13.08.2012, kl 18:59

Products I´ve used up

Noe populært som har vært rundt på blogger en stund nå er innlegg hvor du viser produkter (beauty produkter) du har brukt opp. Kanskje du ikke har sett det så mye på blogg.no, men det har vært en del på youtube og andre blogger. Man skriver jo veldig mye idag om nye produkter man enten skal teste, eller nye favoritter man har fått, og omtaler av produkter. De produktene jeg skal vise nå er produkter jeg har vært knallfornøyd med. For de fleste har vel erfart å kjøpt et eller annet produkt - og det har bare stått på hylla til pynt? Det har iallefall ikke disse produktene hos meg.

Både leppestiften fra Isadora, batiste tørrshampo, og bare minerals foundation har jeg kjøpt flere ganger. De andre har jeg kun kjøpt en gang, men har blitt brukt opp med en gang jeg fikk de. Er dette noe dere synes var morro å lese om, si ifra, så kan jeg lage et slik innlegg en annen gang også. Joico produktet er jo tomt nå, så den må jeg ha.. Beklager for at innlegget ble litt sent postet, skulle egentlig postet det mye tideligere, men har da ikke fått skrevet det før nå. Her er det:Sminke: Bare minerals foundation, Isadora lipstick, Ysl rouge pure shine i nr #11, Elf mineral face primer.BareMinerals foundation. Denne har vært en favoritt lenge! Liker den veldig godt, sitter fint på, dekker, ser naturlig ut, fargen passer meg, og den varer lenge. Har laget en omtale av denne før en gang, men skal lage en ny en ganske snart. Kjøpte min første i november, og så kjøpte jeg en ny en når denne gikk tom.Yves saint laurent rouge pur shine sheer lipstick, i fargen #11 Diamond Pink. Denne kjøpte jeg i sommer i fjord, brukte den hver dag siden det, og nå er den nesten helt tom. Kan iallefall ikke bruke den vanelig, da må jeg bruke kost nedi, som jeg avåtil gjør. Denne er SINNSYKT fin på leppene, er ikke tørr, leppene ser fine ut og den varer lenge på. Dyr til å være en leppestift, men jeg synes den er verd det. Den holder en god stund også, så du får veldig mye for pengene!Isadora crystal gloss lipstick i fargen #80 taffeta pink. Denne har jeg kjøpt utrolig mange ganger!! Vet ikke helt hvor mange. Bruker den veldig fort opp, og den har en utrolig fin farge. Denne har jeg kjøpt i flere år, og min er nesten tom.Elf mineral infused face primer. Husker jeg kjøpte denne bare for å teste den, har litt forskjellige meninger om elf produktene, noen er dårlig og andre er bra. Denne er jeg veldig positivt overrasket over, det er en veldig god primer til den prisen. Du finner sikkert bedre, men denne var veldig bra til å koste så lite.

Min er heeelt tom nå, har tatt alt som er i den.. Skulle faktisk kjøpe denne på nytt fra elf i juli, men da var den selvfølgelig utsolgt, og jeg måtte kjøpe en annen. Men kommer garantert til å kjøpe denne igjen når den andre er tom!

Hårprodukter: Joico k-pak split end mender serum, og Batiste dry shampoo.Joico K-pak split end mender. Denne har gjort store underverker for håret mitt, håret mitt har forandret seg veldig etter jeg begynte med denne og både andre joico produkter. Liker den veldig godt, er veldig drøy i bruk, det er kun 100ml, men har holdt i nesten et år for meg. Den samler tuppene igjen på en måte, og forebygger at de deler seg og blir slitt.Batiste dry shampoo. Dette er en tørrshampo, som skal kunne erstatte hårvasken en gang i blandt, og denne liker jeg. Gjør at håret lukter kjempegodt og ser fint ut. En tørrshampo kan selvfølgelig aldri erstatte en hel hårvask, men den gjør en god jobb fordeom. Er avhengig av dette produktet, hater når håret er det minste skittent! Dette er min favoritt :-)

Dette var produkter jeg valgte ut i første omgang, dette er produkter jeg vil kjøpe igjen og er veldig fornøyd med.
Har dere noen favorittprodukter? Likte dere innlegget?


12.08.2012, kl 19:24

Happiness from a small boxNye favorittduften min fra Dior :-) Kjøpte den på vei hjem fra Danmark. Elsker duften, nydelig! Og parfymeflaska har det søteste designet. Eau de toilette hadde en litt "lettere" duft, så valgte å kjøpe den. Hva slags parfyme er deres favoritt?


12.07.2012, kl 23:05

Everyday makeup

Som jeg skrev i går, skal jeg vise sminken jeg bruker og varierer mellom til vanelig/hverdags! Produktene er produkter jeg er veldig fornøyd med, som jeg liker veldig godt. For de som er litt korttenkte, så bruker jeg for eksempel selvsagt ikke alle de 4 forskjellige puddrene samtidig.. Jeg varierer mellom denne sminken. Bruker også en primer, men den er tom, så jeg bestilte en ny en idag, too faced primed and poreless :-)

Har dere noen spørsmål om hvor det kan kjøpes eller hva det koster eller you name it, så er det bare å spørre! Disse produktene er produkter jeg bruker nesten hver gang jeg sminker meg, men varierer fra gang til gang hva jeg bruker. Har masse annen sminke, som jeg har liggende henne i makeupkroken, som jeg ikke bruker hver gang. Gjerne link meg til deres makeup produkter, alltid morro å lese!
 


