18.01.2013, kl 21:57

Friday's inspiration

Hei. Beklager for ingen innlegg igår, hadde absolutt ingen ideer hva jeg kunne komme med. Så istedenfor å bare skrive et helt meningsløst innlegg ville jeg heller bare droppe det. Har satt sammen noen fiine, lyse bilder, som alltid gir meg inspirasjon. Elsker lyse bilder, det er det aller fineste! Alle bildene er tatt fra min weheartit konto, dere finner den her.Likte dere bildene? Har dere weheartit?


17.10.2012, kl 22:22

Inspiration on a grey day

Lyse, fine bilder, med naturlig sollys. Fineste jeg vet! Desverre går det mot mørkere og mørkere tider, og det blir mer og mer grått. Vanskelig å få til slike bilder da. Alle bildene er hentet fra min weheartit profil, som jeg har videreklikket fra andre. Vil du se flere (inspirerende!) bilder, finner dere profilen min her. Sjekk ut andre brukere på weheartit også, mange fiine bilder!

Har regnet i flere dager, føles som det er ukesvis. Bare masse regn, og været er grått og trist. Men så er det koselig å være inne iallefall, når det regner. Er heller ikke helt i toppform, nyser og sjauer, så sånn er det :-) Har forresten fått endret på designet mitt. Lyst og fint, veldig annerledes enn det jeg har pleid å hatt. Håper dere liker det da! Blogges snart :-)


11.05.2012, kl 23:35

Fridays inspiration

Hei dere! Har vært sykelig dårlige oppdateringer her på bloggen nå i det siste. Gått flere uker mellom hvert innlegg. Hater bloggen når det blir sånn, skal bli mye flinkere. Har vært ganske sliten å lei i det siste, men endelig kan jeg gå videret i livet mitt og vite at jeg slipper å ha noe med noen visse personer å gjøre. Føles helt greit, personen har lagt opp til det selv og da får det konsekvenser. Har egentlig mange innlegg jeg vil poste nå, både litt om mine meninger, litt sminkeomtaler osv, men nå er det så mørkt ute at bildene blir lite fine inne. I morgen får jeg besøk av mitt lille tantebarn Lucas, gleder meg veldig!

Apropos overskriften har jeg satt sammen litt bilder fra weheartit, som en liten inspirasjon. Er der inne minst hver dag, er så utrolig mange fine bilder der inne som jeg blir inspirert av. Dere ser vel også på bloggen at jeg har endret designet litt? Jeg er den typen som liker veldig stilrent design, litt sånn kjedelig. Haha, eller, jeg synes det ble ganske fint, liker å ha det litt nøytralt. Vet ikke helt enda om jeg kommer til å bytte tilbake eller endre mer, men det får jeg se på. Ha en fin fredag videre, og kos dere i helgen! 
Hva synes dere om bildene? Har dere weheartit?


21.09.2011, kl 22:55

wednesday inspiration

"you're the one that i love and the one that i need i really wanna know you like no one else could know you. you're my number one, always in my heart and i need you and i miss you and without you, everything seems strange. your name is forever planted in my heart and your face is in my mind for always. <3 love you"

 


06.07.2011, kl 23:51

I really need this inspirationJeg har ganske lite inspirasjon for tiden, jeg elsker å ta bilder, og inne på weheartit er det jo såå mange fine og ikke minst kreative bilder. Jeg får alltid inspirasjon fra ett eller annet  når jeg er innpå der. Jeg liker veldig godt vintage og bilder som er lyse, fine og nude. Litt rosa også. Jeg lover bedre bilder på bloggen fremmover! Liker du weheartit? 

(Og en ting, tusen tusen takk for kommentarene deres  Dere er så søte! Betyr kjempemye med respons på innlegger og ikke minst kjempehyggelige kommentarer!)


29.06.2011, kl 00:52

tuesday's inspiration20.06.2011, kl 02:13

inspiration images13.06.2011, kl 21:02

One of my favorite bloggers


Bildene er tatt av Caroline Maria

En blogg jeg virkelig får inspirasjon er bloggen til Caroline Maria. Hun oppdaterer ofte, skriver fine innlegg og ikke minst så har hun så utrolig fine, store og inspirerende bilder. All creds til henne. Hun er allerede på topplisten, men synes hun fortjener og være enda lengere opp. Helt klart. Kjempe fine gratis design lager hun også til leserne sine! Leser du Caroline Maria sin blogg? Verd en titt.


13.06.2011, kl 01:20

Monday's inspiration  Bilder er fra weheartit. 


05.06.2011, kl 21:12

Sunday's inspiration
Alle bildene er fra weheartit og er redigert og satt sammen av meg.


04.06.2011, kl 22:49

Drømmeleiligheter

Jeg elsker alt som har med interiør og gjøre. Se på disse bildene da, er jo råålekkert. Vil bo i en stor, lys, hvit leilighet. Jeg er veldig interiørfreak og tåler ikke rot. Jo mindre ting man har på rommet, jo lettere er det å holde det fint og ryddig. Dem fleste av rommene og bildene jeg har plukket ut her, er den stilten jeg synes er fint. Jeg liker hvitt, lysebrunt, beige, gammelrosa og rosa på rom. Jeg liker lyse farger, det er det viktigste.

Skal snart få male veggene mine på rommet hvite, og ommublere det litt. Gleder meg massemasse! Hva synes du om bildene? Bildene er forresten fra finn.no (Norge!!!) 


28.05.2011, kl 23:18

Saturday's inspiration
Blir så inspirert til å ta fine bilder av bildene på weheartit kommer bilder i morgen. Forresten, dere kan følge meg på weheartit her. 


25.05.2011, kl 19:17

wednesday's inspirationJeg ELSKER weheartit. Hver gang jeg blar gjennom bilder der, får jeg så masse inspirasjon. Er så utrolig mange fine bilder, som jeg elsker. Tider der jeg har lite blogglyst går jeg inn der så har jeg inspirasjon på topp igjen. Liker du weheartit og bildene der? Det gjør jeg 

ABOUT


Image and video hosting by TinyPic

Hei! Jeg er Camilla Regina, jeg er en jente på 19 år, født den 25.07.95. Jeg har en stor interesse for skjønnhet, hår og sminke, og her på bloggen vil jeg skrive om produkter, generelt skjønnhet, tutorials, omtaler osv.

Kontakt, sponsing eller evt spørsmål, kontakt meg på crlablogg@gmail.com


+VENN / Om Camilla Regina / Omtaler / Mine favoritter


Contact

crlablogg@gmail.com

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
About mehits