06.01.2013, kl 23:53

Ny start

Nå er vi allerede i 2013, helt sykt. 6, snart 7 januar allerede. I morgen er det to uker siden julaften, er helt sinnsykt hvor fort tiden flyr. Men er en bra ting og, det er det, for jeg ser fremover til lysere tider, både ute og kanskje litt lysere tider for meg selv også. Kan vel si at bloggingen har ikke vært på topp heller, det har dere vel merket.. Har blogget elendig de tre siste månedene. Et innlegg i oktober, et i november og et i desember. Jeg publiserte faktisk et innlegg om at jeg kom til å slutte, iallefall ta en lang pause, men jeg slettet det igjen. Har jo ikke akkurat lyst til å slutte heller!

Er ikke ofte jeg skriver slike innlegg som dette - noe personlig og om hverdagen, men nå gjør jeg det jo, og, avåtil kan det være greit. Har hatt veldig mange tanker og har ikke bare orket å prioritere bloggen. Er vel strengt tatt ikke noe hverdagsblogg dette, som dere sikkert merker, men litt oppdateringer kan jo være greit... Har også endret litt på designet mitt. Ikke de store endringene, men tatt opp bildestørrelsen, endret litt på headeren, sidemenyen og skrift. Men samme tema som dere sikkert ser! Vet at det er litt rosa og søtt akkurat nå, men, liker det. Eller, vet ikke, men skal ekserimentere litt og se om jeg kommer opp med noe.

Tenkte og forresten at jeg skulle begynne med å ta bestillinger på bloggdesign, som faktisk noen har spurt om tideligere. Er jo veldig mange som ikke kan noe html og ønsker design. Design er selvfølgelig gøy, men det tar tid, og krefter for at det skal bli bra, og at alt skal "sitte sammen", om dere skjønner hva jeg mener, så kommer nok til å ta litt for det. ELLERS, vil jeg si at jeg er tilbake. 2013 skal jeg prøve å få til å bli et bra år, skal sette bloggen veldig høyt nå og prioritere den! Skjer også flere ting i 2013 jeg ser frem til, jeg fyller 18 år i år, om ca 6 måneder, prøve å få tatt billappen og få en jobb jeg kan trives i :) Det er et av nyttårsforsettene. Så, fortell meg, hva har dere drivet med i den siste tiden?Meg og min søster, julaften 2012, loveyou! Håper det er greit jeg legger ut bilde ♥
 12.10.2012, kl 00:27

Laaang pause

Nå har jeg vel hatt en veldig lang pause, samt at jeg ikke skrev et innlegg og sa ifra først. Beklager virkelig det! Pausen var egentlig ikke planlagt, men har vært godt med en liten "break". Mye har skjedd på kort tid, og avåtil når ting ikke er på topp så er det desverre litt vanskelig og blogge regelmessig. Men skal bli mye flinkere til det, blogg gjør meg jo så glad! Har forresten fått meg en liten hamstervenn og, har hatt lyst på hamster veldig veldig lenge, men i og med at vi har katter, så har det blitt litt problematisk, men det er ikke lenger et problem.

Nå er jeg eldre, og jeg har tenkt nøye gjennom det, og den lille hamster vennen min er ei jente, og jeg har ikke funnet noe spesielt navn enda, kaller henne bare for Nusse. Ho er såå snill og tam, kommer som regel ut av huset sitt når jeg snakker til henne, og kryper opp til meg når jeg tar handen nedi! Såå nydelig. 

Ho er helt hvit, og er en liten dverghamster, og er snart en måned gammel. Er ikke helt sikker når ho ble født, hentet henne hos min venninne på mandag, så hun kjente meg fra før av. Ho er så utrolig snill, og biter ikke. Er så glad i det lille vesenet der, og gleder meg til mange stunder med ho. Har desverre ikke tatt noen bilder av henne på speilrefleksen enda, så har ingen å legge her, men ligger et bilde ute på instagramen min, camillaaregina! :-) Og til slutt, nå skal jeg endelig få bloggingen igang igjen! Har noen av dere hamster, eller har dere hatt? Har dere noen ønsker til blogginnlegg?


Et produkt som jeg er veldig glad i, og som jeg skal gjøre omtale på snart! Så følg med!


17.08.2012, kl 17:49

Oh, hello there

Hei, nå har jeg ikke fått blogget på noen dager! Beklager det, altså. Dagene har gått i ett, og skolen begynte igjen på onsdag. (Skjer med at vi begynte så tidelig egentlig?) Men uansett, var veldig tungt å stå opp etter en laang ferie. Var ikke klar for det i det hele tatt! Men  det går egentlig greit. Disse tre dagene har faktisk gått veldig fort, og nå er det helg. Har ikke så alt for mye mer å skrive, men skal selvfølgelig skrive litt mer innlegg til dere. Dere får ha ein fin helg :-)

 

Hva har dere gjort i det siste?


