29.10.2012, kl 11:30

Elf studio golden bronzer

Hei! Tenkte jeg å vise dere et produkt fra Elf, rettere sagt fra EyesLipsFace, som jeg faktisk er ganske godt fornøyd med! Har ufattelig mange forskjellige produkter fra Elf som jeg har bestilt gjennom tider, noe faller i smak, noe gjør ikke, og det eneste produktet derfra som jeg har synes var sånn "wow" denne likte jeg, var deres mineral primer, og denne kommer som en god nummer 2. Det er en bronzer, med fire forskjellige farger, som du entet blander sammen eller kan bruke hver for seg. Denne er i nyansen golden, og den er ikke veldig mørk, men heller ikke kjempelys. Så den en passer meg egentlig helt perfekt! 
 Elf golden bronzer i fargen Golden

Pleier alltid å være litt skeptisk til veldig billige produkter til huden min, ettersom jeg kan slite veldig med utbrudd og diverse, så jeg har igrunn bare hatt dårlige erfaringer med andre hudprodukter fra elf, bortsett fra primeren, denne og et produkt til. Denne gir en kjempefin glød til huden, og konturerer bra. Den gjør heller ikke huden min værre, så det er et stort pluss! De har denne i to andre farger til, warm og cool. Jeg valgte golden, fordi gyldne farger passer mer til meg, samt denne var lysere.Kommer i et klassiskt, svart etuy, med et stort speil inni. Denne funker også veldig greit som øyenskygge, et tips! Så ja, denne anbefaler jeg dere å teste ut, for dere som ikke har prøvd. Den koster kun 31 (!!) kroner på eyeslipsface.no :-)


28.10.2012, kl 20:52

Bare minerals vs Glo minerals

Bare Minerals har jeg brukt i et år nå, og jeg er temmelig sikker på at veldig veldig mange har hørt om dette merket! Er kjempe fornøyd med Bare Minerals sin pudderfoundation, men i mai i år tenkte jeg at jeg skulle prøve noen produkter fra et annet merke: Glo Minerals. Er nok mange som har hørt om dette merket også, og jeg er storfornøyd med dette merket også. Har i utgangspunkt i dette innlegget tatt bilder av pudderfoundationen til både Bare Minerals og Glo Minerals, som er supre begge to!

Har vært mange "diskusjoner" om hvilken av disse merkene som faktisk er best, og i dette innlegget kommer jeg ikke til å kåre noe slags "vinner", for det er det ikke! Begge merkene er begge favoritter, men jeg kommer til å sammenligne disse, så dere kanskje kan vite hva som er forskjell. Jeg har også flytende foundation, pressed base og under eye concealer fra Glo Minerals, som jeg elsker. Alle de kan jeg ta i et innlegg. Så, først Bare Minerals:

Bare Minerals Original i fargen Golden Fair

Denne kjøpte jeg først i fjord på denne tiden, og har vært avhengig av den siden den gang! Denne holder veldig lenge, og har kun hatt 2 bokser på dette året. Hver boks inneholder 8g. Det finnes en matt versjon av denne også, som ikke inneholder bismuth. Denne er litt mer, altså, den gir ikke en heelt matt finish, men heller en satin finish, men likevell god dekkevne!

+ God dekkevne
+ Billigere enn Glo Minerals
+ Satin finish
+ Produktet holder lenge
+ Praktisk lukke/åpne funksjon inne i produktet
+ Naturlig innhold
+ Naturlig og fint resultat

- Kan smitte av utover dagen
- Må bruke endel for å få dekkevne uten foundation under
- Litt for lys for meg, men blander den
Glo Minerals loose base i fargen Golden Light

Denne fra Glo Minerals kjøpte jeg i enten mai eller juni, er ikke helt sikker. Brukte den ikke så mye i starten, men siden august har jeg brukt den hver gang. Denne er litt mørkere enn den fra Bare Minerals, har den i fargen Golden Light, og jeg pleier faktisk å blande denne sammen med den fra Bare Minerals. Denne har full dekkevne, med en matt finish, noe som jeg liker best. Denne inneholder 10g, og den er VELDIG sparsom, du trenger ikke bruke mye for et bra resultat. Denne inneholder også Bismuth. Bismuth har aldri plaget meg, så setter ikke det som en minus :-)

+ Matt dekkevne
+ Holder hele dagen
+ Kan ha flere lag uten at det blir "kakete"
+ Gir et flawless resultat
+ Naturlige ingredienser
+ Full dekkevne

- VÆR FORSIKTIG, for denne drysser lett, og er mye i boksen, så du søler lett.
- Litt for mørk, selv om den er den lyseste i "golden"
- Mye dyrere (Generelt alt fra Glo Minerals.)

