19.03.2013, kl 13:56

Makeup Haul: Bare Minerals, Smashbox, Stila

 

Stila Sparkle Lux Eyeshadow Palette

Denne har såå mange fine farger! Og fargene sitter DØNN fast. En av de beste jeg har prøvd. Inneholdt også en eyeliner.Oppe f.v Smashbox Photofinish Foundation Primer Original, bareMinerals Prime Time Foundation Primer, Stila Sparkle Lux Eyeshadow Primer, bareMinerals READY blush, bareMinerals Flawless Definition Curl & Lengthen Mascara

 

Skal skrive et eget innlegg litt info/bilder osv om bareMinerals ganske snart! Og så kan dere godt komme med tips vist dere har lyst til å lese om noe spesielt på bloggen min, noe dere vil jeg skal skrive om. Blogges om så ikke alt for lenge! Har dere noen av disse produktene?

Code to import my old blog: 3834652638


06.02.2013, kl 00:02

Urban Decay Naked Basics Palette

Har en stund hatt lyst på en sånn her palett fra Urban Decay, og valget falt på Naked Basics palette. Denne er med 6 forskjellige, nøytrale jordfarger, alle er matte untatt den første som er som en slags highlighter. Denne er såå fiin! Fargene er veldig pigmenterte og suuper naturlige. Jeg kan ikke vente med å teste denne ut, gleder meg veldig!

Denne paletten er helt ny, Urban Decay har fra før av Naked og Naked2 palette, som er noe større og med fler farger. De har jeg kjempelyst på og, men for nå så holder denne i massevis. Når jeg først bruker øyenskygge så bruker jeg for det meste fine, nøytrale farger som brunt, beige og grått, og svart, så denne vil være helt perfekt til hverdags.

Paletten er også veldig liten og fin, og får plass hvor som helst. Som dere ser på bilde har jeg allerede swatches dem, de lyseste fargene foran kan se veldig lyse ut, men det er kun den første, Venus, som er ganske lys, men de er veldig fine!Urban Decay Naked Basics Palette, med fargene F.V Venus, Foxy, Walk of shame, Naked 2, Faint og Crave. Har dere denne paletten, eller noen av de andre palettene fra Urban Decay?

 

"Code to import my old blog: 3834652638" 


01.02.2013, kl 15:07

Viva La Diva Lipsticks

Jeg skrev kort om leppestiftene til Viva La Diva på "2012 favoritter", men nå tenkte jeg å skrive litt mer. Dette er mine favoritt leppestifter, og jeg bruker dem veldig ofte! Har flere av disse, men de to under er favorittene. Disse sitter lenge på, er ikke så veldig dyre, har MASSE fargeutvalg og de smaker ikke ekkelt på leppene som mange andre leppestifter.

Nå er det en stund siden jeg har kjøpt nye, så ikke døm meg om jeg ikke husker riktig, men jeg TROR de koster entet 69 eller 79. Noe sånt! Det er disse som jeg bruker aller mest, og jeg er superfornøyd med de! Kommer ikke til å bytte de ut med noen, det måtte isåfall være vist jeg finner noen som er enda bedre. Disse er fantastiske! 
 Den mørkeste av dem, er nr 76 Shiny Lilac, mens den som er lysere heter 78 Pink Panter. Viva La Diva er opprinnelig et svenskt merke, og jeg vet kun om Cubus som fører merket. Disse tester ikke på dyr.76 Shiny Lilac på toppen, 78 Pink Panter nederst


Disse er ikke så forskjellige i fargen egentlig, Shiny Lilac er mer lilla og mørkere, det er det eneste. Disse er også shimrende leppestifter, men du får også matte. De har veldig mange farger, både matte og shimrende så det er jo pluss! De finnes også i "tørre" og kremete varianter, vist dere skjønner? Vil uansett anbefale disse til alle :-) Hva bruker dere?


30.01.2013, kl 23:07

Verdens beste mascara: Lancôme Hypnose

Verdens beste mascara, uten tvil er da denne skjønnheten.. Første gangen jeg prøvde denne var da jeg fikk denne i en liten ministørrelse, altså en test. Da jeg prøvde den ble jeg skikkelig sånn WOW, denne var utrolig god! Og jeg elsker den fortsatt idag. Dette er en avmascaraene fra Hypnose fra Lancome, dette er den som kalles for "custom wear mascara".

Dette er min nr 2, og jeg kjøpte den denne gangen ikke vannfast, den forrige jeg hadde var vannfast, men ærlig så sitter denne veldig bra på uansett om den ikke er vannfast. Denne gir SYKE vipper, utrolig lange og med masse volum. Jeg trodde ærlig ikke denne skulle gi noe volum, for jeg synes ikke børsten så noe spesiell ut, men der tok jeg veldig feil. 
 Hypnose Custom Wear Mascara fra Lancome
 

Beklager nederste bilde av kosten, det ble veldig uklart. Men dere ser litt iallefall.. Den eneste som som er negativt med denne er at den blir brukt fort opp. Den inneholder bare 6 ml, det er jo litt lite synest jeg. Jeg bruker jo en del mascara også, min forrige varte vel i 1-2 måneder tror jeg, kommer ann på hvor ofte jeg sminker meg da, men det gjør jeg jo ofte. Ellers er det INGEN ting negativt med denne, den er helt super! Vil anbefale denne til alle som trenger ny mascara!


28.01.2013, kl 22:13

MAC Powder Blush

Dette er også et produkt fra MAC som jeg ville vise dere, det er en blush i pudderform. Denne kommer i utallige mange farger og blush i seg selv fra MAC i forskjellige typer. Denne heter Powder Blush og denne typen er matt, jeg valgte å kjøpe denne i en bruntone, for å bruke som contour farge, og den fungerer kjempe fint både som det og som en blush!

Fargen kan se litt oransjrosa ut noe som den egentlig ikke er, det er bare kontrasten fra den hvite bakgrunden som gjør det. Det er en veldig mørk, fin brunfarge, og i og med at denne er matt kan den jo både brukes som blush, contour, bronzer og faktisk øyenskygge. Fargen jeg har heter Harmony, men de har ganske mange andre farger å velge mellom.MAC Powder Blush i Harmony Matte


Jeg liker denne veldig godt, den er middels pigmentert som gjør at man lett kan kontrollere hvor mye produkt man tar på huden, og man kan bygge den opp. Som sagt har de mange andre farger, både shimrende og matte, så i fremtiden så er disse noe jeg kommer til å gjenkjøpe. Vil du bruke denne til contour, anbefaler jeg at du velger en matt farge!


Denne er en stor favoritt hos meg, jeg må bare huske på og være lett på hånden og forsiktig når jeg bruker denne, siden jeg er naturlig lys i huden, for blir det for mye ser det ikke fint ut. Har veldig lyst i fremtiden på en sånn her i en coral rosa farge, en som ikke skal brukes som konturfarge og kun som en vanelig blush for å gi glød og farge til fjeset.

Har dere denne, evt noe annet fra MAC?


25.01.2013, kl 12:56

MAC Studio Fix Fluid Review

Da skal jeg skrive en omtale på en foundation fra MAC som jeg har hatt en stund. MAC er jo et av verdens mest kjente sminkemerke, og jeg måtte jo selvfølgelig prøve noe jeg også. I og med at MAC finnes i kun Oslo og Trondheim, og de større byene, så kjøpte jeg denne på nettet fra britique.com! Tok en veeldig lang stund før den kom, men men..