05.08.2012, kl 15:48

Home sweet home

Natt til lørdag kom jeg hjem fra Danmark, og for en utrolig fin tur jeg har hatt! Reiste 08.00 med superspeed til Danmark 1 august, og har vært på stranda, byen, badet og vært i fårup siden det. Har vært SÅ deilig og ikke hatt nett på de tre dagene. Følte meg så fri! Kan vise dere i neste innlegg noen innkjøp, kjøpte ikke så veldig mye, men litt. Jeg dro sammen med venninnen min, Mailene og mammaen min.

Vi dro i fårup både torsdag og fredag, men var der ikke hele dagen. Vi var heldigvis utrolig heldig med været, hadde meldt drittvær egentlig, men på torsdag og onsdag var det veldig varmt, men overskyet, og på fredag var det strålende sol. Tok lynet mange mange ganger i fårup, den er sinnsykt morro! Går utrolig fort. Elsker sånne ting. Anbefaler alle å ta denne! Dere kan se et bilde av lynet nederst.

 

Ellers orker jeg egentlig ikke skrive så veldig mye, men har hatt en helt fantastisk tur. Skriver egentlig ikke så mye om hverdagen min her på bloggen, med bilder og sånn.. Vet ikke helt hvorfor, men blir mest beauty og hår, siden det er det jeg interesserer meg for. Men vet ikke helt hva dere synes, skal jeg skrive mer om hverdagen? Meg? Eller noe slikt? Vet ikke helt.. Hadde blitt glad for respons! Men noen bilder fra turen:

 Stranda i blokhus. Den er nyydelig! Bada i sjøen her, er helt syke bølger. Savner det..

 

De tre bildene over er i fra fårup. Elsker fårup. Vil dra dit neste år også, savner det allerede! Skal se om jeg får laget et innlegg med innkjøp senere eller om det blir i morgen. Har besøk nå, men vi blogges!


28.07.2012, kl 23:00

28 juli

Dagene går utrooolig fort om dagen, allerede 28 juli idag, og swosh, så var denne sommeren snart over.. Drar til Danmark den 1 august, sammen med mamma og Mailene. Planen var egentlig helt fra starten, siden vi har snakka om dette her siden vinter, at det skulle være dagstur til fårup, men så tenkte vi mer og mer på å ha en overnattning siden det blir utrolig stress. Men så blir det 2 overnattninger da. Gleder meg kjempemasse til det, har jo hatt lyst i evigheter nå!! For dere som ikke vet, er fårup en fornøyelsespark.

Eneste som er noe dritt er at det er meldt drittvær de to første dagene, og det er utrolig deprimerende.. Men det er jo på langtidsvarsel, og man kan jo egentlig ikke stole på det egentlig. Men får bare krysse fingrene for at det blir fint vær, det måå det bli! Ellers har det ikke skjedd noe spesielt idag, tatt det med ro. Har besøk av søster og samboeren nå da, og spist og sånn..  

Og vet at det ikke er så veldig bra innlegg for tiden. Har bare ikke helt blogglysten egentlig, er så usikker på hva jeg skal komme med. At få/ingen kommenterer heller er jo ikke på og hjelpe. Og jeg ser jo at jeg har en del lesere, men ingen av dere legger ifra dere lyd. Så vær så snill, gi meg tilbakemeldinger! Og gjerne kom med tips til hva dere vil jeg skal skrive om. Vist dere vil. Ha en fin kveld videre da :)

 13.07.2012, kl 23:00

Fridaynight

Var egentlig meningen jeg skulle skrive dette innlegget tideligere idag, men så gikk tiden fra meg og ja.... Masse unnskyldinger altså, hehehe. Har egentlig bare slappet av idag, ikke gjort noen verdens ting! Litt greit avåtil, selv om jeg egentlig skulle hatt storrydding på rommet mitt, for unner ikke akkurat noen å se hvordan det ser ut her nå:):) haha. Som dere kan se på bidene har jeg også brukt noe av dagen til å lese i blader. Chill det da. Fikk også to fine pakker i posten idag med noe fint i. Vil dere se hva det er?

Det er forresten fredag den 13 idag. Men jeg har alltid vært heldig, har aldri faktisk skjedd meg noe når det har vært fredag den 13. Ikke at jeg er så veldig overtroiskt at det gjør noe, men man vet da aldri. Har dere hatt en ulykke idag eller? Skal gi dere en anbefaling av et produkt enten senere i kveld eller i morgen. Kos dere i kveld da, uansett hva dere gjør!

21.12.2011, kl 13:52

December morning

Good morning! Våknet med så vondt i halsen at jeg ikke klarte å snakke. Går bedre, men det er kjipt å være i dårlig form akkurat nå.. Ooooog: I går kveld begynte det og snø ♥ jippi! Så da håper jeg inderlig at snøer holder seg til over jul..

