30.01.2013, kl 23:07

Verdens beste mascara: Lancôme Hypnose

Verdens beste mascara, uten tvil er da denne skjønnheten.. Første gangen jeg prøvde denne var da jeg fikk denne i en liten ministørrelse, altså en test. Da jeg prøvde den ble jeg skikkelig sånn WOW, denne var utrolig god! Og jeg elsker den fortsatt idag. Dette er en avmascaraene fra Hypnose fra Lancome, dette er den som kalles for "custom wear mascara".

Dette er min nr 2, og jeg kjøpte den denne gangen ikke vannfast, den forrige jeg hadde var vannfast, men ærlig så sitter denne veldig bra på uansett om den ikke er vannfast. Denne gir SYKE vipper, utrolig lange og med masse volum. Jeg trodde ærlig ikke denne skulle gi noe volum, for jeg synes ikke børsten så noe spesiell ut, men der tok jeg veldig feil. 
 Hypnose Custom Wear Mascara fra Lancome
 

Beklager nederste bilde av kosten, det ble veldig uklart. Men dere ser litt iallefall.. Den eneste som som er negativt med denne er at den blir brukt fort opp. Den inneholder bare 6 ml, det er jo litt lite synest jeg. Jeg bruker jo en del mascara også, min forrige varte vel i 1-2 måneder tror jeg, kommer ann på hvor ofte jeg sminker meg da, men det gjør jeg jo ofte. Ellers er det INGEN ting negativt med denne, den er helt super! Vil anbefale denne til alle som trenger ny mascara!


28.01.2013, kl 22:13

MAC Powder Blush

Dette er også et produkt fra MAC som jeg ville vise dere, det er en blush i pudderform. Denne kommer i utallige mange farger og blush i seg selv fra MAC i forskjellige typer. Denne heter Powder Blush og denne typen er matt, jeg valgte å kjøpe denne i en bruntone, for å bruke som contour farge, og den fungerer kjempe fint både som det og som en blush!

Fargen kan se litt oransjrosa ut noe som den egentlig ikke er, det er bare kontrasten fra den hvite bakgrunden som gjør det. Det er en veldig mørk, fin brunfarge, og i og med at denne er matt kan den jo både brukes som blush, contour, bronzer og faktisk øyenskygge. Fargen jeg har heter Harmony, men de har ganske mange andre farger å velge mellom.MAC Powder Blush i Harmony Matte


Jeg liker denne veldig godt, den er middels pigmentert som gjør at man lett kan kontrollere hvor mye produkt man tar på huden, og man kan bygge den opp. Som sagt har de mange andre farger, både shimrende og matte, så i fremtiden så er disse noe jeg kommer til å gjenkjøpe. Vil du bruke denne til contour, anbefaler jeg at du velger en matt farge!


Denne er en stor favoritt hos meg, jeg må bare huske på og være lett på hånden og forsiktig når jeg bruker denne, siden jeg er naturlig lys i huden, for blir det for mye ser det ikke fint ut. Har veldig lyst i fremtiden på en sånn her i en coral rosa farge, en som ikke skal brukes som konturfarge og kun som en vanelig blush for å gi glød og farge til fjeset.

Har dere denne, evt noe annet fra MAC?


27.01.2013, kl 15:55

Room details

FOR et grått og trist vær det er ute.. Det har snødd omtrent i hele dag. Orker egentlig ikke mere snø, fra november til desember er det greit, da det er juletider, men fra januar kan den gjerne gå vekk! Nå ser jeg bare fremmover mot sommer og varme. Har tatt noen bilder av rommet hvordan det ser ut per dags dato, noen detaljer!

Jeg elsker rommet mitt egentlig, det er veldig jentete. Ikke så veldig moderne men litt jentete, rosa og søtt kan man si. Tok også bilde av hyllene over senga, men det skinte så fra vinduet på bildet så man ser ca ingenting.. Men jeg legger ved et bilde jeg tok i sommer, det nederste bilde, det ser omtrent likt ut, forutenom noen andre ting jeg har satt der.
 

Har lenge tenkt på om jeg skal endre rommet litt, ved å kjøpe inn litt grå, brune og beige interiørting og puter, og se hvordan det blir og fjerne det rosa. Men synes det er så meg i tillegg. Har tatt noen bilder av rommet, litt detaljer osv. Bildene er ikke tatt idag, de ble tatt for noen dager siden, da var det utrolig lyst ute så det skinner veldig inn på bildene..