BareMinerals foundation i fargen Golden Fair


GloMinerals flytende foundation satin i fargen Golden Fair, Loreal True Match foundation i fargen W1. (Avåtil blander jeg disse, men bruker glominerals som oftest.)


Mineralhygienics foundation pudder i fargen Light, GloMinerals Loose Base i fargen Golden light


Fra venstre, Makeupmekka highlighter, GloMinerals pressed base i fargen Golden Light


Mineralhygienics blush i fargen Sweet Pea, og Mineralhygienics translucent finish powder


Oriflame giorgani gold bronzing pearlz i fargen Natural Radiance, Makeupmekka mineral blush i fargen Sparkling Rose


Chanel blush i fargen 82 Reflex. Fineste!!


GloMinerals under eye concealer i fargen Beige, Yves saint laurent highlighter/concealer penn i farge nr 2


Øyenskygger fra Mineralhygienics


Øyeskyggepalett 88PALETTE med shimmer


Oriflame wonderlash mascara, Bobbi Brown everything mascara, Loreal voluminous mascara


E.L.F Studio eyebrow kit i fargen Light


E.L.F Liquid eyeliner i fargen Sort. Bruker ikke denne så mye..


Leppestifter i forskjellige nyanser rosa, og nederst, lipgloss fra Bobbi Brown og E.L.F. Favorittene er de 4 helt til venstre i midten øverst. Orker ikke skrive opp navn og farge på alle, så vist du vil vite hva en eller flere heter, er det bare å spør!


Sheercover minipalett


Vet at dette så veldig mye ut, tok nærbilde så dere kunne se bedre istedenfor alt samlet. Varierer egentlig litt fra dag til dag hva jeg vil bruke av de forskjellige produktene, og hvordan finish jeg vil ha. Er utrooolig glad i sminke, er alltid så moro å prøve nytt og sminke er en slags hobby for meg. Akkurat som andre har hobby for sport, har jeg hobby for makeup og hår. Planen min er jo selvfølgelig å bli makeup artist og frisør..

 Likte dere innlegget? Hva bruker dere?


11.07.2012, kl 20:06

Brush holder

Er ikke disse koppene fra ikea skikkelig søte? Kjøpte de før i vår, for å ha makeup kostene mine oppi. Har hatt lyst på slike kjempelenge, men de har aldri vært når jeg var der, men så var jeg heldig! Begge koppene er helt stappfulle nå, er virkelig ikke plass til mer nå? Haha. Hadde ikke alle på bildet heller.

Har tenkt å kjøpe noen sånne slags sløyfer jeg kan ha rundt. Det du kan gjøre vist du har som meg mange koster med ulik lengde på, er å ha noen perler oppi, eller sand, eller whatever, så kan du jo justere selv hvordan de skal stå. Hva bruker dere til å oppbevare sminkekostene deres i?

Og forresten... Jeg skulle jo ta bilder til bloggen idag, men kameraet vil ikke slå seg på(?) av en eller anne grunn.. Kun et timeglass symbol vises, og det skjer ingenting. Vet jo at timeglass symboler ber meg om å vente, men når det har ligget på i timer og ingenting skjer, så da får jeg ikke tatt bilder. Må finne ut av dette snarest.. Klikker mongo vist det ikke funker. Haha.


20.05.2012, kl 20:17

Fine kjoler

Lace cout of dress fra rare london // HERRuched detail slinky dres fra club l // HERCollar detail dress fra club l // HER

Melanie open back dress fra elise ryan // HER


Laura dress fra dry like // HER

Bustier 3 diamond strap d fra te amo // HER Tara dress fra dry lake // HERSylvia lace bustier dress fra elise ryan // HER. Liker veldig godt alle kjolene over! Har så sinnsykt mye fint på nelly.com, vil ha alt.. Favorittene mine er nr 1, 4 og nr 8.


08.04.2012, kl 21:06

Nelly.com

Hei! Nå er snart påskeferien over, dere. Har dere hatt en fin ferie? Har hatt en fin påske selv iallefall. Vært med familie, venner og bare slappet av. Har ikke hatt ork eller noe spesielt inspirasjon til bloggen, derfor ha det blitt lite aktivitet her i det siste. Apropos overskriften, alle har vel hørt om nelly? De har så utrolig mye fint der som jeg liker! Nedenfor er noen jeg har satt sammen som jeg likte veldig godt. Nelly har forresten 10% på alle varer til i morgen, pluss gratis frakt over 600 kroner. Kunne ønske jeg kunne klikke hjem alt nelly har. De har jo alt fra topper, kjoler og sko, til sminke og hårpleie ++.

Ellers sov jeg over hos venninnen min fra fre-lør, var utrolig koselig! Og har hatt besøk av familie og spist middag osv her idag. Har ingen planer for i morgen, får bare se hva som skjer. Har iallefall satt meg et mål om å trene 3 ganger i uken fremover. Ellers får dere ha en kjempe flott kveld videre, kos dere! Link til de forskjellige plaggene ligger under bildet.


Fr.v, oversized skjorte HER, blå fluffy genser HER, topp i gullfarge HER, svart og hvit kjole HER, gullfarget kjole HER, søt rosafarget kjole HER.