Jeg hadde lest SÅ mye om denne foundationen på nettet, hørt om den fra youtube, også videre, ganske mange liker den, noen gjør ikke, men sånn er det jo alltid med et produkt. Noen liker det, andre ikke. Jeg liker iallefall denne veldig godt, så da tenkte jeg å skrive omtalen! Navnet på foundationen er altså Studio Fix Fluid, og den har også solfaktor.
 Denne foundationen skal gi full dekkevne, og det vil jeg si den gjør, så absolutt. Om jeg husker riktig, er dette den mest solgte foundationen til MAC. MAC har jo flere foundations, som feks studio sculpt, mineralize skinfinish, pro longwear osv. Denne gir meget høy dekkevne, full som sagt, og den holder veldig lenge. Den er også matt på huden, det jeg liker best.

Mac Studio Fix Fluid i NC20


Jeg kjøpte denne i fargen NC20, hvor denne er den nest lyseste. Jeg tenkte på om jeg skulle ta denne eller NC15 som er den aller lyseste, men det gjorde jeg ikke. Og, jeg skulle ha tatt den, for denne, er ganske mørk egentlig, mye mørkere enn det den fremstilles på bilde over. Den er ikke så mørk at jeg ikke kan bruke den, for det kan jeg, men jeg må være forsiktig så jeg ikke får for mye, så den ser veldig fin ut på bare jeg jobber godt med den.

MAC har jo ikke akkurat det største fargeutvalget vil jeg si, det er det som er veldig negativt. Feks de har NC, som er for gul/oliven undertoner, og NW for rosa undertoner. De har liksom ingenting i mellom. NC fargene er VELDIG gule, og da regner jeg også med at NW fargene er veldig rosa. Så vist man hadde vært feks veldig bleik, og med nøytral hud, så hadde du hatt store problemer med å finne en som passer. Men NC20 passer akkurat til meg. Neste gang velger jeg NC15. Så vil anbefale dere som vil kjøpe MAC hudprodukter og faktisk kunne TESTE fargene først, hos feks MAC butikk.Alt i alt er dette en veldig god foundation som jeg bruker ofte. Den har høy dekkevne, holder lenge og har et matt resultat, akkurat som jeg liker det. På bildet over ser dere også en MAC blush, som jeg skal skrive om veldig snart!

Har dere noen produkter fra MAC?


23.01.2013, kl 15:04

Favorites Products of 2012

Som jeg sa så skulle jeg lage et innlegg med "2012 favoritter", og nå har jeg finnet alt og fått laget dette innlegget. Er vanskelig å kun velge noe, men disse tingene er blitt mine favoritter fra året. Har prøvd veldig mye nytt og div i fjord! Tror faktisk ikke jeg har hatt et slikt månedens favoritter før, men da samler jeg heller nå opp hele årets favoritter.

Har valgt ut favorittene av parfyme, sminke, hudprodukter og hår. Ble ganske mange produkter + mye tekst egentlig, så har tatt litt tid å skrive dette innlegget nå kan jeg si. Og jeg må beklage litt for at bildene ble litt dårlige. Iallefall i følge meg. Planen er vel å spare til nytt kamera, får se om jeg klarer, haha.. Jeg starter med parfyme:
Perfume
Dior Miss Dior Eau De Toilette / Beyonce Heat Rush / DKNY Be Delicious Fresh Blossom


3 Veldige ulike, og spesielle parfymer, som er alle tre veldig gode. Alle er veldig sånn, friske, og søte. Miss dior er frisk, litt blomsteraktig, vårlig. Den er ikke sånn søt, girly som Viva La Juicy, litt mer.. Sofisikert, og blomstrete. Når jeg sier blomstrete mener jeg ikke sånn gammel, sterk, lukt, men frisk, blomstrete. Denne er veldig unik, mange parfymer kan minne om hverandre, men denne er unik. 

Beyonce's har en eksotisk, fruktig og søt lukt, veldig sommerslig. Denne er best på sommeren! Denne er redder, for den minner veldig om lukten til Escada Taj Sunset, som er verdens aller beste parfyme. Som jeg har en dråpe igjen av tror jeg, det var jo en sommerutgave i 2011 av Escada, finner den ingen steder... Grin. Så den VAR, verdens beste. DKNY er også vårlig, veldig jentete og god! Minner meg om våren. Alle disse er parfymer jeg blir å kjøpe igjen når de går tom.Hudsminke
Glo Minerals Loose Base / Bareminerals Original / Diorskin Forever / Mac studio Fix fluid / Glo Minerals under eye Concealer / YSL Touche Eclat / Too Faced Primer


I hvertfall for sminken har jeg i 2012 funnet veldig mye bra, som jeg er utrolig fornøyd med. De beste pudderne, Glo Minerals og Bareminerals. Bruker disse hver gang jeg sminker meg, de er to store favoritter som jeg elsker! Foundation er jeg litt mer sånn, jeg liker å prøve mye forskjellig, selv om jeg er veldig fornøyd med de jeg har, kunne jeg ønske jeg fant den med prikken over ien. Studio Fix fra Mac er veldig god, og bruker den veldig ofte. Må blande den litt ut, fordi den er litt for mørk akkurat nå, ikke direkte mørk, rettere sagt for gul.

Forever fra Dior måtte jeg ha med. Fordi den er bra, det er den, men, ikke SÅ som mange sier den er. Gleder meg til å bruke denne til sommeren igjen, for det er da den funker best. Har lett-medium dekkevne, og det er ikke det jeg foretrekker mest, jeg foretrekker full. Men om sommeren er det finere med litt lettere. Men det som er med denne som ikke med noen andre jeg har, er at du ser ikke at du har den på, den er VELDIG naturlig. Denne er dritt dyr, men når jeg kjøpte den i 2012 kjøpte jeg den mye billigere enn det den egentlig koster.

Concealerne, Glo Minerals og Touche Eclat er veldig gode, dekker veldig greit og finner INGEN andre som kan måle seg med Glo, den er helt siiinnsyk. Touche Eclat er jo en concealer/highlighter, som passer perfekt til å lysne opp områder. Too Faced har jeg skrevet om noen innlegg under, så dere kan lese om den der. Øyne
Loreal Voluminous 4x / Lancome Hypnose / Dior Diorshow Mascara / Mineralhygienics øyenskygger / Elf Eyebrow kit


Gode mascaraer trenger jeg, en som er forlengende og en som gir volum. Jeg er sånn, mascara er det nest siste jeg tar på meg, før jeg ordner bryna, og jeg er er EKSTREMT annerledes uten mascara enn med. Og øyenvippene mine er like lyse som snøen, så sier sitt. Samme med øyenbrynene mine, irriterende.. Sånn er det å være født blondine. Er ikke albino altså, haha..

Kommer ikke til å bytte ut noen av disse. Hadde egentlig holdt med kun Voluminous og Hypnosen, tror ikke jeg gjenkjøper den fra Dior, men den er bra! Har just kjøpt en rød fra Maybelline, som og er god. Kan med en gang si skulle jeg valgt kun et produkt av disse, hadde det blitt Hypnose. Uten tvil, finnes ingen bedre enn denne. Den er sinnsyk god, anbefaler den til alle!

