02.02.2013, kl 16:22

Real Techniques Brushes

Igår fikk jeg noen sminkekoster jeg hadde kjøpt, nemlig noen fra Real Techniques. Jeg har hatt lyst på de lenge, og jeg har hørt veldig mye bra om dem, så da kjøpte jeg det ene settet som heter core collection, som er et sett bestående av koster til ansiktet. Jeg kjøpte mine koster fra en nettside Iherb.com, men man kan også få tak i de på hqhair.com!

Kjøpte og en stor pudderkost, den så veldig fin ut. Brukte disse kostene både igår og idag, og jeg ELSKER de. Resultatet ble så fint, jeg er kjempe fornøyd. Venter enda på den siste kosten jeg kjøpte,gleder meg til jeg kan vise den når jeg får den.. Disse kostene er laget av Samantha Chapman, en makeupartist og guru på youtube, der hun kaller seg Pixiwoo.

Core Collection til venstre, Powder Brush til høyre

Kostene er veldig myke og gode, og kjempegode og jobbe med! Core Collection settet inneholder en foundation brush, contour brush, detailer brush og en buffing brush. Buffing brushen er veeldig god til flytende foundation og pudder, resultatet blir veldig gjevnt og fint. Contour brushen gir et perfekt resultat! Ikke for mye og ikke for lite. Powder Brushen er kjempefint til løst pudder, transulent og også til å gjevne ut overganger og legge solpudder lett rundt i ansiktet.Har dere disse?


26.01.2013, kl 13:52

New in: Bare Minerals READY Blush

Har hatt så lyst på denne her i evigheter! Bare Minerals har jo kommet med en READY linje, for sminken er i presset form, ikke løst. De har både blushes (som jeg har skaffet meg), foundation, øyenskygger, mineral veil, og bronzer og div. I første omgang kjøpte jeg denne, i går fikk jeg den. Kommer i et sort, klassisk enkelt design, med stort speil inni.

Kommer også med en liten minibørste. Jeg har ikke prøvd denne enda, foruten å prøvd fargen på hånden osv, så har ikke så mye å skrive, men så langt ser den kjempefin ut! Bare Minerals har masse fin sminke som jeg liker, anbefaler alle å kikket på merket. De tester heller ikke på dyr for de som lurer. Nedenfor kan du se litt bilder av blushen:

Jeg kjøpte denne i fargen The Aphrodisiac, som er en nydelig coral/rosa blush. For noen kan den helle litt oransj på bildene, men er litt vanskelig å få tatt bilder som matcher virkeligheten 100%, men den er mer rosaish når du swatcher den, når den ikke er i boksen. Liker best slike coral/rosa blusher, er ikke glad i sånne sjokkrosa, liker at den ser naturlig ut og rouge som er en blanding av coral og rosa passer min hudtone best. Det er 6 gram i denne.bareMinerals READY blush i fargen The Aphrodisiac

Den ser iallefall veldig lovende ut så langt, den er iallefall godt pigmentert og det er jo bra. Skal komme tilbake til denne senere når jeg har brukt den litt. Du kan få kjøpt denne på div nettsteder og selvfølgelig på parfymerier som KICKS.

Har dere prøvd ut READY linja til Bare Minerals?


16.01.2013, kl 12:21

Viva la Juicy by Juicy Couture

Hei! Må beklage sååå mye for at jeg ikke har blogget. Som (u)forventa har kameraet mitt hengt seg opp skikkelig. Den tar KUN mørke bilder, vil ikke fokusere, bildene blir uklare, støvete osv. Ute i dagsslys blir også bildene mørke, jeg har prøvd alt mulig.. Skal dra til noen som kan dette her så de får hjelpet meg, tar i mot all slags tips, har Nikon D5000. Vil uansett ha meg nytt kamera, et canon. Men blir en stund til enda.. Så må leve med dette kameraet og da må jeg få det ordentlig. I mellomtiden er jeg kun nødt til å bruke mobilen, bildene nederfor og i noen innlegg fremover til jeg har fikset det blir da med mobilbilder.

Og måå bare vise dere denne herligheten jeg har kjøpt, nemlig parfymen Viva La Juicy. Regner med alle har hørt om denne, men likevell, den er iallefall en av verdens beste. Har ønska meg denne siden i fjord sommer, kan egentlig ikke beskrive helt hvordan denne lukter, kun helt unikt. Så se etter den neste gang du er på Kicks, eller div parfymerier!

