03.01.2015, kl 14:31

Favorite perfume: Escada Taj SunsetEscada Taj Sunset , Limited // Kicks.no // Retail price 59-68$ 495nok 50ml

 

Jeg kjøpte først denne parfymen sommeren 2011, når den først kom ut som Escada sin limited edition sommerparfyme. Lukten på parfymen kan ikke bli slått av noe, vil alltid være min favoritt, er noe helt spesielt over den. Denne ble utsolgt ganske for da den kom ut, og flere ble jo ikke laget, siden dette var 2011 sommer parfymen.

Men de siste månedene har jeg sett den, feks på Kicks, og jeg var innom for å spørre etter den, og får og kjøpe den. Men de hadde den ikke inne, de fortalte meg at Taj Sunset hadde kommet tilbake denne sommeren, gjett om jeg ble glad da! Jeg bestilte min online på kicks, da 50ml kostet 247(!!) Den koster til vanelig 495. Usikker på hvem andre nettbutikker eller andre beautystores som har den inne. Har du ikke luktet denne, har du gått glipp av noe..

Har du prøvd denne parfymen?

"Code to import my old blog: 3834652638"

ABOUT


Image and video hosting by TinyPic

Hei! Jeg er Camilla Regina, jeg er en jente på 19 år, født den 25.07.95. Jeg har en stor interesse for skjønnhet, hår og sminke, og her på bloggen vil jeg skrive om produkter, generelt skjønnhet, tutorials, omtaler osv.

Kontakt, sponsing eller evt spørsmål, kontakt meg på crlablogg@gmail.com


+VENN / Om Camilla Regina / Omtaler / Mine favoritter


Contact

crlablogg@gmail.com

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
About mehits