksler, sminke, parfymer, hårprodukter, sminkekoster, neglelakk  Og dette er bare noen få emner, altså :-)

Det er så mye jeg ønsker meg vist jeg virkelig tenker meg om, men dette er emner jeg vet jeg ikke kan få nok av, eller ting jeg tenker veldig mye på.


(Ting på bildet er ikke eksakt ting jeg ønsker meg, men er mer en beskrivelse av emnene.)

Hva ønsker du deg?


27.11.2011, kl 22:50

tumblr love

Har en ting og si, jeg elsker tumblr. Det er så enkelt. Jeg får inspirasjon til 1000 hver gang jeg poster nye bilder, eller er innom nye blogger. Jeg har hatt tumblr ganske lenge, men begynte ikke å bruke det ordentlig før i sommer. De som vil, kan følge meg, og dere finner min tumblr HER, eller i sidemenyen min.

For dere som ikke vet hva tumblr er, er en nettside/blogg der du kan poste bilder, qoutes, innlegg eller hva du vil og følge andre og reblogge andres poster. Supersmart og kjempe inspirerende!

photo

09.11.2011, kl 18:41

design endringer

Jeg skal i gang nå og endre designet mitt. Jeg har laget en prøve på det, hvordan det skal se ut, så det vil se ut slik på bildet under til slutt. Synes det jeg har nå er fint, men headeren og alt på siden ble veldig rot, så jeg fikser litt nytt. Vil ikke bli så store endringer, skal bare flytte om på content og side, endre header, litt tekstendringer osv. Dere kan jo se på bildet under :-) 

EDIT: Designet er nå på plass, hva synes du? 

25.10.2011, kl 20:51

gratis design?

Jeg har fått endel (veldig mange!) hendvendelser om jeg lager design til andre, eller om jeg har gratis design. Jeg lager ikke design til andre, enda iallefall, grunnet av at det tar veldig lang tid for meg, og div. Jeg vet ikke om jeg begynner med det, men kanskje en dag. 

Men så var det gratis design, da. Jeg har mange ganger tenkt på og lage et, men det har aldri blitt til. Er skikkelig koselig å få høre at jeg lager fine design og at det faktisk er folk som ønsker! :-) Men, jeg gidder jo ikke da vist jeg ikke får noe respons.

Så hva tenker dere, vil dere jeg skal lage et gratis design? Under ser dere noen design jeg har laget til meg selv og noen andre (venner, etc) Noen er "prøvekaniner" og kan derfor se litt rotete ut. Vist jeg lager et blir det satt sammen av deres ønsker.21.10.2011, kl 23:19

designendring

I kveld hadde jeg egentlig planer om å dra til byen, men det var dritt regn vær så jeg gadd egentlig ikke. Har sett på film sammen med mamma ♥ Og egentlig bare slappet av :-)

Jeg føler at det er lørdag idag, av en viss grunn, men er enda 2 dager igjen med helg. Deilig! Føler det sikkert fordi vi hadde fri både idag og igår.

Men som sikkert mange av dere har sett har jeg skiftet ut den gamle headeren min, samt skriften i innleggene og litt forskjellig. Var godt med en forandring! Men samtidig sitter jeg i etterkant og grubler på om jeg skal skifte tilbake. Haha, sånn er jeg. Hva synes du om designet mitt generelt? I morgen kommer også forresten svar på spørsmål del 2. God natt <3


28.08.2011, kl 18:05

new design

Nå har jeg drevet å ordnet designet mitt i hele dag. Valgte en "ren" stil denne gangen også, som jeg har hatt en stund. Hvit bakrunn :-) liker å ha det litt oversiktlig! Kan være jeg endrer på høyre og venstre på menyen og innleggssiden, men det ser jeg bare. Hva synes du?

Jeg skal virkelig skjerpe meg med bloggingen, det er sikkert.

 

EDIT: ER NOE GALT MED DET, FÅR DET F IKKE SOM JEG VIL.. omfg. 


27.08.2011, kl 22:14

fikser design

Savner å blogge. Har null inspirasjon pgr av designet. Jeg fikser på et nytt design nå, vil bare bli helt fornøyd! Jeg kommer tilbake.


03.07.2011, kl 22:12

design til maria jansen


Bildet er btw fra min designside. Maria sin blogg kan dere besøke her.

Hei dere! Nå er jeg akkurat ferdig med Maria Jansen søta sitt design. Hun trengte hjelp og jeg hadde ikke akkurat noe annet å gjøre nå, ble veldig fornøyd med det! Vil bruke det selv! Haha. Ligner litt på et av mine gamle design, hehe. Men synes det var såå fint! Og før dere spør, så lager jeg igrunn ikke design til andre, men maria er en veldig god venn. Men er det noe dere lurer på anngående design/html/blogg så er det bare å spørre! Hva synes du om designet jeg laget til maria?


19.06.2011, kl 01:00

new designSom dere ser har jeg fikset nytt design, og jeg er fornøyd. Ikke så mange farger, men liker det litt nøytralt. Får se hva jeg gjør videre, om jeg lager nytt igjen, eller tar tilbake på det gamle. Er ikke helt sikker.

Men hva synes du om forandringen? Fotografi tatt av meg.

