17.12.2015, kl 02:40

Slutten.

For nå.

Mimring av noen gamle bilder fra bloggen. -C

 


19.05.2013, kl 22:19

Weheartit Pic's

Lenge siden nå. Har også laget nytt design, og jeg holder fortsatt på med designet, så kan være ting er litt fram og tilbake litt. Over er noen utrolig fine bilder som jeg nylig har adda på weheartit. Når jeg får designet helt på plass kommer jeg tilbake og jeg har bestemt meg nå som jeg begynner igjen skal jeg blogge litt mer variert, ikke kun beauty. Kanskje litt hverdags, interiør, fotografier? Hvem vet, men kommer selvfølgelig ikke til å kutte ut med å blogge om beauty - for det er en stor interesse :-)


23.01.2013, kl 07:30

Spørsmålssvar #4

Hei, nå skal jeg svare på noen spørsmål jeg har fått, som dere vet var jo blogginga veldig dårlig i både desember, november og oktober, så her er noen spørsmål som jeg svarer på. Vil dere ha svar på noe, så legg igjen en kommentar..

Kan du ikke ha sånn 2012 favoritter? Dette har jeg tenkt på en stund nå og ha, var egentlig meninga jeg skulle lage et innlegg om det i starten av januar, men som jeg skrev virket ikke kameraet mitt, og vil helst ikke bruke mobilbilder. Men nå er det fiksa! Så det kan jeg sikkert lage, hadde jo tenkt til det uansett!

Hvordan får man sponsorer? Vel, enten så kan man få mail feks av bedrifter eller slikt som har lyst på samarbeid, eller så kan du selv spørre. Det viktigste er vel vist du skulle finne på å sende mail til noen du ønsker samarbeid, er det viktig at du virker proffesjonell, få skrivefeil og det aller viktigste, at hva bedriften driver med/produserer, om det feks er en nettside, at produktene der, eller nettsiden kan representere noe bloggen din handler om. 

Feks, jeg hadde aldri sendt mail til, eller fått mail av en nettside som selger fotballsko (haha..), make no sense, for har ingen ting med min blogg å gjøre. Vist dere skjønner? Er ikke det min blogg handler om. Jeg går ikke så langt at jeg blogger om fotball for å få penger for det. Det er IKKE det min blogg er om. Tenker alltid nøye igjennom.7Hvor mye kostet Lulus sminkemappen? Den kostet 299! :-)


Kan du legge ut noen makeup tutorials en gang? Mener du på video eller noe slikt? Video er ikke noe jeg kommer til å gjøre, for nå iallefall. Føler liksom ikke det er helt meg. Men skal prøve å legge ut litt mer looks osv, er jo kjempegøy og jeg får iallefall inspirasjon når andre legger ut slikt. Spesielt, sånn øyesminke looks. 

Kan du legge ut vurdering på mac studio fix foundationen, og hvor kjøpte du den? Ja, det har jeg tenkt til, skal skrive om den og et bronzer/blush fra mac som jeg også har. Skal ikke skrive for mye her, men de er blitt to favoritter hos meg begge! Foundationen er kjøpt på britique.com. De selger også mac på blush.no, begge sidene er trygge.

Blogget du før på camillaaregina.blogg.no? Ja, men det er en eeeevighet siden. Lagde denne bloggen i slutten av 2010, altså over 3 år siden, står i 2011 på camillaaregina, men det er skrivefeil. Litt rart egentlig, har faktisk snart blogget i 4 år! I mars. Vel, i starten på den gamle bloggen var vel ikke innleggene så veldig bra, men, var 12.. Haha.
 


Noe annet dere lurer på?


27.10.2012, kl 17:33

Pearl dwarf hamster

Etter mye "sjekking" har jeg funnet ut av at lille Nusse er en vinterhvit russisk hamster, pearl. Hun er grå i fjeset, og en stripe på ryggen. Det grå vises ikke så veldig godt på bildene, men var veldig mye lys inn vinduet! Måtte bare vise dere disse bildene av henne jeg tok idag, ho er så nusselig.. Nesten umulig å få henne til å sitte stille, da.. Men men, litt solsikkefrø hjalp litt til!

Tok typ 30 bilder til, men de ble mislykket. Uklare, fordi hun satt ikke stille, hehe.. Første bildet under her som dere ser ble jeg mest fornøyd med, og så fikk hun sitte på den knallrosa puta mi, passer godt til henne! Har hatt ho i snart 4 uker, og ho er så tam og snill. Ho kommer jo opprinnelig fra veldig snille mennesker, fra venninna mi, så ho var litt vandt til meg fra før av. Men ho er generelt veldig rolig, søt og snill. Her om dagen skulle jeg sjekke inni huset, også skremte jeg ho litt da, så hun skrek, og da kom ho ut fort og slikket meg på fingeren, sikkert for å si "unnskyld" ♥ Lille klumpen, rart hvor utrolig glad man blir i de!


Her prøver hun så klart å klatre over hånda mi, ho er rask! Men søød..

Har dere hatt, eller har dere hamster?


19.10.2012, kl 00:49

Be yourself, everyone else is taken

"This life is what you make it. Not matter what, you're going to mess up sometimes, it's a universal truth. But the good part is you get to decide how you're going to mess it up. Girls will be your friends - they'll act like it anyway. But just remember, some come, some go. The ones that stay with you through everything - they're your true best friends. Don't let go of them. Also remember, sisters make the best friends in the world. As for lovers, well, they'll come and go too.

And babve, I hate to say it, most of them - actually pretty much all of them are going to break your heart, but you can't give up because if you give up, you'll never find your soul mate. You'll never find that half who makes you whole and that goes for everything. Just because you fail once, doesn't mean you're gonna fail at everything. Keep trying, hold on, and always, always, always believe in yourself, because if you don't, then who will? So keep your head high, keep your chin up, and most importantly, keep smiling, because life's a beautiful thing and there's so much to smile about." - Marilyn Monroe"Dagens look" God natt!