Hva synes dere? Hvordan ser deres rom ut?


26.01.2013, kl 13:52

New in: Bare Minerals READY Blush

Har hatt så lyst på denne her i evigheter! Bare Minerals har jo kommet med en READY linje, for sminken er i presset form, ikke løst. De har både blushes (som jeg har skaffet meg), foundation, øyenskygger, mineral veil, og bronzer og div. I første omgang kjøpte jeg denne, i går fikk jeg den. Kommer i et sort, klassisk enkelt design, med stort speil inni.

Kommer også med en liten minibørste. Jeg har ikke prøvd denne enda, foruten å prøvd fargen på hånden osv, så har ikke så mye å skrive, men så langt ser den kjempefin ut! Bare Minerals har masse fin sminke som jeg liker, anbefaler alle å kikket på merket. De tester heller ikke på dyr for de som lurer. Nedenfor kan du se litt bilder av blushen:

Jeg kjøpte denne i fargen The Aphrodisiac, som er en nydelig coral/rosa blush. For noen kan den helle litt oransj på bildene, men er litt vanskelig å få tatt bilder som matcher virkeligheten 100%, men den er mer rosaish når du swatcher den, når den ikke er i boksen. Liker best slike coral/rosa blusher, er ikke glad i sånne sjokkrosa, liker at den ser naturlig ut og rouge som er en blanding av coral og rosa passer min hudtone best. Det er 6 gram i denne.bareMinerals READY blush i fargen The Aphrodisiac

Den ser iallefall veldig lovende ut så langt, den er iallefall godt pigmentert og det er jo bra. Skal komme tilbake til denne senere når jeg har brukt den litt. Du kan få kjøpt denne på div nettsteder og selvfølgelig på parfymerier som KICKS.

Har dere prøvd ut READY linja til Bare Minerals?


25.01.2013, kl 12:56

MAC Studio Fix Fluid Review

Da skal jeg skrive en omtale på en foundation fra MAC som jeg har hatt en stund. MAC er jo et av verdens mest kjente sminkemerke, og jeg måtte jo selvfølgelig prøve noe jeg også. I og med at MAC finnes i kun Oslo og Trondheim, og de større byene, så kjøpte jeg denne på nettet fra britique.com! Tok en veeldig lang stund før den kom, men men..

Jeg hadde lest SÅ mye om denne foundationen på nettet, hørt om den fra youtube, også videre, ganske mange liker den, noen gjør ikke, men sånn er det jo alltid med et produkt. Noen liker det, andre ikke. Jeg liker iallefall denne veldig godt, så da tenkte jeg å skrive omtalen! Navnet på foundationen er altså Studio Fix Fluid, og den har også solfaktor.
 Denne foundationen skal gi full dekkevne, og det vil jeg si den gjør, så absolutt. Om jeg husker riktig, er dette den mest solgte foundationen til MAC. MAC har jo flere foundations, som feks studio sculpt, mineralize skinfinish, pro longwear osv. Denne gir meget høy dekkevne, full som sagt, og den holder veldig lenge. Den er også matt på huden, det jeg liker best.

Mac Studio Fix Fluid i NC20


Jeg kjøpte denne i fargen NC20, hvor denne er den nest lyseste. Jeg tenkte på om jeg skulle ta denne eller NC15 som er den aller lyseste, men det gjorde jeg ikke. Og, jeg skulle ha tatt den, for denne, er ganske mørk egentlig, mye mørkere enn det den fremstilles på bilde over. Den er ikke så mørk at jeg ikke kan bruke den, for det kan jeg, men jeg må være forsiktig så jeg ikke får for mye, så den ser veldig fin ut på bare jeg jobber godt med den.

MAC har jo ikke akkurat det største fargeutvalget vil jeg si, det er det som er veldig negativt. Feks de har NC, som er for gul/oliven undertoner, og NW for rosa undertoner. De har liksom ingenting i mellom. NC fargene er VELDIG gule, og da regner jeg også med at NW fargene er veldig rosa. Så vist man hadde vært feks veldig bleik, og med nøytral hud, så hadde du hatt store problemer med å finne en som passer. Men NC20 passer akkurat til meg. Neste gang velger jeg NC15. Så vil anbefale dere som vil kjøpe MAC hudprodukter og faktisk kunne TESTE fargene først, hos feks MAC butikk.Alt i alt er dette en veldig god foundation som jeg bruker ofte. Den har høy dekkevne, holder lenge og har et matt resultat, akkurat som jeg liker det. På bildet over ser dere også en MAC blush, som jeg skal skrive om veldig snart!