Mineralskyggene fra Mineral Hygienics kommer i løs form, og er veldig pigmenterte og gode, og holder lenge, også uten primer uten og drysse. Har disse i 6 forskjellige farger, men tok bare med 2 på bilde. Eyebrow kittet er helt nytt, det er en av de få produktene fra Elf som jeg synes er knallgode. 
Lepper
Viva La Diva Lipsticks / Pierre Rene Lipglosser / EOS Lipbalm


Viva La Diva leppestiftene ble favoritter med en gang, de er så fine, og de har en stoort fargeutvalg. Kommer nok garantert til å kjøpe mange fler av disse. De to på bilde er favorittene mine, har 5-6 stykker. De er heller ikke dyre, ca 70 kroner, tror jeg, husker faktisk ikke nå. Kjøper de på Cubus. Pierre Rene lipglosser er også kjempe fine, de er ganske tykke og godt pigmenterte, så man kan godt bruke de uten leppestift under. Men bruker avåtil den lyseste, til venstre, tynt over leppestift for de har en del shimmer i seg, vist du feks bruker de over en matt leppestift.

EOS har jeg brukt en stund nå, og den er veldig grei å bruke både alene og under leppestift. For meg er det nødvendig å bruke den før leppestift ellers får jeg den tørre looken. Og den smaker veeldig godt, fruktig, sånn jordbær. Har denne i rosa også, men den er ikke så god føler jeg. Denne er ganske lite igjen av, så må snart kjøpe en ny. Sminkekoster
Mineralhygienics big kabuki brush / Everyday Minerals Flat Top Brush / Mineralhygienics Angled Face Brush / Angled Brush / Mineralhygienics skygge koster / Stipple Brush / Makeupmekka Blush Brush


Bruker de fire første børstene, fra venstre, nesten hver gang jeg sminker meg. Har også en børste fra Elf som jeg faktisk glemte å ta med på bilde.. Det er ialle fall en powder brush, den er også fin. De to første børstene, Mineralhygineics og Everyday Minerals blir brukt til pudder og foundation, de to neste til blush og contour, de neste til øyenskygge og blush og highlighter, og den siste fra Makeupmekka til bronzer, eller å gjevne ut overgangene.

Veldig fornøyd med alle disse kostene, har en del andre gamle koster som ikke er så bra lenger, så jeg har tenkt til å finne noen nye, fra Real Tequnices, MAC eller Sigma.Hudprodukter
Babor Babororganic Crystal face scrub / Babor Skinovage Pure Purifying mask / Babor Cleansing Mild Peeling / Babor Cleansing Phytoactive Base / Babor Cleansing HY-ÖLHudprodukter
The Body Shop Vitamin E Nourishing Night Cream / I.d bareVitamins skin rev-er upper / Decleor Aroma Cleanse Peeling / Clinique Dramatically Different Moisturizing Gel


Var litt mange av hudproduktene, så jeg delte de opp i to bilder. På det øverste bildet er det kun Babor produkter, som er favoritten. Babor Hy-öl og Phytoactive har jeg skrevet om noen innlegg under, dere kan lese litt mer om de der. De er iallefall favorittene mine. De andre produktene er skrubb og ansiktsmaske. Huden min har forbedret seg veldig etter at jeg har begynt med disse produktene, og jeg liker alle veldig godt. Alle disse produktene (untatt hy-öl & phytoactive) kjøpte jeg litt sent i 2012, men merket fort hvor godt jeg likte dem.

På det nederste bildet er det en nattkrem fra The Body Shop som jeg synes er veldig grei. Sliter med litt tørr hud på vinteren og da er denne veldig bra og bruke! Skin rev-er upper fra I.d er en slags primer, mange tror det er en primer du skal ha foundation, men det er ikke det. Den skal helst før fuktighetskremen/dagkremen din. Jeg bruker den før jeg tar på fuktighetskrem. Denne lukter ikke godt synes jeg, men den er VELDIG god. Bruker den hver dag.

Decleoren er en peeling/skrubb for ansiktet uten korn. Høres litt rart ut, men den er igrunn for sensitiv hud som fort kan bli irritert av skrubbing. Denne er en stor favoritt, gjør huden kjempe fin, myk og glødende! Dagkremen fra Clinique er en gel-krem, ikke lotion. Det jeg liker så godt med denne er at den gir huden fukt, som den skal, men den blir heller ikke fet av den, slik som noen fuktighetskremer kan gjøre. Er veldig fornøyd med alt dette, kommer til å gjenkjøpe alt når det en gang går tomt.  

Hårprodukter
Redken Real Control Intense Renewal / Redken All Soft Heavy Cream / Moroccanoil Light Treatment / John Frieda Thickening BlowDry Lotion / Redken Extreme Anti-Snap


De to hårkurene fra Redken kjøpte jeg i juli, og det er utrolig hvor faktisk mye det er igjen. Har jo brukt en del av de, men likevell ser det ikke ut som jeg har brukt noe.. De er veldig sparsomme, og utrolig fantastiske på håret mitt. Moroccanoilen kjøpte jeg tidelig i i 2012, tror faktisk jeg kjøpte den i januar, eller i februar. Denne er nå ikke mye igjen av, og det sier litt hvor mye jeg liker den. Har heldigvis en backup av den, den originale typen. Denne gjør håret frisk og mykt, og kan jo brukes til veldig mye faktisk. Viste dere at man kan blande denne i hårkur? Jeg bruker den iallefall i både vått og tørt hår.

John Friedas sin blow dry Lotion hadde jeg ikke så store forventninger til når jeg først fikk den. Fikk denne først sponset av Midsona, og nå er jeg på min tredje flaske. Denne sprayer du i vått hår, og for best resultat føner du håret, og vips, du har volum som bare det. Jeg synes iallefall den funker, enormt.. Håret mitt er egentlig naturlig mykt, og da naturlig flatt også. Når jeg bruker denne får jeg kjempe fint hår, med masse volum. Pleide å tupere håret mitt før, nå gjør jeg det aldri.

Anti Snap av Redken er en leave in kur, som samtidig er varmebeskyttende. Jeg er veldig dårlig på, (glemmer faktisk å gjøre det) å bruke varmebeskyttende før jeg retter håret mitt. Men det gjør ikke så veldig mye, når jeg bruker denne. Bruker jo denne hver eneste gang jeg har vasket håret, både denne og Moroccanoil. Denne pleier håret og beskytter mot varme, denne holder utrooolig lenge, på bilde er en helt ny flaske, for jeg gikk tom for noen uker siden. Så den har holdt i ca et år, og jeg har brukt den så og si hver eneste gang jeg har vasket håret.
 Oi, dette var et veldig langt innlegg, med mye tekst, og jeg har brukt veldig lang tid, puh! Men jeg synes det er gøy selv å ha innlegg som dette, så jeg kan jo i slutten av noen måneder ha "månedens produkter." Dette var da altså favorittproduktene fra 2012. 

 
Så fortell meg, hva er DERES favoritt produkter fra 2012? Eller det aller beste produktet?


22.01.2013, kl 19:38

Babor skincare Hy-öl & Phytoactive

Babor synes jeg er det aller beste hudpleie merket, og de to største favorittene mine er disse to som er rens for ansiktet. Denne fjerner alt, både smuss, støv og all sminke. Hadde akkurat brukt opp det siste jeg hadde av de forrige, så jeg måtte kjøpe meg nytt. Disse er veldig gode mot tørr hud, og jeg sliter veldig med det om vinteren, og disse er knallgode!

Har også ansiktsmaske/krem, og 2 skrubb fra Babor, stor fornøyd med dem også. Babor er jo ikke akkurat billig for å si det sånn, men før jeg i det hele tatt brukte litt ordentlige produkter, brukte jeg kun slike sminkeservietter, og jeg ser så stor forskjell på huden. Den er blitt mye finere! :-) så dette er iallefall noe som er VERD for meg å invistere i.Babor Cleansiong Hy-öl & Phytoactive base


Har jeg en dag jeg har brukt en del sminke, da mener jeg hudsminke, så fjerner den ALT, og den er lett å bruke. Og gjør huden kjempe frisk og fin. Phytoactive finnes i flere forskjellige typer, Phytoactive base, som jeg har, som er for normal hud, Phytoactive Sensitive, og Combination, som er for sensitiv og kombinert/fet hudtype. Vil egentlig anbefale alle disse to produktene om dere er på jakt etter nye! Babor kan kjøpes hos hudpleier/div salonger, eller hos blivakker.no

Bruker dere Babor?