Ad links.


15.03.2012, kl 14:41

Taffeta pink

Hei! Igår var jeg med mamma en tur inn på sørland senteret, og fikk hentet iphonen min, endelig, fra expert. Det er endelig godt å ha den tilbake, og denne gangen heldigvis uten problemer. Kjøpte meg også noen "nødvendigheter" ala sminke, og leppestifter nedenfor er min nummer en favoritt. Fra isadora, i den perfekte rosafargen som passer meg veldig godt.

Altså, dere må ikke tro at jeg kun er sminkebasert og det er alt som betyr noe i livet mitt, haha, selv om jeg blogger og skriver veldig mye om det, er jeg ikke helt skutt heller. Men det er det som interesserer meg, samme som en annen for fotografi. Og til dere som har lurt på hvor jeg redigerer bildene mine, og de redigerer jeg i photoshop, photoshop lightroom, kun de to. Elsker de programmene, virkelig de beste! Blogger litt senere og, ha en fin dag.

Leppestiften er i fra Isadora, i fargen 80. Koster rundt 150 tror jeg, ikke mye iallefall. Liker at det er så mye gloss i den, den heter jo noe ala crystal gloss. Min favoritt gjennom flere år. Hva er deres favoritt leppestift vist dere har en? Er du glad i rosa leppestifter, ikke rosa ala brunkrem farge, men som på bilde, burde du prøve denne. Bildene er tatt idag.


13.03.2012, kl 20:38

Polyvore outfit

Pleier dere å lage slike outfiter? Jeg gjør det veldig sjeldent, men er veldig morsomt! Jeg lager dem på polyvore.com, utrolig enkel side, som du kan sette sammen plagg på. Er bare å søke på forskjellige plagg, som feks, shoes, eller jacket, så kommer det opp tusenvis. Nedenfor er noe raskt jeg lagde isted, synes det ble enkelt, søtt og fint! Det er mange som kaller det for "dream" outfit, kunne ønske jeg hadde alle de fine plaggene jeg finner der.

Jeg har ikke lest hvor plaggene er fra denne gangen, så dere må virkelig ikke spørre meg hvor det forskjellige er fra, for det vet jeg ikke. Men det er jo noe inspirasjon for meg selv likevell da. Var jo premiere på paradise igår. Hva er deres meninger om årets paradise? Er ikke sånn kjempe fan selv, men samt ganske underholdende, da.. Hehe. Ha en fin kveld!Laget av meg i polyvore


12.03.2012, kl 17:31

Precious

Må bare si beklager for ingen oppdateringer de siste dagene, dagene har bare gått og bloggen blir avåtil lagt litt til side når jeg ikke har noe originalt og kreativt og komme med. Ny uke, nye muligheter, er det ikke det man sier? Jeg er faktisk nødt til å begynne å rydde rommet mitt. Ikke at det er bombet her, altså, men jeg hater det minste rot. Skal rydde litt i hyllene, og forskjellig, så kan vel prøve iallefall å legge ut noen etter bilder. Vi får se.

Elsker virkelig toppen under! Har en så utrolig nydelig, rosarød farge, som passer utrolig fint inn nå i vår og sommer. Kjøpte den i fjord sommer, aner virkelig ikke hvor, men denne har en sånn fin form som jeg liker veldig godt. Bildene er blitt tatt idag, for en time siden.

Har dere noen planer for idag? Hva synes dere om toppen?


07.03.2012, kl 15:47

BB garnier cream

Jeg har alltid hatt lyst til å prøve en farget dagkrem, og bb creamen fra garnier, som for et par måneder siden kom til Norge, har jeg nå prøvd, og jeg må si at jeg er veldig fornøyd! Har hørt veldig mange omtaler og folk som snakker om denne, og den kan også erstattet som foundation. Jeg synes den fungerer veldig fint til huden min, så frisk og fin ut!

Det skrives at den skal gi glød, dekker røde områder, solfaktor femten, jevne ut hudtonen og fukte huden. Det den iallefall gjorde, var å jevne ut huden min. Jeg sliter veldig med rødhet i huden min, noe jeg virkelig ikke liker, og denne jevnet huden veldig fint ut, og ga den en kjempefin glød. Og den dekker overraskende bra, selvom den ikke er en foundation. Denne kommer jeg iallefall til å fortsette og bruke, spesielt dager jeg ikke sminker meg.

05.03.2012, kl 20:00

Vakre kinnben

Hei dere. Tenkte å vise dere noen produkter fra makeupmekka, som jeg er utrolig fornøyd med. Det er et cheeks kit, med en highlighter i pudderform, en rouge og en rougekost. Elsker virkelig alle tre, blushen har en så fin farge, og highlighteren ser kjempenaturlig ut på. Kosten er og kjempe god til å påføre med, både highlighter og blush, selv også pudder.

Ellers begynner jeg smått med å bli forkjølet igjen. Jeg er så utrolig lei, det er alltid noe som henger seg opp og jeg blir syk igjen.. Får håpe bare jeg ikke blir verre, en det jeg er nå! :-) Har sagt i to dager nå at extensionsbildene skal komme, men jeg har rett å slett ikke overskudd til å stelle meg og ta bilder akkurat nå. Men det kommer.