Har dere noen produkter fra MAC?


24.01.2013, kl 20:13

Samsung Galaxy Note Cases

Ble litt sen blogging idag, beklager det! Hadde ikke noen tanker om hva jeg skulle blogge om heller idag, men tenkte jeg kunne vise dere deksler til telefonen. Synes telefonen blir kjempefin med litt "pynt" samtidig at den beskytter telefonen. Jeg har en Galaxy Note, så det finnes ikke så mange fine som jeg har sett her i norge, men på ebay har de masse fint.

De to øverste dekslene er de jeg bruker mest, de to nederst til venstre er flip deksler, som ser ut som en slags lommebok. Veldig fine, og praktiske, som både beskytter front og bak. Kommer nok til å skaffe meg fler etterhvert!


Flip casene er fra aliexpress, dekslene er fra ebay

De aller fleste har sikkert hørt om Ebay, men anbefaler alle å gå dit og søke opp navnet på telefonen deres + case, feks Iphone 4s white bling case, søker du mer spesifikt, som feks "pink crystal case", istedenfor bare "case", så er det lettere å finne det du leter etter. Husk å sjekke feedbacken til den du kjøper fra først, det kan være lurt :-)

Har dere deksler til telefonen?


23.01.2013, kl 15:04

Favorites Products of 2012

Som jeg sa så skulle jeg lage et innlegg med "2012 favoritter", og nå har jeg finnet alt og fått laget dette innlegget. Er vanskelig å kun velge noe, men disse tingene er blitt mine favoritter fra året. Har prøvd veldig mye nytt og div i fjord! Tror faktisk ikke jeg har hatt et slikt månedens favoritter før, men da samler jeg heller nå opp hele årets favoritter.

Har valgt ut favorittene av parfyme, sminke, hudprodukter og hår. Ble ganske mange produkter + mye tekst egentlig, så har tatt litt tid å skrive dette innlegget nå kan jeg si. Og jeg må beklage litt for at bildene ble litt dårlige. Iallefall i følge meg. Planen er vel å spare til nytt kamera, får se om jeg klarer, haha.. Jeg starter med parfyme:
Perfume
Dior Miss Dior Eau De Toilette / Beyonce Heat Rush / DKNY Be Delicious Fresh Blossom


3 Veldige ulike, og spesielle parfymer, som er alle tre veldig gode. Alle er veldig sånn, friske, og søte. Miss dior er frisk, litt blomsteraktig, vårlig. Den er ikke sånn søt, girly som Viva La Juicy, litt mer.. Sofisikert, og blomstrete. Når jeg sier blomstrete mener jeg ikke sånn gammel, sterk, lukt, men frisk, blomstrete. Denne er veldig unik, mange parfymer kan minne om hverandre, men denne er unik. 

Beyonce's har en eksotisk, fruktig og søt lukt, veldig sommerslig. Denne er best på sommeren! Denne er redder, for den minner veldig om lukten til Escada Taj Sunset, som er verdens aller beste parfyme. Som jeg har en dråpe igjen av tror jeg, det var jo en sommerutgave i 2011 av Escada, finner den ingen steder... Grin. Så den VAR, verdens beste. DKNY er også vårlig, veldig jentete og god! Minner meg om våren. Alle disse er parfymer jeg blir å kjøpe igjen når de går tom.Hudsminke
Glo Minerals Loose Base / Bareminerals Original / Diorskin Forever / Mac studio Fix fluid / Glo Minerals under eye Concealer / YSL Touche Eclat / Too Faced Primer


I hvertfall for sminken har jeg i 2012 funnet veldig mye bra, som jeg er utrolig fornøyd med. De beste pudderne, Glo Minerals og Bareminerals. Bruker disse hver gang jeg sminker meg, de er to store favoritter som jeg elsker! Foundation er jeg litt mer sånn, jeg liker å prøve mye forskjellig, selv om jeg er veldig fornøyd med de jeg har, kunne jeg ønske jeg fant den med prikken over ien. Studio Fix fra Mac er veldig god, og bruker den veldig ofte. Må blande den litt ut, fordi den er litt for mørk akkurat nå, ikke direkte mørk, rettere sagt for gul.