20.01.2013, kl 01:08

Too Faced Primed and Poreless faceprimer

Tenkte å ha en liten review av et produkt, som jeg liker veldig godt og som jeg har brukt en godt stund, Too Faced's ansiktsprimer.

Dette er en ansiktsprimer som skal lage et glatt underlag for foundation/annet makeup og holde makeupen lenger og kontrollere shine og tørrhet. Denne finnes i 3 forskjellige typer, den ene, denne jeg har, som heter Pure, som er en oljefri primer som er spesielt for sensitiv/fet hud. De har og en "original" som er farge på, og en med en bronze tint farge. Denne har en klar, gjennomsiktig konsistens, slik som feks Smashbox photofinish. 

Too Faced Primed and Poreless Pure, 28g, 1 fl oz. 

Jeg har en typisk hud som er shiny i T sonen, og tørr i andre partier, som kinn, rundt nese osv. Denne hjelper ikke bare med at den gir et mykt og fint underlag for sminken, men den tar vekk alle de tørre partiene, samtidig som den hjelper der jeg har tendens til å skinne. Det eneste er, ikke bruk FOR mye, for det er en veldig myk primer, vist jeg feks bruker for mye av denne blir det litt motsatt effekt, vist dere skjønner? Så less is more, prøv først kun på områder du trenger, det er best. Denne holder lenge.Alt i alt en veldig fin ansiktsprimer, som gjør huden klar, fin for makeup, hjelper mot både tørre/shiny områder, og den gjør at sminken sitter lengere. Fikk ikke til noen eksakt bilder av produkter, men det er bare å google det, så kommer det opp masse! Hvilken primer er deres favoritt?

 

"Code to import my old blog: 3834652638"


 


08.12.2012, kl 02:05

New in: Mac

Har ufattelig lenge hatt lyst til å prøve sminke fra merket MAC, men ettersom det har vært vanskelig og få tak i, og den nærmeste MAC butikken ligger i Oslo, så har jeg måtte letet på nettet. Ettersom det kryr med fake MAC sminke, turte jeg ikke bestille fra ebay.Men så fant jeg endelig da. Nemlig en foundation fra mac, Studio Fix Fluid spf 15. Det fins mange foundations fra mac, men denne har den beste dekkevnen samt den er matt, som jeg liker det, mest pgr av at jeg har dårlig hud fra før av.

Grublet lenge om jeg skulle ta NC15, eller NC20. Som kanskje noen av dere "mac elskere" kanskje vet, så er fargekartet helt feil i følge det vi er vandt til. Jeg har fargen NC20, som kanskje mange tolker som at den er for kald undertone. C står opprinnelig for cool, og W for warm. Men mac har gjort det helt omvendt, at C er varmt og W kaldt. Så rettere sagt, NC er gulfarget og NW rosa. Foundations og pudder med gultoner er den beste matchen for meg, derfor gikk jeg for denne!
Fargen på bildet her er så og si komplett lik fargen i virkeligheten.Her under ser fargen komplett feil ut i forhold til virkeligheten. Bildet over er nesten helt lik match. NC20 er den nest lyseste fargen, men likevell er den såvidt passende til meg. Har ikke fått brukt denne en stund, men når jeg har fått gjort det skal jeg skrive litt om den, og da kan jeg ta bilde av den på osv. Vet forresten at jeg er sinnsykt dårlig på og oppdatere, må bli slutt på dette... Skjønner at dere ikke gidder og lese, haha... Vi blogges snart! Har dere noen produkter fra MAC? Noe dere kan anbefale?
29.10.2012, kl 11:30

Elf studio golden bronzer

Hei! Tenkte jeg å vise dere et produkt fra Elf, rettere sagt fra EyesLipsFace, som jeg faktisk er ganske godt fornøyd med! Har ufattelig mange forskjellige produkter fra Elf som jeg har bestilt gjennom tider, noe faller i smak, noe gjør ikke, og det eneste produktet derfra som jeg har synes var sånn "wow" denne likte jeg, var deres mineral primer, og denne kommer som en god nummer 2. Det er en bronzer, med fire forskjellige farger, som du entet blander sammen eller kan bruke hver for seg. Denne er i nyansen golden, og den er ikke veldig mørk, men heller ikke kjempelys. Så den en passer meg egentlig helt perfekt! 
 Elf golden bronzer i fargen Golden

Pleier alltid å være litt skeptisk til veldig billige produkter til huden min, ettersom jeg kan slite veldig med utbrudd og diverse, så jeg har igrunn bare hatt dårlige erfaringer med andre hudprodukter fra elf, bortsett fra primeren, denne og et produkt til. Denne gir en kjempefin glød til huden, og konturerer bra. Den gjør heller ikke huden min værre, så det er et stort pluss! De har denne i to andre farger til, warm og cool. Jeg valgte golden, fordi gyldne farger passer mer til meg, samt denne var lysere.Kommer i et klassiskt, svart etuy, med et stort speil inni. Denne funker også veldig greit som øyenskygge, et tips! Så ja, denne anbefaler jeg dere å teste ut, for dere som ikke har prøvd. Den koster kun 31 (!!) kroner på eyeslipsface.no :-)


28.10.2012, kl 20:52

Bare minerals vs Glo minerals

Bare Minerals har jeg brukt i et år nå, og jeg er temmelig sikker på at veldig veldig mange har hørt om dette merket! Er kjempe fornøyd med Bare Minerals sin pudderfoundation, men i mai i år tenkte jeg at jeg skulle prøve noen produkter fra et annet merke: Glo Minerals. Er nok mange som har hørt om dette merket også, og jeg er storfornøyd med dette merket også. Har i utgangspunkt i dette innlegget tatt bilder av pudderfoundationen til både Bare Minerals og Glo Minerals, som er supre begge to!

Har vært mange "diskusjoner" om hvilken av disse merkene som faktisk er best, og i dette innlegget kommer jeg ikke til å kåre noe slags "vinner", for det er det ikke! Begge merkene er begge favoritter, men jeg kommer til å sammenligne disse, så dere kanskje kan vite hva som er forskjell. Jeg har også flytende foundation, pressed base og under eye concealer fra Glo Minerals, som jeg elsker. Alle de kan jeg ta i et innlegg. Så, først Bare Minerals:

Bare Minerals Original i fargen Golden Fair

Denne kjøpte jeg først i fjord på denne tiden, og har vært avhengig av den siden den gang! Denne holder veldig lenge, og har kun hatt 2 bokser på dette året. Hver boks inneholder 8g. Det finnes en matt versjon av denne også, som ikke inneholder bismuth. Denne er litt mer, altså, den gir ikke en heelt matt finish, men heller en satin finish, men likevell god dekkevne!

