27.01.2013, kl 15:55

Room details

FOR et grått og trist vær det er ute.. Det har snødd omtrent i hele dag. Orker egentlig ikke mere snø, fra november til desember er det greit, da det er juletider, men fra januar kan den gjerne gå vekk! Nå ser jeg bare fremmover mot sommer og varme. Har tatt noen bilder av rommet hvordan det ser ut per dags dato, noen detaljer!

Jeg elsker rommet mitt egentlig, det er veldig jentete. Ikke så veldig moderne men litt jentete, rosa og søtt kan man si. Tok også bilde av hyllene over senga, men det skinte så fra vinduet på bildet så man ser ca ingenting.. Men jeg legger ved et bilde jeg tok i sommer, det nederste bilde, det ser omtrent likt ut, forutenom noen andre ting jeg har satt der.
 

Har lenge tenkt på om jeg skal endre rommet litt, ved å kjøpe inn litt grå, brune og beige interiørting og puter, og se hvordan det blir og fjerne det rosa. Men synes det er så meg i tillegg. Har tatt noen bilder av rommet, litt detaljer osv. Bildene er ikke tatt idag, de ble tatt for noen dager siden, da var det utrolig lyst ute så det skinner veldig inn på bildene..


Hva synes dere? Hvordan ser deres rom ut?


20.10.2012, kl 18:58

Calender à la Vintage

Igår så jeg på en fin, vintage-stil kalender i byen, og så fikk jeg den av søstra min som en "sen bursdagsgave", utrolig snilt, tusen takk søte deg! Passer veldig fint inn på rommet mitt, med både rosa, beige, hvitt og nude farger. Er stilig med at denne kalenderen kan man jo ha for alltid, er bare å flytte på merkene. Har en sånn "gammel" stil som dere sikkert ser, kombinering med det og moderne er fint.. Skal se litt etter hvor på rommet den kan henge fint! Hva synes dere, var den ikke fin?
 
 


20.07.2012, kl 18:40

Roomtour

Har brukt dagen idag på og rydde hele rommet mitt, og mamma har hjulpet meg og hengt opp noen hyller på rommet mitt! Var så utrolig tomt over den ene veggen, så da måtte jeg ha noe over der. Som dere ser har jeg satt de litt skrått over hverandre. Er myyye finere i virkeligheten enn på bildene, fikk ikke tatt bildene helt slik jeg ville. Menmen, synes det er knallfint her nå også. Neste steg er å rydde hyllene og alt med sminke, hårprodukter, hud, også videre. Kunne fylt opp et helt rom.. Sånn helt seriøst. Neida. Eller jo..

Er helt nydelig vær her i Lillesand idag også, veldig veldig varmt og sol. Det er det jeg kaller sommervær! Håper bare det fortsetter, og ihvertfall når jeg skal til danmark 1 august. Leste på nyhetene at det var vann i gatene i Oslo og sånn. Herregud? Er det mulig.. Men under får dere se noen bilder, og slikt!

  

ABOUT


Image and video hosting by TinyPic

Hei! Jeg er Camilla Regina, jeg er en jente på 19 år, født den 25.07.95. Jeg har en stor interesse for skjønnhet, hår og sminke, og her på bloggen vil jeg skrive om produkter, generelt skjønnhet, tutorials, omtaler osv.

Kontakt, sponsing eller evt spørsmål, kontakt meg på crlablogg@gmail.com


+VENN / Om Camilla Regina / Omtaler / Mine favoritter


Contact

crlablogg@gmail.com

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
About mehits