25.07.2012, kl 12:09

17 år

Idag, 25 juli har jeg bursdag! Blir hele 17 år... Ikke noe stort egentlig, for har alltid følt meg voksen på en måte. Men kun 365 dager igjen til jeg er 18 år da, det blir morro! Men iallefall, skal feire litt med familie og venner idag, tror ikke det blir så veldig mye mer blogging. Har også glemt å si at jeg skal til danmark 1-3 august, så blir ingen blogging da heller.  Håper dere har en fin dag, det skal jeg :)

09.07.2012, kl 18:46

Konkurranse: Vinn produkter fra brun og blid

Hei! Nå tenkte jeg å ha en liten konkurranse her på bloggen, der jeg skal dele ut noen produkter fra brun og blid. Hva synes dere? En heldig vinner får 2 solkort (med penger på.) Til en verdi av 200 kr, pluss neglefiler, og sol tattoveringsmerker. Jeg selv tar ikke solarium så ofte, blir ikke mye på sommeren, mer på høsten/vinteren! Ved å bruke solkortene får du 20% ekstra soletid, i forhold til å bruke kontanter.

Selv om det er sommer nå, så kan det være godt å ta sol en gang på en regnfull dag, eller spare dem til høsten eller vinteren? Vil du ikke bruke de selv, kan de alltids være en kjempefin presang! Blir også "trøstepremie" til 3 vinnere, som får neglefiler og soltattos. De soltattoveringene er jo utrolig stilige, klistrer dem på for å se skille.


Det du er nødt til å gjøre for å være med i konkurransen er å like brun og blid sin facebook side, som du kan gjøre HER. Og selvfølgelig skrive en kommentar, med navnet ditt og mail adressen din. Og kanskje du kan fortelle hvorfor du har lyst til å vinne? Jeg sjekker at vinneren har likt facebook siden! 

Det er veldig viktig med mailadresse, ettersom jeg sender mail til vinneren. Du kan delta så mange ganger du vil, og vinneren vil bli trukket gjennom random.org, sånn at alle som er med kan ha en sjanse. Jeg trekker vinnere neste søndag. Lykke til alle sammen!

 


20.05.2012, kl 03:31

Facebook - page

Haha, nå har jeg vist og laget meg en såkalt fanpage til bloggen for noen minutter siden. Dette er stas vetdu! Neida, forventer ikke masse likes, bare for morroskyld. Men selvfølgelig kan dere like den vis dere vil. Dere finner den HER. Kommer til å oppdatere den ofte, med nye innlegg og generelt info og spørsmål. Nå er det veldig sent, burde få lagt meg nå så jeg ikke snur døgnet, igjen. Så skal jeg kommer med bedre innlegg i morgen. Vi snakkes!

Arkiv bilde


28.03.2012, kl 17:23

Springtime

Hei dere! Nå er det en god stund siden.. Må bare beklage det og min ustabile blogging. Været her på sørlandet er helt nydelig! Masse over 20 varmegrader og sol. Folk kan si hva de vil, men sørlandet er best, uten tvil! Igår var det 23 grader i skyggen, og i mars.. Er det ikke bare utrolig. Nå misunner dere vel oss der oppe i nord... Haha. For dere som ikke vet bor jeg ca 20 min i fra Kristiansand. Hørte det var veldig mange som koste seg på bystranda igår. Skjønner jeg godt!  Igår var jeg også i det fine været med mamma på ikea og forskjellig, på jakt etter et sminkebord som jeg har snakket om her tideliger på bloggen. 

Skulle egentlig male det jeg hadde, men fant heller et nytt. Det var utrolig mange og velge mellom, var veldig mange fine men fant etterhvert 3 stykker jeg likte godt. Valgte et sminkebord fra ikea, og nei, ikke det med speil. Skal lage mitt eget speil, med belysning rundt! Noe ala dette. Har fått hjelp av pappa til og sette det opp, og det er utrolig fint! Elsker det. Nå gleder jeg meg masse til jeg får opp speil, belysning og alt på plass.

 
Elsker våren

Det kommer bilder underveis og når det er ferdig. Det andre som har skjedd i det siste er at jeg har kjøpt meg litt mer sminke (bombe), hatt besøk av familie, slappet av, og ikke minst denne lange "pausen" fra bloggen. Ikke lenge til påske heller dere. Har dere fint vær? Vil dere se bilder når sminkebordet og alt er på plass? Ha en kjempefin dag videre :-)


19.03.2012, kl 21:06

Vintage

Dagene har bare fykt fordi i det siste, derfor blir det litt ustabil blogging om dagene. Idag har jeg ryddet litt på rommet mitt, og nå er det veldig fint her inne igjen! Jeg og mamma løftet ned mammas gamle sminkebord fra loftet, og jeg har prøvd det på rommet mitt, og det ble utrolig fint! Bare at det skal males hvitt. Hadde egentlig tenkt å kjøpe nytt, men det ble veldig fint inn på rommet mitt. Nå gjenstår det bare å få malt det, så blir det litt vintage!

Ellers i helgen kom Mailene til meg på fredagen, og vi slappet av og koste oss. Hun sov over hos meg, og jeg ble med opp til henne neste dag og sov over hos henne. Har hatt en kjempe fin helg. Fikk forresten sminkekostene mine i posten idag, viser dere i morgen. Kommer også snart en stor vurdering av mineralhygenics sminken en av dagene. Blogges!09.03.2012, kl 15:25

Did you know

Jeg er 1.84 cm høy. Jeg har brukket armen på skolen i andre klasse. Jeg elsker å trene, men har vanskeligheter med å begynne. Jeg går alltid i tights. Jeg elsker sminke og hår, det er hobbyen min. Jeg skal bli fulltids makeup artist, med "innslag" av frisør. Har hatt 10 mobiltelefoner til sammen i livet. Jeg er mørkeredd. Er veldig opptatt av interiør. Hører på musikk hver eneste dag. Bruker mer penger på sminke og skjønnhet enn klær.

Klarer ikke spare penger. Har egen veranda på rommet mitt, men bruker den aldri. Har ingen jobb. Gikk vgs 1 frem til februar, men droppet av. Har aldri likt skolen. Jeg har dårlig selvtillit. Har blogget i 3 år. Har speilrefleks nikon d5000. Jeg hater rot. Elsker høye hæler, men sjeldent jeg bruker det pgr av høyden. Får snart min tredje iphone på en måned. 

Elsker dyrene mine. Elsker spotify premium. Har aldri hatt kjæreste, kun "nettkjærester". Skal ha chihuahua når jeg blir 18. Har vært blond hele livet, utenom en periode i 08 da jeg var brunette.. Å være brunette er kjedelig. Crla står for camilla regina lunder andersen. Har ingen forbilder. Lillesand er en drittby, untatt på sommeren. Har tungepiercing. Bruker linser, -2.50 på begge. Hadde ikke noe å blogge om. Ha en fin helg:-)


02.03.2012, kl 18:10

Iphonesnakk

Når jeg endelig skulle inn på expert å hente min kjære iphone fra reprasjon, "hjem" knappen reagerte nemlig ikke, og telefonen var generelt treg, derfor ble den sendt inn. Da jeg kom inn fikk jeg vite at jeg heller fikk en helt ny iphone, og gjett om jeg ble glad! En helt ny en. Jeg fikk selvfølgelig ikke åpnet den før jeg kom hjem. Overraskende nok.