Forever fra Dior måtte jeg ha med. Fordi den er bra, det er den, men, ikke SÅ som mange sier den er. Gleder meg til å bruke denne til sommeren igjen, for det er da den funker best. Har lett-medium dekkevne, og det er ikke det jeg foretrekker mest, jeg foretrekker full. Men om sommeren er det finere med litt lettere. Men det som er med denne som ikke med noen andre jeg har, er at du ser ikke at du har den på, den er VELDIG naturlig. Denne er dritt dyr, men når jeg kjøpte den i 2012 kjøpte jeg den mye billigere enn det den egentlig koster.

Concealerne, Glo Minerals og Touche Eclat er veldig gode, dekker veldig greit og finner INGEN andre som kan måle seg med Glo, den er helt siiinnsyk. Touche Eclat er jo en concealer/highlighter, som passer perfekt til å lysne opp områder. Too Faced har jeg skrevet om noen innlegg under, så dere kan lese om den der. Øyne
Loreal Voluminous 4x / Lancome Hypnose / Dior Diorshow Mascara / Mineralhygienics øyenskygger / Elf Eyebrow kit


Gode mascaraer trenger jeg, en som er forlengende og en som gir volum. Jeg er sånn, mascara er det nest siste jeg tar på meg, før jeg ordner bryna, og jeg er er EKSTREMT annerledes uten mascara enn med. Og øyenvippene mine er like lyse som snøen, så sier sitt. Samme med øyenbrynene mine, irriterende.. Sånn er det å være født blondine. Er ikke albino altså, haha..

Kommer ikke til å bytte ut noen av disse. Hadde egentlig holdt med kun Voluminous og Hypnosen, tror ikke jeg gjenkjøper den fra Dior, men den er bra! Har just kjøpt en rød fra Maybelline, som og er god. Kan med en gang si skulle jeg valgt kun et produkt av disse, hadde det blitt Hypnose. Uten tvil, finnes ingen bedre enn denne. Den er sinnsyk god, anbefaler den til alle!

Mineralskyggene fra Mineral Hygienics kommer i løs form, og er veldig pigmenterte og gode, og holder lenge, også uten primer uten og drysse. Har disse i 6 forskjellige farger, men tok bare med 2 på bilde. Eyebrow kittet er helt nytt, det er en av de få produktene fra Elf som jeg synes er knallgode. 
Lepper
Viva La Diva Lipsticks / Pierre Rene Lipglosser / EOS Lipbalm


Viva La Diva leppestiftene ble favoritter med en gang, de er så fine, og de har en stoort fargeutvalg. Kommer nok garantert til å kjøpe mange fler av disse. De to på bilde er favorittene mine, har 5-6 stykker. De er heller ikke dyre, ca 70 kroner, tror jeg, husker faktisk ikke nå. Kjøper de på Cubus. Pierre Rene lipglosser er også kjempe fine, de er ganske tykke og godt pigmenterte, så man kan godt bruke de uten leppestift under. Men bruker avåtil den lyseste, til venstre, tynt over leppestift for de har en del shimmer i seg, vist du feks bruker de over en matt leppestift.

EOS har jeg brukt en stund nå, og den er veldig grei å bruke både alene og under leppestift. For meg er det nødvendig å bruke den før leppestift ellers får jeg den tørre looken. Og den smaker veeldig godt, fruktig, sånn jordbær. Har denne i rosa også, men den er ikke så god føler jeg. Denne er ganske lite igjen av, så må snart kjøpe en ny. Sminkekoster
Mineralhygienics big kabuki brush / Everyday Minerals Flat Top Brush / Mineralhygienics Angled Face Brush / Angled Brush / Mineralhygienics skygge koster / Stipple Brush / Makeupmekka Blush Brush


Bruker de fire første børstene, fra venstre, nesten hver gang jeg sminker meg. Har også en børste fra Elf som jeg faktisk glemte å ta med på bilde.. Det er ialle fall en powder brush, den er også fin. De to første børstene, Mineralhygineics og Everyday Minerals blir brukt til pudder og foundation, de to neste til blush og contour, de neste til øyenskygge og blush og highlighter, og den siste fra Makeupmekka til bronzer, eller å gjevne ut overgangene.