Viva La Juicy Edp by Juicy Couture 3.4 oz/100 ml


Ellers har jeg og kjøpt en slik sminkepung fra Lulu's som sikkert alle bloggere har.. Haha. Men de er så fiiine, har og ønsket meg en slik en i en lang stund. Kjøpte denne i den, hva skal jeg si, nest minste, for det har nå kommet en i miniutgave av denne. Så det finnes en som heter toilet bag som er større en denne, også den største. Grublet på om jeg skulle ha denne eller den ett hakk større, men ble denne. Den andre kjøper jeg nok en gang siden!

Lulu's Cosmetic Bag i beige/gråHar hatt lyst til å blogge i en evigheter nå, føles godt å endelig publisere ett innlegg igjen, litt nedtur at jeg må bruke mobilkameraet, men heldigvis har jeg ganske bra oppløsning og kvalitet på bildene fra mobilen, så skal vel gå ganske greit. Idag har jeg generelt ingen planer, er ikke helt i form, men blir nok litt mer blogging tenker jeg. Ha en fin dag :)
 
07.09.2012, kl 19:22

New in: makeup &..

Hei på dere! Nå er det en god stund siden, eller hva? Tenkte å lage et innlegg med noen nye ting, og fortelle litt. Ukene har gått, og det går for det meste i kun skole i ukedagene. Og det er dønn kjedelig, men men.. Når jeg kommer hjem så er det mye annet som frister enn å sette seg på dataen, heheh. Over til noe annet, så kjøpte jeg samsung galaxy note igår!! Har kikket på den helt siden i vår, og endeelig! Den er såå fin, og kjempefin å bruke. Er selvfølgelig stuck med mitt gamle simkort i, for må kjøpe adapter for å få kunne bruke mikro sim kortet mitt.. Men får jo brukt telefonen litt for det.

Ellers har jeg kjøpt to nye maskara jeg er veldig spent på :-) var ikke så veldig mye igjen i de jeg har, så var greit med noen nye! Den ene fra Dior og heter Diorshow, og en annen fra Lancome som jeg har prøvd før, som gir syyke vipper. Og så noe annet dill-dall, dere kan jo bla nedover å se. Ellers har jeg ingen planer i dag, har vært syk i to dager nå. Men har iallefall ikke lyst å sitte her hjemme, har iallefall lyst å flytte vekk fra det hjemmet her.. Men uansett, her er bilder:Lancome hypnose waterproof

 


Dior diorshow mascara

 
Og så har vi da, elsklingen samsung galaxy note! Har ønsket meg denne utrolig lenge, og endelig. Har den i hvit, som er den fineste fargen synes nå jeg. Nå som jeg har brukt denne i over et døgn, og ser tilbake på iphonen, er det slik: "Eh.." Samsung galaxy note 
Hva synes dere? Hva har dere gjort i det siste?


12.08.2012, kl 16:27

Pakke i posten: Solis Professional

Jeg fikk en pakke i posten igår, og den var fra SolisProfessional. Jeg fikk noen hårprodukter, fra Schawrzkoph professional, noe osis+ og Seah Hairspa. Kjempefine produkter, og jeg er kjempefornøyd med det jeg fikk, skal bli spennende å teste disse. Er et merke jeg har hørt om før, men har aldri testa noe derifra, så det gleder jeg meg til :-) de lukter iallefall veldig godt, spesielt hårkuren, men det er alt jeg kan si enda!
 
Har egentlig ingen ordentlig varmebeskyttende spray, så er veldig glad for at jeg fikk en her jeg kan teste. Det andre jeg fikk var sjampo+balsam, og en hårkur, tørrsjampo, stylingspray og den varmebeskyttende sprayen. Skriver under bilde navnet på produktene, vist dere skulle være interesserte. Skal selvfølgelig skrive om disse produktene etterhvert når jeg har brukt de en liten stund, så skal jeg lage en omtale. Vet ikke om dere ser det, men igår endra jeg litt på designet. Ikke mye, men litt. Synes designet er veldig oversiktlig og fint nå, så bilder/tekst kommer frem. Hva synes dere?