Til mine store forventninger til den nye telefonen, virket selvfølgelig ikke iphonen.. Ingen lyd kom ut av telefonen, verken sanger, lyder, når noen ringte eller noenting. Og denne var helt ny, så jeg var veldig frustrert.. Jeg googlet det, og jeg testet virkelig alt som folk skrev og alt på apple sine sider, til ingen nytte. Så da var det å kjøre inn med den igjen, og nå må jeg vente i flere uker til.. Snakk om flaks for meg, altså.. Savner den virkelig nå, jeg..

MEN, jeg overlever, det gjør jeg. Eller, bare nesten da. Er bare utrolig rart hvor avhening man kan bli av en telefon, eller hva? Spesielt iphone, i og med at den er så utrolig annerledes og enkel. Har det skjedd noe med din iphone engang, eventuelt hva?


24.02.2012, kl 10:21

Konkurranse

Blogg.no har nå en konkurranse der de deler ut 50 nye escada parfymer! 50 aktive, heldige bloggere får en escada parfyme Island Kiss rett hjem i posten. Hadde vært utrolig morsomt å få en. Har selv fjordsommerens utgave taj sunset, og den er fortsatt min favorittparfyme. Har luktet på utallige mange parfymer, og escada ligger høyt på listen min iallefall :-) klikk på bildet nederst for å melde deg på.

 

Var utrolig deilig å stå opp tidelig idag, og jeg har just vært å vasket håret og skal bare slappe av litt. Senere idag skal jeg opp til ei venninne, blir koselig! Hva er deres planer for helgen?

esc2vinnik


18.02.2012, kl 18:25

Saturday

Idag våknet jeg overaskende tidlig, nemlig litt før ett. Jeg både hater og elsker å sove lenge, hater fordi sover jeg lenge er mesteparten av dagen ødelagt, og å stå opp når det er mørkt er lite inspirerende, også elsker jeg det selvfølgelig fordi det er godt å bare sove. Har vært utrolig dårlig vær idag, regn og atter regn. Buhu. Neida.

 
Blackberry bold 

Har forresten glemt å meddele på bloggen av min kjære iphone ble sendt inn til verksted i forrige uke. Dere skjønner, "hjem" knappen virker så vidt, og jeg måtte trykke minst 5 ganger for å få den til å fungere, og avåtil klikket den så jeg måtte restarte. Utrolig kjedelig. Bruker nå blackberryen min, som også er min baby da. Haha, berry babe. Er rart å bruke den igjen, siden jeg har blitt avhengig av iphone.

 


17.02.2012, kl 22:33

På vei til megNå har jeg virkelig brukt nok penger på lenge, kan jeg si. Har fått bestilt meg favoritt øyeskyggen min, bareminerals, makeup koster, og endelig: nytt extensions! Nå har det gått en veldig lang tid, og mitt nåværende extensions er utrolig slitt. Gleder meg kjempemasse til jeg får det. Bestilte det fra luxushair, endelig har de fått inn tykkere hår, nemlig hele 180 gram, og 65 cm. Nå har jeg forresten trukket vinneren
av en personligalmanakk, vinneren er tilsendt mail. Dere må ha en kjempeflott kveld videre! Blogges.


17.02.2012, kl 12:39

Konkurranse: Vinn personlig almanakk!

Hei dere! Har ikke fått blogget så mye for dere denne uka, men senere idag trekker jeg vinneren der du kan vinne en personlig almanakk, som du kan designe helt selv, med forside, bakside, hva du kan ha inni, personlige datoer, og egne sider bakerst på personligalmanakk.no. Har flere slike selv, og jeg elsker dem! Har allerede to stykker for i år. For å lese mer om konkurransen, hva du må gjøre, og melde deg på, klikk HER.


En av mine almanakkaer


28.01.2012, kl 14:33

Personlig almanakk


Almanakk fra personligalmanakk.com

Nå har jeg ventet i evigheter siden jeg bestilte min nye almanakk, og idag kom den endelig! Hadde en slik i fjord også, utrolig praktiskt. Man kan jo designe den helt som man vil, og jeg bestilte den i et hakk større en i fjord. Den er akkurat ikke for liten eller for stor. Min helt unike almanakk som ingen andre har!  Det følger også med en plastlomme, linjal og strikk til å holde boken på plass. Rosa og fin, både inni og på utsiden. 

Så kan man også velge litt hva man skal ha inni. Nederst på siden, ville jeg ha uken gjøremål, kurve og linjer til å skrive på, og en liten rute med dagens trening på hver dag. Du kan jo lese mer om personligalmanakk på siden dems, og evt bestille? En god investering synes jeg! Er egentlig glad jeg valgte den store i år, er mye bedre plass å skrive på, samt jeg likte den egentlig mye bedre. HER kan du se den jeg bestilte i fjord.

Har du en personlig almanakk?


21.01.2012, kl 22:42

Beautiful


19.01.2012, kl 14:55

Back in business

Har ikke blogget på to uker.. Gud hvor tiden flyr, det er sikkert. Tenkte hver dag, nei nå må jeg gi noen lyd fra meg på bloggen. Men den ble bare lagt enda lengere inn på "hylla". Men kan vel si at dagene mine har gått sove, venner, skole oog ja, det var vel det.

Gleder meg virkelig til jeg får nye hårprodukter fra joico! Bestilte nytt fra blivakker her om dagen. Kan vel si det var på tide, har vært tom en stund nå, og det suger. Skal få lagt kameraet mitt på lading nå, så dere må ha en fin dag videre, vi blogges!


05.01.2012, kl 21:33

..

Får ikke lastet opp bilder, så får ikke blogget før det. Fuckings shit.


04.01.2012, kl 22:42

Mariannan.com

lahja1

tops

2011-6

j--10

2011-18

meikkejä

2011-11

Marianna er en 21 år gammel jente som bor i Finland, og blogger på mariannan.com. Har ikke lest denne bloggen lenge, men hun har inspirert meg både i stil og fotografi langt mer enn mange andre. Nydelig farge på håret hennes, kunne godt tenkt meg det sånn selv!

Har du lest bloggen hennes?