Nå er det også juleferie dere, er ikke det fint? Dere må ha en kjempefin juleferie, det skal iallefall jeg. Har også igrunnen lite å skrive om fortiden, så har dere noe tips: Skrik ut!

 

Har noen av dere forresten lest bloggmagasinet streetstyle før? Jeg har kjøpt det 2 ganger, og det var faktisk overraskende bra innhold, til tross for at jeg trodde det skulle være dårlig.

I morgen kårer jeg også vinner av brun & blid konkurransen, der du kan vinne solkort, neglefiler + soltattos, du har enda en sjangse til å melde deg på. Du trenger kun å legge igjen en kommentar HER


13.11.2011, kl 22:41

Sunday is funday

God kveld dere ♥ Så var det søndag igjen, ja.. Men det er farsdag. Gratulerer pappa, masse glad i deg! Dagen idag ellers er gått til tv, slappings og solarium. En skikkelig daffe dag.

Jeg er ganske spesiell, jeg. Andre liker å bare daffe rundt hjemme på en søndag, men jeg hater det. Er veldig rastløs og utolmodig av meg, og det jeg hater mest er å ikke gjøre noe som helst. Verste jeg vet. Men jeg skal ikke klage, da.. 

I morgen er det utplassering igjen, på majas. Det blir litt godt igjen å få gjort noe annet enn å dra til skolen, også får jeg jo komt meg en tur til kristiansand i samme slengen! Forresten så er håret mitt dødsdeilig nå, tok hårkur og greier istad, med favorittserien joico <3 Jeg skrev jo for en tid tilbake at jeg skulle skrive en vurdering, og det skal jeg jammen meg få gjort også! 

Jeg har begynt å glede meg litt til snøen, julen og alt det greiene.. Nå gleder jeg meg masse til snø, for å være ærlig 11.10.2011, kl 22:48

majas salong

Hei dere  På mandag var min første uplasseringsdag på majas frisørsalong i kristiansand! Jeg var utrolig spent.. Jeg var der sammen med 2 andre fra klassen, Ann Cecilie og Karoline. Vi dro dit så vi var der rett før 10. Jeg er nemlig utplassert der i ptf på design og håndtverk. For dere som ikke vet, jeg skal bli frisør. Jeg elsker det yrket der.

Majas ligger i dronningensgate i Kristiansand by. Der skal jeg jobbe hver eneste mandag, fra 10-5, sammen med to andre fra klassen min. Er veldig mange lærlinger og unge som jobber der, og godt er det! Veldig koselig. Hadde også med meg kameraet mitt, så dere får se litt :-)
Hele raden til høyre vasket vi + flere. Ikke en så veldig gøy jobb, men det må til.Vi begynte med å vaske hyller med shampo og styling, derreter skulle vi lese hefter og regler, og etter det skulle vi få opplæring i hodebunnsmassasje! Det var helt utrolig gøy! Først skulle dem ta håret våres, og ha i shampo, balsam, kur, og massere, og så etterpå og føne det osv. Håret mitt har aldri vært så mykt før.. Og det er ikke noe jeg sier, men det var helt mykt som silke.. Så skulle vi gjøre det på dem etterpå. Vaske håret, kure det, osv.

Følte meg som en dronning, fordi det er det jeg elsker å gjøre. Å style, og å holde på med hår. Etter det var det litt vasking, og litt forskjellig. En utrolig vellykket dag, og jeg gleder meg til hver mandag fremmover! Er du frisør eller tenker du på og bli det?
 


05.10.2011, kl 23:07

new in

Hei dere!  Har vært en lang dag idag. Jeg dro inn til Kristiansand by sammen med Mailenesnuppa mi, har kjøpt noe, men ikke sånn veldig mye. Vi var inne der i 2-3 tiden. Kjempekoselig! Ho er hjemme hos meg nå, og skal sove over hos meg. Og nå koser mi oss her, hihi.

Minner om spørsmålrunden jeg har gående. Dere finner det et par innlegg under, det er vel ganske lame med spørsmålsrunde egentlig, synes jeg, men nå har jeg det jo. Hehehe. Men nå skal vi legge fra oss dataen og finne på noe annet. Ha en fin høstferie videre, og kos dere :-)monki // accessorize // cubus // lindex


10.09.2011, kl 21:12

hey there

Akkurat nå er jeg hos mailene. Skal sove her i natt. Mi har det koselig! Etterpå vet vi ikke helt hva vi skal finne på enda, kanskje en photoshoot? Hvem vet. Beklager lite oppdateringer! Latsabb jeg er.. Har endel å blogge om til uken, iallefall. Dere må kose dere resten av kvelden/helgen :-)
 


03.09.2011, kl 18:04

my room

Få ord fra meg i det siste. Jeg har vært ganske opptatt, og har igrunn vært sløv med kameraet og har ikke hatt så mye å blogge om. Så heller det istedenfor å poste masse uinterresante innlegg.

