11.09.2013, kl 20:01

September Autumn

Oi, nå er det viirkelig lenge siden jeg har vært inne her! Vel som sikkert de fleste har forstått, har jeg vel hatt en pause over en veldig lang tid. Lang tid. Har faktisk ikke tenkt på bloggen i sommer, i det hele tatt. Kanskje 1, eller 2 ganger, og nå når begynner å tenke, blogging er jo noe jeg har holdt på med virkelig lenge. Og når jeg har motivasjonen der, ideer, og bilder og noe å vise, er det jo kjempe gøy. Også det med å lage og designe design. Hva tenker dere? På tide med noen innlegg igjen?

Tenkte i første omgang tenke ut litt ideer til design. Er både sikker og usikker på det jeg har nå, og tenke litt ut hva jeg vil blogge om. Dere hører nok fra meg snart :-) Har sikkert sagt det flere ganger, også går det måneder mellom hver gang, men jeg må først tenke over om jeg har motivasjon og ideer til å komme med innlegg.

 

Ha en fin kveld! (Ingen bilder passende til dette.)

ABOUT


Image and video hosting by TinyPic

Hei! Jeg er Camilla Regina, jeg er en jente på 19 år, født den 25.07.95. Jeg har en stor interesse for skjønnhet, hår og sminke, og her på bloggen vil jeg skrive om produkter, generelt skjønnhet, tutorials, omtaler osv.

Kontakt, sponsing eller evt spørsmål, kontakt meg på crlablogg@gmail.com


+VENN / Om Camilla Regina / Omtaler / Mine favoritter


Contact

crlablogg@gmail.com

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
About mehits