01.01.2012, kl 20:47

Tumblr

Jeg finner alltid så utrolig mange fine, inspirerende bilder på tumblr. I starten var jeg bare opphengt i weheartit, men nå bruker jeg kun som regel tumblr. Får så masse inspirasjon når jeg ser bilder der. Bildene under, lyse, klare og fine. Fint, ikke sant?

Dere kan finne min tumblr blogg i sidemenyen hvor det står tumblr. Tumblr er en en side der du kan lage din egen blogg/hjemmeside, hvor du kan poste bilder, skrive, legge inn videoer, //etc, og det som gjør det så enkelt er om du er på en annens blogg, så kan du enkelt ved et trykk reblogge bildet, så ligger det på din blogg. Amacing.  
Ingen av bildene er mine bilder, bildene er tatt fra min tumblr blogg som jeg har reblogget fra andre. Så, har dere tumblr? 


31.12.2011, kl 15:39

2012

Om tjuefire timer er vi i 2012. Jeg synes året 2011 har gått utrolig fort. Svisj, også er det forbi. Har både vært oppturer og nedturer i året, og jeg, som sikkert mange andre, ønsker at 2012 blir et enda bedre år. Til vi dør, i desember da.. Neida! Hadde nyttårsforsetter i fjord, det funket dårlig. Og jeg tror ikke jeg skal sette meg noen "årsløfter". Skal heller sette opp delmål, litt etter litt. Ellers håper jeg alle får en trivlig nyttårsaften, enten du skal feste eller være hjemme. Tror jeg skal ta det forsåvidt rolig, og gå rolig inn i det nye året.  

Hva er deres planer for ikveld?


27.12.2011, kl 22:42

Gifts

Hei dere! Blitt ingen blogging disse siste dagene, har tatt livet helt med ro og kost meg med julen og familien. Har hatt en kjempefin julefeiring og mange fine gaver. Bildet over er bare noen få av gavene jeg fikk. Bed head produktene er jeg helt frelst over! Fra mi søster, hehehe ♥ Håret mitt blir dødsfint med det :-) og ikke for å snakke om bruno banani parfymen, herregud..

Ellers ser det ut som en bombe er blitt sluppet inne på rommet mitt, hadde det ikke vært for det hadde det blitt mer bilder. Håper dere hadde en fin jul og koser dere i romjula!

21.12.2011, kl 20:14

Room

Nå har jeg lenge sagt (evigheter) at jeg skal vise rommet etter det ble ferdig opppusset, og her er en liten smakebit! Er veldig glad i rommet mitt, lyst og fint. Der hyllene er skal jeg ha en hylle til under, og kanskje et skrivebord/sminkebord på andre siden, der du ikke kan se. Speilen skal heller ikke igrunn stå der den står.

Ellers har jeg vært ute idag og tatt litt sol og handlet de siste julegavene, så nå er alt i boks! Føler godt for første gang å ikke handle alle julegavene 22 desember, hehehe. 


20.12.2011, kl 18:10

Inspirasjon


Photo: www.mariannan.com, redigert av meg

Utrolig fint. Perfekt. Elsker kombinisasjonen av de fine boksene på skrivebordet med kurvene på hyllene over så ikke alt blir hvitt. Slike bilder som dette, får meg til å ville endre, flytte på og få rommet mitt finere. Har lyst å ha rommet mitt akkurat som dette. Argh.. Har kjempelyst til å ha et slikt skrivebord igjen, og ha hyller over. Dødsfint. Hva synes du om bildet?

Sjekk ut innlegget hun har laget om hjemmet sitt. DØR, seriøst. Dødsfint. Se det HER.


15.12.2011, kl 23:07

Piercing

Hva i alle dager skal jeg gjøre? Jeg har nemlig fått utrolig vondt i tungepiercingen min, når jeg beveger på den, "strammer" tungen, og slikt, gjør det utrolig vondt, og der piercingen sitter, ikke under, men over, så er det akkurat som et stort sår som er skikkelig stort på en måte. Det er ikke lett å forklare, annet enn at det gjør vondt når jeg beveger tunga.

Jeg har ikke hatt slike problemer før den siste måneden nå, og det er j*vlig synd, for å si det rett ut. Jeg elsker piercingen min, og jeg vil helst ikke ta den ut. Jeg kan godt ta på nytt, det gjør meg ingenting, men vil jo heller at det bare skal være slikt. Så jeg aner virkelig ikke.

 

Og det som jeg er redd for er at hva skjer vist det blir verre? Eller om jeg har bettenelse? Har ingen symptomer på at det er bettenelse, pgr av ingenting "kommer ut", eller noe slikt, verker ikke, men gjør bare vondt. Aner virkelig ikke hva jeg skal gjøre. Det siste jeg vil er å ta den ut, men er redd jeg må..

Hva mener du jeg burde gjøre? Har du noen tips, vært i samme situasjon?


11.12.2011, kl 01:05

På ønskelistenEscada taj sunset, deiligste lukten noen gang! Det er iallefall min mening. Søt, fersken lukt, som ikke er for sterk i det hele tatt, og er en av få parfymer jeg ikke får vondt i hodet av. Min favoritt nr 1. Min er snart tom, så denne står høyt på ønskelisten.


10.12.2011, kl 19:50

Detaljs

Fine hyllene mine, heheh, skal sette opp noen flere hyller på rommet etterhvert, synes det er fint med dekorasjoner på veggene. Skal nemlig sette opp noen hyller og ha et slags "sminkehjørne", der alt av sminke osv skal være.

Bildene ovenfor er noen detaljer fra rommet mitt, ettersom jeg enda ikke har fått tatt skikkelige bilder av det. Men her er en smakebit iallefall. Liker rommet mitt lyyst og fint! Og forresten, wow, allerede mange som har meldt seg på konkurransen min! Det er morro og se. Jeg er ikke sikker på hvor lenge jeg holder den, men en god stund iallefall. Du trenger bare legge igjen en kommentar HER.

 


08.12.2011, kl 22:57

Thursday

God kveld! Er utrolig forkjøla fortiden, fryser hele tiden og er tett. Ikke bra. Har ikke vært på skolen de siste dagene heller, men drar i morgen! Har ellers ikke skjedd noe veldig spennende, meeenn jeg har lyst på ny sminke.. Ofg, livet er hardt.

Sånne innlegg som dette vil jeg helst prøve å unngå, det blir bare oppramsing og.. kjedelig? Men skal nok komme noen litt mer fine innlegg i løpet av helgen. Snakkes 


Arkivbilder er flotters.. 