Rommet mitt er også pusset opp. Veggene er gått fra gul og rød til hvite, teppegulvet er byttet ut med gulvbelegg, og nye gjenstander er på rommet mitt. Er veldig fornøyd! Har bilder fra før, og når rommet er orgentlig på plass, kommer det bilder! 


25.08.2011, kl 18:28

noen ord

Jeg har det bedre enn på lenge. Å starte på vgs var helt nødvendig for meg. En helt ny start, med nye folk og klasser. Jeg har det skikkelig bra for tiden! Har ikke ledd så mye som jeg har gjort de siste dagene på lenge. Det er skikkelig morsomt på skolen, vi ler hele tiden. Har fått en kjempe koselig klasse også. Jeg trodde ingenting skulle forandre seg, men det gjorde det. Og det trengte jeg. Jeg har ikke hatt det særlig greit det siste året, det skal være sikkert. Bare det å komme inn i de vanelige rutinene igjen, føles bra.

Jeg går på 1dha, altså design og håndtverk. Det vi har gjort siden vi begynte er å tegne, malt, hørt på teori, og selvsagt litt matte, engelsk, naturfag og norsk. Onsdagene er ganske tunge, med bare teorifag. Idag gikk vi til 15.40, alle var skikkelig trøtte på slutten, og når vi satt i auditoriummet(?) en slags sal, lo alle hele tiden. Var utrolig vittig!

Ann Cecilie gjør mye av skoledagen bedre, det er sikkert! "Ka e det som e så morsomt med min stemma?" Terje, haha. Sykt vittig.

Vi fikk også skolepcen idag, kjempegreit. Kanskje jeg får til å blogge på skolen også? Hihi. Men jeg skal virkelig skjerpe meg med bloggingen. Har hatt en god pause nå uten og si ifra, så er nok "tilbake nå".


04.08.2011, kl 18:32

new in

Idag har jeg vært med mamma en tur inn til senteret aka ikea. Vil ha sovesofa!! Tok oss en liten tur innpå sørlandsenteret også. Kjøpte meg noe smått med sminke. Ville ikke kjøpe så mye sminke, i og med at jeg bestilte masse sminke fra elf igår. 

Men over til overskriften! Kjøpte en bluse som jeg ble dødsforelsket i. Den er utrolig fin på og finere i virkeligheten en på bilde der den henger :-) Hva synes du?


30.07.2011, kl 19:16

sweetness

Hei dere, idag stod jeg faktisk opp halv 10, og jeg er faktisk ikke trøtt. Jeg har ikke vært flink til å ha normal døgnrytme denne sommeren, det er sikkert iallefall. Har igrunn bare nyta sola idag, den forsvinner vel i løpet av dagene tenker jeg. Dagene løper fra meg, seriøst, er ikke lenge igjen av ferien lenger heller.

Fant ut at jeg skulle prøve å lage cupcakes igjen. Den jeg synes ble finest ser dere på bildet under. Men gud så store dem ble, jeg brukte "amerikanske" muffinsformer, og muffinsene ble gigante. Ble stappmett av èn. Og jeg har faktisk laget dem helt fra bunnen! Flinka. Men hva synes du om bildene?
27.07.2011, kl 13:47

new in

Fikk en pakke fra superkul idag, og der lå piercingkulene jeg hadde bestilt for noen dager siden. Terningene er skikkelig kule! Og så søte de andre med rosa sten i. Har hatt piercingen siden 10 juni, stangen er litt lang, så heg får vel prøve å bytte snart. Hva synes du?

Mailene: Skal du ikke bytte snart? Meg: Jammen, jeg vet ikke om jeg tørr!! Tenk vist jeg jeg gjør noe galt, eller noe setter seg fast, så gror det igjen! Tunga gror fort igjen.. Mailene: Typsisk deg å si det.. Kanskje jeg gjør det etterpå? Men uansett så føler jeg at jeg bare blogger om ting jeg har fått nytt, eller "innkjøp" kjipt. Må finne noe inspirasjon snart.


27.07.2011, kl 12:48

music everywhere

Hallo dere! Endelig føler jeg på meg at det er sommervær. Solen skinner, endelig. Idag har jeg tenkt meg en tur inn til sørlandsenteret aka sørlandsparken med venninnen min, og mamma og de. Skal være masse greier der, nattåpent, thor hushovd og sånne folk skal dit. Tivoli og sånn, wii!

Har forresten skaffet meg spotify premium, ettersom min spotify "free" gikk ut for noen dager siden. Bare høre på en sang 5 ganger, og begrenset tid. For meg så passer spotify premium mye bedre, det er verd alle pengene. Jeg bruker spotify absolutt vær eneste dag, jeg er avhengig. Og at jeg har det nå på iphonen, og kan høre så mye jeg vil, ingen reklame, kan høre uten nett, er jo ikke dårlig eller hva? Har det med meg overalt ♥

Fikk også piercingkuler i posten, lager et innlegg senere! Har du spotify eller spotify premium?