Fra venstre: Osis+ refresh dust dry shampoo, Osis+ flatliner sleek, Osis+ style shifters


Fra venstre: Seah hairspa blossom wrap shampoo, Seah hairspa blossom wrap conditioing lotion, og Seah hairspa blossom masque cream maske. Disse er for farget hår :-)

Har dere prøvd noen av disse produktene? Hva er deres planer idag?


07.08.2012, kl 19:14

Innkjøp fra danmark

Hei! Tenkte å vise noen kjøp jeg gjorde i Danmark, alt dette kjøpte jeg i Danmark utenom parfymen, som jeg kjøpte på båten, pluss noe annet småtteri. Dette er vel egentlig ganske effektive(?) kjøp, haha, trengte (veldig!!) ny lommebok, og den jakka har jeg sikla på i 2-3 år? Tror jeg. Og parfymen har jeg ønsket meg lenge. Så jaah, fornøyd med disse kjøpene. Veskene fra Lisbeth Dahl er helt nydelige! Så glad jeg kom over dem. Skal bruke den ene som toalett/makeup bag, og den andre som en vanelig pung tror jeg.

Har dere noen spørsmål eller noe annet, så er det bare å spør! Har forresten en super konkurranse jeg skal holde for dere, som jeg setter i gang i kveld. Gled dere, har veldig lyst på premien selv :-) lager et innlegg etterpå. Skal kanskje bytte til et annet design og. Hvem vet? Får se hva jeg gjør. Ha en fin kveld!

Brun lommebok fra Dixie. Denne er dødsfin! Elsker den.

Vesker fra Lisbeth Dahl

Miss dior eau de toilette 50 mlRed salt jacket fra Helly Hansen

26.07.2012, kl 15:25

New buys

Hadde en super bursdag igår, hadde ei venninne her og familien min kom på besøk. Var veldig koselig, og er litt rart å tenke på at jeg er et år eldre. Har vært seksten i et år nå, og nå er jeg sytten. Helt sykt hvor fort tiden går nå, snart er det høst og så jul.. Jaja, men fikk iallefall en del penger igår, og noen gaver. Bodybutteret nedenfor fikk jeg av mamma, hihi. Lukter helt hærlig kokosnøtt, helt avhengig av disse!

Resten av det andre har jeg kjøpt selv. Og forresten gikk jeg og venninna mi og bada i går kveld også, jeg synes det var liiiitt kaldt, haha, men ho hoppa uti! I forhold til meg, tok sin tid før jeg kom meg ut kan man si.. Kjøpte den primeren under her fra too faced fordi jeg gikk tom fra den fra elf, og den var faktisk ganske god, men var utsolgt seff når jeg skulle kjøpe. Er alltid sånn med meg!! Så jeg kjøpte en den da :-)

 

Primer fra too faced, blush fra the body shop, body butter fra the body shop

Er iallefall helt avhengig av disse body butterne fra the body shop, lukter sykt godt og bruker de hele tiden.. Not good for me. Blushen er i fargen coral, dødsfin, anbefaler den. Men nå tenke jeg at jeg skulle gjøre noe..... Fornuftig? Eller noe. Blogges!


20.07.2012, kl 21:27

New in

Har glemt å vise disse hårkurene jeg kjøpte for litt siden. De er fra merket Redken, har flere produkter derfra før så er et av mine favorittmerker! Har så langt kun prøvd all soft kuren av disse to jeg kjøpte, den er veldig god. Den andre har jeg kun prøvd før hos frisøren, så den vet jeg er helt fantastisk!

Har veldig tørt og slitt hår nå på sommeren, så å kure håret er veldig viktig for meg. Sliter jo ellers med tørt og fort slitt hår, men spesielt på sommeren. Den lilla, real control er både protein og fuktighetskur, mens all soft er mer en fuktighetskur. Kan skrive litt om de etterhvert vist noen er interesserte! :-)

 

Har dere noe fra Redken?

ABOUT


Image and video hosting by TinyPic

Hei! Jeg er Camilla Regina, jeg er en jente på 19 år, født den 25.07.95. Jeg har en stor interesse for skjønnhet, hår og sminke, og her på bloggen vil jeg skrive om produkter, generelt skjønnhet, tutorials, omtaler osv.

Kontakt, sponsing eller evt spørsmål, kontakt meg på crlablogg@gmail.com


+VENN / Om Camilla Regina / Omtaler / Mine favoritter


Contact

crlablogg@gmail.com

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
About mehits