+ God dekkevne
+ Billigere enn Glo Minerals
+ Satin finish
+ Produktet holder lenge
+ Praktisk lukke/åpne funksjon inne i produktet
+ Naturlig innhold
+ Naturlig og fint resultat

- Kan smitte av utover dagen
- Må bruke endel for å få dekkevne uten foundation under
- Litt for lys for meg, men blander den
Glo Minerals loose base i fargen Golden Light

Denne fra Glo Minerals kjøpte jeg i enten mai eller juni, er ikke helt sikker. Brukte den ikke så mye i starten, men siden august har jeg brukt den hver gang. Denne er litt mørkere enn den fra Bare Minerals, har den i fargen Golden Light, og jeg pleier faktisk å blande denne sammen med den fra Bare Minerals. Denne har full dekkevne, med en matt finish, noe som jeg liker best. Denne inneholder 10g, og den er VELDIG sparsom, du trenger ikke bruke mye for et bra resultat. Denne inneholder også Bismuth. Bismuth har aldri plaget meg, så setter ikke det som en minus :-)

+ Matt dekkevne
+ Holder hele dagen
+ Kan ha flere lag uten at det blir "kakete"
+ Gir et flawless resultat
+ Naturlige ingredienser
+ Full dekkevne

- VÆR FORSIKTIG, for denne drysser lett, og er mye i boksen, så du søler lett.
- Litt for mørk, selv om den er den lyseste i "golden"
- Mye dyrere (Generelt alt fra Glo Minerals.)

Øverste bilde, Glo Minerals på topp og Bare Minerals til venstre. Nederste bilde, til venstre, Bare Minerals i Golden Fair, til høyre Glo Minerals loose base i Golden Light

For en liten oppsummering, så er altså Glo Minerals og Bare Minerals to gode merker, som begge er favoritter hos meg. De to pudderfoundationene jeg har sammenlignet her nå, har jeg ingen favoritt av, men jeg heller en smule mer mot Glo. Du får kjøpt begge merkene på både nett og parfymerier/hudpleie. Glo Minerals er en del dyrere enn Bare Minerals, som feks koster Bare Minerals original ca 450 i parfymerier, og rundt 200 og oppover på nett, mens Glo Minerals loose base koster rundt 400 på nett og mye mye dyrere hos hudpleien. Vet også at man kan kjøpe Glo på utvalgte frisørsalonger. Skal dere kjøpe produkter fra merkene på nett anbefaler jeg enten coverbrands.no, eller blivakker.no som jeg bare har hatt god erfaring med.

Hva slags foundation/ansiktsprodukter bruker dere? Liker dere best Bare Minerals eller Glo Minerals, vist dere har prøvd begge? Vil anbefale begge merkene til dere, på det sterkeste! Ha en fin søndagskveld!


21.10.2012, kl 21:53

Osis+ Flatliner sleek

Hei! Idag skal jeg skrive en vurdering av dette produktet: Osis+ flatliner. Det er en varmebeskyttende spray, som også gjør håret mye rettere og glattere. "Serien" på en måte er fra hovedmerket schwarzkopf, og det finnes flere produkter med navnet Osis. Mange kjenner kanskje til dust it, volumpudderet? Det skal jeg skrive om en annen gang til dere! Men iallefall - dette produktet har jeg hatt en stund nå, og brukt jevnlig. Er fornøyd med dette produktet, den beskytter håret, og gjør det mykt.

Hjelper også med å gjøre det rett, og den har en praktisk spray som gjør det enkelt at produktet kommer ut. Noe som er litt negativt er at sprayen, eller innholdet på produktet kan være ganske klissete, spesielt ekkelt vist du greier å få det i fjeset mens du sprayer. Men den klissete konsistensen gjør IKKE håret fett, tungt eller klissete. Og det skulle jo bare mange!
 Du kan bruke produktet entet i vått eller tørt hår, i vått før føning og tørt når du skal rette håret ditt. Jeg merket at når jeg har sprayet denne (i tørt hår), og etter jeg har rettet det blir det stivt med en gang, men så grer du gjennom håret etter med en børste, jeg anbefaler naturbørste (generelt børsting), og da blir håret veldig rett og veldig mykt og fint.

Denne beskytter helt opp til 200 grader, og inneholder proteiner og silke som skal hjelpe mot håret. Denne varmebeskyttende sprayen har hjulpet håret mitt mer en andre jeg har testet før, og det er dessuten lurest å spraye jevnt over hele håret, da blir det best effekt. Det er 200 ml i dette produktet, og det er jo en del! Denne har også en helt grei lukt, synes jeg.Dette er et frisørprodukt, men du får også kjøpt det på nett, jeg fikk dette, pluss andre produkter fra osis+ og schwarzkopf sponset. Skal skrive om flere av disse produktene etterhvert! Alt i alt er dette en av de bedre varmebeskyttende sprayen jeg har prøvd. Den hjelper ikke bare mot slitasje av varmeverktøy, men gjør også håret mykt, friskt og fint. Anbefales til dere!

Har dere dette produktet, eller andre produkter fra samme merke/serie?  


24.08.2012, kl 20:44

Makeupmekka matte blush

Hei! Dagene har gått såå fort i det siste, men har aldeles ikke glemt bloggen! Har tenkt på den hele tiden, og nå er det tid for en liten omtale igjen. Denne gangen skal jeg skrive om en av makeup mekka sine blusher, fra makeupmekka.no. Har ikke så alt for mye sminke i fra makeupmekka, men jeg vet at det jeg har er jeg godt fornøyd med. Denne gangen er det en blush jeg skal skrive om til dere. Skal skrive litt om hvordan den ser ut, sitter på, holdbarhet, og pigmenteringen. Blushen er forresten satt ned til 99 kroner hos makeupmekka nå, du finner den HER

Er ikke sikkert alle har hørt om makeupmekka, men før selgte de mye av forskjellige sminkemerker, men nå selger de nesten kun sitt eget merke, makeupmekka. Jeg kjøpte denne blushen sammens med et kit, altså med en highlighter og en kost. De kan jeg skrive om en annen gang, men altså så er produktet kjøpt selv. Har hatt denne en god stund nå, tror jeg kjøpte dette i vår, er ikke heelt sikker.. Nå er jeg klar for å dele erfaringene med denne med dere! Og slik ser den da ut:

Dette er da altså en mineral blush, i fargen Flirt. En kjempe fin, matt, rosa blush. Det jeg liker best med denne blushen er definitivt at den er helt matt, ikke et eneste glitterkorn i den. Tror dette er den eneste blushen jeg eier uten bittegrann shimmer i, og det er ganske fint igrunn, er greit med en matt blush også. Fargen på denne kanskje liitt mørkere enn på bildene over, men på bildet under, swatchen, er den helt lik. 


Makeup mekka mineral matte blush i fargen Flirt

Denne er veldig fin, og jeg vil tro at den passer til enhver hud. Det eneste jeg føler man må passe på er mengden man tar på, denne er veldig godt pigmentert, og det er jo forsåvidt bra, men pass bare på og ikke ta for mye, for da kan det fort se ut som man har vært litt for lenge ute i kulda, bare for og "advare". Men med rett menge er denne ELSK. Er man blek i huden, er det spesielt viktig å ikke ta for mye.

Størrelsen på denne er 4g, som kanskje høres litt lite ut, men egentlig er det ganske mye når du trenger bare bittelitt produkt på kosten. Så denne holder i evigheter. Etuyet på boksen er også ganske liten, nesten som en øyenskygge! Det ser litt rart ut, men, det er ikke så mye å bry seg om. Tar bare litt mindre plass, enkelt og greit, haha! 

Den legger seg også veldig fint på i ansiktet. Den holder lenge, men ikke hele dagen. Iallefall ikke for meg, når jeg står opp halv 7 om morningen, så holder ikke denne helt til kvelden! Men det skal jo mye til at enhver blush gjør det, igrunn.. Siste bildet ble litt utydelig, beklager det. Ellers synes jeg dette er en utrolig fin blush, med en fin farge. Matt for de som liker det (de har også blusher med shimmer), og den er lett å påføre.

