15.05.2012, kl 00:55

Iphonedeksler

Har dere deksler til telefonen deres? Det har iallefall jeg, og de på bildene nede er mine absolutt favoritter. Ikke minst er det viktig å ha et deksel på telefonen for å beskytte den, og det er jo ingen problem når det finnes så mange fine å velge mellom. Det jeg bruker nå fortiden er det rosa til høyre, med krone på. Er utrolig fint! Fitt det i gave til jul, elsker det. Den som er blitt mest brukt er nok gulldekselet, hatt det i over et år og er blitt mest bruk av alle, og er kun litt på sidene det er slitt. Utrolig kvalitet iallefall!

 

Alle dekslene er  "harde", unntatt den helt til venstre som er sillikon. Utrolig greit å kunne bytte på litt deksler sånn at man ikke går lei med en gang. Sider jeg kan anbefale dere som har deksler til iphone, er handelsportal.no, iutstyr.no, iphonedeksler.no, mirabling.no og lux-case.no. På lux-case har de også til både samsung, htc, blackberry osv.. Utrolig utvalg. Ingen av dekslene er sponset, nettsidene tipser jeg kun fordi de har masse, fine deksler! :-)

 
19.04.2011, kl 22:19

Mine tips til friskere hudTenkte å gi dere noen tips til renere, finere og en friskere hud nå som det nærmerer seg sommer. Tipsene er 100% av meg selv og ikke kopiert fra andre.

 • Når du er i dusjen, til slutt før du går ut, skyller du deg i kaldt vann i 1 minutt eller som du vil. Det hjelper både mot hud og hår. Huden trekker inn porene og det kalde vannet ''renser'' ansiktet. Håret blir også glansfult og kaldt.

 • Rens ansiktet ditt hver kveld. Uansett om du har hatt sminke på eller ikke, så er det viktig og holde ansiktet i fuktighet og fjerne døde hudceller. Det er spesielt viktig å rense det vist du har hatt sminke på, ellers trekker sminken mye mer inn og tetter både porer og lager urenheter.

 • Ta B-vitaminer. B-vitaminer er spesielt mot hud, ansikt, og utseende. B-vitaminer gjør huden fin. B-vitaminer får du kjøpt på Rema som jeg vet, eller på apotek.

 • Unngå og drikke for mye brus. Både brus og godteri (chips osv) all slags usunnheter tærer på huden din og gir kviser. Spesielt brus. Så kutt ned på brusen. Når jeg var syk i over 1 uke da jeg hadde svineinfluensaen, lå jeg bare og orket ikke annet enn brus. Så jeg drakk brus hele tiden i over 1 uke. Jeg tør ikke si nesten hvor mange kviser og stygg huden min var. Derfor holder jeg meg unna brus så mye så mulig.

 • Prøv å ikke ta for mye i ansiktet ditt. Hendene dine er alltid oppi masse rart, spesielt vist du er på butikken. Unngå og ta veldig mye i ansiktet ditt, da slipper du å få andre bakterier i fjeset ditt.

 • Vask sminkekoster og puffer som du bruker til sminke ofte. Inni der samler det seg mange bakterier som du ikke ser. En renere kost, gir deg mindre bakterier på huden.

 • Ikke bruk for gammel sminke. Finner du et pudder som er 1-2 år gammelt = ikke bruk det. Det samler seg veldig mye når det er såpass gammelt, og det er ikke lurt å bruke.

 • Gå uten sminke så ofte som mulig. Slik at huden får puste.

 • Bruker du pudder/foundation, så bruk en som har noe i seg som heter Mineral. Mineralsminke eller pudder er mye bedre enn vanlig. Jeg bruker mineralpudder, som er både mye bedre enn foundation og andre puddere jeg har prøvd. All mineralsminke igrunn er bra for huden. 
   
ABOUT


Image and video hosting by TinyPic

Hei! Jeg er Camilla Regina, jeg er en jente på 19 år, født den 25.07.95. Jeg har en stor interesse for skjønnhet, hår og sminke, og her på bloggen vil jeg skrive om produkter, generelt skjønnhet, tutorials, omtaler osv.

Kontakt, sponsing eller evt spørsmål, kontakt meg på crlablogg@gmail.com


+VENN / Om Camilla Regina / Omtaler / Mine favoritter


Contact

crlablogg@gmail.com

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
About mehits