16.01.2013, kl 21:22

Garnier Anti Dark Circle Eye-Roller

Har hørt mye forskjellig om dette produktet, mye positivt men også litt mindre positivt. Men jeg valgte å kjøpe det, i ren nyskjerrighet. Om det er et bomkjøp så kostet den bare ca 89 for den, så var ikke så veldig dyr. Dette er da en eye-roller concealer fra Garnier. Har selv ifjord vår/sommer prøvd BB creamen til Garnier, som er helt grusom. (Ikke kjøp!) Derfor er jeg ganske spent på hvordan denne her er.. Prøvd den litt igår, så langt ser den grei ut og fargen er god match!Garnier Anti Dark Circles 2 in 1 Tinted Eye Roll-On i fargen 02 fair

Denne skal vistnok inneholde Caffeine, altså koffein for å kvikke opp område under øynene. Vet ikke om det hjelper i det hele tatt, men det får jeg se. Pleier igrunn å tenke veldig over hva jeg bruker som hudsminke, og jeg pleier egentlig å invistere litt mer penger på produkter jeg vet er bra for huden min, men denne har jeg hørt så mye om så var bare så veldig nyskjerrig :-) Kan skrive om den, hvordan den funker når jeg har fått brukt den litt!
19.05.2012, kl 01:14

Nytt fra oriflame

Håper alle har hatt en strålende syttende mai! Det hadde jeg iallefall, med venner og familie. Og i tillegg var det det fineste været som det har vært på flere år. Stod opp klokken åtte, og dro ned til klokken ti med familien for å se på skoletoget. Senere gikk jeg å spiste på resturant med mamma, pappa, søster og hennes forlovede. Var kjempekoselig! Møtte senere venninnen min, og så gikk vi til meg senere på kvelden. Var en kjempekoselig dag!

Over til overskriften! Mottok noen oriflame produkter idag i posten, har aldri prøvd sminke fra oriflame, kun hårprodukter, så dette blir spennende. Fikk det på bildet under, pluss en sminkemappe og en mascara, men tok ikke bildet av det i og med at det er feil produkter. Har allerede prøvd bronzing perlene og leppestiften, veldig fornøyd så langt! Får en superfin glød i fjeset ved å bruke produktet under. Produktene er i fra "giorgani gold" serien. Iallefall perle-pudderet, leppestiften og mascaraen jeg egentlig skulle ha. Finner desverre ikke børsten igjen på siden, men kan linke til de andre produktene vis dere er interesserte. Og kan selvfølgelig skrive om de andre produktene også, vis jeg liker dem.

 

Perlene som du ser på bildet er veldig godt pigmenterte, så du trenger kun et lite strøk med kosten, så er det nok. Er en blanding mellom rosa, brune og lyse beige perler. Har aldri hatt slike perler før, men alltid har lyst på. Gir en fin farge til huden. Fan brushen var veldig stor, trodde den skulle være mye mindre, men egentlig igrunn litt greit at den var litt stor.

 

Fra venstre, girogani gold lipstick i fargen mauve quarts, girogani gold bronzing pearls i fargen natural radiance, og en beauty fan brush. Sålangt kan jeg ikke si så veldig mye om produktene, men kan jo gi en større og lengere omtale vist noen vil såklart når jeg har fått brukt dem en stund. Leppestiften er i en mørk farge, som jeg egentlig aldri bruker, så var utrolig annerledes med noe annet på leppene, men jeg likte det! Ingen av produktene er skrevet i samarbeid, så dette er ingen reklamering/sponsing.

  

 

Et nærbilde av leppestiften. Jeg pleier alltid som regel å bruke lyserosa eller nude leppestift, så var utrolig annerledes på en bra måte å prøve denne. Denne tror jeg at jeg kommer til å bruke mye, synes den var utrolig fin og jeg synes den kledde meg, noe som overrasker siden som regel synes jeg ikke mørke leppestifter er noe fint på meg.

 

Blir mer blogging i morgen :-) Uansett hva dere driver med, ha en fin natt videre! Har dere noe fra Oriflame? Og har dere hatt en fin syttende mai?


15.05.2012, kl 16:13

Makeup look

Hei dere! Tenkte å poste dette innlegget hvor jeg viser dagens sminke. Min hverdags look, altså som er slik jeg pleier å sminke meg helt til vanelig. Har veldig masse sminke, og det jeg bruker til hverdags kan jeg snart vise mer detaljert i et eget innlegg. Hva synes dere forresten om mitt nye design? Er veldig fornøyd selv! Alltid godt med forandringer.