Makeup mekka cheeks kit

Har dere forresten noen forslag/ideer til blogginnlegg? Hva liker dere å lese her på bloggen min? Blogging er jo for det meste for min egen skyld, men selvfølgelig for alle leserne mine også, og jeg er takknemmelig for alle klikk og kommentarer på bloggen!

Highlighteren har en utrolig fin farge, i en honning brun, lys farge, som ikke gir noe slags "farge" på huden, men rett  å slett gir den en fantastisk glød. Blushen ser utrolig naturlig ut på huden. Dere kan finne dette og andre produkter på makeupmekka.no. Skal komme senere en gang med bilder hvordan det vil se ut på huden!


03.03.2012, kl 23:21

Skjønnhetstips

God kveld, dere! Kameraet mitt sloknet av en eller annen grunn idag, så fikk ikke tatt noe extensionsbilder til dere, men det ligger på lading nå så det kommer bilder i morgen, beklager. Tenkte å komme med noen hud og hår tips til dere, testet og skrevet av meg selv, ikke kopiert fra andre/nettsteder. Har skrevet om det før, men legger ved litt flere tips nå.

Når du er i dusjen, til slutt før du går ut, skyller du deg i kaldt vann i 1 minutt eller som du vil. Det hjelper både mot hud og hår. Huden trekker inn porene og det kalde vannet ''renser'' ansiktet. Håret blir også glansfult og kaldt.

Rens ansiktet ditt hver kveld. Uansett om du har hatt sminke på eller ikke, så er det viktig og holde ansiktet i fuktighet og fjerne døde hudceller. Det er spesielt viktig å rense det vist du har hatt sminke på, ellers trekker sminken mye mer inn og tetter både porer og lager urenheter. 

Ta B-vitaminer. B-vitaminer er spesielt mot hud, ansikt, og utseende. B-vitaminer gjør huden fin. B-vitaminer får du kjøpt på Rema som jeg vet, eller på apotek.Unngå og drikke for mye brus. Både brus og godteri (chips osv) all slags usunnheter tærer på huden din og gir kviser. Spesielt brus. Så kutt ned på brusen. Når jeg var syk i over 1 uke da jeg hadde svineinfluensaen, lå jeg bare og orket ikke annet enn brus. Så jeg drakk brus hele tiden i over 1 uke. Jeg tør ikke si nesten hvor mange kviser og stygg huden min var. Derfor holder jeg meg unna brus så mye så mulig.

Prøv å ikke ta for mye i ansiktet ditt. Hendene dine er alltid oppi masse rart, spesielt vist du er på butikken. Unngå og ta veldig mye i ansiktet ditt, da slipper du å få andre bakterier i fjeset ditt.

Vask sminkekoster og puffer som du bruker til sminke ofte. Inni der samler det seg mange bakterier som du ikke ser. En renere kost, gir deg mindre bakterier på huden. Det er lurt å vaske sminkekoster flere ganger i måneden, spesielt foundationkost.

Ikke bruk gammel sminke. Finner du et pudder, eller generelt annet sminke, som er 1-2 år gammelt = ikke bruk det. Det samler seg veldig mye når det er såpass gammelt, og det er ikke lurt å bruke. Mascara er den største bakteriebomben.Gå uten sminke så ofte som mulig. Slik at huden får puste. 


Bruker du pudder/foundation, så bruk en som har noe i seg som heter Mineral. Mineralsminke eller pudder er mye bedre enn vanlig. Jeg bruker mineralpudder, som er både mye bedre enn foundation og andre puddere jeg har prøvd. All mineralsminke igrunn er bra for huden. 

For å unngå sprukne lepper/hender, spesielt på vinteren, ha en god leppemade, og håndkrem tilgjengelig, feks en på nattbordet og en i vesken, da er det mye lettere å huske på. Og det med å drikke mye vann er faktisk helt sant. Drikk masse vann! Jeg er mye, mye flinkere til å drikke vann nå, en det jeg var foreksempel for et år siden. Og huden min blir faktisk bedre av det.


 


02.03.2012, kl 21:51

Extensions

Fikk det nye extensionset igår i posten, fra luxushair.com! De har fått inn nye pakker med hele 180 gram inni, derfor bestemte jeg meg likevell siden jeg skulle ha nye extensions og bestille derfra, og håret føles så lett og mykt. Jeg bestilte det i 65 cm. Jeg har ingen bilder av meg med det enda, men tenkte å ta noen før og etter bilder snart, på søndag tror jeg.

Hva sier dere? Vil dere se før og etter med extensions? Føler meg absolutt ikke vel uten, men hva gjør man ikke for bloggen! Hehe, neida. Håret er i fargen #60, den lyseste, men fortsatt for gult for mitt hår, bare litt, så tenkte jeg skulle bruke litt lilleshampo på det nå.Bildet er "desverre" fra google, har nemlig ikke fått tatt noen bilder. Fysj på meg, liker ikke å bruke google bilder, men heller det enn ingen. Ha en kjempefin helg videre, kos dere! 