25.07.2011, kl 23:56

inspiration please

Har hatt en kjempekoselig dag, med familien og bestevenninnen min. Jeg har spist så utrolig mange muffins at vist jeg ser fler kaker eller muffins akkurat nå, tror jeg at brekker meg. Tulla. Men er utrolig kvalm, tror jeg går tidelig til seng idag. Men nå er jeg endelig 16 år, og det føles bra ♥

Plukket ut noen bilder fra weheartit, noe jeg virkelig trenger nå. Inspirasjon. Inspirasjon til både fotografi, stil og interiør. Skal jo snart male rommet mitt, og møblere det. Skal spare dere for mye skrift, så blogges vi heller i morgen og forhåpentligvis mange bilder. Ha en kjempeflott kveld videre!


25.07.2011, kl 13:58

SEKSTEN ÅR

Idag fyller jeg 16 år. Tiden går så utrolig fort. Jeg har allerede levd i 16 år. Både i oppturer og nedturer. Er bare 2 år igjen til jeg fyller 18, og blir myndig. Voksen. Alt var egnetlig mye enklere når jeg var liten. Men er veldig glad for at jeg blir eldre! Fått masse gratulasjoner, og ikveld kommer familie og sånt på besøk, det blir koselig.

Bildet under passer kanskje ikke helt inn, men jeg tok det igår og ble så fornøyd med det. Skulle egentlig legge det ut igår, men hele innleggsgreiene klikket når jeg skulle legge inn bilder, så da fikk jeg ikke til det. Tror ikke jeg kommer til å blogge noe særlig resten av dagen, men dere får kose dere.


18.07.2011, kl 23:23

it's always good with new thing


Ring fra morris


Eos fra kicks


Ring fra morris


Glassboks fra ikea

Heisann dere :-) var en liten tur på sørlandsenteret og ikea med mamma og Mailene idag. Det var kjempe koselig Fikk kjøpt meg noe smått, som jeg viser dere nå. Beklager ingen bra blogging og bilder, men har rett og slett hatt ingen inspirasjon. Har forbedret seg litt etter alt det fine jeg så på ikea. Jeg elsker ikea. Alt er så fint. Skal jo male rommet mitt og "pusse" det opp litt, gleder meg til å få veggene hvite. Hva synes du om kjøpene? Favorittene mine er ringene. Fikk ikke til å få et orgentlig bilde, men ringen på bilde nr 3 er sååå mye finere i virkeligheten!  


12.07.2011, kl 23:51

finally i can feel the summerBeklager ingen blogging de siste dagene, men har hatt besøk av min kjære bestevenninne fra søn-man, kjempekos Har også vært kjempe strålende vær de siste dagene! Endelig kan jeg kjenne sommeren. Badet for første gang igår, og det var så sykt deilig! Vi bestemte oss bare for å gå å prøve vannet her oppe ved meg. Heldigvis var det ikke for kaldt. Skal definitivt opp dit i morgen også.

Tok desverre lite (ingen) bilder fra de siste dagene, kun få på iphonen. Bildet over er fra iphone. Var i byen både igår og på søndag. Mye i "bananparken" som vi kaller det her på bildet over. Koselig! Har dere fint sommervær nå?


09.07.2011, kl 22:43

saturday the ninth julyI only like things if they are pink. Tull. Men jeg er veldig glad i lyse fine bilder. Idag har det vært en topp dag, bortsett fra alt regnet som har dalt ned fra himmelen. Været er så ustabilt her, det er så utrolig synd. Jeg ønsker det skal være sol vær dag! Jeg blir så nedfor av været.

Uansett! Jeg og mamma var på vei ut, og i postkassen kom allerede 2 andre deksler jeg bestilte på nettet på torsdag, også kom det allerede idag! Forelsket meg skikkelig i det blomstervintage dekselet, det var så fint, og så meg! Det er forresten fra kroppskunst.no. Det andre rødrosa (mørk rosa) kjøpte jeg fra iutstyr.no, det var utrolig fint og det eneste jeg har nå som er sillikon. Må jo ha et med det :-) Men herregud, nå har det blitt mye iphone-snakk her i det siste. Lol!

Var dem ikke søte?  Idag er det en uke siden jeg kjøpte iphonen, og har allerede 5 deksler. Stakkars telefonen må jo ha litt clothes den også. Forresten, tenkte jeg å holde en liten spørsmålsrunde. De andre jeg har hatt har ikke blitt besvart orgentlig og ble aldri ferdig med den. Men denne gangen tenkte jeg å holde den en stund. Jeg får se når jeg holder den. Hva har du gjort fornoe spennende idag? Hva synes du om bildene? 