SÅ tenkte jeg å spørre dere, dere som er litt interesserte - Har DERE noen sminkemerker/produkter dere har lyst på omtale av? Noe dere kunne tenkt dere å lest om? Makeup, hud, hår, noe slikt? Må jo selvfølgelig være noe jeg har da, men dere kan jo komme med tips også kan jeg velge ut noe. Ha en fin helg, håper dere likte omtalen :-)


12.08.2012, kl 00:00

Anbefaling: john frieda

Har nå testet denne en stund, etter jeg mottok den! Den heter Thickening blow dry lotion, og er i fra John Frieda og serien luxurious volume. Denne er blitt en stor favoritt hos meg. Det er en spray du skal ha i håndkletørt hår, og for best effekt føner du håret etterpå. Jeg sliter med typiskt nordisk hår, og har veldig lite volum i håret mitt, både pgr av det og at håret mitt ikke er oppklippt lenger. Denne gjorde virkelig underverker, og jeg trenger ikke tupere det heller.

Tupering har jeg drevet med lenge, men det sliter veldig på håret, kombinert med hårspray. Med denne trenger jeg kun og rufse håret litt med hendene og spraye litt hårspray, så blir det kjempefint og masse volum i det. Anbefaler denne egentlig til alle! Trodde ikke den skulle virke så bra som den gjorde, fordi jeg har prøvd volumprodukter før, men enten har håret mitt vært like flatt eller så har det blitt utrolig fett og ekkelt.

Det står på den at man skal spraye hele håret, med fokus på lengdene, altså tuppene, men jeg spraya jevnt over hele håret. (Ikke i hodebunnen såklart), og det ble vellykket. Det eneste negative jeg kan finne med denne er at du kanskje få litt frizzy hår etter bruk, det fikk jeg, men ble like fint igjen, typ enda finere når jeg bruker litt hårolje i, etter hårføning/retting så klart. Har du ikke prøvd denne, vil jeg anbefale den til deg! :-)


John Frieda Luxurious volume, thickening blow dry lotion

Slik ser den da ut. Jeg fikk denne sponset til testing så er ikke helt sikker hva den koster, men vet iallefall at de har den på Vita! Også kan man sikkert bestille den over nett. Men tror ikke den er noe spesielt dyr egentlig.

Når jeg tester sponset produkter skriver jeg alltid mine ærlige meninger, ettersom dette er en blogg mest om makeup, hår, og den slags, ville jeg aldri skrevet bra om et produkt om det ikke er noe bra. Samme om det er sponset eller kjøpt selv, er det dårlig skriver jeg det, er det bra skriver jeg det! :-)Har brukt nesten denne hver gang jeg har vasket håret i det siste, og kommer nok til å fortsette med det. Kjøper helt klart en ny når denne er tom. Skal også skrive en omtale av noen andre produkter fra samme merket snart.

Har dere prøvd denne? 


10.08.2012, kl 14:10

Pierre renè lipgloss

Pierre renè er ikke et sminkemerke jeg har hørt så alt for mye om, har sett at de har noe av det på nelly.com, og før jeg dro til Danmark bestilte jeg èn lipgloss fra merket siden jeg hadde en gavekort kode. Det finnes flere typer av denne lipglossen, seductive shine (den jeg har), wet wet wet, shining mat og wet & colorfull. For det første, så smaker denne utrolig godt! Den smaker iallefall ikke sånn som de ekle lipglossene fra hm, eller andre lipglosser med falsk, plastikk smak. Denne lipglossen smaker og lukter friskt bringebær. Men, man skal jo ikke spise de heller daaah.. Haha.

Har denne i fargen Yummy Berry, men de har mange fler farger å velge mellom, så skal ikke se bort i fra at jeg kjøper en i en annen farge en annen gang. Den jeg har, som kalles for seductive shine, er det shimmer i, og var veldig heldig med fargen, for jeg satset bare på en farge jeg synes så fin ut. En veldig fin, naturlig rosarød farge. Heller mer mot sterk rosa.

Er 7 ml produkt i denne, ikke så veldig mye, men nå skal man ikke bruke så veldig mye av den heller. Har brukt denne hver dag i det siste nå, og liker den veldig godt. En ny favoritt hos meg kanskje? Vil dere se nærmere på lipglossen kan dere sjekke ut nelly.com og så merket pierre renè. Med frakten på nelly betalte jeg totalt 74 kroner, selve lipglossen koster kun 35, men med frakten ble det jo en del mer. Er veldig fornøyd med denne! Vil absolutt anbefale den videre.
Vet ikke om disse nummerene på lipglossen har noe å si, men iallefall er dette nr 29, eller farge Yummy Berry. Holdbarheten er faktisk overraskende god, den sitter veldig godt på. Føler alltid andre lipglosser blir så klissete og blaute på leppene, men denne gjør ikke det, og sitter veldig godt uten noenting "under".

Prisen på denne er faktisk kun 35 kroner, det synes jeg er en lav pris på et så fint produkt. Konsistensen på denne er litt tykkere en en vanelig lipgloss også, som gjør at den sitter lenger. Det eneste negative som jeg kan finne med denne, det er ikke så negativt egentlig, men det er at applikeringskosten er litt vanskelig. Kommer litt mye produkt på en gang ut, men det er egentlig ikke noe problem, ikke for meg iallefall. Tror de fleste vet at man ikke bare klæsjer på uansett, haha..

Prøvde så godt som mulig å få til et swatch bilde av den, men fargen er mye finere i virkeligheten, virkelig. Skal såklart vise hvordan den ser ut på leppene i nærmeste fremtid, hehe. Vet at det er blitt veldig lite bilder av meg, og faktisk skulle jeg i sommer begynne å lage sminkelooks som jeg skulle vise til dere. Men slik har det ikke blitt til. Skal begynne med det nå, for fult, for det er veldig morro :-) ellers i kveld skal jeg på kino med venninna mi, vi skal se Ted. Den ser så morro ut!!

Har dere prøvd denne glossen? Hva synes dere om innlegget?


23.07.2012, kl 17:59

Elf studio blush

Hei! Har desverre lite ideer til hva jeg kan blogge om om dagen, derfor blir det lite innlegg. Beklager for det, men kunne vært veldig hjelpsomt vist dere kunne skrive hva dere kunne tenke dere å lese om, da hadde jeg blitt glad. Men jeg tenkte jeg skulle skrive en liten vurdering av en blush jeg har kjøpt for en stund siden. Denne er i fra elf, og fra studio linja. Alle har vel hørt om elf, vel, har dere ikke? Haha..

Vist ikke kan du se nettsiden dems her. Dette er et av produktene jeg liker i fra elf, men det beste produktet jeg har ifra er mineral primeren dems. Den er en stor favoritt, og den liker jeg veldig veldig godt! Den skal jeg skrive om en dag til dere, for den ble jeg veldig positivt overrasket over.

Har bestilt ufattelig mye i fra elf, men mesteparten falt ikke i smak hos meg. Mange av produktene derfra synes jeg er ganske dårlige, spesielt de som koster 13-14 kroner, var bare noe dritt synes jeg. Har nesten ikke prøvd noe fra mineral linja, men noe fra studio. Kan en gang lage et innlegg med de produktene jeg synes er gode, og de jeg ikke synes er gode, så dere kan få litt veiledning? Men over til blushen:

Dette er en blush i fargen Twinkle Pink. Kjøpte vel denne i februar/mars, er litt usikker, men har hatt den en stund iallefall. Denne koster kun 35 kroner på nettsiden, og jeg er selvsagt skeptisk til hudprodukter når de er så billige. Har ikke god erfaring med hm produkter som ligger i ca samme prisklasse, men denne er faktisk veldig fin! Elsker fargen på blushen, må være en av de fineste jeg har sett.