29.02.2012, kl 15:29

88 palette swatches

Husker dere 88paletten jeg kjøpte for en stund siden? Elsker virkelig fargene, fargene er så sterke, fine og av utrolig god kvalitet. Jeg trenger verken primer eller pudder/etc under for at de holder kjempebra, og det er ikke mange øyeskygger som gjør uten primer under foreksempel.Ovenfor har jeg swatchet noen av favorittfargene mine for øyeblikket. Har også satt nummer på bilde under i rekkefølge hvilke farger det er. Kan sikkert få til et innlegg der jeg viser mer fra denne også. Dette er mine favorittfarger for tiden, de er så lyse og fine, liker utrolig godt alle rosatonene, og bronzefargene :-)


28.02.2012, kl 14:18

Mineralhygienics

Fikk en utrolig fin pakke i posten idag, nemlig produkter fra mineralhygiencis.com! Ble superglad, og der lå det 6 forskjellige puddere, pluss en stor kabuki kost. Det kom i en utrolig søt, eske med flere brosjyrer, papirer og tips og info om mineralhygienics. Likte produktene veldig godt, og gleder meg til å teste de ut!


Full coverage kabuki brush, 4 mineralfoundations, 1 bronzer, 1 finishing powder (links)

Produktene fra mineralhygienics inneholder kun helt naturlige, minerale ingredienser. Foundationen inneholder faktisk kun fire ingredienser, og er helt uten Bismuth, som ofte andre produkter inneholder (bl.a id bare minerals). Jeg har hørt så masse bra om disse produktene, og har allerede sett på de forskjellige fargene jeg fikk, og når jeg har fått testet ut produktene en stund, skal jeg skrive en lang omtale :-)Denne børsten er utrolig myk, og uforventet stor! Har lenge sett etter en lignende børste. Når jeg har fått brukt dette en stund, skal jeg legge ut bilder av de forskjellige fargene, også videre, men iallefall fargene jeg fikk var fairly light, light, medium light og medium. Kommer selvfølgelig til å skrive om hvilke(n) som passet meg best.

Så heldig jeg er, har jeg fått til en rabattkode til dere! Dere får 10 prosent på hele orderen deres hos mineralhygienics vist dere bruker rabattkoden "andersencamilla". Ha en fin tirsdag videre!

// Innlegg i samarbeid med mineralhygienics


21.02.2012, kl 21:44

Litas by jeffrey

Æhhh, perfekte sko!! Jeg elsker virkelig litas fra jeffrey campbell. Og kunne ønske at jeg kanskje var litt lavere. Vil nemlig ikke bruke penger på disse i og med at de så og si aldri hadde blitt brukt. Men de er såå fine! Både de over, de svarte, spike, de lysebrune og de mørkebrune. De har noe spesielt, som ingen andre har.

Mange andre også fra jeffrey campbell som er fine, men disse slår alt, synes jeg iallefall. Bildet er lånt fra weheartit. Har du sko fra jeffrey campbell, eller kunne du tenkte deg å ha et par? Har såå lyst på.. Spesielt de på bildet under, eller de svarte/lysebrune.
15.02.2012, kl 14:54

Bare escentuals

Jeg kan huske gjennom tidene, alt av forskjellige foundations og pudder jeg har brukt. Jeg kan huske, da jeg først begynte, brukte jeg pudder og brunkrem fra h&m, og i nød nille! Herregud, hvordan går det ann? Jeg husker jo hvordan jeg så ut, da, hele ansiktet mitt var full av urenheter, pluss at jeg hadde 10 toner mørkere farge enn min egen hud, Haha, flaut sier jeg bare. Heldigvis lærer man av sine feil, da, hehe.

Har endelig funnet mitt favoritt pudder/foundation, som jeg ikke kommer til å bytte ut med det første, alle har sikkert hørt om det fantastiske bare minerals pudderet, ID, eller hva? Jeg er iallefall frelst av det. Ser naturlig ut, smelter på huden og man trenger nesten ingenting for et bra dekkresultat! Det dekker alt fra mørke ringer, rødheter, og kviser/urenheter. Dette er INGEN reklame, skriver kun fordi jeg vil tipse dere!


Bare minerals original

Det viktigste er å finne den riktige fargen og påføringsteknikken. Mange kan ha en helt lik farge som sin egen, men det blir feil fordi man påfører det feil. Det jeg gjør når jeg påfører er å bruke en rund børste, som kan brukes til pudder, og bruker sirkelbevegelser og fordeler det gjevnt i ansiktet. Jeg tar litt og litt, steg for steg, så slipper jeg å få for mye. Du burde prøve deg frem og finne din teknikk, og som du synes blir best resultat.

Foundation i farge "golden fair"

Jeg har denne i fargen golden fair, og jeg har den originale og ikke den som heter matt. Bildet over lyver litt på fargen, fargen er aldeles ikke så oransje som på bildet. Er veldig vanskelig å få tatt bilde, i og med at fargene blir feil enn i virkeligheten. Et bilde fra blivakker viser veldig riktig farge, som du kan se her.

Jeg har lurt på om jeg skulle gå over til enten fairly light, medium beige eller fair, men er usikker enda. Fargen jeg har nå passer meg jo godt, så hvorfor egentlig. Skal snart ha nytt, og da lurer jeg på om jeg skulle prøve versjonen som heter "matt", noen som har prøvd den?

Du kan få kjøpt denne på både nett og butikk. Sist jeg sjekket på kicks kostet denne 429 kroner for 8 gram. Noe jeg synes egentlig er en syk pris. Men hva gjør man ikke for skjønnheten.. Hehe, neida, men man får den selvfølgelig billigere på nettet!  Denne og foundatioen jeg bruker fra Loreal, passer perfekt sammen, og jeg har prøvd ufattelig mye, men disse slår best i smak hos meg. Bruker dere denne?

