06.02.2013, kl 00:02

Urban Decay Naked Basics Palette

Har en stund hatt lyst på en sånn her palett fra Urban Decay, og valget falt på Naked Basics palette. Denne er med 6 forskjellige, nøytrale jordfarger, alle er matte untatt den første som er som en slags highlighter. Denne er såå fiin! Fargene er veldig pigmenterte og suuper naturlige. Jeg kan ikke vente med å teste denne ut, gleder meg veldig!

Denne paletten er helt ny, Urban Decay har fra før av Naked og Naked2 palette, som er noe større og med fler farger. De har jeg kjempelyst på og, men for nå så holder denne i massevis. Når jeg først bruker øyenskygge så bruker jeg for det meste fine, nøytrale farger som brunt, beige og grått, og svart, så denne vil være helt perfekt til hverdags.

Paletten er også veldig liten og fin, og får plass hvor som helst. Som dere ser på bilde har jeg allerede swatches dem, de lyseste fargene foran kan se veldig lyse ut, men det er kun den første, Venus, som er ganske lys, men de er veldig fine!Urban Decay Naked Basics Palette, med fargene F.V Venus, Foxy, Walk of shame, Naked 2, Faint og Crave. Har dere denne paletten, eller noen av de andre palettene fra Urban Decay?

 

"Code to import my old blog: 3834652638" 


02.02.2013, kl 16:22

Real Techniques Brushes

Igår fikk jeg noen sminkekoster jeg hadde kjøpt, nemlig noen fra Real Techniques. Jeg har hatt lyst på de lenge, og jeg har hørt veldig mye bra om dem, så da kjøpte jeg det ene settet som heter core collection, som er et sett bestående av koster til ansiktet. Jeg kjøpte mine koster fra en nettside Iherb.com, men man kan også få tak i de på hqhair.com!

Kjøpte og en stor pudderkost, den så veldig fin ut. Brukte disse kostene både igår og idag, og jeg ELSKER de. Resultatet ble så fint, jeg er kjempe fornøyd. Venter enda på den siste kosten jeg kjøpte,gleder meg til jeg kan vise den når jeg får den.. Disse kostene er laget av Samantha Chapman, en makeupartist og guru på youtube, der hun kaller seg Pixiwoo.

Core Collection til venstre, Powder Brush til høyre

Kostene er veldig myke og gode, og kjempegode og jobbe med! Core Collection settet inneholder en foundation brush, contour brush, detailer brush og en buffing brush. Buffing brushen er veeldig god til flytende foundation og pudder, resultatet blir veldig gjevnt og fint. Contour brushen gir et perfekt resultat! Ikke for mye og ikke for lite. Powder Brushen er kjempefint til løst pudder, transulent og også til å gjevne ut overganger og legge solpudder lett rundt i ansiktet.Har dere disse?


01.02.2013, kl 15:07

Viva La Diva Lipsticks

Jeg skrev kort om leppestiftene til Viva La Diva på "2012 favoritter", men nå tenkte jeg å skrive litt mer. Dette er mine favoritt leppestifter, og jeg bruker dem veldig ofte! Har flere av disse, men de to under er favorittene. Disse sitter lenge på, er ikke så veldig dyre, har MASSE fargeutvalg og de smaker ikke ekkelt på leppene som mange andre leppestifter.

Nå er det en stund siden jeg har kjøpt nye, så ikke døm meg om jeg ikke husker riktig, men jeg TROR de koster entet 69 eller 79. Noe sånt! Det er disse som jeg bruker aller mest, og jeg er superfornøyd med de! Kommer ikke til å bytte de ut med noen, det måtte isåfall være vist jeg finner noen som er enda bedre. Disse er fantastiske! 
 Den mørkeste av dem, er nr 76 Shiny Lilac, mens den som er lysere heter 78 Pink Panter. Viva La Diva er opprinnelig et svenskt merke, og jeg vet kun om Cubus som fører merket. Disse tester ikke på dyr.76 Shiny Lilac på toppen, 78 Pink Panter nederst


Disse er ikke så forskjellige i fargen egentlig, Shiny Lilac er mer lilla og mørkere, det er det eneste. Disse er også shimrende leppestifter, men du får også matte. De har veldig mange farger, både matte og shimrende så det er jo pluss! De finnes også i "tørre" og kremete varianter, vist dere skjønner? Vil uansett anbefale disse til alle :-) Hva bruker dere?

ABOUT


Image and video hosting by TinyPic

Hei! Jeg er Camilla Regina, jeg er en jente på 19 år, født den 25.07.95. Jeg har en stor interesse for skjønnhet, hår og sminke, og her på bloggen vil jeg skrive om produkter, generelt skjønnhet, tutorials, omtaler osv.

Kontakt, sponsing eller evt spørsmål, kontakt meg på crlablogg@gmail.com


+VENN / Om Camilla Regina / Omtaler / Mine favoritter


Contact

crlablogg@gmail.com

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
About mehits