 


29.06.2011, kl 16:06

ysl rouge pure shine lipstick

Idag fikk jeg dratt meg ned til Lillesand by med mamma. Synn det var så dårlig vær! Regn og kaldt. Fikk uansett kjøpt meg denne godbiten, som jeg har lengtet lenge etter! Ysl leppestift. Gud for en nydelig rosafarge! Ysl har så utrolig mange fine farger og leppestifter, og annen sminke, men det er svindyrt.. Kjøpte også noe vintage-dekorasjoner til rommet. Tenkte kanskje å lage en skisse til dere hvor jeg viser hvordan jeg vil ha rommet mitt. Nedenfor på bildet har jeg leppestiften på meg. It's adorable Blackberryen min går det dårlig med fortiden. Den spiller sitt eget spill, slår seg av og på når den selv vil, og dekningen er helt på bærtur. Aner ikke hva jeg skal gjøre. Resten av dagen idag går til.. ingenting. Jeg vet fortsatt ikke. Været utenfor gjør det ikke noe bedre igrunn. Men må spør dere, hva synes dere om designet? Jeg endret det igår! Beklager for mye forandringer, men jeg blir aldri fornøyd igrunn. Skal prøve å la være nå fremover, for jeg ble ganske fornøyd igår. Hva synes du om leppestiften?


23.06.2011, kl 17:57

thursday sankthansIdag er det sankthans, men blir ingen båt idag pgr av dårlig vær, og det er kjipt. Det regner vær halvtime, og skifter mellom sol og regn. Fytti så kjedelig, men hva kan man gjøre. Hva skal du gjøre på sankthans idag?


21.06.2011, kl 21:13

Strawberries
Endelig en dag med nydelig sommervær! I det siste har det vært dårlig vær med både regn, overskyet og 12-14 grader. Idag var det strålende sol, og varmt  det er snart midt-sommer, rettere sagt sankthans, håper på fint vær da også. 


20.06.2011, kl 23:59

videoblogg?Jeg og min kjæreste bestevenninne mailene, har tenkt oss og ha en liten video som blir delt både på min og hennes blogg. Vi skal gjøre det sammen, og det skal på en måte være en ''må gjøre video''. Har aldri videoblogget før, så dette kan bli spennende. Kan jo ikke love at alt blir vellykket, men jeg har da windows movie maker, så skal nok klare det fint.

Men vi trenger litt tips fra dere til hva vi kan gjøre? Vi kan kalle det for en ''må gjøre video''. Så kom med forslag! :-)

 


19.06.2011, kl 18:41

oh it's sunday todaySøndag betyr slapps. Ikke er været på topp idag heller, regn og 13 grader.. Men det får gå. Skal sitte og klippe og lime litt med inspirasjonsboken min, ala bildene over. Hva skal du idag? Og forresten, nivøen min Lucas er i lano konkuransen, dere hadde vært noen knupp vist dere ville stemme. Han fortjener virkelig dette her  klikk her for å stemme.


18.06.2011, kl 19:28

In front of everyone


Nikon d5000 / 18-55 mm / Camilla Regina

Hei dere! Dårlig blogging fra meg i det siste, men er jo starten på sommerferien og det er veldig fint vær ute idag. Hvordan er været hos dere? Men er jo lørdag idag, og jeg har faktisk ikke gjort noe fornuftig idag. Ikke at jeg kommer til heller, tror jeg bare tar det med ro. Men nå skal mamma lage moffeloffer til meg, så prates


12.06.2011, kl 20:37

Another shiny summerday


Nikon d5000 / 55mm / Camilla Regina

Heisann folkens! En annen solfull dag idag. Føler bare dagene løper i fra meg. Er allerede 12 juni idag. Halve juni månede er vekke, jeg må virkelig begynne å nyte sommeren skikkelig Har fått litt vondt i halsen igjen, jeg. Sikkert fordi jeg frøs litt igår tipper jeg. Tunga er fortsatt litt hoven, men spisinga går bedre.

Pinse er det også, så er det fri imorgen. Hva har du gjort idag? 


10.06.2011, kl 10:41

Kristiansand town

Idag turer jeg og venninnnen min inn til Kristiansand city, blir så koselig! Gleder meg, skal møte ho om litt. Strålende vær er det også, og det er jo bra. Blogges mer når jeg kommer hjem. Beklager ingen bilder, men må gjøre meg ferdig. Kos dere idag da! 
02.06.2011, kl 13:48

colored my hair yesterdayNå er det superlyst! Jeg farget håret mitt igår, og jeg er veldig fornøyd med resultatet. Tok bare etterveksten. Samtidig var jeg veldig usikker om jeg skulle farge etterveksten lys igjen, eller gjøre en drastisk forandring med å farge håret litt mørkere blond. Men så ble det slik da. Hva synes du?

Idag får jeg besøk av broren min, tantebarnet mitt og Theresa  gleder meg til å se lille tantebarnet mitt Lucas igjen. Blir kanskje ikke mye blogging idag, beklager. Men vi blogges.