Husk også at jeg holder en konkurranse for dere der dere kan vinne deres egne, personlige almanakk fra personligalmanakk.no! Les mer hva du trenger å gjøre i innlegget HER.


08.02.2012, kl 11:39

88 palette

Er ikke denne bare sykt fin? SÅ mange fine øyeskygger, har alltid ønsket meg en sånn. Utrolig praktisk med så mange øyeskygger i èn, i stedenfor mange separerte øyeskygger. Har veldig lyst på den andre også, som er litt mer metalliske og blandede farger. Denne er den orginale versjonen, med basisfargene.


Med shimmer

Finnes med og uten shimmer, men jeg personlig synes shimmer ser finest ut, så denne er det shimmer i. Fargene er så fine! Når jeg har fått brukt de litt skal jeg ta bilder så dere kan få se hvordan det ser ut :-) har dere en slik paljett eller lignende?


05.02.2012, kl 18:32

New in

Hei dere. Håper alle har hatt en strålende fin helg, det har iallefall jeg. Hadde kjempekoselig besøk på fredag, av den beste Mailene. Alltid koselig det! Og i tillegg har jeg fått tak i noen nye herligheter i fra redken, i en superfin gaveeske! Har hatt lyst til å teste all soft i fra redken i en lang tid, og endelig.

I denne fine gaveesken lå det to produkter i fra redken. Jeg har nå disse i tillegg til dem jeg bruker i fra joico, for å bytte på i ny og ne. Jeg prøvde disse to igår, og har absolutt ingen negative ord og si. Håret ble rett og slett all soft! Haha. Holdt på og skriva all saft nå, great. Kan komme med en vurdering når jeg har prøvd de en stund.


Redken all soft conditioner og shampoo

Resten av denne "herlige" søndagen, skal jeg bare slappe av, ta en hårkur kanskje og legge opp plan for uka. Har satt meg flere mål og en av dem er at jeg skal komme med mer kreative innlegg til bloggen, og bli bedre til å fotografere. Har kommet masse snø her hjemme også. Joda, koselig det.... snx!


 


26.01.2012, kl 18:46

Moroccanoil treatment

Jeg har sett overskrifter, artikler og blogginnlegg om dette hårproduktet utrolig lenge, så da måtte jeg bare prøve den jeg også. Jeg kjøpte versjonen "light" som er akkurat lik den andre, kun at denne er mer tilpasset fint, bleket/lysfarget hår, som passer jo meg perfekt! 

Lukter kjempegodt, og prøvde den litt istad i håret mitt.. Mykt! Er ikke så tørt heller lengere. Kan gi en skikkelig omtale når jeg har brukt den en stund. Ellers er jeg i utrolig dårlig form for tiden, er utrolig kvalm, slapp og sliten. Går utrolig mye influensa rundt for tiden, men får virkelig håpe jeg slipper unna! Denne oljen kosten 300 kroner, men verd det.

 

Har dere prøvd moroccanoil?

 


21.01.2012, kl 22:51

Cravings

Moroccanoilen har jeg bestilt idag, gleder meg SÅ utrolig mye til den kommer! Alle snakker jo om hvor bra den er, både frisører og på blogger, så jeg må jammen meg prøve den jeg også. Har jammen store forventninger til den også, i og med at en flaske på 100ml koster 300 kroner. Bildene er forresten redigert og satt sammen av meg. Skal nok få kjøpt meg noen av de andre produktene på bildet også. Ha en fin dag!


21.01.2012, kl 17:10

Joico produkter

Endelig har jeg det på "lager" igjen! Har savnet dere såå mye, hehehe. For meg er k-pak serien fra joico virkelig verdens beste. Det gjør håret mitt så fint, så alle pengene som går til det er absolutt verdt det.Nå er det helg og jeg har absolutt ingen planer. Idag iallefall, skal jeg bare være hjemme, i morgen skal jeg være med ei venninne. Det blir kos! :-) Farget håret mitt forresten for et par dager siden. Hva skal jeg si, jeg er ikke så fornøyd, ble alt for hvitt, likte jo håret mitt slik det var, menmen. Etterhvert når det falmer litt blir det fint igjen!

joico recon (600x399) 
Joico k-pak conditioner og shampoo

Det er utrolig hvor lite man trenger av det, for et bra resultat. Så de er utrolig sparsomme. Joico fåes kjøpt på utvalgte frisørsalonger, og du får det jo selvfølgelig billigere vist du vil på nettet. Har også flere produkter av jocio, både sjampo & balsam, flere hårkurer, og et serum. Er super fornøyd! Du kan bla lese omtalen min på produktene her. Liker dere jocio?


06.01.2012, kl 11:45

DKNY

Min absolutt favorittparfyme er DKNY be delicious fresh blossom, kjøpte den her om dagen, og angrer ikke et sekund! Har den beste lukten, helt friskt og søtt, passer til enhver anleding, vil jeg tro. Prøvde den engang før jul, og da gikk jeg rundt og luktet på prøvepapier hele dagen, hihi. Parfymen er kjøpt på kicks til 400 kroner. 