Den er enkel å påføre, og kommer i et fint design. Ser jo at de hermer litt etter NARS, men bryr meg ikke så mye. Får heller ikke noe urenheter av denne, og det er jo pluss. De har jo veldig mange andre farger som jeg kunne tenkt meg å prøve, men det får jeg se på.

Som dere ser så er det glitter i denne. Og det er ikke bare litt, men ganske mye. Derfor (desverre) blir denne ikke så mye brukt, for det er veldig mye glitter i. Noe som også er negativt er at den er ikke så godt pigmentert, må bruke litt for å få ordentlig farge. Men man kan vel ikke akkurat forvente at alt skal være bra når den koster 35 kroner, men denne er faktisk god.

Blushen er også ganske lys, som dere kan se på fingeren min, så denne passer meg ganske godt, for jeg er lys i huden, og da blir det ikke alt for stor kontrast i fjeset, så denne gir en fin farge. Eneste ulempen som jeg sa over er alt glitteret. Menmen. Alt i alt vil jeg si at dette er en bra blush til de få kronene den koster, men vær obs på at det er endel glitter og du må bruke endel for den er ikke så godt pigmentert. Vil uansett anbefale denne til dere! 

Har dere noe fra elf?

 


25.04.2012, kl 19:41

Mineralhygienics omtale

Idag skal jeg vurdere mineralhygienics produktene som jeg fikk tilsendt av mineralhygienics.com for å teste! Hadde utrolig forskjellige forventninger til disse, ettersom jeg har hørt veldig mye bra, og selvfølgelig andre delte meninger. Mineralhygienics har produkter med mineraler, og produktene er helt uten bismuth. De har veldig mange forskjellige produkter, og jeg fikk tilsendt seks forskjellige puddere, fire mineralpuddere, ett solpudder/bronzing, og ett finishing pudder/ også eventuelt primer, og en kabuki kost.

Ettersom jeg nå har brukt disse forskjellige produktene i en god stund nå, har jeg tenkt å vurdere produktene, litt veiledning for dere som kanskje er interessert i å høre om mineralhygienics. Fikk i tillegg en mail av dem her om dagen, og de lurte på om jeg var interessert i å teste noen flere produkter, så jeg skal også vurdere senere på bloggen øyenskygger, noen koster, og blush.

 
F.v, fairly light, light, medium light, og medium

Jeg fikk mineralpudderene i fire forskjellige farger, fairly light, light, medium light og medium. Etter mye testing om og men så passer jeg aller best fairly light og light. Medium og medium light er litt for mørkt for min vinterbleke hud akkurat nå. Det er litt forskjell på fairly light og light, det merket jeg veldig godt når jeg swatchet dem. Light er mye mer "brun" med en slags solbrun farge i seg, fairly light er mer nøytral. Lys, kanskje litt rosatoner i. Det som jeg liker så godt med denne, er at at den føles så lett på huden, føles ikke som jeg har noe sminke på, selv om den har utrolig god dekkevne!

Den holder utrolig lenge, ble veldig overrasket, men i faktum, når jeg bruker Id bare minerals pudderet mitt, så etter en stund har jeg en tendens til å begynne å flasse av rundt nesen og rett over kinnene, men når jeg bruker denne, skjer det ikke. Du trenger heller ikke veldig mye for et fint resultat, men, selv om du tar litt for mye på, merkes det ikke, iallefall ikke på meg. Jeg er alltid redd for å ha for mye for at det ser kakete ut, men jeg føler denne ikke gir noe sånt resultat. Jeg er UTROLIG fornøyd med disse.  

Litt nærbilder av foundationene. Jeg var også veldig glad for at jeg så at disse ikke inneholder bismuth, som bla bare minerals gjør. Og jeg har brukt disse ofte, og jeg har ikke merket noe til uren hud, tvert imot. Har dere lyst til å ta en nermere titt på foundationene på siden, så bare klikk her. De har et godt utvalg av farger også, som gjør det enklere å finne sin farge. På siden har de også utrolig mye hjelp og om produktene. De fargene som passet meg best, ser dere bilder av under.

 
Her ser du light til venstre, og fairly light til høyre.

På disse bildene ser du godt at light er litt mer solbrun enn fairly light. Er du usikker på hvilken av disse, er det jo bare å blande begge sammen, det er det som er så genialt! Gjelder jo alle de andre og med forskjellige farger. For noen så gode produkter er iallefall ikke prisen noe å klage på. 25 dollar, som vil si ca 143 norske kroner. Jeg vil absolutt gi disse produktene terningkast seks, har ingenting å klage på.

 
Silk translucent og cool kiss solpudder.

Silk translucent er et gjennomsiktig pudder som du enten kan bruke som primer eller etter foundation. Det skal hjelpe til å rette ut linjer i fjeset, at huden skal se feilfri ut og at det skal sitte lenger. Denne var jeg veldig spent på, i og med at jeg har prøvd slike ting før, og det har ikke funka i det hele tatt. Dere vet jo, avåtil når man tar på pudder så kan man få slike linjer i fjeset, og når jeg tok denne utenpå, forsvant det, og i tillegg, fikk huden glød og så mye finere ut. At underlaget holdt så mye lengere, det gjorde det igrunn ikke, men jeg kunne se forskjell når jeg brukte denne og ikke, så denne er en favoritt hos meg! Pudderet som dere ser under er veldig lys, men ikke bli redd, for det gir nemlig ikke farge.

Solpudderet jeg fikk var heldigvis ikke for mørkt for meg. Sliter alltid med å finne et som ikke er oransj og veldig mørkt når jeg er veldig blond i håret og lys i huden. Dette er kalt cool kiss, som er litt lysere enn den andre varianten warm kiss. Det jeg likte med denne er at når jeg tok det på, så var det heldigvis ikke oransj og ikke veldig mørkt heller, som passer meg helt perfekt! Pudderet har litt glitter i seg, som jeg vet noen ikke liker, men du ser det såvidt på huden, og jeg synes denne så veldig bra ut på meg selv.

Det man også kan gjøre med denne, er at jeg kan legge den lagvis til jeg synes det er fint nok. Noen solpuddere er slik at når du sveiper koster over og tar det i fjeset, er hele deg brun, men denne kan du ta lagvis, det synes jeg er best for da har du kontroll over hvor mye du vil ha. Men uansett - tenk realistisk, ikke døpp hele kosten nedi. Ta litt i lokket først.

 
Kabuki xl kost

Første intrykket av denne var: Wow, må være en av de mykeste kostene jeg har kjent på.. Liker denne, er god å jobbe med og fordeler makeupen fint på fjeset. Litt minus da, for at den er veeeldig stor, så det er vanskelig å få børsten nedi lokket synes jeg, men det er jo mildt sagt ikke noe problem. Det som er positivt da, med at den er stor, er at den blir lettere å fordele jevnt i ansiktet.

Viste dere at faktisk makeup kosten du bruker kan ha alt å si om dekkevnen til produktet? Jeg har mange forskjellige koster, og bruker jeg samme produkt, ser jeg at forskjellige koster gir forskjellig dekkevne. Denne kosten gir meg full dekkevne, det som jeg liker best.