Øverste bilde, Glo Minerals på topp og Bare Minerals til venstre. Nederste bilde, til venstre, Bare Minerals i Golden Fair, til høyre Glo Minerals loose base i Golden Light

For en liten oppsummering, så er altså Glo Minerals og Bare Minerals to gode merker, som begge er favoritter hos meg. De to pudderfoundationene jeg har sammenlignet her nå, har jeg ingen favoritt av, men jeg heller en smule mer mot Glo. Du får kjøpt begge merkene på både nett og parfymerier/hudpleie. Glo Minerals er en del dyrere enn Bare Minerals, som feks koster Bare Minerals original ca 450 i parfymerier, og rundt 200 og oppover på nett, mens Glo Minerals loose base koster rundt 400 på nett og mye mye dyrere hos hudpleien. Vet også at man kan kjøpe Glo på utvalgte frisørsalonger. Skal dere kjøpe produkter fra merkene på nett anbefaler jeg enten coverbrands.no, eller blivakker.no som jeg bare har hatt god erfaring med.

Hva slags foundation/ansiktsprodukter bruker dere? Liker dere best Bare Minerals eller Glo Minerals, vist dere har prøvd begge? Vil anbefale begge merkene til dere, på det sterkeste! Ha en fin søndagskveld!


27.10.2012, kl 17:33

Pearl dwarf hamster

Etter mye "sjekking" har jeg funnet ut av at lille Nusse er en vinterhvit russisk hamster, pearl. Hun er grå i fjeset, og en stripe på ryggen. Det grå vises ikke så veldig godt på bildene, men var veldig mye lys inn vinduet! Måtte bare vise dere disse bildene av henne jeg tok idag, ho er så nusselig.. Nesten umulig å få henne til å sitte stille, da.. Men men, litt solsikkefrø hjalp litt til!

Tok typ 30 bilder til, men de ble mislykket. Uklare, fordi hun satt ikke stille, hehe.. Første bildet under her som dere ser ble jeg mest fornøyd med, og så fikk hun sitte på den knallrosa puta mi, passer godt til henne! Har hatt ho i snart 4 uker, og ho er så tam og snill. Ho kommer jo opprinnelig fra veldig snille mennesker, fra venninna mi, så ho var litt vandt til meg fra før av. Men ho er generelt veldig rolig, søt og snill. Her om dagen skulle jeg sjekke inni huset, også skremte jeg ho litt da, så hun skrek, og da kom ho ut fort og slikket meg på fingeren, sikkert for å si "unnskyld" ♥ Lille klumpen, rart hvor utrolig glad man blir i de!


Her prøver hun så klart å klatre over hånda mi, ho er rask! Men søød..

Har dere hatt, eller har dere hamster?


21.10.2012, kl 21:53

Osis+ Flatliner sleek

Hei! Idag skal jeg skrive en vurdering av dette produktet: Osis+ flatliner. Det er en varmebeskyttende spray, som også gjør håret mye rettere og glattere. "Serien" på en måte er fra hovedmerket schwarzkopf, og det finnes flere produkter med navnet Osis. Mange kjenner kanskje til dust it, volumpudderet? Det skal jeg skrive om en annen gang til dere! Men iallefall - dette produktet har jeg hatt en stund nå, og brukt jevnlig. Er fornøyd med dette produktet, den beskytter håret, og gjør det mykt.

Hjelper også med å gjøre det rett, og den har en praktisk spray som gjør det enkelt at produktet kommer ut. Noe som er litt negativt er at sprayen, eller innholdet på produktet kan være ganske klissete, spesielt ekkelt vist du greier å få det i fjeset mens du sprayer. Men den klissete konsistensen gjør IKKE håret fett, tungt eller klissete. Og det skulle jo bare mange!
 Du kan bruke produktet entet i vått eller tørt hår, i vått før føning og tørt når du skal rette håret ditt. Jeg merket at når jeg har sprayet denne (i tørt hår), og etter jeg har rettet det blir det stivt med en gang, men så grer du gjennom håret etter med en børste, jeg anbefaler naturbørste (generelt børsting), og da blir håret veldig rett og veldig mykt og fint.