Forresten! Nå som det går mot jul tenkte jeg å sette i gang en brun og blid konkurranse, hva tenker dere om det? 


01.12.2011, kl 10:49

1 desember

Idag er det første desember! Koselig, men gud for et vær det er. Det er storm, det var det iallefall i natt. Akkurat nå sitter jeg på skolen, vi har ikke lærer, så tenkte å blogge litt.

Etter det skal jeg enten gjøre lekser, skrive rapporten, jobbe med sølvringen eller naturfagsoppgaven. Har hvertfall en del å velge mellom. Tror jeg skal øve på prøven vi skal ha senere, siste prøven før jul. I design og håndverk. Skal nok få til å få blogget litt mer når jeg kommer hjem, så vi blogges!

// Tumblr.

27.11.2011, kl 18:54

Adventstider

1 søndag i advendt allerede! Tiden går fort, eller hva? Til torsdag er det første desember, gleder meg faktisk kjempemasse til enda flere runder med juleshopping, juleforberedelser og ikke minst all steminga ♥

Og jeg har bestemt meg for å prioritere pengene mine på fine gaver, og ikke bruke mye av de opp på ting til meg selv.. "Steike, den veska var dritfin, aaah", eller "gud, den der skal jeg ha". That's me. Har en stoooor svakhet for vesker. Gleder du deg til nærmere juletider?

Ha en kjempefin søndag videre :-) Og hva har dere forresten gjort idag? 


22.11.2011, kl 21:48

Verdens beste

Hei dere. Unnskyld for ingen innlegg, men har ikke vært i form i det siste og bloggen har bare vært nedprioritert, rett å slett..

I tillegg er jeg ganske deppa. Nei, faktisk ikke deppa, men helt j*vlig irritert, og har lyst å slå en viss så hardt i fjeset, så jeg er ikke toppglad om dagen. Men jeg tenkte å skrive noen ord til deg, min kjære beste venninne, Mailene, som er verdens beste for meg ♥Mailene Larsen, du er verdens beste. Jeg aner seriøst ikke hva jeg skulle gjort uten deg, eller hva som hadde skjedd vist jeg hadde mistet deg. Ingen er bedre enn deg, på noen måte. Du er der alltid for meg, og jeg si alt til deg. Jeg er så utrolig heldig som har deg, og jeg ville ikke byttet deg mot noe eller noen. Min aller aller beste venninne ♥

Det finnes ikke mange venner som er sånn som du er. Og jeg er en av de heldige som har deg, og det er jeg så takknemmlig for..

Tenk hvor lenge jeg har kjent deg, og lenger vil det bli. Jeg vil aldri miste deg! Også har vi jo noen diskusjoner og krangler innimellom, men det gjør oss bare sterkere! Jeg håper du vet hvor mye du betyr for meg, og at ingen andre er som deg, ingen. Jeg er så glad i deg, akkurat som du er. ♥

Takk for at du er den du er, vennen! Og at du gjør hverdagen min 1000 ganger bedre, og når jeg er trist og lei, får du meg på humør igjen, alltid, uansett..

I love you ♥ beste


16.11.2011, kl 21:00

Wednesday

Idag vekket mamma meg halv 9, forsovet seg som et helvette, og jeg stressa så sinnsykt, også var jeg drittdårlig i tillegg, så ja. Sliter sykt med hodepine og bihuler ogsånn. Men nok om det stresset.

Vet dere hva jeg skal til lørdag eller? Da skal jeg og venninna mi ut på litt julegaveshopping! Det er smart, jeg lover deg.. De siste 2 åra har jeg handla julegaver lille julaften liksom, du skjønner greia? Trenger ikke si mer :-) Og ellers er det grått, mørkt og kaldt ute. Man kjenner iallefall at det er kalde dager på vei..

Fine putene i senga ♥ Ha ha.. Oidaaa. Jeg har sagt til dere i måneder at jeg skulle vise rommet mitt og sånn, men har jeg fått gjort det? Nei.. Fyfy. Men tinga ligger sånn slengt rundt forbi hele tiden, så skal få ordna det skikkelig opp sånn at jeg kan få tatt bilder. Og før bilder skal dere og få se, selv om det ikke så ut.

Men nå skal jeg gå og vaske håret mitt med yndlingsproduktene, jocio ♥ som jeg i morgen etter skolen og sol skal lage et innlegg om. Ha en fin kveld!
 


14.11.2011, kl 18:45

A lovesong

I'm about to go crazy, i don't know what to do, coz I can't get you out of my mind. And my heartbeat is raising when I see you, and you don't know how I'm feeling, you don't know who I am. And I don't know if you understand. I've been in love with you from the start.

But whenever I'm lonely and whenever I'm down, and whenever I'm on my own. I pretend you can hear me, I pretend that you're mine, when I open my eyes you're gone! When I see you walk by there's a sting in my heart, because Iv'e been in love with you right from the start.

// idag


08.11.2011, kl 21:59

wtf

Fant denne på facebook, må bare dele den med dere, for her ser dere hvor j*vlig teit det høres ut når de fuckings utlendingene sier det er vår skyld for voldtekt.

"Når afrikanere sier at vi jenter har skylden for voldtekt fordi de er lettkledde. Er det da greit å kjøre over en neger fordi det er mørkt ute?"

Jeg døde. Seriøst. Nei, jeg er ikke rasist, men herregud, det er jo sant det som står? Det er da ikke vår feil at vi blir voldtatt.. For en verden vi lever i, seriøst. Det skal ikke være sånn at man ikke kan gå hjem alene, og må være redd for å gå hjem alene fordi kanskje noen fuckings idioter skal voldta. Dth.


07.11.2011, kl 22:56

Cecilia Bui

Cecilia Bui. En utrolig flink, stilbevisst og ikke minst vakker blogger, som jeg har fulgt utrolig lenge. Anbefaler en titt innom. Trykk på navnet hennes over. Og så tar hun fantastiske fine bilder i tillegg!