Masse sol ute idag, det er jo positivt! Og litt snø, da.. Så lenge det ikke kommer mer snø, så går det greit. Fint sånn som det er nå. Nå tenkte jeg å hoppe i dusjen og vaske håret, så skal jeg møte Mailene senere. Så må dere ha en kjempefin dag! Liker dere DKNY?


05.01.2012, kl 22:02

Nytt til håret

Nytt fra Redken! Redken extreme anti snap, og redken blonde glam perfect platinium. Er utrolig spent på produktet anti snap, som skal være en leave in kur, samt varmebeskyttende, som skal beskytte håret. Hørt mye bra! Blonde glam perfect platinium, skal ta vekk gulskjær i håret, har prøvd denne en gang, og den er helt fantastisk, rett å slett. Fjerner alt gulskjær i håret, og får utrolig fin glans og silkemykt hår. Et absolutt must for alle blondiner som vil ha vekk gulskjæret! Har du prøvd noen av disse?


Bildene er lånt av camilla  og jenni. Bildene mine ble ekstremt dårlig. Beklager.


02.01.2012, kl 14:55

After party

Hei! Tenkte bare å gi en anbefaling av noen hårprodukter fra tigi. De fantastiske produktene under fikk jeg i julegave, og de er blitt brukt mye allerede. De gjør håret mitt virkelig fint, spesielt after partyen. Hadde planer om å kjøpe meg den etter jul, men så fikk jeg den jo! After partyen kan brukes i både vått og tørt hår, men jeg bruker den i tørt hår, blir finest da. Alle produktene jeg skriver om fikk jeg sammen i en gaveeske til jul av min søster 


Fra venstre, tigi headrush og after party

Den til venstre er en shine spray, gjør også håret mykt og fint. Konsistensen på after partyen er kremform, og den andre, glanssprayen som en hårspray. Heldigvis får man ikke stivt og ekkelt hår av den, slik man kan få av hårspray, bare glansfult og fint hår! 

Den helt nederste til venstre er en hårspray, som har verdens beste lukt! Har aldri hatt en hårspray som lukter godt, denne kan jeg nesten bruke som parfyme, er ikke tull en gang! Elsker disse! Men nå skal jeg en tur med mamma på sørlandsenteret, ha en fin dag :)


Til venstre, maxxed out hairspray


02.01.2012, kl 00:04

Self-tanner

Det finnes så utrolig mange forskjellige selvbruninger ute på markedet akkurat nå. Jeg, som faktisk aldri har prøvd selvbruning, kunne trenkt litt veiledning, og derfør spør jeg dere hva dere anbefaler innen selvbruning. Jeg har selv hørt veldig mye bra om st.tropez, og litt generelle meninger om andre, men vet absolutt ikke hva jeg skal gå etter. 

Kravene er iallefall at den ikke bruker lang tid på og tørke, at den kan brukes lagvis, slik at man ikke blir dødsbrun etter en påføring. Også at det er en som ikke lett gir skjolder og gir en veldig naturlig og ikke oransje brunfarge! 

Så, hva kan dere anbefale meg innen selvbruning? Det finnes jo mange varianter også, enten mousse, spray, lotion, serivetter, også videre. Jeg tror en mousse eller en lotion ville passet best.


22.12.2011, kl 17:49

Nails

Idag har jeg vært oppe siden klokken åtte! Helt utrolig til å være meg. Jeg fikk ikke sove lengere, pgr av halsen min. Den er verre idag. Det er så kjipt å være dårlig nå. Får virkelig håpe det er mye bedre i morgen, og ikke minst på julaften!

Tenkte å vise dere noen av elf-neglelakkene mine, som er mine favoritter. Til å koste så lite som dem gjør, har de noen fantastiske farger, og de sitter en god stund også, vist du behandler det forsiktig da. Den helt til høyre er favoritten av de 4, da!

elfnails (600x399)

Elf nailpolish fra eyeslipsface.no

Fargene kan avike litt på bildet enn virkeligheten, de er mye finere i virkeligheten. Den røde er mer blodrød, her ligner den litt mer på en oransje farge.11.12.2011, kl 21:55

Hårsnakk

Har lenge tenkt å lage et innlegg om hårserien Jocio k-pak. Og jeg kan begynne med å si: Jeg elsker den. Jeg viste faktisk ikke at hårprodukter kunne gjøre så forskjell på et håret, men det kan det faktisk.

Oppfinnelsen av dette merket må vel bare være.. fantastisk? Håret mitt er blitt 10 ganger sunnere, finere og glansfult ved hjelp av denne serien. Har ingen ting negativt å si. Håret mitt er typisk nordisk, tynt, flisete og tørt. Joico gjør det mykt, sunt og det er langt i fra så slitt som det var.

Joico k-pak shampo og balsam.

Du trenger kun bittelitt for et bra resultat. Så den er sparmsom i tillegg.  >Har slitt de siste årene med at håret mitt blir utrolig fort slitt, og ikke minst tørt. Men dette er blitt redusert veldig i og med at jeg byttet til Joico. Jeg har shampoen, balsamen, to hårkurer og en serum. Rettere sagt Joico k-pak reconstruct shampo, Jocio k-pak reconstruct balsam, Joico k-pak deep penetrating reconstructor, Joico k-pak intense hydrator og Joico k-pak split and mender.


Joico k-pak split and mender.