Senere idag også kommer det en sminkeomtale av sheercover produkter, vet mange har ulike meninger om sheercover, så da får dere høre min versjon etter at jeg har hatt litt forskjellige produkter en god stund. På leppene bruker jeg en leppestift fra isadora, hudprodukter fra loreal, chanel, yves saint laurent, makeupmekka, bare minerals, og så øyensminke fra elf og loreal. Mer detaljert av sminken min kommer i et eget innlegg hvor jeg viser frem hvert produkt til hvert sitt. Nå må jeg løpe avgårde, så vi snakkes senere!

Hva synes dere? Hva bruker dere til hverdags?


03.04.2012, kl 16:54

Sminkebordet

Her får dere se et bilde av hvordan sminkebordet står inne i kroken på rommet mitt. Aporopos det lille runde bordet, skal egentlig ikke stå der. Synes det ble kjempefint, mye finere enn på bildene! Det jeg har på bordet er 2 kopper med kostene, et rundt speil, et blad til pynt, parfymene mine, og èn kurv med de mest brukte produktene.

Er også en stor skuff under, der jeg har organisert forskjellige produkter i forskjellige kurver/bokser. Har også tenkt å ha et speil over bordet, med belysning rundt. Bilde nederst er bare slik at dere kan se hvor fint og ryddet rommet mitt er for tiden. Haha. Varer ikke lenge med andre ord! Skal komme flere bilder med detajler av bordet en annen gang, nå må jeg løpe og gjøre meg klar, skal nemlig opp på Trend Trim. Snakkes!


Sminkebord og stol fra ikea

03.04.2012, kl 13:47

Elfpakke

God morgen dere. Dette innlegget skulle egentlig vært postet klokken tolv, men i og med at blogsoft og skrive et nytt innlegg klikker til tider, er det utrolig vanskelig. Blogg.no har jo hatt store problemer den siste tiden.. Har blitt lite blogging uansett fra min side, kun meg selv å skylde på der. Hehe. Nå er det også påskeferie, fint vær, og håper alle koser seg!

For litt over en uke siden bestilte jeg meg noen nye ting fra elf, nemlig en studio face primer, en studio blush, en helt vanelig dipliner og en studio powder brush som jeg har hørt veldig mye bra om. Skal til å sminke meg nå, er veldig spent på primeren. Blushen har verdens fineste farge, med shimmer/glitter i. Nydelig! Kan legge ut bedre bilder av farger og detaljer en annen gang. Dere må også gjerne komme med forslag om innlegg til bloggen.
 


16.12.2011, kl 15:18

Nytt fra elf

Idag fikk jeg en fantastisk fin pakke i posten, nemlig noen fine produkter fra elf! Har ønsket meg den foundatioen så lenge, så nå skal jeg endelig få prøvd den ut. Skal skrive en lengre og bedre omtale av produktene når jeg har fått prøvd de ut en stund, og slikt.

Øyenskyggen har en utrolig spesiell og fin farge, en blanding mellom grå og blå. Gleder meg til å se hvordan den kommer til å se ut. Begge to er fra studiolinjen.


Elf flawless finish foundation og elf studio matte eyeshadow.Som dere ser er også foundationen oljefri og har solfaktor femten. Har hatt problemer med foundationer før som er alt for oljete, og klissete, så det blir spennende og se hvordan denne blir på huden. 

Designet på denne er også fantastisk, ser utrolig fin ut, fikk et bra førsteinntrykk. Fargen er buffEr kanskje litt redd for at denne blir for mørk for meg? Er ikke sikker, men det finner jeg ut.På bildet ser øyenskyggen mer brun ut, men i virkeligheten er den gråblå. Det følgte med også en liten kost, praktiskt! Fargen er smoke. Elf, rettere sagt eyeslipsface.no, dere som ikke har prøvd elf eller vet hva det er, er det opprinnelig en amerikansk nettbutikk som selger masse forskjellig sminke. 

Jeg har ganske mye fra elf, noe faller i smak, noe ikke. Men jeg synes generelt at elf har veldig mye bra, så har du ikke prøvd, kikk deg innom iallefall!