Veldig fornøyd med alle disse kostene, har en del andre gamle koster som ikke er så bra lenger, så jeg har tenkt til å finne noen nye, fra Real Tequnices, MAC eller Sigma.Hudprodukter
Babor Babororganic Crystal face scrub / Babor Skinovage Pure Purifying mask / Babor Cleansing Mild Peeling / Babor Cleansing Phytoactive Base / Babor Cleansing HY-ÖLHudprodukter
The Body Shop Vitamin E Nourishing Night Cream / I.d bareVitamins skin rev-er upper / Decleor Aroma Cleanse Peeling / Clinique Dramatically Different Moisturizing Gel


Var litt mange av hudproduktene, så jeg delte de opp i to bilder. På det øverste bildet er det kun Babor produkter, som er favoritten. Babor Hy-öl og Phytoactive har jeg skrevet om noen innlegg under, dere kan lese litt mer om de der. De er iallefall favorittene mine. De andre produktene er skrubb og ansiktsmaske. Huden min har forbedret seg veldig etter at jeg har begynt med disse produktene, og jeg liker alle veldig godt. Alle disse produktene (untatt hy-öl & phytoactive) kjøpte jeg litt sent i 2012, men merket fort hvor godt jeg likte dem.

På det nederste bildet er det en nattkrem fra The Body Shop som jeg synes er veldig grei. Sliter med litt tørr hud på vinteren og da er denne veldig bra og bruke! Skin rev-er upper fra I.d er en slags primer, mange tror det er en primer du skal ha foundation, men det er ikke det. Den skal helst før fuktighetskremen/dagkremen din. Jeg bruker den før jeg tar på fuktighetskrem. Denne lukter ikke godt synes jeg, men den er VELDIG god. Bruker den hver dag.

Decleoren er en peeling/skrubb for ansiktet uten korn. Høres litt rart ut, men den er igrunn for sensitiv hud som fort kan bli irritert av skrubbing. Denne er en stor favoritt, gjør huden kjempe fin, myk og glødende! Dagkremen fra Clinique er en gel-krem, ikke lotion. Det jeg liker så godt med denne er at den gir huden fukt, som den skal, men den blir heller ikke fet av den, slik som noen fuktighetskremer kan gjøre. Er veldig fornøyd med alt dette, kommer til å gjenkjøpe alt når det en gang går tomt.  

Hårprodukter
Redken Real Control Intense Renewal / Redken All Soft Heavy Cream / Moroccanoil Light Treatment / John Frieda Thickening BlowDry Lotion / Redken Extreme Anti-Snap


De to hårkurene fra Redken kjøpte jeg i juli, og det er utrolig hvor faktisk mye det er igjen. Har jo brukt en del av de, men likevell ser det ikke ut som jeg har brukt noe.. De er veldig sparsomme, og utrolig fantastiske på håret mitt. Moroccanoilen kjøpte jeg tidelig i i 2012, tror faktisk jeg kjøpte den i januar, eller i februar. Denne er nå ikke mye igjen av, og det sier litt hvor mye jeg liker den. Har heldigvis en backup av den, den originale typen. Denne gjør håret frisk og mykt, og kan jo brukes til veldig mye faktisk. Viste dere at man kan blande denne i hårkur? Jeg bruker den iallefall i både vått og tørt hår.

John Friedas sin blow dry Lotion hadde jeg ikke så store forventninger til når jeg først fikk den. Fikk denne først sponset av Midsona, og nå er jeg på min tredje flaske. Denne sprayer du i vått hår, og for best resultat føner du håret, og vips, du har volum som bare det. Jeg synes iallefall den funker, enormt.. Håret mitt er egentlig naturlig mykt, og da naturlig flatt også. Når jeg bruker denne får jeg kjempe fint hår, med masse volum. Pleide å tupere håret mitt før, nå gjør jeg det aldri.

Anti Snap av Redken er en leave in kur, som samtidig er varmebeskyttende. Jeg er veldig dårlig på, (glemmer faktisk å gjøre det) å bruke varmebeskyttende før jeg retter håret mitt. Men det gjør ikke så veldig mye, når jeg bruker denne. Bruker jo denne hver eneste gang jeg har vasket håret, både denne og Moroccanoil. Denne pleier håret og beskytter mot varme, denne holder utrooolig lenge, på bilde er en helt ny flaske, for jeg gikk tom for noen uker siden. Så den har holdt i ca et år, og jeg har brukt den så og si hver eneste gang jeg har vasket håret.
 Oi, dette var et veldig langt innlegg, med mye tekst, og jeg har brukt veldig lang tid, puh! Men jeg synes det er gøy selv å ha innlegg som dette, så jeg kan jo i slutten av noen måneder ha "månedens produkter." Dette var da altså favorittproduktene fra 2012. 

