10.08.2012, kl 23:13

Ukens spørsmål #3

Kom hjem for litt siden, var jo på kino som jeg sa,Ted var en utroolig rå film!! Utrolig morro. Den var ferdig sånn ca 20.00, så surra jeg og Mailene litt rundt i byen etter det før vi dro hjem. Tenkte å ta å svare på noen spørsmål jeg har fått i det siste, har ikke svart på noen uker nå så da svarer jeg bare nå, på de jeg har fått.
 

Har du instagram? Ja, jeg har instagram, men oppdaterer den meeget sjeldent! Få bilder der også, haha.. Menmen, vist noe er interesserte i den tror jeg at jeg heter, (tror faktisk, sier seg selv hvor lite jeg oppdaterer) camillaregina eller camillaaregina. Kan være litt fordi jeg ikke er så flink til å huske å ta bilder med mobilen.

Kan du legge ut noen designtips? Ja, det kan jeg jo gjøre. Hadde jo planer om å legge ut et gratis design også, men har bare ikke fått gjort det. Først må jeg få laget et innlegg hvor jeg kan få litt tips fra dere. Men ja, kan godt legge ut et innlegg med noen designtips, er jo ikke dødsgod på design, men heller ikke helt amatør da.. Har jo kunnet html osv siden jeg drev med piczo sider når jeg var 10-11? Hadde vel 30 piczo sider ellernoe, lol.. Men skal lage et innlegg snarest :-)

Hvor har du kjøpt de knallrosa putene på bildet av noe av rommet ditt? Var så fin farge på de. Disse under du mener vel? Nei vet du hva, de har faktisk mamma hjulpet meg å sydd selv! Hehe. Stoffet som er rundt er faktisk et gammelt sengesett, i en utrolig fin farge. Er i silkestoff, jeg er ikke akkurat verdensmester i å sy, så det gjorde mamma. Liker de putene veldig godt, selv om de begynner å bli en del slitt.. Er bare vanelig puter også et annet trekk over.


Noe av rommet da det faktisk var litt ryddig. Må ta en ryddings snart igjen, haha..

Har du jobb eller noe? Du kjøper jo en del? Nei, jeg har ikke jobb, men har lyst på, ikke kun fordi det føles godt å tjene sine egne penger, men da blir jeg også litt mer selvstendig. Er tross alt under et år til jeg fyller 18. Altså.. Jeg blir litt irritert. Har fått dette spørsmålet før, og at jeg virker bortskjemt, men er faktisk en del dere ikke vet. Men nei, jeg har ikke noe spesielt mer penger enn andre på min alder. Jeg får selvfølgelig noe av foreldrene mine, men jeg pleier å planlegge kjøpa mine, og spare pengene til noe jeg vil ha, og sånt. Er egentlig mest det. Er veldig sjeldent jeg går på shoppingtur egentlig og kjøper ting spontant. Pleier å planlegge det, haha! Sånn som både jakka og parfymen fra innkjøpet fra Danmark var ikke akkurat noen billige ting, men det er ting som jeg faktisk har sett på og ønska meg en god stund nå. Før var jeg veldig god på og sløse vekk pengene på ting jeg egentlig ikke ville ha, men er mye flinkere nå.

Skal du ta tungepiercing igjen? Jaa, definitivt. Skrev det jo, men dere som ikke vet så måtte jeg ta den ut i Juli. Men har planer om å ta snart igjen. Savner det!

Hvor kjøpte du Helly Hansen jakka? Kjøpte den på en butikk som heter ny form, i Danmark. Der vi var, i Blokhus, det var der jeg kjøpte den. Vet at de har den butikken i Hirtshals også, men vet ikke om den finnes noen andre steder i Danmark, men det kan jo hende, det vet jeg ikke.

Er det shea body butter du har? Den i innlegget du sa som lukta så godt? Ja, det er den. Det er vel den jeg synes som lukter mest "naturlig" om jeg kan kalle det det. Har både den og coconut, elsker de!

Noe du vil ha svar på til en annen gang?