 


12.06.2011, kl 21:57

I've made someting newI en god stund har jeg designet (nederste) og jeg syntes det var sååå fint. Som det er enda selvfølgelig, men jeg var ganske lei av det, så idag har jeg ordnet nytt design. Ikke så ulikt, men har endret farger, skrift, og de rundingene. Men jeg ble veldig fornøyd iallefall.

Så hva synes du, beholde det gamle eller ha det nye? Har det nye foresten på bloggen nå. Ha en kjempe fin søndagskveld! Gamle på bilde under.

(NB!!!) Jeg har også endret bildestørrelsen fra 700 til 800 px, derfor ser bildene under ut mye mindre. Derfor kommer det til å se rotete ut en stund.)

24.05.2011, kl 22:47

I've got a new design againJepp, jeg var så lei av dem andre, spesielt den med header, at jeg måtte bare endre idag. Jeg ble sånn passe fornøyd, men godt med litt fargeforandring og slikt. Brune farger, men lyst. Jeg er nødt til å legge meg snart, er så trøtt. Vært og trent idag også. Beklager virkelig for lite bilder og blogging! 

 

                                                                     Hva synes du om designet?


26.04.2011, kl 21:59

Nytt designNå har jeg tatt meg tid til å endre designet - endelig! Å søren så fornøyd jeg er også. Ligner en del på det forrige, bare nå har jeg header, og snudd om på innleggsiden og ''meny'' siden. Hva synes du?


10.03.2011, kl 18:07

New designDet er vel ikke helt nytt, har hatt det i et par dager. Men hva synes du om designet jeg har nå? Er veldig fornøyd med det, men det gamle likte jeg også veldig godt. Vist du ikke husker eller har sett det gamle, så det slik ut:


06.03.2011, kl 18:08

På toppen.

For mange dager siden, i flere uker nå har jeg ligget på 20-30 plass på  blogglisten for lillesand, og det er dårlig for på den gamle bloggen lå jeg på 8  plass hele tiden nesten. Idag ser jeg at jeg ligger på 4 plass, det er jo kult.

Og til og med den gamle bloggen min ''camillaaregina'' ligger på 17 plass, uten  at jeg blogger..


Nå er ikke Lillesand den store byen, men uansett, det er morsomt å være på    listen iallefall. Jeg ligger egentlig aldri på samme plass på listen, en dag ligger    jeg på 5, en annen på 24, og kanskje en annen dag 39 liksom. Det varierer  veldig. Hvilket plass ligger du på topplisten for din by?


05.03.2011, kl 21:41

Designet mitt.

Som dere sikkert har sett, har jeg ordnet og fikset på designet. Dette er fjerde gangen jeg gjør det, på min nye blogg. Leter dere lengere ned, ser dere bilder fra de andre designene jeg hadde. I slutten av feb endret jeg det fra hvitt og kjedelig til grå bakrunn med mere farger. Synes det ble ganske så fint, og igår endret jeg headeren. Bilde av meg i sidemenyen og litt fler endringer skjer etterhvert. Men så langt, hva synes du om designet jeg har nå? Skal jeg ha det slik, eller bytte igjen?

Uansett, tusen takk for alle dere kjære som leser og kommenterer bloggen min! :-)


25.02.2011, kl 01:24

Endringer + ny header

Bildet ovenfor er det nye designet. Endelig fikk jeg gjort noen endringer, og godt var det! Tenkte først om jeg skulle lage et helt nytt et, men jeg var fornøyd med dette, så lagde bare en ny header, samme stil, men med farge bak overskriften. Er ikke sikkert jeg kommer til å ha sånn at det er farge bak overskriften. Bilde nedenfor er hvordan det så ut før. Ikke store forandringer, men jeg ble fornøyd. Hva synes du om endringene jeg har gjort?
22.02.2011, kl 21:58

Nytt design?

Først vil jeg si at jeg beklager for lite blogging. Jeg sa jo at jeg skulle komme tilbake, og blogge mer. Men sånn gikk det ikke ser man jo. Men skal oppdatere oftere. Over til overskriften, først når jeg lagde dette designet jeg har nå, var jeg kjempe fornøyd, og det er jeg forsåvidt enda. Men begynner å gå litt lei, men samtidig står designet i stil til mine bilder, osv. Har veldig lyst på hjelp til et nytt design, med rosa/hvit, sånne lyse toner. Aner ikke hvor jeg skal begynne..


15.01.2011, kl 18:16

Liker dere designet mitt?Jeg er utrolig fornøyd med designet mitt på bloggen, det beste jeg har laget så langt. Har laget det helt fra bunnen av. Men, så lurte jeg også på hva dere synes om det. Og om bloggen min generelt. Hva synes du?

Også må jeg si takk til alle som leser bloggen min og kommenterer

ABOUT


Image and video hosting by TinyPic

Hei! Jeg er Camilla Regina, jeg er en jente på 19 år, født den 25.07.95. Jeg har en stor interesse for skjønnhet, hår og sminke, og her på bloggen vil jeg skrive om produkter, generelt skjønnhet, tutorials, omtaler osv.

Kontakt, sponsing eller evt spørsmål, kontakt meg på crlablogg@gmail.com


+VENN / Om Camilla Regina / Omtaler / Mine favoritter


Contact

crlablogg@gmail.com

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
About mehits