Jeg begynte å lese bloggen hennes rett etter jeg startet, så hun er en av de første bloggerne jeg fulgte. Så ble den egentlig helt bare glemt av.. Men nå er den en av mine favoritter igjen 


31.10.2011, kl 19:10

lovely day, for sure

Happy halloween! Må fortelle dere noe forferdelig. Igår nemlig, som sikkert 99% vet, var det soldagen aka gratis solarium. Jeg tok 30 minutter, og jeg skal love deg at det var ubehagelig, og jeg er rosa som en gris nå. Er drittvondt, lover deg. Er kanskje ikke rart da, har ikke fått tatt sol på kjempe lenge! Tok hos brun og blid<3 Uheldigvis ble jeg rosa og blid denne gangen, da, men elsker brunogblid uansett, hihi

Nå skal jeg ut å gå knasp eller knep. Kødda. Hade 


30.10.2011, kl 01:23

10 things before I die

"Hva slags 10 ting vil du oppleve i livet ditt?" Er ikke et enkelt spørsmål å stille seg selv. Tenk at jeg har hele livet mitt foran meg, er ganske mange ting jeg vil oppleve og gjøre. Har sittet og tenkt over en stund nå, hva slags 10 ting jeg vil gjøre/oppleve før jeg dør.

Det er egentlig ganske vanskelig å tenke over, men jeg tenker over det ganske ofte, på en måte. Er mange ting jeg ikke kom på nå, men nesten alle tingene jeg har skrevet nedenfor er tanker og drømmer jeg har hatt veldig lenge. Så nå deler jeg det med dere ♥

weheartit4 (700x485)

- Å bli utdannet frisør og starte min egen salong. Jeg har hele livet mitt drømt om å bli frisør, og det har ikke endret seg. Jeg ELSKER yrket. Punktum. Jeg sitter ofte og ser for meg selv som frisør og designe min egen salong og starte den. Love 

- Å skaffe meg en liten, herlig chihuahua  Det har jeg hele tiden hatt lyst på. Chihuahuaer er en av få hunder som jeg personlig synes er like fine valper som voksne. Hadde gjerne hatt en nå og, om jeg kunne. Men er ikke så lett enda. Det krever mye. Men innen jeg fyller tyve år er jeg nok gått til anskaffelse av en.

- Å dra på safari. Hvor gøy, innholdsrik, og et minne for livet ville ikke det vært? Jeg elsker dyr. Og safari er en opplevelse jeg alltid har drømt om å få oppleve. Å få se ville, afrikanske dyr med mine egne øyne. Har også veldig lyst å reise og jobbe og stelle med tigere/løver. Noe ala livingdoll gjorde.

- Å klare billappen og få en fin bil. Er jo 2 år igjen, men jeg synes at det er best å få det fortes mulig gjort. Vist man har økonomi til det, selvfølgelig. Det å kunne ha sin egen bil. Gleder meg!

- Å ta laseroperasjon. For å slippe stresset om morgenen for å ta på seg linser. Kommer de feil på gjør det dødsvondt og svir. Det er et virkelig stress.. På kvelden har jeg vondt i øynene, øynene er slitne, får jeg sminke innpå er det like før jeg dør av smerte, og de kan dette ut. Og det er DYRT med linser. Jeg skal spare og spare, så er det noe jeg skal unne meg selv. OG NEI, jeg ser megafail ut med briller. Så er ikke et alternativ. Hater briller. På meg selv. HEHE.

- Å finne den man elsker og å flytte sammen. Å finne den virkelige kjærligheten, er noe jeg har lyst til å oppleve  For en følelse, eller hva?

weheartit (700x485)

- Å ha en hel fornøyelsespark for seg selv en dag. Haha, alle barns drøm, eller? Men det virker så utrolig komiskt og morsomt. Noe jeg faktisk synes hadde vært utrolig vittig.

- Å gifte meg med den rette  Tenk den dagen. Det er noe jeg virkelig vil oppleve. Tenk så romantisk og fint. Mitt drømmebryllup blir på en sommerdag, på en fin eng, masse flotte folk, drømmemannen, og den fineste brudekjolen i verden! 

- Ha mot nok til å stå på en scene og synge. Jeg elsker å synge, og det har jeg gjort siden.. Alltid. Jeg blir glad av å synge, jeg gjør det så ofte jeg kan. 

- Og til slutt, fortelle en hver av dem som betyr noe for meg hvor utrolig mye de betyr, og at jeg setter pris på dem, at jeg ikke vil miste dem, og at jeg er glad i dem. 

 
Tenker jeg veldig godt over, er det nok sikkert flere ting. Men dette er de aller meste :-) Nå har jeg tenkt å gå å legge meg, så vi snakkes! Forresten, jeg har brukt lang tid på og skrive dette her, fordi min kjære data klikket 2-3 ganger så måtte skrive alt på nytt. Bare for dere, hihih.

Hvilke ting vil du oppleve i ditt liv?


29.10.2011, kl 21:32

jordfargerI like! Satt sammen og redigert av meg i polyvore. Hva synes du? Beklager lite innlegg av meg i det siste, men jeg er sånn av og på. He he, kommer med noen fine innlegg snart.

Takk forresten for respons på design-innlegget! Jeg har bestemt meg for å lage et gratis design. Kommer mer innpå det i uka, og lager et innlegg der dere kan komme med forslag :-) ha en fin helg videre!


20.10.2011, kl 21:50

It's all knitted

Hva er vel bedre enn strikket plagg på kalde dager? Det passer jo generelt til alt, og er jo veldig komfortabelt og gå med også. Og det som topper alt - det varmer. Gleder meg veldig til å ta i bruk mer strikk når vinteren nermer seg!

Den røde genseren under, har min mormor strikket, og den er utrolig deilig å ha på seg! I love it. Stor og fin ♥ Liker dere strikket plagg?Idag prøvde jeg ut produktene fra joico, og jeg kan bare si en ting: I LOVE. Håret er silkemykt, lukter supergodt, og det er ikke tørt lenger. Skal skrive en større omtale siden ♥


19.10.2011, kl 19:19

i posten: joico hårprodukter

Produktene fra joico har jeg endelig motatt! Gleder meg virkelig til å prøve dem ut, har hørt så masse bra. Pluss så lukter dem så himmelsk godt!! Jeg bestilte joico k-pak shampo, balsam, hårkur, og en som skal hjelpe mot slitte tupper. Jeg venter også på en pakke til, som inneholder en til hårkur, deep penetrating :-)

Jeg har hørt veldig mye bra om produktene, k-pak serien er spesielt for slitt og skadet hår. Håret mitt blir ofte rettet, krøllet, tupert, og utsatt for bleking, derfor håper jeg at dette hjelper håret mitt. 


Fra venstre øverst: Joico k-pak intense hydrator treatment, joico k-pak split and mender, joico k-pak reconstruct balsam, og joico k-pak reconstruct shampo. Så venter jeg en hårkur til, jocio k-pak deep penetrating reconstructor. 