19.07.2012, kl 19:02

Ukens spørsmål #2

Da tenkte jeg å ta å svare på noen spørsmål jeg har fått! Som dere ser så har jeg skiftet design også. Med litt større overskrift, så innleggene kommer ordentlig til syne. Liker det veldig godt selv, liker bare å ha designet hvitt, og oversiktlig. Noen liker det kanskje ikke, men jeg liker å ha det stilrent og oversiktlig, og ikke masse dill. Alt for mange har jo disse standar-designene som toppbloggerne..
 

Ååh, har så lyst på foundation fra bareminerals. Er den verdt alle pengene? Jeg vil si: Ja, den er det! Den er veldig god og er veldig sparsom. Jeg synes den funker best som kun pudder, uten foundation under, men det er forskjellig til person til person. Men den er bra mot huden, så jeg vil si den er verd pengene.

Er 88 paletten bra? JA, jeg elsker den. Kjøpte den egentlig bare for å ha en palett som jeg kunne teste litt med, som har veldig mange farger. Trodde ikke den skulle være så veldig bra, men det er den! Fargene er veldig godt pigmentert og holder lenge. Ikke for mye skimmer heller. Liker den veldig godt!

Siden du har joico produkter, vet du om noen frisørsalonger som selger det? Jeg bor i Kristiansand. Nei, det vet jeg faktisk ikke.. Jeg bor i Lillesand, og har sett før både her, på sørlandsenteret og i Kristiansand, men har ikke sett noen som har det. Jeg bestilte mine på nett. Men det finnes i salonger, altså, er bare ikke sikker på akkurat hvilke salong nærme her som har det. Men er ganske enkelt å bestille over nett, da!Kan du vise sminken du bruker til vanelig og hårproduktene dine også videre? Fikk dette spørsmålet av deg før jeg la det ut, men som du sikkert har sett så har jeg laget et langt innlegg om sminken vist du blar litt ned. Hårproduktene kan jeg sikkert vise også!

Bruker du extensions av noe slag? Ja, jeg har clip on extensions fra Luxushair. Bruker det ikke hele tiden, men ofte. Synes det er kjempefint med langt hår, elsker det! Men er ganske stress og, det sier seg jo selv. Men bruker clip on maxi 65 cm fra luxushair i fargen #60.

Hva er dine store interesser og hva vil du jobbe som? Jeg interesserer meg mest om sminke, hår og skjønnhet, men også media og design virker veldig gøy. Men det er ikke noe jeg kunne tenke meg å jobbe med til daglig. Drømmen er jo å være full makeupartist og kombinere det med frisør/hårstyling. Er såå gøy!!

 

Bildene er lånt fra weheartit.
Dette er noen spørsmål jeg har fått enten i kommentarfeltet, eller melding den siste uka. Lurer du på noe, er det bare å spør, så svarer jeg!

 


10.07.2012, kl 23:00

Svar på spørsmål

Har tenkt på og begynne med å ha ukens spørsmål, hvor jeg velger ut spørsmål som jeg har fått gjennom uka, gjennom kommentarer, melding, epost eller lignende. Så tar jeg de i et innlegg så det er lettere å få svar på det dere lurer på. Gidder ikke ha sånn spørsmålsrundegreie, er jo sååå 2010 lissom xD nei, men vist dere lurer på noe så skriv en kommentar eller melding, så tar jeg det neste uke. Nå er ikke uka slutt enda da, men tar jeg noen spørsmål jeg har fått i det siste.

 

Hvilken foundation bruker du til vanlig? For noen måneder siden kjøpte jeg meg en en foundation fra GloMinerals, som jeg er superduper fornøyd med! Før det brukte jeg alltid Loreal paris true match. Den kommer på en god andre plass for å si det sånn. Avåtil blander jeg de to sammen. Synes GloMinerals sin sitter bedre, bedre holdbarhet og slikt. Har prøvd ganske mange, og disse to er de jeg er mest fornøyd med. Navnet på foundationen er GloMinerals protective liquid foundation satin.

