10.08.2012, kl 21:48

Vinn personlig almanakk, trekkes i morgen

Husk at jeg har en konkurranse der du kan vinne din egendesignet almanakk fra personligalmanakk.no! Har flere slike selv, og jeg elsker de. Du kan designet de helt selv, velge størrelse, farger, innmat, sider i boka, forsiden og baksiden, osv, så den kan bli helt unik. Trekker vinner i morgen. Det eneste du trenger å gjøre er å like personligalmanakk sin side på facebook, samt legge igjen en kommentar på innlegget, så er du med! Pluss en mail jeg kan kontakte deg på om du vinner. Dette innlegget kan ikke kommenteres.

MELD DEG PÅ HER


17.07.2012, kl 22:54

John Frieda

Fikk en pakke idag fra midsona.no rett i postkassen idag! Inneholdt 3 hårprodukter fra merket John Frieda, som jeg er spent på og prøve ut. Har også vært med mamma inn til kristiansand by idag, og var innom der jeg tok piercing i tunga i fjord. Desverre for meg har jeg måttet ta den ut nå.. Er sinnsykt kjipt, men hadde en stor klump rundt tunga, og den var i tillegg vond. Skal jo selvfølgelig ta ny, men må vente litt da..

Hullet grodde igjen på under en time, og jeg har hatt piercingen i 1 år og snart 2 måneder. Sykt.. Er kjipt at jeg ikke har piercing lenger, men er ikke verdens undergang, skal jo ta ny! Noen som har tatt tungepiercing flere ganger? Eller for andre gang liksom? Har hørt at det er litt vondere, menmen, det er jo bare et stikk, varer i 2 sek så ferdig.. Må vente til hullet og og alt er ordentlig grodd. Skal gi dere en omtale på disse produktene når jeg har testet dem en god stund, så skal jeg skrive et innlegg om de!


Shampo og balsam fra John Frieda's serie Full Repair, og Blow dry lotion fra serien luxurious volume.

Shampoen og balsamen skal jo reparere håret, og gi det fukt og næring. Favorittmerkene mine innen hår er jo Redken og Joico, så får vi se om disse kan bli favoritter hos meg og, og kanskje slå de? Hvem vet..

Noen som har prøvd John Frieda? Og har noen erfaring med tungepiercing på nytt (for andre gang)?


09.07.2012, kl 18:14

Ny klokke: Daniel Wellington

Idag mottok jeg ei superfin klokke i fra Daniel Wellington! Den er helt perfekt.. Ikke mye dilldall på, med et utrolig stilrent utseende. Reima er i lær, og den er i skikkelig fin kvalitet. Denne klokka er opprinnelig en herremodell, men jeg synes denne var finere enn dameklokkene. Iallefall, vet iallefall at denne klokka kommer til å bli brukt mye

Jeg valgte klokken i brunt skinn, med gullfarge detaljer. Synes det er kjempefint med en oversized klokke som denne, klokkeuret er så stort og fint! De har utrolig mange andre fine klokker også, som jeg gjerne kunne tenkt meg. Dere kan kjøpe klokken her.  Se så fin, da:


Classic st andrews clock

 

Sponset produkt  


10.02.2012, kl 20:16

Konkurranse: Vinn personlig almanakk

I samarbeid med personligalmanakk.com skal jeg holde en konkurranse for dere fine lesere! Det dere kan vinne er en helt personlig almanakk, hvor du kan velge forside, bakside, innhold, tekst, hendvendelser og alt selv. Jeg har just fått i posten min egen almanakk for i år, og jeg elsker den! Har allerede 4 stykker. Det er så søtt at man kan lage sin egen istedenfor en kjedelig, normal notatbok/almanakk.

Det du trenger å gjøre for å være med i trekningen er å like personlig almanakk sin facebook side HER, og legge igjen en hilsen i kommentarfeltet mitt, så er du med. Så enkelt er det! Jeg kontakter vinneren på mail, så er viktig å skrive ned den også. Da gjenstår det bare å ønske alle veldig lykke til, og jeg trekker en vinner på random.org (helt tilfeldig trekning) om en uke ca. Ha en superfin kveld dere og jeg håper dere vil være med!

AVSLUTTET. VINNEREN ER KONTAKTET.


10.12.2011, kl 16:51

Konkurranse - vinn solkort ala brun og blid

Da tenkte jeg å ha en konkurranse for dere her på bloggen, som jeg har nevnt tideligere! Jeg skal nemlig dele ut et parr små goodiebags, med både solkort, neglefiler og soltattos. Høres ikke det fint ut? Nå som det er utrolig kaldt, trist og mørkt ute, er det fint med litt solarium avåtil! Det blir både 1, 2 og 3 plass :-)

Det eneste du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar  Du får selvfølgelig litt pluss vist du har lyst til å dele det på facebook eller blogg, men det velger du selv. Og legg selvfølgelig igjen navn og en epost jeg kan kontakte deg på om du skulle vinne.

 

AVSLUTTET

11.11.2011, kl 15:50

brun og blid // sponset

Idag fikk jeg en stor pakke i posten, nemlig fra brun og blid! Jeg ble kjempeglad, og åpnet med en gang. Jeg er så heldig å ha blitt sponset av brun og blid med 50 solkort på en verdi av 100 kroner, og noen på 500. I tillegg 50 neglefiler og soltattos :-)

Brun og blid er virkelig det aller beste solstedet. Jeg har prøvd andre solsenger, og ingen av de funker så bra som brun og blid. Og selvfølgelig skal jeg holde en konkurranse snart!
Vil dere ha en liten konkurranse mot juletider kanskje? Ta gjerne en tur innom brun og blid sin side her vist du vil lese om de:-)


06.03.2011, kl 23:45

Sponsorer

 
(
Få 10 prosent rabatt på hele orderen din på mineralhygienics når du skriver inn "andersencamilla" som rabattkode.) 

Trykk på bildene for å komme til siden.ABOUT


Image and video hosting by TinyPic

Hei! Jeg er Camilla Regina, jeg er en jente på 19 år, født den 25.07.95. Jeg har en stor interesse for skjønnhet, hår og sminke, og her på bloggen vil jeg skrive om produkter, generelt skjønnhet, tutorials, omtaler osv.

Kontakt, sponsing eller evt spørsmål, kontakt meg på crlablogg@gmail.com


+VENN / Om Camilla Regina / Omtaler / Mine favoritter


Contact

crlablogg@gmail.com

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
About mehits