Ellers har jeg vært syk siden jeg kom jeg fra utplassering på mandag. Har ikke vært noe i form. Men er på bedringens vei nå. Er utrolig kjedelig å ikke være noe i form.. Men jeg ser positivt på det. Nå har vi fri i morgen og på fredag, så blir ekstra langhelg! Deilig.

Har du noen produkter fra joico? Isåfall, hva tenker du?


16.10.2011, kl 19:50

look what I found

Eller, fant og fant, men den har ligget nedpakket i evigheter! Jeg har rett å slett glemt av denne lille skjønnheten aka min ipod classic. Nå ligger den på lading, og jeg skal finne masse, nye sanger jeg skal legge inn, og oppgradere den litt, og slette alt gammelt.

Kom gjerne med masse sangtips til meg. Både nytt og gammelt, jeg liker mye forskjellig :-) Men jeg har allerede standar sanger som Rihanna, Eminem, osv. Ha en fin søndag videre!I morgen forresten tar jeg bussen til kristiansand igjen for å dra til salongen! Og kommer ikke hjem før i kveld. Så jeg tipper det ikke blir noe blogging i morgen, jeg får se hva jeg får tid til.


14.10.2011, kl 21:43

fridays inspiration

Nå er det endelig helg  Dagene har gått så fort, og på mandag skal jeg nemlig på utplassering igjen! Morro. Vi holder på med et nytt prosjekt på skolen nå, vi har sølvoppgave, og vi skal lage noe innen sølv. Jeg skal lage en ring, med fugl på, i tillegg skal vi lage ei veske. Ikke alt for gøy, men bedre enn krakketegning og maling vi har holdt på med den siste tiden. 

Og vi har fri torsdag og fredag neste uke, så blir 2 dager på skolen neste uke bare! Men nok snakk nå. Jeg sier det ofte, men jeg er blitt elendig til å ta bilder i det siste. Har satt sammen noen inspirasjonsbilder i håp om at jeg blir litt inspirert til i morgen. I morgen skal jeg ta kameraet og bare la fantasien løpe. Ha en god helg, alle sammen!
08.10.2011, kl 23:27

Colored

Hej alle  Tideligere farget jeg håret, rettere sagt etterveksten, og nå var det virkelig på tide. Jeg brukte hjemmefarging fra depend, den funker bra hver gang! Den gjør ikke håret gult, iallefall. Og det er en bra ting. Ah, nå ser jeg ut som engel med det lyse (hvite) håret. Hihihi. Neida. 

Men ellers idag har jeg hatt besøk av tanten min, søsteren min og kjæresten. Det var koselig. Dere kan få se resultatet av håret imorgen, og i tillegg er minnekortet mitt er fult. Fml. Vil dere se håret mitt imorgen?

Jeg brukte depend sin blondering, 2-6 nyanser. Skal du ente bleke håret, lysne ditt allerede blonde hår, eller ta etterveksten hjemme, anbefaler jeg blonderingen fra depend. Den er aller best. Jeg har i lang tid brukt scwharzkoph sin bleking, men håret blir mye mer gult. Blekingen fra depend er blå i fargen, og som kanskje noen vet, så motivirker blå mot det gule. :-) Uten tvil, er depend best vist man tenker på hjemmefarging. 


01.10.2011, kl 22:42

autumn inspiration

Hei dere! Idag har jeg hatt besøk av Theresa og mitt lille tantebarn, Lucas ♥ Var så koselig å se ham igjen. Er en stund siden, og nå kan han både gå, og går sine egne veier. Han er så skjønn. Var godt å komme hjem på fredag og vite at vi har høstferie ei hel uke, endelig!

Neste mandag begynner jeg også uti praksis, på majas frisørsalong i Kristiansand! Jeg elsker hår og styling, gleder meg virkelig til jeg blir frisør.. Skal jobbe der med 2 andre fra klassen faktisk, Ann Cecilie og Karoline, så det blir spennende :-) Har forresten satt sammen plagg som en liten høstinspirasjon på polyvore. Enjoy!Jeg minner også om spørsmålsrunden jeg holder! Du kan kommentere på innlegget under, eller trykke HER. Spør spørsmål, jeg svarer. Jeg har ingen tidsfrist, jeg avslutter når jeg føler for det. Dere må gjerne skrive anonymt, men blir det utrolig tragiske spørsmål fra anonyme, ler jeg bare.. Som ikke tør og stå for dem dere er :-)


21.09.2011, kl 18:47

piercing

Hei dere.. Først vil jeg si tusen takk for fine kommentarer på innlegget under. Jeg vil ikke gå mer inn på det, men kan si at det går bra med henne nå.

Egentlig har jeg ikke så mye tid til å blogge, for jeg må øve på en stor prøve jeg har i morgen, og det er viktig for meg at jeg lykkes. Men i tiden har jeg fått en del spørsmål om piercingen min, så jeg tenkte jeg kunne besvare litt.


Først kan jeg si at piercingen er i tunga.

Når tok du piercingen? Jeg tok piercingen min 10 juni 2011.

Hvordan fant du ut at du ville ha det? Hvordan er "historien"? Helt siden jeg var 12-13 har jeg alltid syntes at piercing i tunga har vært råstilig! Og jeg hadde så lyst på det. Den gang ble det selvfølgelig ikke noe snakk om det, men dagen før jeg tok piercingen satt jeg og googla piercing i tunga, på youtube, og diverse, og jeg satt og tenkte.  Ikke så lurt? Tenker du vel, og nei, egentlig ikke, for du kan bli helt surrete vist du sitter å googler ting og ser på alle andres meninger og ihvertfall videoer. Men jeg hadde ingen problemer med det :-) Jeg og bestevenninna mi Mailene hadde jo planlagt å dra til Kristiansand neste dag - ikke for å ta noe som helst piercing, men bare som en kosetur. Så begynner jeg og snakke om piercing og slikt til henne i telefonen på kvelden, og så fikk jeg plutselig bare utrolig lyst til å gjøre det! Så sier jeg til mamma at det kan være at jeg gjør en "overaskelse" imorgen. Haha, hun forsto hva jeg mente, og mamma sa jeg fikk gjøre som jeg ville. Så egentlig var dette ganske så spontant gjort. Jeg som person er veldig usikker på ting, og jeg er stolt over meg selv at jeg gjorde det. Men det skal ganske mye takk til hun som gjorde det på meg. Hadde ikke hun vært slik: "Kom igjen", og heller mer denne typen: "Tja, du må se selv, bestem deg.." så er det ikke sikkert jeg hadde tatt. Men hun som tok på meg gjorde det så fort, også satt jeg der da, plutselig i stolen. Og så var det gjort :-) 

Hvor tok du piercingen? Og hvor mye kostet det? Jeg tok piercingen på forever tattoo i Kristiansand. Rettere sagt der tattoo terje er. Alle vet vel hvem han er. Men det var altså ikke han som tok på meg. Jeg betalte 300 kr for det.