Denne beskytter helt opp til 200 grader, og inneholder proteiner og silke som skal hjelpe mot håret. Denne varmebeskyttende sprayen har hjulpet håret mitt mer en andre jeg har testet før, og det er dessuten lurest å spraye jevnt over hele håret, da blir det best effekt. Det er 200 ml i dette produktet, og det er jo en del! Denne har også en helt grei lukt, synes jeg.Dette er et frisørprodukt, men du får også kjøpt det på nett, jeg fikk dette, pluss andre produkter fra osis+ og schwarzkopf sponset. Skal skrive om flere av disse produktene etterhvert! Alt i alt er dette en av de bedre varmebeskyttende sprayen jeg har prøvd. Den hjelper ikke bare mot slitasje av varmeverktøy, men gjør også håret mykt, friskt og fint. Anbefales til dere!

Har dere dette produktet, eller andre produkter fra samme merke/serie?  


20.10.2012, kl 18:58

Calender à la Vintage

Igår så jeg på en fin, vintage-stil kalender i byen, og så fikk jeg den av søstra min som en "sen bursdagsgave", utrolig snilt, tusen takk søte deg! Passer veldig fint inn på rommet mitt, med både rosa, beige, hvitt og nude farger. Er stilig med at denne kalenderen kan man jo ha for alltid, er bare å flytte på merkene. Har en sånn "gammel" stil som dere sikkert ser, kombinering med det og moderne er fint.. Skal se litt etter hvor på rommet den kan henge fint! Hva synes dere, var den ikke fin?
 
 


19.10.2012, kl 00:49

Be yourself, everyone else is taken

"This life is what you make it. Not matter what, you're going to mess up sometimes, it's a universal truth. But the good part is you get to decide how you're going to mess it up. Girls will be your friends - they'll act like it anyway. But just remember, some come, some go. The ones that stay with you through everything - they're your true best friends. Don't let go of them. Also remember, sisters make the best friends in the world. As for lovers, well, they'll come and go too.

And babve, I hate to say it, most of them - actually pretty much all of them are going to break your heart, but you can't give up because if you give up, you'll never find your soul mate. You'll never find that half who makes you whole and that goes for everything. Just because you fail once, doesn't mean you're gonna fail at everything. Keep trying, hold on, and always, always, always believe in yourself, because if you don't, then who will? So keep your head high, keep your chin up, and most importantly, keep smiling, because life's a beautiful thing and there's so much to smile about." - Marilyn Monroe"Dagens look" God natt!


18.10.2012, kl 20:19

Redken all soft serie

Tenke jeg skulle gi dere en liten anbefaling på noen hårprodukter, som jeg liker veldig godt! Produktene er i fra redken, og produktene er IKKE i samarbeid med noe reklame, dette er kun en anbefaling av produkter jeg liker veldig godt. De fleste av dere har vel hørt om hårmerket Redken? Det selger de som regel på de fleste frisørsalonger, og produktene er også og få tak i på nett. Liker dette merket utrolig godt, en av mine favorittmerker innen hårpleie. For en god stund siden kjøpte jeg sjampo og balsam fra serien all soft, som er for dem med tørt og litt slitt hår, og hårkuren fra samme serie litt senere.


Aller først er dette VELDIG gode produkter vist du har tørt, frizzy og slitt hår. De gjør håret veldig mykt og fint, og jeg selv, sliter med tørt hår, og disse hjelper håret mitt veldig med det! Hårkuren må være en av de beste fuktighetskurene, den gjør håret supermykt og bare rett å slett knallfint! I tillegg lukter produktene godt, og det er jo alltid et pluss, eller hva? Mine hårprodukter fra joico kan jeg stå og lukte på leenge, himmelsk... Her er 3 superbra produkter jeg vil anbefale videre til dere:
 


F.v  Redken all soft shampo, Redken all soft conditioner, Redken all soft heavy cream

Produktene fra all soft serien er store favoritter hos meg, men har også redken produkter fra både blonde glam, smooth down (heter nå smooth lock) extreme og real control. Bruker jeg kuren bruker jeg først sjampo, KUR og så balsam, det er vitkig å tenke på. Vil anbefale alle å bruke litt ekstra penger på hårprodukter fra salong, du ender opp med et mye finere og bedre hår enn vist du bare bruker en fra daglivaren :-) spesielt vist du farger håret ofte el du har slitt hår. All soft heavy cream:Har dere noe fra redken?