Har dere prøvd noe fra elf?                                                                                                                    

Produktene er sponset


Jeg holder en konkurranse der du kan vinne produkter og solkort i fra brun og blid. Det eneste du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar. Det blir 3 vinnere, og jeg holder konkurransen i 1-2 uker ♥ MELD DEG PÅ HER


12.12.2011, kl 14:26

Nytt: Id foundation

Pudderet fra ID bareMinerals! Har hatt så lenge lyst til å prøve det, og nå er det mitt, endelig. Jeg har sminket meg med pudderet nå, og jeg kan bare si, jeg elsker det! Når jeg fikk det var det litt lysere enn de andre pudderene mine, MEN det var så mye finere nå, for den var akkurat passe til min hud.

Fargen er Golden fair, akkurat ikke for lys eller mørk. Man må jo huske på at pudder/foundations skal ikke gjøre deg brunere, det skal feks bronzere og rouge, for å få mer glød.
Om en halvtime drar jeg og mamma inn til sykehuset, skal nemlig ta rønken av bihulene mine. Endelig blir det gjort, sliter så utrolig med det. Blogges vel kanskje senere idag, om jeg får tid! Snakkes.


06.12.2011, kl 18:44

MakeupJeg har fått endel hendvendelser i det siste om jeg kan legge ut bilder av all sminken min og det jeg bruker. Og ja, selvfølgelig kan jeg det! Om ikke lenge (forhåpentligvis) dukker opp ID bareminerals pudderet mitt som jeg bestilte for en stund siden, og da skal jeg ta bilder og lage et fint innlegg  Bildet under er fra arkivet, som er tatt i mai i år.

Og gud, må fortelle dere, det snør endelig!! Det er så koselig med snø i desember  Har ikke kommet kjempemasse, men det har meldt snø imorgen også. Har dere snø eller snør det hos deg?


28.11.2011, kl 18:38

Leppestift

Fikk meg med en nødvendighet hjem idag, nemlig en supersøt leppestift fra vivalavida. Jeg elsker sånne fine leppestifter, med lyse, fine farger! Og jeg kan aldri få nok.

Jeg har også fått meg ny praksisplass. Blir spennende og se hvordan det blir der. Salongen heter Tingeling og ligger på Birkeland. Frisørsalong. Begynner der oppe neste mandag. Lurer på hvordan det blir. Blir vel satt til drittjobber, men sånn er det vel.. Må dere ha en fin kveld videre, da!


25.11.2011, kl 21:34

Sheercover

Idag ble jeg overaskende glad når jeg kom hjem fra skolen, der lå det en pakke fra sheercover med produkter. Gjett om jeg ble glad! Har alltid hatt lyst til å prøve sheercover, har hørt kjempe mye rundt det.

Jeg har ikke fått prøvd produktene helt fult ut enda, men jeg tok på litt (og da mener jeg lite) pudder på for mange timer siden, og jeg har tatt meg i fjeset, og diverse, og det ser fortsatt nysminket ut, helt utrolig! Og concealeren.. Har ingenting negativt å si om den. Den dekker.

Dette er produktene jeg har fått prøve, har bare fått prøvd concealeren, mineralpudderet og concealer børsten. Sheercover mineralpudder finner dere HER, sheer cover single concealer HER, sheer cover concealer brush HER, sheer cover single tear drop sponge HER, sheercover kabuki brush HER, og den søte med speil under, sheercover color compact, HER.Er veldig fornøyd sålangt, men skal komme med en bedre og lengre vurdering når jeg har prøvd alt. Alltid gøy med slik, rett å slett. Jeg elsker sminke og kan aldri få nok. Og så det er sagt, selv om dette er sponset, så er meningene mine 100% ærlige. Jeg ville aldri vært falsk og anbefalt noe som jeg ikke synes var bra. Nå må dere ha en fin helg videre, kos dere! Har dere prøvd noe fra sheer cover?


16.09.2011, kl 23:11

elf-sminken

Endelig sier jeg bare. Har ventet i evigheter!!! Har bestilt en pakke fra elf før, og jeg er utrolig fornøyd med tingene jeg fikk! Har ikke fått prøvd det jeg fikk ennå, men det kommer.

Endelig får jeg oppdatert dere litt! Snart skal jeg lage et innlegg der det kommer bilder ut av rommet mitt, som er malt, nyinnredet også med nytt gulv, og nye møbler og greier. Før-bilder og selvsagt. Nå er det ikke lenge før jeg legger meg, tidelig opp idag og lang dag på skole. Har planglagt en del innlegg jeg skal skrive nå, har hatt en altfor lang pause nå.. Godt å komme tilbake, sier jeg!


