08.12.2012, kl 02:05

New in: Mac

Har ufattelig lenge hatt lyst til å prøve sminke fra merket MAC, men ettersom det har vært vanskelig og få tak i, og den nærmeste MAC butikken ligger i Oslo, så har jeg måtte letet på nettet. Ettersom det kryr med fake MAC sminke, turte jeg ikke bestille fra ebay.Men så fant jeg endelig da. Nemlig en foundation fra mac, Studio Fix Fluid spf 15. Det fins mange foundations fra mac, men denne har den beste dekkevnen samt den er matt, som jeg liker det, mest pgr av at jeg har dårlig hud fra før av.

Grublet lenge om jeg skulle ta NC15, eller NC20. Som kanskje noen av dere "mac elskere" kanskje vet, så er fargekartet helt feil i følge det vi er vandt til. Jeg har fargen NC20, som kanskje mange tolker som at den er for kald undertone. C står opprinnelig for cool, og W for warm. Men mac har gjort det helt omvendt, at C er varmt og W kaldt. Så rettere sagt, NC er gulfarget og NW rosa. Foundations og pudder med gultoner er den beste matchen for meg, derfor gikk jeg for denne!
Fargen på bildet her er så og si komplett lik fargen i virkeligheten.Her under ser fargen komplett feil ut i forhold til virkeligheten. Bildet over er nesten helt lik match. NC20 er den nest lyseste fargen, men likevell er den såvidt passende til meg. Har ikke fått brukt denne en stund, men når jeg har fått gjort det skal jeg skrive litt om den, og da kan jeg ta bilde av den på osv. Vet forresten at jeg er sinnsykt dårlig på og oppdatere, må bli slutt på dette... Skjønner at dere ikke gidder og lese, haha... Vi blogges snart! Har dere noen produkter fra MAC? Noe dere kan anbefale?ABOUT


Image and video hosting by TinyPic

Hei! Jeg er Camilla Regina, jeg er en jente på 19 år, født den 25.07.95. Jeg har en stor interesse for skjønnhet, hår og sminke, og her på bloggen vil jeg skrive om produkter, generelt skjønnhet, tutorials, omtaler osv.

Kontakt, sponsing eller evt spørsmål, kontakt meg på crlablogg@gmail.com


+VENN / Om Camilla Regina / Omtaler / Mine favoritter


Contact

crlablogg@gmail.com

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
About mehits