Kan du lage gratisdesign? Dette har jeg tenkt på leeenge å gjøre, men har aldri fått gjort det, haha! Selvfølgelig kan jeg gjøre det, er mange som faktisk har spurt om jeg kan lage design til dem osv, og gratis design. Skal lage et innlegg om det snart, må jo vite litt hva de fleste ønsker seg osv..

Hvor setter du sammen slike antrekk, eller plagg? Jeg pleier alltid å skrive i innlegget at det blir laget i polyvore, altså polyvore.com, men er jo ikke alltid at folk får det med seg! Og det er så enkelt som at du søker på klær, og så drar du ut plagget du vil ha. Morro å lage sånn, får masse inspirasjon!

Plagg satt sammen av meg i polyvore. 

Er wordpress veldig annerledes enn blogg.no? Tja.. Litt er det jo, var mye og sette seg inni, men jeg ble kjent med det veldig fort egentlig. Men alt av design endringer, og sette inn nye ting og generelle ting med bloggen var litt tungvindt, har jo blogget på blogg.no i over 3 år, så er jo kanskje ikke så rart :-)

Hvor redigere du bildene dine og hva slags kamera bruker du? Jeg redigerer alltid bildene mine i enten photoshop eller i photoshop lightroom. Er utrolig hva litt redigering kan gjøre med et bilde. Passer jo alltid på og ikke overredigere bildene. Jeg bruker Nikon D5000 når jeg tar bilder, og tar aldri bilder med mobilen. Kunne egentlig gjerne tenkt meg et litt mindre kamera, noe alà canon powershot g12!

Kan du begynne å legge ut sminkelooks eller dagens makeup? Jaaa, det skal jeg bli utrolig mye flinkere! Er jo kjempegøy å vise litt kreative sider til bloggen, haha.. Kan også lage noe how-to innlegg også, kanskje..

Håper dere likte svarene! Legg igjen noen spørsmål vist du lurer på noe til neste gang, så svarer jeg :-)


05.11.2011, kl 18:51

spørsmålssvar

Hva er du avhengig av? Tja.. Jeg er ganske avhengig av sminke, vennene mine, å blogge, pusekatten min, familien, og min kjære mobiltelefon. Også er jeg ganske avhengig av favorittseriene mine på tv! Hihi. Også er jeg veldig avhengig av at håret mitt må se bra ut. Har jeg en dårlig hårdag, er alt ødelagt.. Kall meg overfladisk. Jeg er bare slik. Hvorfor "droppa" du ut av 10ende klasse, forstod aldri det? Siden du er anonym og ikke har guts til å vise hvem du er engang, OG at jeg faktisk ikke har sagt det til deg, da har du vel ikke noe med det, har du vel? Og nei, jeg droppa aldri ut av 10ende klasse, jeg gikk bare ikke det siste året i 10ende på vanelig måte. Er ikke meninga du skal forstå det uansett, for dette har du absolutt ingenting med ;)

Hva liker du best å holde på med fritiden? Jeg gjør veldig mye forskjellig til enhver tid. Men jeg liker veldig godt å trene, være ute med venner, ekspermentere med hår og sminke, og selvfølgelig blogge! Og så er det jo andre ting, men alt går utifra humøret mitt. Også er jeg også veldig glad i å bruke penger, ops..

nspir (700x242)

Hva trener du, og hvor trener du? Det går mye i zumba, spinning, styrke og gå/løpe. Det er for det meste det jeg driver med. Avåtil driver jeg med styrke hjemme og rockering og, men det er ganske sjeldent. Jeg er veldig glad i zumba, og på treningsenteret er det desverre bare 2 ganger i uka jeg har anledning til å gå på det, og det suger.. Ellers er det på morgenen, men det kræsjer med skolen. Jeg har medlemsskap på trendtrim i Lillesand Hva bruker du mest penger på? Jeg bruker desidert mest penger på sminke, vesker, tilbehør og hårprodukter. Jeg er veldig flink til å glemme å kjøpe klær til meg selv, fordi jeg hater nemlig å shoppe klær fordi jeg er så sinnsykt kresen. Kan komme hjem fra en shoppingdag med kanskje et skjerf eller en topp, fordi er veldig kresen i klesveien. Bad. Også bruker jeg alle pengene jeg får opp så og med en gang.