 
Så fortell meg, hva er DERES favoritt produkter fra 2012? Eller det aller beste produktet?


23.01.2013, kl 07:30

Spørsmålssvar #4

Hei, nå skal jeg svare på noen spørsmål jeg har fått, som dere vet var jo blogginga veldig dårlig i både desember, november og oktober, så her er noen spørsmål som jeg svarer på. Vil dere ha svar på noe, så legg igjen en kommentar..

Kan du ikke ha sånn 2012 favoritter? Dette har jeg tenkt på en stund nå og ha, var egentlig meninga jeg skulle lage et innlegg om det i starten av januar, men som jeg skrev virket ikke kameraet mitt, og vil helst ikke bruke mobilbilder. Men nå er det fiksa! Så det kan jeg sikkert lage, hadde jo tenkt til det uansett!

Hvordan får man sponsorer? Vel, enten så kan man få mail feks av bedrifter eller slikt som har lyst på samarbeid, eller så kan du selv spørre. Det viktigste er vel vist du skulle finne på å sende mail til noen du ønsker samarbeid, er det viktig at du virker proffesjonell, få skrivefeil og det aller viktigste, at hva bedriften driver med/produserer, om det feks er en nettside, at produktene der, eller nettsiden kan representere noe bloggen din handler om. 

Feks, jeg hadde aldri sendt mail til, eller fått mail av en nettside som selger fotballsko (haha..), make no sense, for har ingen ting med min blogg å gjøre. Vist dere skjønner? Er ikke det min blogg handler om. Jeg går ikke så langt at jeg blogger om fotball for å få penger for det. Det er IKKE det min blogg er om. Tenker alltid nøye igjennom.7Hvor mye kostet Lulus sminkemappen? Den kostet 299! :-)


Kan du legge ut noen makeup tutorials en gang? Mener du på video eller noe slikt? Video er ikke noe jeg kommer til å gjøre, for nå iallefall. Føler liksom ikke det er helt meg. Men skal prøve å legge ut litt mer looks osv, er jo kjempegøy og jeg får iallefall inspirasjon når andre legger ut slikt. Spesielt, sånn øyesminke looks. 

Kan du legge ut vurdering på mac studio fix foundationen, og hvor kjøpte du den? Ja, det har jeg tenkt til, skal skrive om den og et bronzer/blush fra mac som jeg også har. Skal ikke skrive for mye her, men de er blitt to favoritter hos meg begge! Foundationen er kjøpt på britique.com. De selger også mac på blush.no, begge sidene er trygge.

Blogget du før på camillaaregina.blogg.no? Ja, men det er en eeeevighet siden. Lagde denne bloggen i slutten av 2010, altså over 3 år siden, står i 2011 på camillaaregina, men det er skrivefeil. Litt rart egentlig, har faktisk snart blogget i 4 år! I mars. Vel, i starten på den gamle bloggen var vel ikke innleggene så veldig bra, men, var 12.. Haha.
 


Noe annet dere lurer på?


22.01.2013, kl 19:38

Babor skincare Hy-öl & Phytoactive

Babor synes jeg er det aller beste hudpleie merket, og de to største favorittene mine er disse to som er rens for ansiktet. Denne fjerner alt, både smuss, støv og all sminke. Hadde akkurat brukt opp det siste jeg hadde av de forrige, så jeg måtte kjøpe meg nytt. Disse er veldig gode mot tørr hud, og jeg sliter veldig med det om vinteren, og disse er knallgode!

Har også ansiktsmaske/krem, og 2 skrubb fra Babor, stor fornøyd med dem også. Babor er jo ikke akkurat billig for å si det sånn, men før jeg i det hele tatt brukte litt ordentlige produkter, brukte jeg kun slike sminkeservietter, og jeg ser så stor forskjell på huden. Den er blitt mye finere! :-) så dette er iallefall noe som er VERD for meg å invistere i.Babor Cleansiong Hy-öl & Phytoactive base


Har jeg en dag jeg har brukt en del sminke, da mener jeg hudsminke, så fjerner den ALT, og den er lett å bruke. Og gjør huden kjempe frisk og fin. Phytoactive finnes i flere forskjellige typer, Phytoactive base, som jeg har, som er for normal hud, Phytoactive Sensitive, og Combination, som er for sensitiv og kombinert/fet hudtype. Vil egentlig anbefale alle disse to produktene om dere er på jakt etter nye! Babor kan kjøpes hos hudpleier/div salonger, eller hos blivakker.no

Bruker dere Babor?