 Hva renset du piercingen med? Hvor mye renset du? Hvor lenge? Jeg renset (renser) med corsodyl munnskyld vann, som du kan få kjøpt på apoteket. Jeg ble anbefaler det der jeg tok. Det er ekspert på og ta vekk bakterier og slikt. Den første uka renset jeg det 3 ganger om dagen, morran, dag og kveld. Men etterhvert ble det bare morran og kveld. Nå renser jeg veldig sjeldent, men avåtil. Har aldri hatt noen problemer med bettennelse. 

Hvor mange piercinger har du? Hm, er ikke helt sikker, egentlig. Tror jeg har 6 stenger med kuler, 4 av dem er fra boder, de to andre er fra piercingstedet. Har også noen kuler utennom.  

Var du redd? Og hvor vondt gjorde det? Tja, skal innrømme at jeg var ganske nervøs ja. Da jeg satt utenfor og ventet på og komme inn, grublet jeg noe så sinnsykt. Men når det ble gjort - det gjorde ikke vondt i det hele tatt! Jeg kjente bare noe på en måte gå igjennom, men ingen smerte faktisk. På en skala fra 1-0 må jeg nok si 2-3, for jeg kjente det jo selvfølgelig, men det gjorde ikke vondt :-) Så jeg kunne nok tatt det om igjen. (Men husk: Alle er forskjellige og har forskjellige smerteteksler! Selv om jeg ikke synes det gjorde vondt, kan det være andre synes det og omvendt.)

Har du lest noe om disse såkalt "skrekkhistoriene" om piercing i tunga? Ja, jeg har det, har jo lest noe. Men ærlig talt, det er jo utrolig sjeldent det skjer noe. At en mann dør av å ta en piercing i tunga skjer vel ca hvert 1000 år? Nei, men altså, man kan ikke tenkte sånn og lese alle sånne greier.. Alle skal ha det til at det er så farlig. Det er overhode ikke farlig vist du gjør det hos noen proffesjonelle, renser det godt og tar vare på den. Okei, det er kanskje litt mer risiko og ta i tunga, fordi det finnes så utrolig mange nerver og sånn der, men de fleste ender opp uten problemer. ;-)

Hvordan var tiden etter du tok? Timene etter, dagene? Noen minutter etter jeg tok den, var det overaskende ikke så rart som jeg trodde! Jeg vet dere, jeg trodde det skulle kjennes ut (really) som man hadde en svær metallklump i munnen, men det kjentes helt greit. De første timene gikk egentlig alt greit, det var på bussturen hjem den begynte og hovne opp. Og når jeg og venninna mi var på vei hjem, gikk jeg innom butikken for å kjøpe boller. Jeg brukte hele hjemveien på og spise en halv bolle, det gjorde så vondt, og bet meg selv hele tiden! Måtte ta små musebiter og legge det innerst på siden og tygge forsiktig, og det gjorde vondt.. Og dagene etter spiste jeg kun yoghurt, suppe, og slikt.

Når bytta du piercing første gang? Det gjorde jeg faktisk 28 august. Kunne egentlig gjort det etter hevelsen hadde gått ned, men jeg ville vente, for sikkerhetens skyld. Var utrolig rart å ha kort stang i munnen, men nå er jeg vant med det :-) Ville du anbefale noen å ta piercing i tunga? Altså, er jo ingenvits å ta det vist du ikke vil. Men til dere som vil, så burde dere! Det er verd det. Og det gjorde ikke vondt i det hele tatt.

 Er det noe mer du lurer på, så bare spør, så svarer jeg. Blogges :-)


18.09.2011, kl 23:32

jeg ber for deg, vennen

Jeg har ikke ord.. Jeg er så trist nå.. Jeg kan ikke miste deg, jenta mi.. Du må klare dette.. Du må ikke gå bort fra meg. Jeg vet ingenting, jeg er så utrolig redd.. Alt jeg vet er at du sluttet å puste og ble hentet av ambulansen. Jeg ber om at dette går bra. Du er en så utrolig fin jente, du betyr enormt mye for meg. Jeg kan ikke få sagt det nok. Jeg er så utrolig glad i deg. Jeg savner deg <3


12.08.2011, kl 22:40

blingme!

Gud så søte deksler det er på blingme.no! Digger alle sammen. Er veldig glad i deksler åsånn til min iphone 4, må liksom ha mange, for å skifte ofte, hihi. Mine favoritter er desidert disse: http://blingme.no/collections/iphone/products/glitter-babypink og http://blingme.myshopify.com/collections/iphone/products/luksurios-leoparddeksel

Men de selger ikke bare deksler, de selger også veldig fine smykker, dødsfint! Ta deg en tur innom :-)

Glitter GoldGlitter BlackGlitter Babypink

Kom til nettsiden ved å trykke på banneren under!

 


07.08.2011, kl 22:57

French manicure

Idag har jeg hatt besøk av mi kjære Mailene  Var kjempe koselig å se ho igjen! En av tingene jeg ville prøve, var å fikse neglene hennes. Var kjempe gøy, og jeg ble så fornøyd med resultatet. Misunner neglene hennes nå altså! Det jeg gjorde var først å ta på nail stronger, massasje greier, underlakk, overlakk og det hvite og masse greier. Og det ble kjempefint! To lag slik at det holder :-)

Er også blitt tatt med iphone-bilder.. Beklager må jeg si. Nå er jeg kjempetrøtt og tenkte å legge meg.. Må også få lagt kameraet på lading som jeg ikke greide å gjøre tideligere. Flinka.. Men ha en fin kveld videre!

Hva synes du om resultatet av den franske manikyren på mailene?
ABOUT


Image and video hosting by TinyPic

Hei! Jeg er Camilla Regina, jeg er en jente på 19 år, født den 25.07.95. Jeg har en stor interesse for skjønnhet, hår og sminke, og her på bloggen vil jeg skrive om produkter, generelt skjønnhet, tutorials, omtaler osv.

Kontakt, sponsing eller evt spørsmål, kontakt meg på crlablogg@gmail.com


+VENN / Om Camilla Regina / Omtaler / Mine favoritter


Contact

crlablogg@gmail.com

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
About mehits