inss (700x234)

Hva bruker du av sminke? Standarsminken jeg bruker til hverdags er maskara, foundation, mineralpudder, dipliner, plain øyenskygge og litt leppestift. Også bytter jeg på hva slags leppestift og øyenskygge jeg bruker, men i leppefarger går det mest i rosa og nude. Jeg har vært fast bruker av loreal sitt mineralpudder og foundation i alle år, men maskaraer, leppestifter og diverse blir det litt satsing og testing. For tiden har jeg funnet min favorittmaskara, en gul dings fra maybelline. Og favoritt diplineren er ifra elf. Jeg har veldig mye sminke, men jeg skriver bare om det jeg bruker mest, er det noe annet til en spesiel anledning så bruker jeg litt forskjellig. Bruker avåtil rouge også, da blir det enten en kremrouge fra elf, eller en i pudderform fra chanel. 

inspiraton (700x240)

Hva er det du liker så godt med frisør? Jeg liker egentlig alt. Jeg har alltid vært opptatt av sånne ting og jeg bare elsker vist jeg får lov og ordne og fikse på andres hår. Gleder meg veldig til jeg begynner å gå i lære og blir utdannet frisør engang! Det høres jo egentlig litt rart ut da, synes ikke dere? At noen kan være så glad i å vaske håret, klippe, farge, style, HÅR liksom. Men sånn er vi jo bare. Og så må man jo tenke på å være frisør går ikke bare ut på og ordne hår. Hele måten det er lagt opp på, liker jeg. Man må jo også tenke på rydding, farging av bryn og vipper, skjeggklipp, øyenbrynsfarging og div mer er også med i yrket.

inspiration (700x242)

Nå orker jeg rett å slett ikke svare mer, dere, har vært veldig dårlig på bloggsiden i det siste, så tenkte at i kveld skal jeg svare på litt spørsmål. Har enda noen igjen som jeg skal svare på snart. Tar heller et par spørsmål, og svarer litt utfyllende på dem. Har hatt en fin helg hittil, igår var jeg ute til sent, så idag har jeg ingen planer så tror lørdagskvelden blir hjemme.

Dere må ha en fin kveld videre 


14.10.2011, kl 23:20

spørsmålssvar (del 1)

Hva ønsker du deg mest av akkurat alt nå? Hm... At jeg får så lite som mulig fravær på skolen, at jeg klarer målene mine, at jeg klarer og komme meg inn på vg2 frisør neste år (mest..), og jeg vil gjerne endre håret mitt litt. Men mest av alt, så er det å klare å komme inn på frisørlinjen neste år. Hvorfor startet du og blogge? Det finnes det egentlig ikke svar på. Jeg begynte ikke å blogge fordi andre gjorde det. Jeg ville ha et sted å skrive, dele, og poste ting. Jeg syntes det virket gøy, rett å slett. Og her er jeg. Snart 3 år senere.

Hva er din naturlige hårfarge? Dette har jeg svart utallige mange ganger på før, og svaret er fortsatt blond. Jeg ble født kritthvit i håret, det holdt seg slik, men ble mer fargen jeg har nå. Det endret seg desverre til jeg var 11-12, og ble mer da en slags "skitten" blond. Mørkere. Så jeg er naturlig blond. Hvordan er linjen du går på vgs? Jeg går design og håndverk på møglestu til informasjon. Jo, linja er kjempefin. Veldig fin klasse med bra folk. Trives veldig godt, klassen er samkjørt og det blir mye latter og tull. Når jeg begynte kjente jeg kun bestevenninna mi som skulle gå, og ei jeg har gått i klasse med tideligere. Har fått et godt inntrykk av egentlig alle. Egentlig er det en ganske chill linje, men også sosial. Vi har holdt på med maling og tegning en god stund nå, og vi skal begynne ordentlig med toving, veskeoppgave, sølvoppgave, også slikt. Desverre for meg så blir det ikke mye frisøroppgaver på 1 året, og jeg ikke er så glad i og male.. Men slik er det :-)