På dette bildet har jeg samlet alle tingene jeg har fra elf. Okei da, kanskje ikke alt, har en lipgloss og et parr andre ting liggenes rundt, som jeg ikke aner hvor er.. Men her ser dere noe iallefall.. Bla, neglelakker, eyeliner, koster, øyenskygge, bronzingpudder, osv.


Fikk det på bilde over idag. Er utrolig fornøyd med leppestiften. En lys, beige farge som ikke er mye rosa i men helt naturlig. Kjempe fornøyd med den. Gleder meg også til å prøve primeren for øynene!


Likte alle fargene til disse lakkene. Som du vet, har man erfart at elf sine nettbilder ikke stemmer heeelt overrens med tingene i virkeligheten, men her synes jeg alle lakkene var kjempefine! Fargen helt til høyre ser kanskje litt ekkel-ish ut, men er egentlig en utrolig fin gullfarge med glitter i.


Her ser dere noen ekstra favoritter fra det jeg hadde fra før. Er veldig glad i concealeren, som dekker veldig fint, og den liquide eyelineren. Den er utrolig bra! Holder lenge, gir en fin strek og er passe tykk. Bronzing pudderet er også veldig fint, som gir en fin glød i ansiktet uten å få for mye eller at det ser oransje ut. 

Ellers i det siste har tiden min gått til å stå opp, dra på skolen, dra hjem, slappe av, og så enten med venninner, eller på trening. Veldig spennede.. Derfor vil jeg heller spare dere for uinterresange innlegg..

 Hva synes dere om innlegget? Har dere noe fra elf? 


28.08.2011, kl 21:56

elf-sminke

Jeg bestilte noe mer sminke fra elf idag. Bestilte litt for noen uker siden også, men ville prøve litt mer. Noen av produktene er kjempebrae, men andre: Ikke så. Feks en leppestift jeg fikk var mye mørkere enn på bildet. Til i morgen klokken 12.00 er det 50% rabatt på alle produkter vist du skriver inn koden CARNIVAL. Har du prøvd elf?


27.04.2011, kl 18:43

New lipstickIdag har jeg vært på sørlandsenteret med mamman min, og der kjøpte jeg en leppestift som er så nydelig! Isadora sin rosa leppestift har vært min favoritt, men det er ikke langt ifra at denne slår den. Lyserosa farge, som er nøytral, og ikke for sterk. Utrolig fin. Den er fra l'oreal paris, fargen er 303 :-) Har en slags sterk tvang til å bruke litt leppestift for å gjøre meg fin. Uten det føler jeg meg.. Ja.


Hva er din favorittleppestift?


07.03.2011, kl 17:32

Makeup today

Pudder, mascara, leppestift, øyenskygge og øyenbrynsfarge er min makeup idag :-) jeg har fått noen forespørsler om jeg kan legge ut sminken jeg bruker, og så klart kan jeg det. Skal nok komme noe snart.


03.03.2011, kl 18:36

Isadora mineral powder

Denne saken lå i postkassen min for noen dager siden. Jeg har prøvd slikt pudder før, og den er kjempefin. Denne fargen ble desverre litt for rød for meg, men den går fint ann og bruke. Har du prøvd Isadora sitt mineral pudder?


03.01.2011, kl 13:11

Makeup: Baby skin
Jeg trodde det var umulig å få kjempe myk hud og en foundation som dekker alt. Til jeg prøvde loreal's nye foundation. Den er helt himmelsk! I tillegg er den veldig sparsom, du trenger ikke mye for et bra resultat. Jeg har i mange år brukt loreals true match foundation, men favoritten glir rett over til denne. Har du ikke prøvd den, vet du hva du burde. Jeg bruker fargen 110.


""


02.01.2011, kl 16:32

Min favoritt leppestiftJeg har absolutt funnet min favoritt leppestift. Den perfekte rosafargen for meg, jeg bare elsker den. Den er ifra Isadora, og jeg har den lyseste fargen. ABOUT


Image and video hosting by TinyPic

Hei! Jeg er Camilla Regina, jeg er en jente på 19 år, født den 25.07.95. Jeg har en stor interesse for skjønnhet, hår og sminke, og her på bloggen vil jeg skrive om produkter, generelt skjønnhet, tutorials, omtaler osv.

Kontakt, sponsing eller evt spørsmål, kontakt meg på crlablogg@gmail.com


+VENN / Om Camilla Regina / Omtaler / Mine favoritter


Contact

crlablogg@gmail.com

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
About mehits