Tar vekk og forebygger slitte tupper. Denne er fantastisk. Påfør i håndkletørt hår, en liten dråpe er nok. Og vips, håret er mykt og fint.  Jeg merker jo store forandringer i håret, håret vokser mye fortere, og det blir ikke så ekkelt lenger. Denne er også veldig sparsom, trenger bare litt for et fint resultat!


Intense hydrator og deep penetrating reconstructor.

Verdens beste hårkurer, uten tvil. Den til venstre er en mer fuktighetskur mens den til høyre er en mer gjennoppbyggende kur. Liker begge veldig godt. I tillegg lukter alle produktene utrolig godt! En slags banan lukt, blandet med, vanilje? Noe i den duren. Godt lukter de iallefall :-) Jeg anbefaler virkelig Joico k-pak produktene for dem med tørt, slitt, og flokete hår. Egentlig passer disse til alle typer hår, men spesielt til dem med slitt og tørt hår.Om du ikke vil ha shampoen og balsamen, som absolutt ikke er nødvendig, så burde dere kikke på hårkurene iallefall, de er himmelsk!

Har ikke alle produktene enda, har veldig lyst på en leave-in kur og en hårspray, men det kommer etterhvert. Dette ble et veldig langt innlegg, bare hårsnakk! Haha.. Tror virkelig jeg har funnet mine favorittprodukter, og jeg tror jammen håret mitt er enig. Har dere noe ifra joico? 


03.10.2011, kl 22:45

joico k-pak

Har lest veldig mye bra om hårproduktene joico, spesielt k-pak serien. Har veldig lyst å prøve ut noe, og tenker jeg kanskje skal kjøpe noe når jeg har litt penger igjen. De jeg har tenkt på passer veldig bra til min hårtype, jeg har ingen spesiel, men det blir fort slitt, og tørt og flokete, og jeg bruker krølltang og rettetang, og det hjelper på og bygge opp håret har jeg lest.

De jeg tenkte på var joico k-pak shampo + conditorer, og 2 forskjellige hårkurer, en fuktighetshårkur og en den andre er en mer sterkere, og proterinrik for ganske skadd hår. Den siste er kåret til verdens beste hårkur 7 eller 10 år på rad, husker ikke helt. Men de virker veldig bra, det må jeg si. Håret mitt kunne trengt seg noe orgentlig :-) Har du prøvd noe fra joico?

Må også bare beklage at jeg har veldig lite med bilder fortiden. Mine egne bilder mener jeg da. Men i den siste tiden har jeg ikke vært så inspirert på og blogge, men det er kommet seg, så det kommer mye mer fremmover!


07.07.2011, kl 19:49

isadora wonder nail

Jeg elsker denne lakken! Gir en følelse av av den ikke er for sterk, men en søt, forsiktig farge. Som er litt transparent. Kan brukes uten at det blir for mye av den. Yndligsfarge også! Hva synes du om lakken? Liker du også neglelakkene fra isadora?


05.07.2011, kl 21:09

Mulberry alexa inspired

Når jeg blir større så skal jeg en gang i livet mit bruke penger på en real mulberry alexa veske. Den er så fin at jeg dør! Bildene ovenfor viser en veske jeg har som er inspirert av den, som jeg kjøpte i vinter fra en svensk nettbutikk. Synes du mulberry sine vesker er fine?


07.05.2011, kl 20:19

A simple and stylish hairdo

Isted flettet jeg en fiskeflette på mamma, og det ble overraskende bra. Grunnet fordi jeg kun har gjort det 1-2 ganger i mitt liv. Fiskeflette er noe av den fineste frisyren om sommeren, også ellers. En annen, og søt måte og flette håret på. Hva synes du om fiskeflette?


30.01.2011, kl 17:03

Anbefaling: Hårprodukt

Vist du sliter med slitt eller skadet hår anbefaler jeg denne shampooen til deg. Den har virket utrolig bra på mitt hår, og gjort det glansfult og fint. Den har hjulpet håret mitt veldig mye, og det har faktisk vokst litt! Du får kjøpt den som regel på alle frisørsalonger. Den heter L´orèal professionnel paris - absolut repair.
Har du prøvd denne noengang?


11.01.2011, kl 17:28

Min favoritt duftMin favoritt duft, helt klart. Tror de fleste vet om parfymen, og den er ikke en ''ny'' parfyme. Er fra Britney, og den heter Fantasy. Jeg har vært avhengig av denne duften i 2-3 år. Det er noe med lukten, den lukter såå himmelsk! Lukten er ikke sterk og lukter veldig søtt og friskt. I love.

Parfymen koster 329, den jeg har. Finnes i både 30 og 50 ml. Jeg har kjøpt min på danskebåten da, hehe, det er der jeg finner 50 ml. Liker også utrolig godt midnight fantasy, men denne slår alt.

Hvilken parfyme er din favoritt?

ABOUT


Image and video hosting by TinyPic

Hei! Jeg er Camilla Regina, jeg er en jente på 19 år, født den 25.07.95. Jeg har en stor interesse for skjønnhet, hår og sminke, og her på bloggen vil jeg skrive om produkter, generelt skjønnhet, tutorials, omtaler osv.

Kontakt, sponsing eller evt spørsmål, kontakt meg på crlablogg@gmail.com


+VENN / Om Camilla Regina / Omtaler / Mine favoritter


Contact

crlablogg@gmail.com

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
About mehits