Hva er et "musthave" i sminkevesken din? Et musthave.. Hm.. Jeg har mye forskjellig jeg bruker, men noe jeg alltid må ha med meg er øyenbrynssminke, mascara og pudder eller noe som dekker. Øyenbryn er viktigst. Men igrunn er jeg veldig opptatt av sminke, uten å høres ut som en dolle, så er sminke og å se bra ut veldig viktig for meg. Så jeg tenkte jeg snart skal lage et innlegg om litt sminke osv.Favorittplagg? Jeg har vel igrunn ikke noe spesiell favorittplagg, men jeg er veldig glad i svarte tights. Jeg bruker det omtrent hele tiden, det ser bra ut, er behagelig og passer til alt!

Hva har du i vesken din? Nå har jeg forskjellige ting til forskjellig tid, som foreksempel når jeg er på skolen og til hverdags. Men jeg har alltid med meg sminke, hårspray, headsett, mobiltelefon, hårbørste og lommebok. Andre ting jeg har med når jeg foreksempel skal på skolen er bøker, kalkulator, elevkalender, vannflaske, datamaskin, og penal.

Hvordan trives du i byen du bor i? Det er blitt bedre det siste halvåret, men Lillesand kommer alltid til å forbli en j*vla rykteby. Ellers er Lillesand en utrolig trist, kjedelig by hvor det ikke skjer en dritt. Det er en veldig fin sommerby, det er vel det eneste positive! Ellers er det en by med mange folk jeg ikke takler trynet på. Og uheldigvis ser jeg dem (visse) for ofte. Jeg elsker Kristiansand, og jeg regner med jeg kommer til å flytte dit senere.Jeg minner alle på at de kan fortsette og spørre meg vist det er noe dere lurer på! Det er bare å trykke HER og legge igjen spørsmål :-)


09.10.2011, kl 00:48

contact/etc

For hendvendelser, spørsmål, eller bilder (etc) kan du sende til crlablogg@gmail.com. Den sjekker jeg daglig, og du får svar. Du kan også spørre meg i kommentarfeltet vist det skulle være noe.

Jeg har også facebook - Camilla Regina Lunder Andersen, og på formspring heter jeg camillaaregina. Jeg har også en tumblr der jeg poster bilder, som en inspirasjon, www.camillaaregina.tumblr.com.

Og så er det bare å gi meg tips, ros og ris (konstruktiv kritikk) om bloggen generelt. Elsker alle leserne som klikker seg innom på bloggen og alle som kommenterer. Det betyr kjempemye å få respons og å ha folk som bare tenker tanken på og klikke seg inn.  


27.09.2011, kl 13:03

ASK TIME

Bare spør om det dere lurer på, så skal jeg svare ærlig, 100%. Kommer til å svare på spørsmålene, alle, vist ikke de er for personlig eller lignende, du skjønner sikkert... Har du noen spørsmål og komme med, så værsågod!

Etter dere har spurt kommer jeg til å dele dem opp i noen slags "kategorier", som kanskje vil si, blogg, meg, annet, osv :-)


29.04.2011, kl 22:51

Lite blogging


I morgen skal jeg i konfirmasjon til min kjære bestevenninne, Mailene ♥ Det blir kjempekoselig, gleder meg masse! Outfit kommer kanskje i morgen. Ikveld har jeg tenkt å ta en tidelig kveld. Hva skal du ikveld?