Alt i alt er jeg veldig fornøyd med disse produktene. Vet at jeg nesten kun har skrevet positivt nå, men faktum er at jeg finner ikke noe negativt. Dette er produkter som kommer til å ha en fast plass i min sminke. Har også en veldig gladnyhet, det er en helt ny rabattkode til dere, der dere får 10% på alt dere handler hos mineralhygienics! På hele orderen din. Koden du skriver skriver inn er "camillaseyes". Håper dere likte denne omtalen, har vært en glede å fått testet så gode produkter, og derfor ville jeg gjerne anbefale dem til dere. Jeg skriver alltid mine 100% ærlige meninger, for å kunne ha sanne omtaler til dere.

Er bare å følge med videre, om ikke lenge skal jeg ha omtale av øyenskygger og blush til dere fra samme merke, mineralhygienics. Ha en fin kveld :)


03.02.2012, kl 15:29

Foundation test

For en stund siden ble jeg tilsendt en elf foundation, som jeg skulle teste ut. Har brukt den avåtil og testen den, så nå som jeg har fått et intrykk av den, så vil jeg skrive en liten omtale av den til dere på bloggen. Denne foundatioen kommer fra studio linjen. Elf har ganske mye annet sminke og, og på eyeslipsface.no, kan du lese mer og finne flere produkter. Har mange favoritter derfra, kan lage et innlegg senere.


Elf flawless finish foundation

Først så liker jeg utseende på denne veldig godt. Ser veldig fin ut. Regner med de har fått litt inspirasjon fra chanel? He he. Den er også oljefri, og da tror jeg denne vil passe godt til både de med fet hud, tørr og normal. Når jeg prøvde den for første gang, så jeg at den var ganske tykk i konsestensen, så du trenger ikke kjempe mye. Når jeg først fikk den på, virket den skikkelig skinnende og ikke matt, men den ble matt etter 30 sek ca etter jeg påførte. Jeg, som alltid, pleier å ha litt pudder over foundation for å matte det litt ned, men med denne brukte jeg ikke og den holdt seg ganske fin!

Har en veldig praktisk og enkel pumpe noe som gjør det enkelt og få ut. Men over til noe jeg ikke liker så godt med denne er at den har en veldig rar lukt, ikke noe godt iallefall, og i tillegg så holder den ikke så lenge, den begynte å "flasse" av etter 3-4 timer. Og i tillegg så var fargen jeg ble tilsendt alt for mørk for meg, som dere kanskje ser på bildet under. (Armen min)

Fargen på foundatioen er buff. Skulle vell egentlig hatt sand, eller den lyseste. Så fargene på bildene lyver kanskje litt. De er mye mørkere i virkeligheten. Men det den gjør er at den blender seg veldig godt inn i fjeset. Har ikke brukt den noe ofte ettersom den er for mørk. Prisen på denne ligger på 58 kroner, og jeg tror denne er et godt alternativ til de som holder seg til billigere varianter.

Likevell tror jeg ikke jeg kommer til å kjøpe denne igjen, i og med at jeg må ha en som holder mye lengere og som kan føles lett og myk og ha på. Så jeg holder meg til min andre foundation som jeg har brukt i 3-4 år nå. Alt i alt er dette en god foundation, til en rimelig pris. Holder ikke så lenge, men blender seg godt inn.


04.12.2011, kl 15:24

Elf produkter

God søndag! For noen dager siden fikk jeg en pakke i posten fra elf. Ble kjempeglad! Og tenkte og vise dere noen av tingene, som jeg har testet og som jeg er fornøyd med. Noe annet er julegaver så det kan jeg ikke vise, skulle gjerne gjort det! Jeg elsker å prøve nye ting innen sminke, og det er noe jeg aldri kan få nok av. Har endel andre produkter fra elf også, som jeg en annen gang kan skrive om.


Elf studio eyebrow kit og Elf studio complete concealer

Praktisk med speil inni, eller hva? Det som er så fint med concealeren er at det er forskjellige fargetoner slik at man kan blande det sammen så det passer, feks vis du er blekere på vinteren enn på sommeren. Og i tillegg, følger det med koster. Ikke at jeg bruker de, for jeg liker best mine egne da, men. Produktene er fra den såkalte "studio" kolleksjonen, som beskrives som "for en proffesjonell look".


Eyebrow kit, i fargen light

Er to forskjellige typer i den her. Den mørke, er i gelè form, og den andre i pudderform. Jeg liker veldig godt denne, den hjelper til slik at øyenbrynene ser naturlig ut. Denne kosten som er med liker jeg også ganske godt. Elf er faktisk et veldig godt merke, som ikke koster all verdens del. Selvfølgelig er det noe som ikke faller i smak, men sånn er det jo med alt. Elf har iallefall plentlig med utvalg! Har dere noe fra elf?


11.11.2011, kl 21:29

Yves saint laurent

 

Dette er definitivt den beste concealeren/highlighteren jeg noengang har prøvd. Jeg var i starten ganske skeptiskt, men gud den dekker utrolig bra! Jeg har den i farge 2, som er akkurat ikke for lys eller mørk. Nr 2 er også den mest anbefalte fargen. Denne kommer til å bli brukt utrolig mye..

Har også en leppestift fra ysl, og gud, de har virkelig de fineste rosatonene.. Den er flittig brukt, og er selvfølgelig tom nå da.. 

Og takk forresten på respons på brun og blid innlegget! Jeg skal lage en konkurranse til dere om ikke lenge :-) Vil også si tusen takk til alle som klikker seg innom bloggen min hver dag og kommenterer ♥ Og etter jeg laget nytt design har jeg fått mye mer blogglyst, så jeg har allerede planlagt masse innlegg. Ha en fin helg videre!

Har dere prøvd noe eller har dere noen favoritter fra YSL?


24.07.2011, kl 16:31

anbefaling: ysl lipstick

Hei på dere! Har vært noen hektiske dager i det siste, det må jeg si. Alle i Norge fikk seg en god oppvekker. En gang måtte det skje noe slikt her også. Hele 85 mennesker ble drept på utøya. Det er helt uvirkelig. Alle burde tenne et lys for alle skadde og drepte under denne tragediske hendelsen.. Kjente ingen som ble drept eller skadet, men likevell er dette utrolig trist og har gått skikkelig inn på meg og sikkert resten av Norge.

Men over til noe mer positivt, jeg fyller seksten år i morgen, det har jeg gledet meg lenge til! Ønsker meg gjerne en scooter, hehe. Skal ikke feire den noe spesielt, tror jeg.. Aner ikke enda. Ønsker dere alle uansett en kjempefin uke, håper på det jeg selv også. Håper det også blir bedre vær, og at det absolutt ikke skjer flere ting i Norge akkurat nå.

Men over til overskriften min, jeg vil gjerne anbefalen en leppestift til alle der ute, nemlig ysl sin rouge lipstick. Verdens fineste, synes jeg i allefall, den gir et skikkelig søtt rosa smil, med shimmer i. Den er i overkant dyr, men utrolig verd det!!

Hva er dine meninger rundt angrepet på utøya og det som har skjedd de siste dagene? Har du noe fra ysl?

ABOUT


Image and video hosting by TinyPic

Hei! Jeg er Camilla Regina, jeg er en jente på 19 år, født den 25.07.95. Jeg har en stor interesse for skjønnhet, hår og sminke, og her på bloggen vil jeg skrive om produkter, generelt skjønnhet, tutorials, omtaler osv.

Kontakt, sponsing eller evt spørsmål, kontakt meg på crlablogg@gmail.com


+VENN / Om Camilla Regina / Omtaler / Mine favoritter


Contact

crlablogg@gmail.com

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
About mehits