20.01.2013, kl 01:08

Too Faced Primed and Poreless faceprimer

Tenkte å ha en liten review av et produkt, som jeg liker veldig godt og som jeg har brukt en godt stund, Too Faced's ansiktsprimer.

Dette er en ansiktsprimer som skal lage et glatt underlag for foundation/annet makeup og holde makeupen lenger og kontrollere shine og tørrhet. Denne finnes i 3 forskjellige typer, den ene, denne jeg har, som heter Pure, som er en oljefri primer som er spesielt for sensitiv/fet hud. De har og en "original" som er farge på, og en med en bronze tint farge. Denne har en klar, gjennomsiktig konsistens, slik som feks Smashbox photofinish. 

Too Faced Primed and Poreless Pure, 28g, 1 fl oz. 

Jeg har en typisk hud som er shiny i T sonen, og tørr i andre partier, som kinn, rundt nese osv. Denne hjelper ikke bare med at den gir et mykt og fint underlag for sminken, men den tar vekk alle de tørre partiene, samtidig som den hjelper der jeg har tendens til å skinne. Det eneste er, ikke bruk FOR mye, for det er en veldig myk primer, vist jeg feks bruker for mye av denne blir det litt motsatt effekt, vist dere skjønner? Så less is more, prøv først kun på områder du trenger, det er best. Denne holder lenge.Alt i alt en veldig fin ansiktsprimer, som gjør huden klar, fin for makeup, hjelper mot både tørre/shiny områder, og den gjør at sminken sitter lengere. Fikk ikke til noen eksakt bilder av produkter, men det er bare å google det, så kommer det opp masse! Hvilken primer er deres favoritt?

 

"Code to import my old blog: 3834652638"


 


18.01.2013, kl 21:57

Friday's inspiration

Hei. Beklager for ingen innlegg igår, hadde absolutt ingen ideer hva jeg kunne komme med. Så istedenfor å bare skrive et helt meningsløst innlegg ville jeg heller bare droppe det. Har satt sammen noen fiine, lyse bilder, som alltid gir meg inspirasjon. Elsker lyse bilder, det er det aller fineste! Alle bildene er tatt fra min weheartit konto, dere finner den her.Likte dere bildene? Har dere weheartit?


16.01.2013, kl 21:22

Garnier Anti Dark Circle Eye-Roller

Har hørt mye forskjellig om dette produktet, mye positivt men også litt mindre positivt. Men jeg valgte å kjøpe det, i ren nyskjerrighet. Om det er et bomkjøp så kostet den bare ca 89 for den, så var ikke så veldig dyr. Dette er da en eye-roller concealer fra Garnier. Har selv ifjord vår/sommer prøvd BB creamen til Garnier, som er helt grusom. (Ikke kjøp!) Derfor er jeg ganske spent på hvordan denne her er.. Prøvd den litt igår, så langt ser den grei ut og fargen er god match!Garnier Anti Dark Circles 2 in 1 Tinted Eye Roll-On i fargen 02 fair

Denne skal vistnok inneholde Caffeine, altså koffein for å kvikke opp område under øynene. Vet ikke om det hjelper i det hele tatt, men det får jeg se. Pleier igrunn å tenke veldig over hva jeg bruker som hudsminke, og jeg pleier egentlig å invistere litt mer penger på produkter jeg vet er bra for huden min, men denne har jeg hørt så mye om så var bare så veldig nyskjerrig :-) Kan skrive om den, hvordan den funker når jeg har fått brukt den litt!
16.01.2013, kl 12:21

Viva la Juicy by Juicy Couture

Hei! Må beklage sååå mye for at jeg ikke har blogget. Som (u)forventa har kameraet mitt hengt seg opp skikkelig. Den tar KUN mørke bilder, vil ikke fokusere, bildene blir uklare, støvete osv. Ute i dagsslys blir også bildene mørke, jeg har prøvd alt mulig.. Skal dra til noen som kan dette her så de får hjelpet meg, tar i mot all slags tips, har Nikon D5000. Vil uansett ha meg nytt kamera, et canon. Men blir en stund til enda.. Så må leve med dette kameraet og da må jeg få det ordentlig. I mellomtiden er jeg kun nødt til å bruke mobilen, bildene nederfor og i noen innlegg fremover til jeg har fikset det blir da med mobilbilder.