28.04.2011, kl 21:50

Svar på spørsmål

Hva ser du etter i en kjæreste? Det hjelper lite med et fint utseende uten fin personlighet. Personlighet har like mye å si som utseende. Jeg ser etter en gutt som både kan være seriøs og tullete, han må bry seg om meg, og godta meg som jeg er. En som virkelig liker meg, er snill med meg og som jeg kan ha det morsomt og hyggelig sammen med. Selvfølgelig ville jeg ikke blitt sammen med en som ikke var noe fin i det hele tatt, men utseende er ikke alt, det er helt klart. Det er viktig at gutten er snill, og at han sjarmerer meg. At han kan være en god kjæreste for meg Har du noen i kikkerten akkurat nå/holder du på med noen? Tja, hvem vet. Holder ikke på med noen akkurat nå, hehehe. Har egentlig ingen i kikkerten heller Hvilken hårfarge har du? Det blir vel lys blond. Eller lettere sagt platinablond. Har egentlig veldig lyst å prøve å bli pærleblond/askeblond. Det er ganske fint. Men vet ikke om jeg tør, for er ganske vanskelig å farge ''opp'' den fargen jeg har nå Kan du vise sminken du bruker? Ja det kan jeg gjerne gjør. Skal lage et innlegg snart om hva slags sminke jeg bruker, og hvilke produkter det er, og alt det, siden har fått veldig mange spørsmål og hendvendelser om det :-) Snakker du bokmål( oslo) eller dialekt? Jeg snakker mye blandet, egentlig. Jeg bor i Lillesand, siden av Kristiansand, det vil si at jeg bor på sørlandet. Jeg snakker ikke kr sand dialekt, der man sier ''æ, mæ og dæ'' osv. Heller ikke arendals, men Lillesansk. Men jeg sier ikke ''jeg'' som jeg skriver på bloggen. Jeg sier ''E''. På bloggen skriver jeg fult bokmål fordi det er enklest å skjønne for alle. Feks, setning på bloggen: Hei, jeg heter camilla regina, og jeg synes du er søt. Slik jeg snakker: Hei, e heter camilla regina, og e synes du er sød. Ting jeg kan finne på og si/typisk sørlandsk: Labbe, ede, smage, sød, liår, mi, e, du, slike ord kan jeg snakke. Snakker en blanding av litt bokmål, og mest sørlandsk! Kan lage et innlegg engang der jeg skriver en tekst på bokmål og slik jeg snakker, det er litt gøy. Blir nok ikke så mye forandring, men det er gøy å gjøre 

Har du noen favoritt artister? Har egentlig ingen favoritter, liker mye forskjellig musikk. Liker jo ekstra godt Rihanna og Britney, og pop og rock musikk. Men generelt er jeg glad i all slagsmusikk Hva er bra med mobilen din HTC desire hd? Det som er bra med den er at den har stor, fin skjerm, kjempefin kamera mobil! Med hele 8mp. Også har den android slik at man kan laste ned masse app's på den. Veldig enkel å forstå Bruker du extensions? Ja, det gjør jeg du. Hehe, er ganske stress med clip-on extensions, men føler meg mye finere med extensions. Er veldig glad i langt hår og føler meg stygg med kort. Men det er sikkert sånn alle føler etter de er blitt avhengig av langt extensions ;-)Bruker du mye penger? Bruker penger ja. Endel, men jeg sparer heller penger og kjøper litt dyrere ting eller flere ting på en gang, som er litt bedre. Sånn foreksempel, sparer penger, så går jeg på en shoppingrunde, heller sjeldent enn ofte, og kjøper masse den ene gangen, istedenfor et plagg i 2 ganger i uken liksom. Vist du skjønner. Det kan virke her på bloggen at jeg har masse penger siden jeg alltid har kjøpt noe, men som regel har jeg alltid spart noe penger også får jeg noe av mamma og de uten at jeg spør:) Men skal jeg virkelig ha en shoppingrunde, blir det svidd av en del penger da. Heller sånne sjeldne turer en ofte med lite penger! Favoritt dyr? Mitt favoritt dyr er katt. Både katt og hund, men har alltid hatt et spesielt forhold til katter, spesielt den ene katten min, Missi. Jeg vet ikke, jeg er bare så utrolig glad i katter. Dem er så nydelige. Hva bruker du mest penger på? Jeg bruker penger på forskjellige ting. Men det jeg bruker aller mest penger på er sminke. Sminke er noe jeg bruker ca nesten hver eneste dag, og sminke går fort. Så er nok sminke. Ellers bruker jeg penger på klær, interiør, og alt det vanelige. 