16.05.2011, kl 19:40

Homemade cupcakes
Idag bestemte jeg meg for å prøve å lage cupcakes for andre gang i mitt liv - og denne gangen ble dem vellykket! Cupcakes smaker helt utrolig godt, og det er ikke så vanskelig å lage som mange tror. Det er ichingen som setter prikken over ien  Fant oppskriften på nettet, kan godt legge den ut vist noen vil prøve. 


08.05.2011, kl 12:39

Another sunshine day


Weheartit

Hei og god morgen dere! Hvordan har dere det idag? Idag skinner solen igjen, og håper været fortsetter sånn fremover, virkelig! Heldigvis er det meldt slikt vær i lang tid fremover. Idag har jeg ikke store planer, kanskje jeg skal være med venninnen min, men ingenting bestemt enda. Dere får ha en kjempeflott søndag  Hva skal du idag?


07.05.2011, kl 19:59

A day in the parkIdag har vært en solfylt dag i parken med min venninne. Kjempe koselig. Bildene ovenfor er kun noen av bildene jeg tok. Kom hjem i 4 tiden ca, og etter det har jeg bare ligget ute og slappet av. For en nydelig dag 


04.05.2011, kl 18:11

I would eaten you up if you were a strawberry

Smakte på årets første jordbær idag. De var overraskende gode! Ikke at jeg ikke trodde dem var gode, men de pleier å være best midt på sommeren. Hihi. Har du smakt på jordbær i år?


26.04.2011, kl 22:22

New nail polishPå tide å fikse neglene igjen med fransk manikyr. Jeg bare elsker det. Har (uheldigvis) en tendens til å bite negler, men har neglelakk på lar jeg være, og det er jo bra. Vil jo ikke ødelegge det! Bruker du fransk manikyr iblandt?


22.04.2011, kl 00:18

sleepover

Hei dere :-) beklager ingen blogging, men har vært hos mailene i går, og idag, og skal sove hos henne igjen, og det er kosligt! Har en kjempe fin påske, det må dere også ha.  


19.04.2011, kl 14:29

Summer in April

Er så fint vær om dagene, jeg blir så glad! Skal nyte sommeren i år utrolig, så lenge den varer. Nå har jeg tenkt å rydde og vaske litt på rommet mitt, som ikke er blitt ryddet på lenge. Kos dere idag da.

LURER DU PÅ NOE? SEND INN SPØRSMÅL TIL MEG HER.


23.03.2011, kl 20:46

Oppdatering

Nå har jeg blogget veldig lite ser jeg. Men i det siste har jeg hatt både huet mitt og tanker innen andre ting enn blogg. I spenning venter jeg nå i posten 1 jakke, 2 vesker, 1 lommebok og 2 deksler til mobilen.  Nå har ikke jeg penger igjen på lenge.. lover jeg deg.


16.03.2011, kl 21:36

Ikeakjøp

Ramme, speil, lys, lysholder, og bord :-)

Kjøpte også to stykker av disse lampene. De er utrolig fine! Var altså en tur på Ikea idag, og svidde av nesten 700 kroner, på bare dette. Og så kjøpte jeg en enkel hvit klappstol. Beklager for lite oppdateringer og slikt, men mye av tiden min går til annet en blogg, desverre.. Blogger jeg ikke på noen dager, slutter jeg ikke, bare så dere vet det :-)


08.03.2011, kl 20:40

New mobile
Flekker allerede.......Endelig! Å være uten orgentlig mobil i 3 måneder, er ikke lett. Jeg har vært SÅ glad i min Htc hd 2, den ble ødelagt, og jeg fikk først ikke erstatning. Men idag fikk jeg en helt ny mobil, gratis, som erstatning. Htc desire hd, den er helt lovely! Elsker den allerede. Skal selvfølgelig ha rosa beskyttelses deksel 

Grunnen til at det akkurat var den, er at den ligner på Htc hd 2. Hadde de hatt inne min gamle Htc hd 2, hadde jeg valgt den, selvom den er dårligere, men jeg angrer ikke et sekund på at jeg fikk desire hd, med 8 mp kamera, dobbelt blits, android, 4,3 skjerm, hd video opptak og masse mer! På den gamle hadde jeg ikke android, hadde windows. Men uansett, har just bestilt deksler til den, så jeg skal unngå riper. Hadde jeg måtte betalt mobilen selv, måtte jeg ut med hele 5199.- Så jeg kan si meg ganske heldig!

Har du htc desire hd? Vist ikke, hvilken har du? :-)

 07.03.2011, kl 17:49

Innkjøp 070311

Hårkur fra Elvital


Øyenbrynsblyanter


Mascara: Volume million lashes & Lash architect 4D. Begge fra Loreal


Øyeskygge fra Maybelline, og leppestift fra Isadora

Var en liten tur på senteret med mamma og pappa, fikk kjøpt meg noe nytt som jeg trengte. Både leppestift og øyenbrynsblyant. Kjøpte den nye mascaraen også, Lash 4D. Den og million lashes er de beste mascaraene jeg noen gang har prøvd! Anbefaler.