Og måå bare vise dere denne herligheten jeg har kjøpt, nemlig parfymen Viva La Juicy. Regner med alle har hørt om denne, men likevell, den er iallefall en av verdens beste. Har ønska meg denne siden i fjord sommer, kan egentlig ikke beskrive helt hvordan denne lukter, kun helt unikt. Så se etter den neste gang du er på Kicks, eller div parfymerier!

Viva La Juicy Edp by Juicy Couture 3.4 oz/100 ml


Ellers har jeg og kjøpt en slik sminkepung fra Lulu's som sikkert alle bloggere har.. Haha. Men de er så fiiine, har og ønsket meg en slik en i en lang stund. Kjøpte denne i den, hva skal jeg si, nest minste, for det har nå kommet en i miniutgave av denne. Så det finnes en som heter toilet bag som er større en denne, også den største. Grublet på om jeg skulle ha denne eller den ett hakk større, men ble denne. Den andre kjøper jeg nok en gang siden!

Lulu's Cosmetic Bag i beige/gråHar hatt lyst til å blogge i en evigheter nå, føles godt å endelig publisere ett innlegg igjen, litt nedtur at jeg må bruke mobilkameraet, men heldigvis har jeg ganske bra oppløsning og kvalitet på bildene fra mobilen, så skal vel gå ganske greit. Idag har jeg generelt ingen planer, er ikke helt i form, men blir nok litt mer blogging tenker jeg. Ha en fin dag :)
 
06.01.2013, kl 23:53

Ny start

Nå er vi allerede i 2013, helt sykt. 6, snart 7 januar allerede. I morgen er det to uker siden julaften, er helt sinnsykt hvor fort tiden flyr. Men er en bra ting og, det er det, for jeg ser fremover til lysere tider, både ute og kanskje litt lysere tider for meg selv også. Kan vel si at bloggingen har ikke vært på topp heller, det har dere vel merket.. Har blogget elendig de tre siste månedene. Et innlegg i oktober, et i november og et i desember. Jeg publiserte faktisk et innlegg om at jeg kom til å slutte, iallefall ta en lang pause, men jeg slettet det igjen. Har jo ikke akkurat lyst til å slutte heller!

Er ikke ofte jeg skriver slike innlegg som dette - noe personlig og om hverdagen, men nå gjør jeg det jo, og, avåtil kan det være greit. Har hatt veldig mange tanker og har ikke bare orket å prioritere bloggen. Er vel strengt tatt ikke noe hverdagsblogg dette, som dere sikkert merker, men litt oppdateringer kan jo være greit... Har også endret litt på designet mitt. Ikke de store endringene, men tatt opp bildestørrelsen, endret litt på headeren, sidemenyen og skrift. Men samme tema som dere sikkert ser! Vet at det er litt rosa og søtt akkurat nå, men, liker det. Eller, vet ikke, men skal ekserimentere litt og se om jeg kommer opp med noe.

Tenkte og forresten at jeg skulle begynne med å ta bestillinger på bloggdesign, som faktisk noen har spurt om tideligere. Er jo veldig mange som ikke kan noe html og ønsker design. Design er selvfølgelig gøy, men det tar tid, og krefter for at det skal bli bra, og at alt skal "sitte sammen", om dere skjønner hva jeg mener, så kommer nok til å ta litt for det. ELLERS, vil jeg si at jeg er tilbake. 2013 skal jeg prøve å få til å bli et bra år, skal sette bloggen veldig høyt nå og prioritere den! Skjer også flere ting i 2013 jeg ser frem til, jeg fyller 18 år i år, om ca 6 måneder, prøve å få tatt billappen og få en jobb jeg kan trives i :) Det er et av nyttårsforsettene. Så, fortell meg, hva har dere drivet med i den siste tiden?Meg og min søster, julaften 2012, loveyou! Håper det er greit jeg legger ut bilde ♥
 


ABOUT


Image and video hosting by TinyPic

Hei! Jeg er Camilla Regina, jeg er en jente på 19 år, født den 25.07.95. Jeg har en stor interesse for skjønnhet, hår og sminke, og her på bloggen vil jeg skrive om produkter, generelt skjønnhet, tutorials, omtaler osv.

Kontakt, sponsing eller evt spørsmål, kontakt meg på crlablogg@gmail.com


+VENN / Om Camilla Regina / Omtaler / Mine favoritter


Contact

crlablogg@gmail.com

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
About mehits