Da har jeg fått svart på alle spørsmålene jeg fikk inn. Håper jeg svarte greit og at du fikk svar på det du lurte på! Vist ikke, kan du gjøre det med å klikke her. (Blir besvart heretter som ukens/dagens leserspørsmål.) Fikk du ikke med deg første, andre og tredje del av spørsmålene, kan du lese del 1 her, del 2 her, og del 3 her. Var svarene greie?


24.04.2011, kl 19:50

Svar på fler spørsmål

Hvilken nettbutikk synes du er best? Synes det egentlig er mange bra nettbutikker, som feks asos og nelly. Men beste blir nok nelly.com Hvem er ditt forbilde? Jeg har egentlig ingen forbilder, synes det er mange personer som jeg ser opp til. Vist man tenker på et kjendisforbildet, har det egentlig alltid vært Ashley Tisdale som jeg har sett på. Men ikke lenger nå. Så jeg har ingen, men mange jeg synes inspirerer Har du jobb ved siden av skolen? Nei, det har jeg ikke. Men har veldig lyst på! Er stas å tjene sine egne penger, og bruke sine egne penger Hvorfor blogger du? Jeg blogger fordi jeg vil ha min dagbok på nett. Jeg blogger også for å få tilbakemeldinger. Blogger både for min del og for mine lesere. Setter pris på alle som er inne på bloggen Hvilken sminke bruker du? Som sagt, i del 1 og 2, dette tar jeg i eget innlegg 

Favoritt låter? Vanskelig. Har mange låter jeg liker, men for tiden hører jeg mye på: britney spears - i wanna go, britney spears - trip to your heart, diddy-dirty money ft skylar grey - coming home, wiz khalifa - black and yellow, britney spears - hold it against me, heidi montag - look how i'm doin, heidi montag - one more drink, og bob - magic Hvordan blir man så pen som deg? haha c: Hehe, godt spørsmål. Neida. Men tusen takk, hyggelig sagt! Men jeg er bare meg selv, jeg prøver ikke å være en annen en enn meg selv, sminker meg som jeg vil, kler meg som meg vil, derfor ser jeg ut som jeg gjør. Kan du lage en sminkevideo? Hm, kommer ann på. Kan sikkert prøve. Er ikke glad i min stemme på video, men får se hva jeg gjør. Har du tenkt å ta scooter/moped lappen? Ja, det har jeg tenkt på og gjøre. Jeg har ingen jobb, så det er et lite problem. Har fått så mye penger i det siste, så må ut med noe selv snart. Må tenke over først hva jeg skal. Får jo selvfølgelig hjelp av mamma og pappa, men har et ansvar selv for både scooteren, bensin, og dere skjønner. Men er planen iallefall at jeg skal prøve.

Vil du stille meg et eller flere spørsmål? Det kan du gjøre med å klikke her. Fikk du ikke med deg første og andre del av spørsmålene, kan du lese del 1 her, og del 2 her.  

 


23.04.2011, kl 01:00

Svar på fler spørsmål


Bloggtips?
Variasjon i innlegg, klare bilder og oversiktlig design :-) jeg liker blogger med lyse, oversiktlige farger, og med fine bilder. Bruk ikke mye smiley i innleggene dine og prøv å ha riktig størrelse på innleggene dine. Prøv å tenk deg ut et tema som bloggen din er. Feks mote, trening eller hverdag Hvordan sminke bruker du? Som sagt fikk jeg dette spørsmålet flere ganger, så tar det i et eget innlegg! Jeg ser du shopper mye, jobber du eller får du penger av foreldra dine? Jeg jobber ikke. Jeg får penger av mamma og pappa. Jeg får ikke så mye som kanskje noen tror, jeg sparer dem heller og bruker de på ting jeg virkelig vil ha. Men jobb skal jeg snart ha Hva er din musikksmak? Min musikksmak er helt vanlig. Kan høre på alt fra listepop til rock. Kan egentlig høre på det meste. Kan jo ta en titt på min spotify liste her Har du spotify? Isåfall, vil du dele listen med meg? Se forrige spm. Hvem får du inspirasjon fra? Jeg får inspirasjon fra motebloggere, andre bloggere, mennesker på gaten, blader, pc, tv, ja egentlig alt. Det jeg inspireres mest av er andres foto og klær/vesker. Når tok du hull i ørene dine, og har du noen andre plasser enn ørene? Jeg kan faktisk ikke huske det helt, når jeg tok det. Fikk det i julegave hos mormor :-) men jeg var liten. Tror kanskje jeg var 9. Nei, jeg har ikke andre plasser enn ørene. Men har litt lyst på i overleppen. Hvordan bestemte du deg for å satse på frisør? Jeg har egentlig hele livet tenkt på frisør. Frisør ser så gøy ut, jeg elsker å holde på med hår, sminke og slikt. Men det var ikke før i fjord høst at jeg virkelig bestemte meg å satse på det. Og jeg angrer ikke. Gleder meg til jeg begynner til høsten!