17.10.2012, kl 22:22

Inspiration on a grey day

Lyse, fine bilder, med naturlig sollys. Fineste jeg vet! Desverre går det mot mørkere og mørkere tider, og det blir mer og mer grått. Vanskelig å få til slike bilder da. Alle bildene er hentet fra min weheartit profil, som jeg har videreklikket fra andre. Vil du se flere (inspirerende!) bilder, finner dere profilen min her. Sjekk ut andre brukere på weheartit også, mange fiine bilder!

Har regnet i flere dager, føles som det er ukesvis. Bare masse regn, og været er grått og trist. Men så er det koselig å være inne iallefall, når det regner. Er heller ikke helt i toppform, nyser og sjauer, så sånn er det :-) Har forresten fått endret på designet mitt. Lyst og fint, veldig annerledes enn det jeg har pleid å hatt. Håper dere liker det da! Blogges snart :-)


12.10.2012, kl 12:00

Lisbeth dahl

Som kanskje noen av dere husker, kjøpte jeg et par sminkepunger fra merket Lisbeth Dahl når jeg var i Danmark i begynnelsen av august. Har den på bilde over, og en litt større en, i samme design. Har sett før disse veskene/pungene, i ulike design, og har hatt kjempelyst på en siden den gang. Har enda ikke brukt disse veldig mye, men litt. Men så er de veldig fine vesker, som ser veldig fine ut på hylla, hehe! Den største skal brukes som en liten veske, og den andre til sminke. En annen veldig fin sminkepung fra samme merket, i forskjellige størrelser, kan dere se her. Den er GORGEOUS!

Lisbeth dahl har jo veldig mange andre fine interiørting, som jeg så veldig mye av i Danmark. Kunne kjøpt alt, haha. Hadde et veldig fint ringtre som jeg hadde lyst på, men kjøpte det ikke da..  Har dere noe ifra Lisbeth Dahl?


12.10.2012, kl 00:27

Laaang pause

Nå har jeg vel hatt en veldig lang pause, samt at jeg ikke skrev et innlegg og sa ifra først. Beklager virkelig det! Pausen var egentlig ikke planlagt, men har vært godt med en liten "break". Mye har skjedd på kort tid, og avåtil når ting ikke er på topp så er det desverre litt vanskelig og blogge regelmessig. Men skal bli mye flinkere til det, blogg gjør meg jo så glad! Har forresten fått meg en liten hamstervenn og, har hatt lyst på hamster veldig veldig lenge, men i og med at vi har katter, så har det blitt litt problematisk, men det er ikke lenger et problem.

Nå er jeg eldre, og jeg har tenkt nøye gjennom det, og den lille hamster vennen min er ei jente, og jeg har ikke funnet noe spesielt navn enda, kaller henne bare for Nusse. Ho er såå snill og tam, kommer som regel ut av huset sitt når jeg snakker til henne, og kryper opp til meg når jeg tar handen nedi! Såå nydelig. 

Ho er helt hvit, og er en liten dverghamster, og er snart en måned gammel. Er ikke helt sikker når ho ble født, hentet henne hos min venninne på mandag, så hun kjente meg fra før av. Ho er så utrolig snill, og biter ikke. Er så glad i det lille vesenet der, og gleder meg til mange stunder med ho. Har desverre ikke tatt noen bilder av henne på speilrefleksen enda, så har ingen å legge her, men ligger et bilde ute på instagramen min, camillaaregina! :-) Og til slutt, nå skal jeg endelig få bloggingen igang igjen! Har noen av dere hamster, eller har dere hatt? Har dere noen ønsker til blogginnlegg?


Et produkt som jeg er veldig glad i, og som jeg skal gjøre omtale på snart! Så følg med!

ABOUT


Image and video hosting by TinyPic

Hei! Jeg er Camilla Regina, jeg er en jente på 19 år, født den 25.07.95. Jeg har en stor interesse for skjønnhet, hår og sminke, og her på bloggen vil jeg skrive om produkter, generelt skjønnhet, tutorials, omtaler osv.

Kontakt, sponsing eller evt spørsmål, kontakt meg på crlablogg@gmail.com


+VENN / Om Camilla Regina / Omtaler / Mine favoritter


Contact

crlablogg@gmail.com

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
About mehits