05.03.2011, kl 14:48

Sunshine

Idag er det strålende sol og veldig fint ute. Jeg kjenner jeg får skikkelig vår følelse, og jeg gleder meg utrolig til våren og sommeren. Kan ikke vente! Er det sol hos deg?


04.03.2011, kl 19:09

Dead mobileJeg er lei i grunn av å bruke en gammel, slitt, nokia. Jeg vil kunne bruke min touch mobil igjen, men får nok aldri brukt den samme igjen. Den er ødelagt, ladingen funker ikke. Dem på verkstedet mener det er min feil, og dette er andre gang jeg sender den inn. For vet dere hva? Første gang jeg sendte den inn, da det var noe galt med ladingen, fikset dem det ikke! De så ikke på problemet en gang! Og når jeg sender den inn nå, er det jo klart at den ikke virker siden dem ikke gjorde noe med den første gang. Idioter. Så mener dem det er min feil, wth? Men uansett, nok klaging. Hva har dere tenkt å finne på idag?


28.02.2011, kl 18:06

Besøk.Hei dere. Beklager for lite oppdatering og blogging, føler jeg har sagt beklager mange ganger nå, men uansett. Idag har jeg besøk av Mailene, og vi drikker cider akkurat nå. Vi spratt den ute på hverandraen min, haha, det var morsomt! Vi har det koslig. Kommer tilbake i morgen med mere blogging. Hva har dere gjort/skal idag? Dårlige webcambilder, har ikke strøm på kameraet (unnskyldning) hihi.


25.02.2011, kl 17:55

Snow outside.er jeg virkelig lei av snø. Det har vært snø i 4 måneder nå, helt siden november. Det er kaldt, glatt, når det snør ødelegger det håret, osv. Men hva kan jeg gjøre med det? Ingenting. Snør det hos deg?

Idag er jeg litt bedre enn igår. Har fortsatt litt vondt i hodet, men det går vel over. Jeg er veldig lat på å ta bilder om dagen, he he :-) i morgen får vi besøk av broren min, theresa og lille lucas! Lucas er jeg tante til, lille gullet. Kom gjerne med tips hva dere vil ha på bloggen.


14.02.2011, kl 21:49

I'm back

Nå er det en stund siden jeg har lagt inn noen ord her, og det beklager jeg. Samtidig har det vært godt med en ''pause'' fra bloggen, vist jeg kan kalle det en pause. Ikke at jeg har hatt noen ideer om hva jeg skal skrive heller. Men jeg har en del ting å blogge om nå. Bildeserie, innkjøp, anbefalinger, og litt. Jeg skal bli bedre til å oppdatere, det lover jeg. Hva vil du se mer av på bloggen min?


29.01.2011, kl 13:42

God lørdag!


ph-privat

Hei folkens. Idag er det utrolig fint vær, sol og noen få varmegrader! Håper bare ikke på mer snø nå, heller at den forsvinner. Hvordan er været hos deg?


19.01.2011, kl 23:13

Hole day at IkeaEller, ikke hele dagen.. Men mye av dagen! Fant mye fint til rommet mitt, dekorasjoner, som gjorde rommet mye koseligere :-) bla sengeteppe, puter, lys, gardiner, osv. Mest i fargen rosa, hihi. Jeg er en rosa jente. Nå er det mye koseligere her. Men skal fortsatt få endret rommet mitt. Skal male veggene mine hvite eller lyserosa. Tenkte jeg skulle legge ut bilder av det jeg har kjøpt, men så orka jeg ikke. Latingen.

Beklager at jeg ikke har blogget noe idag forresten, kommer vel litt mer i morgen. I morgen skal jeg rydde, rydde og rydde i tingene mine. Godt jeg har musikk og spotify altså. Bilder er fra weheartit.
Hva har du gjort idag?


camillaregina


15.01.2011, kl 19:24

Ikea loverNå sitter jeg her og blar i Ikea katalogen for 2011. Det er så utrolig mye jeg har lyst på der. Jeg og mamma skal snart dra inn på Ikea i sørlandsparken, for endelig har den kommet der! Har aldri handlet på Ikea før, så tar vel et par timer å gå og se gjennom hele butikken? Hihi. Den er jo svær! Har du vært på Ikea før?

ABOUT


Image and video hosting by TinyPic

Hei! Jeg er Camilla Regina, jeg er en jente på 19 år, født den 25.07.95. Jeg har en stor interesse for skjønnhet, hår og sminke, og her på bloggen vil jeg skrive om produkter, generelt skjønnhet, tutorials, omtaler osv.

Kontakt, sponsing eller evt spørsmål, kontakt meg på crlablogg@gmail.com


+VENN / Om Camilla Regina / Omtaler / Mine favoritter


Contact

crlablogg@gmail.com

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
About mehits