Blir besvart fler spørsmål i løpet av veldig snart. Fikk du ikke med deg første del, kan du lese her.

 


19.04.2011, kl 18:15

Svar på spørsmål

Hva slags blekingsmiddel bruker du på håret ditt? I det siste har jeg brukt schwarzkopf blonde L1+ når jeg farger og tar etterveksten, men skal begynne og bruke schwarzkopf blonde L1++. Men så sverger jeg også til depend sin hjemmebleking Kan du skrive om hva slags sminkeprodukter du bruker? Jeg har fått mange spørsmål om sminken jeg bruker og hvordan sminke jeg bruker. Dette tar jeg i et eget innlegg Anbefalinger til renseprodukter til huden? Jeg anbefaler garnier pure 3 in 1, som er en kjempebra skrubb, ansiktsmaske og rens i en. Veldig friskende og god. Anbefaler også l'oreal perfect clean, som er den beste jeg har prøvd Lager du design til andre? Du er så flink :-) Nei, det gjør jeg ikke. Ganske enkelt fordi det tar veldig lang tid og jeg som person er veldig utoldmodig. Hehe, men det finnes mange andre som gjør det. Men tusen takk Hvordan er det å være blondine? Å være blondine er fantastisk. Blondine er meg og det kler meg, jeg ble født lys i håret og jeg føler meg vel når jeg er blond. Jeg har vært brunette et par ganger, men bleket det ganske fort igjen. Må inrømme jeg får ganske så mye oppmerksomhet for håret mitt, og generelt når man er blondine i forhold til når jeg var brunette Har du vært skikkelig forelsket noen gang? Nei, det tror jeg faktisk ikke. Litt småforelskelser har jeg jo hatt, men jeg har aldri vært skikkelig forelsket i noen Hva er inspirasjonen til klesstilen din? Jeg får egentlig inspirasjon fra veldig mye. Fra blader, internett, blogger og tv. Er veldig mange stilfulle bloggere der ute som jeg får inspirasjon og tips fra. Også er det mennesker på gaten med masse fine antrekk som jeg kan bli inspirert av Hva er din naturlige hårfarge? Min natrulige hårfarge er lys blond. Jeg ble født helt hvit i håret, og jeg har alltid vært ei lita blondine. Når jeg farget håret første gang til brunt i 2008, angrer jeg selvfølgelig litt, fordi håret som vokser ut igjen aldri blir det samme igjen. Og jeg hater og få mørk ettervekst nå, for min naturlige hårfarge som er lys blond får jeg nok aldri igjen

Dette var første del av spørsmålene, men du må bare stille meg flere spørsmål her om det er noe du lurer på. 

ABOUT


Image and video hosting by TinyPic

Hei! Jeg er Camilla Regina, jeg er en jente på 19 år, født den 25.07.95. Jeg har en stor interesse for skjønnhet, hår og sminke, og her på bloggen vil jeg skrive om produkter, generelt skjønnhet, tutorials, omtaler osv.

Kontakt, sponsing eller evt spørsmål, kontakt meg på crlablogg@gmail.com


+VENN / Om Camilla Regina / Omtaler / Mine favoritter


Contact

crlablogg@gmail.com

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
About mehits